Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Χαζομαμά η Σοφία Μουτίδου !!!

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της ζει η Σοφία Μουτίδου. Στις 11 το πρωί της Παρασκευής, η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή, στο μαιευτήριο Μητέρα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.300 γρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η ίδια, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει το συντομότερο στην εκπομπή. Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν σήμερα και ο Γρηγόρης, όταν έμαθε τα ευχάριστα στον αέρα του Όμορφου Κόσμου, αφού ο Θεσσαλονικιός σύζυγος της Σοφίας είναι ένας από τους καλύτερούς του φίλους.

Η Σοφία είχε παραδεχτεί στο ΟΚ! πως φοβόταν τη στιγμή που θα έπιανε για πρώτη φορά στα χέρια της το μωρό της: "Μου έχουν πει ότι το ακουμπάνε στο στέρνο σου και ότι ακούει την καρδιά σου και την αναγνωρίζει, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό. Μη νομίζεις πως, επειδή είμαι γυναίκα, είμαι εξοικειωμένη κιόλας. Είναι τόσο πρωτόγνωρα όλα αυτά για μένα. Πιστεύω ότι θα είμαι χαζομαμά. Θα χάσω τελείως την μπάλα".

Η μικρή θα πάρει το όνομα Δήμητρα, αφού, όπως λέει η Σοφία, ήθελε "ένα όνομα που θα είναι χριστιανικό και ταυτόχρονα αρχαιοελληνικό".

Πηγή: Yupi


Read more...

X Factor Live 23/01 Αποχώρησε η Ιωάννα...


Η Ιωάννα εκτός τελικού!

Αυτός ήταν ένας πραγματικά μεγάλος ημιτελικός. Η δύσκολη απόφαση των κριτών άφησε την Ιωάννα εκτός μεγάλου τελικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Videos


Στο πιο κρίσιμο live του X Factor Νικόλας, "Τριημιτόνιο", Ιωάννα, "Κόκκινα Χαλιά" και Λούκας έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στους 4 και να μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό.

Η αλήθεια είναι πως η πορεία και των 5 στο παιχνίδι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακή και όλοι τους θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο που περιμένει τον νικητή.

Δυστυχώς όμως εκείνη που δεν κατάφερε να πιει νερό ενώ έφτασε πολύ κοντά στην πηγή ήταν η Ιωάννα.

Η πιο μικρή σε ηλικία συμμετέχουσα στο X Factor αποχώρησε στον ημιτελικό και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της στο παιχνίδι.



Η ψηφοφορία του κοινού την έθεσε υποψήφια μαζί με τους "Τριημτόνιο" που για εκείνους ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Oι κριτές σε πολύ δύσκολη θέση για μία ακόμη φορά έπρεπε να επιλέξουν ποιος θα είναι στον τελικό και ποιος θα αποχωρήσει.

Τελικά ο ρυθμιστής του X Factor όπως ανακηρύχτηκε ο Νίκος Μουρατίδης ήταν εκείνος που με τη δική του ψήφο έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και έτσι η πορεία της Ιωάννας στο παιχνίδι τελείωσε ενώ οι "Τριημιτόνιο" θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής.

Δύο είναι πια οι κριτές και managers που έμειναν χωρίς ομάδα, αφού μετά τον Νίκο Μουρατίδη και ο Γιώργος Λεβέντης δεν έχει πια διαγωνιζόμενο στο παιχνίδι και έτσι θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό απαλλαγμένοι από το άγχος.

Από την άλλη μεριά οι ομάδες της Κατερίνας Γκαγκακη και του Γιώργου Θεοφάνους ξεκινούν από το ίδιο σημείο την τελική ευθεία για να κόψουν το νήμα. Mε δύο διαγωνιζόμενους η κάθε ομάδα θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες την κατάκτηση της νίκης στο X Factor.

Έτσι σε έναν τελικό, που θα είναι αντρική υπόθεση, "Κόκκινα Χαλιά", Λούκας, Νικόλας και "Τριημιτόνιο" θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά τον κόσμο ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές στο παιχνίδι και να κατακτήσουν την κορυφή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στον τελικό αποκλειστικός κριτής θα είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Η μάχη θα είναι μεγάλη και έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του χθεσινού ημιτελικού αφού οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν.

Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσει το βράδυ της επόμενης Παρασκευής κατά τη διάρκεια του τελικού. Το κοινό έχει μία ολόκληρη εβδομάδα να επιλέξει τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή group, ψηφίζοντας είτε από το τηλέφωνο ή από το web site του X FACTOR για να αναδείξει μεγάλο νικητή εκείνον που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.


Στον ημιτελικό του X FACTOR εμφανίστηκαν ως guest ο Δημήτρης Κοριαλάς και η Ευρυδίκη που ξεσήκωσαν το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και η Τάμτα που τραγούδησε το αγαπημένο σε όλους "αγάπησε με", αλλά και το νέο της τραγούδι "κοίτα με" που είναι προπομπός της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Νικόλας

Ολοκληρωμένος τραγουδιστής

Ένα κλασικό ροκ τραγούδι επέλεξε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον Νικόλα και δικαιώθηκε ακόμα μια φορά για την επιλογή της.



Ο Νικόλας με τον αέρα ενός ολοκληρωμένου τραγουδιστή, ήταν δυναμικός αλλά και συναισθηματικός στην ερμηνεία του και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε στον μεγάλο τελικό.



Live 12: Νικόλας
Τραγούδι: "Bring me to life" - Ερμηνευτής: Evanescence


Λούκας

Άξια στον τελικό!

Ακόμα μια πρόκληση για τον Λούκας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση.
Ο τραγουδιστής με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο X Factor ερμήνευσε με ιδιαίτερο τρόπο αυτό το πολύ σημαντικό αλλά και έντονα χαρακτηρισμένο από την φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη και ήταν καταπληκτικός. Άξια λοιπόν ο Λούκας προκρίθηκε στον τελικό του X Factor με τη σύμφωνη γνώμη κριτών αλλά και κοινού.



Live 12: Λούκας
Τραγούδι: "Αγριολούλουδο" - Ερμηνευτής: Στέλιος Καζαντζίδης




Κόκκινα Χαλιά

"I' ll be there for you"

Τα "Κόκκινα Χαλιά" πέρασαν στον τελικό του X Factor!
Επηρεασμένα από τις προηγούμενες υποψηφιότητες για αποχώρηση όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα 5 παιδιά θεωρούσαν ότι ο ημιτελικός του X Factor θα ήταν η τελευταία τους παρουσία στο παιχνίδι.



Ο Γιώργος Θεοφάνους τους υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα τους, όπως λέει και το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσουν κι έτσι τα 4 παιδιά παρουσιάστηκαν χωρίς άγχος και αποφασισμένα να διασκεδάσουν όσο μπορούσαν περισσότερο την εμφάνιση τους στην σκηνή. Μέσα σε ένα "βροχερό" σκηνικό λοιπόν, τα "Κόκκινα Χαλιά" άλλαξαν το κλίμα υπέρ τους και αντί να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, θα διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό του X Factor.



Live 12: "Κόκκινα Χαλιά"
Τραγούδι: "Ill be there for you" - Ερμηνευτής: The Rembrandts



Ιωάννα

Δίχασε την κριτική επιτροπή

Η παρουσία της Ιωάννας δίχασε τους κριτές και αυτή την εβδομάδα.
Ρίσκο αλλά και πρόκληση ήταν η επιλογή του τραγουδιού στο οποίο διαγωνίστηκε αφού είναι ένα τραγούδι πολύ αγαπημένο σε όλους και έχει ερμηνευτεί από την για πολλούς, μεγαλύτερη σύγχρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια, την Μαρινέλλα.



Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασαν πως δεν ήταν η καταλληλότερη επιλογή τραγουδιού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λεβέντη ο οποίος δήλωσε πως η Ιωάννα ήταν πολύ καλή. Επιπλέον τόνισε πως τέτοια τραγούδια που μιλάνε για έρωτα με τόσο ωραίο τρόπο, μπορεί και πρέπει να τα ερμηνεύει ένα νέο κορίτσι όπως η Ιωάννα.



Live 12: Ιωάννα
Τραγούδι: "Γιατί φοβάσαι" (Παρ το φεγγάρι και καν το βέρα μου) - Ερμηνευτής: Μαρινέλλα


Τριημιτόνιο

Ξεσήκωσαν το πλατό...


Σε ένα τραγούδι, ιστορία για την σύγχρονη Ελλάδα διαγωνίστηκε το έντεχνο group του X FACTOR και ήταν εξαιρετικό.



Στον ημιτελικό τα τρία αγόρια εμφάνισαν όλα αυτά τα στοιχεία που τους έχουν κάνει πολύ αγαπητούς στον κόσμο, απόλαυσαν το τραγούδι και ξεσήκωσαν το πλατό. Μία λάθος διατύπωση του Δημήτρη για έλλειψη σεβασμού ως προς το τραγούδι λίγο έλλειψε να προκαλέσει τριγμούς σε ότι είχαν χτίσει ως τώρα τα παιδιά, ωστόσο απέφυγαν τις άσχημες κριτικές όταν εκείνος δήλωσε ότι δεν το γνώριζε και πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις πρόβες αντιλήφθηκε την σημασία και το μέγεθος του τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου.



Live 12: "Τριημιτόνιο"
Τραγούδι: "Καραγκιόζης" - Ερμηνευτής: Διονύσης Σαββόπουλος


Read more...

Μπήκαν στο σπίτι τoυ Θεοφάνους !!! (update)


Τέλος καλό όλα καλά, για τον Γιώργο Θεοφάνους

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ήταν 11:20 όταν ο Γιώργος Θεοφάνους ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για αυτό που θα κάνει και έστειλε ένα μήνυμα στην Αστυνομία της Γλυφάδας μέσα από την τηλεόραση.

"Επειδή κάποιοι έχουν μπει στο σπίτι μου και είναι μόνο τα μωρά απευθύνω έκκληση στην Αστυνομία Γλυφάδας να πάει να δει τι γίνεται" είπε τρεμάμενος και αγχωμένος ο Γιώργος και αμέσως σηκώθηκε από την θέση του και βγήκε εκτός του τηλεοπτικού πλατό.

Αμέσως μετά την ερμηνεία του Νικόλα Μεταξά, “έπεσαν” διαφημιστικά μηνύματα. Μόλις άρχισε πάλι το X- Factor, ο Σάκης Ρουβάς από καθαρό ενδιαφέρον ρώτησε τον Γιώργο Θεοφάνους, τι ακριβός έχει συμβεί και αν όλα είναι καλά.

Σύμφωνα με την κοπέλα που είχε σπίτι για να προσέχει τα παιδία του, κάποιος προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι, αλλά φαίνεται ότι ακούγοντας την αστυνομία να καταφθάνει καθώς και τους γείτονες που είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι, μετάνιωσε και κατάφερε να διαφύγει.

"Κάποιος πρέπει να προσπάθησε να εκμετταλευτεί το ότι δεν είμαι στο σπίτι. Κάποιος μπήκε στο σπίτι μου, με ειδοποίησε η κοπέλα που προσέχει τα παιδιά Ευτυχώς κατέβηκαν οι γείτονές μου, ήρθε και η αστυνομία. Δεν έπιασαν κανέναν" απάντησε ο Γιώργος.

Στην συνέχεια ζήτησε συγνώμη από το Λούκα και τον Νικόλα που δεν ήταν σε θέση να κρίνει τις ερμηνείες τους, αλλά έπρεπε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του, για να δει αν όλα είναι καλά..


Read more...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Μπήκαν στο σπίτι τoυ Θεοφάνους !!!



Μήνυμα μέσα από το X Factor έστειλε ο Γιώργος Θεοφάνους, προς την αστυνομία της Γλυφάδας, ώστε να σπεύσει γρήγορα στο σπίτι του στην Γλυφάδα.

Κατά την διάρκεια που ο Λούκας ερμήνευε το δεύτερο κομμάτι για σήμερα, ο Γιώργος ειδοποιήθηκε ότι κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι του.

Ανέφερε ακόμα ότι στο σπίτι βρίσκονται τα παιδία του μόνα τους.

Αναμένουμε τις εξελίξεις !!!


Read more...

Η topless εμφάνιση της Gwyneth Paltrow !!!

Η νέα topless εμφάνιση της Gwyneth Paltrow μας αποδεικνύει ότι θέλει να αλλάξει ρώτα και να πάψει να είναι όπως πρώτα !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Video


Σε πολλές συνεντεύξεις της, η Gwyneth Paltrow εχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει αλλαγές στην ζωή της για να ανεβεί η ψυχολογία της. Αυτό το ξεκίνησε αλλάζοντας το ντύσιμο της, κάνοντας το πιο sexy και αποκαλυπτικό.

Τώρα αυτό δέχτηκε να το κάνει και στις ταινίες της, κάτι που πιο παλιά το αρνιόταν, αφού πολλές φορές οι σκηνοθέτες της είχαν προτείνει να κάνει κάποιες αποκαλυπτικές σκηνές στις ταινίες αλλά η Gwyneth ήταν αρνητική και την θέση της, στις εν λόγω σκηνές έπαιρνε κάποια σωσίας της και το αποτέλεσμα έβγαινε στις οθόνες μας, με την μέθοδο του μοντάζ.

Η νέα της topless εμφάνιση στην ταινία “Two Lovers”, έρχεται να ενισχύσει την άποψη αυτή.

Στην νέα της ταινία, η Gwyneth υποδύεται μια “γυναίκα αράχνη”, που καταβάλει προσπάθειες να αποπλανήσει έναν γοητευτικό γείτονα της.
Και κάνει τα πάντα για αυτό !!!

Η ταινία που είχε βραβευθεί στο φεστιβάλ των Καννών, βγαίνει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο μήνα.

Δείτε το trailer της ταινίας





Photobucket Photobucket


Read more...

Η Πετρούλα και το …γουνάκι της !!!

Φορώντας ένα κατακόκκινο γουνάκι και ένα μικροσκοπικό, σχεδόν «αόρατο» φόρεμα, η Πετρούλα Κωστίδου έκανε την …απειλή της (να μας λέει κάθε μέρα τον καιρό), πράξη. Τετάρτη βράδυ, μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η μοντέλα – πανελίστρια και τώρα κορίτσι του (κακού μας…) καιρού, Πετρούλα, με αισθησιακή φωνή και λάγνο βλέμμα μας ενημέρωσε, βάσει των επίσημων στοιχείων της ΕΜΥ, σε ποιες περιοχές θα βρέξει και πόσο θα κατέβει η θερμοκρασία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Video


Εμείς πάντως …πουντιάσαμε με αυτά που βλέπαμε και ακούγαμε και αναρωτιόμασταν «πόσο πιο …πάτο θα πιάσουμε σ΄ αυτή τη χώρα!!». Όσο η Πετρούλα μιλούσε με νάζι, αλα Βουγιουκλάκη, τόσο το φόρεμα κατέβαινε και το μπούστο γινόταν όλο και πιο αποκαλυπτικό. Η Αττική έγινε η… φιλενάδα της και η όμορφη Θεσσαλονίκη μια καλή ευκαιρία για να αρχίσει να τραγουδάει, αφού πριν ενημερώσει τους βορειοελλαδίτες για τον καιρό, τραγούδησε για τη συμπρωτεύουσα.

Το "κλου" του …δελτίου καιρού, ήταν η στιγμή που η Πετρούλα πέταξε το κόκκινο γουνάκι και έσκυψε για να πάρει την ομπρέλα.

«Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα!». Αυτός ήταν ο…ευφάνταστος επίλογος της ξανθιάς με τα κόκκινα. Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, τα κείμενα το γράφει μόνο του, το κορίτσι της …βροχής και τα κάνει πρόβα στο καπνιστήριο του καναλιού.



Πηγή: zougla.gr


Read more...

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής !!!

Υπόσχεση για ακόμα περισσότερες προσφορές ποιοτικών μουσικών παραγωγών στους αναγνώστες της έδωσαν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσαν, με αφορμή την παρουσίαση της πολυτελούς κασετίνας με τίτλο «Τα τελευταία χρόνια» η οποία περιέχει 4 CD με ερμηνείες του Γιώργου Νταλάρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + video

Μοναδικά και ανεκτίμητα τραγούδια με τη φωνή του μεγάλου ερμηνευτή θα φτάσουν στα χέρια φίλων και θαυμαστών του, μέσω της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου διάθεσης μουσικής και στίχων.

Ο Γιώργος Νταλάρας από την πλευρά του τόνισε, μεταξύ άλλων, πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία του ιδίου με το κοινό και δήλωσε ευτυχισμένος γιατί 46 τραγούδια που υπογράφουν γνωστοί στιχουργοί και μεγάλοι συνθέτες θα φτάσουν στα χέρια όλων εκείνων που θέλουν να τα ανακαλύψουν.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρίας UNIVERSAL, Θάνος Καραγρηγόρης, δήλωσε ότι πιστεύει τόσο στη συνεργασία όσο και στην επιτυχία της έκδοσης που ξεκινά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου με το πρώτο CD της συλλογής: «ΤΙ ΠΑΘΟΣ - ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ».

Τη συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Χρήστος Ράπτης που στάθηκε στη διαχρονική ποιότητα του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος έχει σφραγίσει την τελευταία 35ετία την ελληνική μουσική, ενώ ο διευθυντής του ένθετου περιοδικού «ΟΛΑ», της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Βαγγέλης Περρής, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε στο πολιτιστικό μας σεντούκι τραγούδια που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.



Read more...

Η Sexy Βικτώρια Καρύδα στο Maxim !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κορίτσι του Maxim μού δηλώνει «Είμαι αχόρταγη στο σεξ» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μόνο που στην περίπτωση του 26άχρονου Top Model International 2004 κάτι μου λέει ότι το εννοεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos


Η Βικτώρια Καρύδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Ο πατέρας της ήταν Έλληνας δερματολόγος κι η μητέρα επιθεωρήτρια υγείας. Τους πρώτους οχτώ μήνες στην Ελλάδα δούλευε σερβιτόρα σε καφετέρια.

Μετά κατέβηκε Αθήνα, δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό για τη Σταρ Ελλάς και βγήκε διαδοχικά Μις Τουρισμός 2003, B΄ Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 και Top Model Ιnternational στο Κίεβο.

Πλέον δουλεύει ως μοντέλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία, όπου βρίσκεται και η τελευταία της σχέση.

Αυτή τη στιγμή μένει στην Άνω Γλυφάδα μαζί με μια φίλη της, Ρωσίδα μοντέλο, συχνάζει στο Villa Mercedes και στο Lis και δηλώνει κολλητή με τη Γιάννα Πολιάκου.

Το πιο παράξενο μέρος όπου έχει κάνει σεξ ήταν «στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη, μέρα μεσημέρι. Υπήρχε κόσμος, αλλά εγώ κι ο φίλος μου εξαφανιστήκαμε σε μια γωνία. Εντάξει, μπορεί και να μας βλέπανε, δεν το ξέρω σίγουρα».

Σε τι έχεις ταλέντο στο σεξ;

Μου έχει πει σύντροφός μου πως τον ενοχλεί το ότι μου αρέσει πολύ το σεξ. Τον κουράζω τον άνθρωπο…

Δεν με πείθεις ότι σε νοιάζει πραγματικά το σεξ, ότι είσαι, δηλαδή, διαφορετική από τα υπόλοιπα ανερχόμενα μοντέλα, που –στην πλειοψηφία τους- το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι τα λεφτά και η δουλειά τους.

Κι όμως, με νοιάζει. Αν ο σύντροφός μου δεν είναι καλός σε αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Όπως μια φορά που πήγα με ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί, που στο κρεβάτι ήταν χάλια: σαν ξαπλωμένο δέντρο!

Η συνέχεια στο Maxim που κυκλοφορεί !!!



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Brit Awards 2009 με Kylie Minogue !!!

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών Brit Awards !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μεγάλη επιτυχία αναμένετε να έχουν για άλλη μια χρονιά τα μουσικά βραβεία Brit Awards, αφού θα βρεθούν εκεί τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Χθες το βράδυ σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες και οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων.

Τα Brit Awards 2009 θα πραγματοποιηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο Earls Court Arena στο Λονδίνο.

Duffy και Coldplay μάζεψαν όπως ήταν αναμενόμενο τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Τη μοναδική μουσική αυτή βραδιά θα παρουσιάσει η Kylie Minogue.


Δείτε αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες:

British Male Solo Artist:
Ian Brown
James Morrison
Paul Weller
Streets
Will Young

British Female Solo Artist:
Adele
Beth Rowley
Duffy
Estelle
MIA

British Breakthrough Act:
Adele
Duffy
Last Shadow Puppets
Scouting for Girls
The Ting Tings

British Group:
Coldplay
Elbow
Girls Aloud
Radiohead
Take That

British Live Act:
Coldplay
Elbow
Iron Maiden
Scouting for Girls
The Verve

British Single:
Adele - Chasing Pavements
Alexandra Burke - Hallelujah
Coldplay - Viva La Vida
Dizzee Rascal / Harris / Chrome - Dance Wiv Me Duffy - Mercy

British Album:
Coldplay - Viva La Vida or Death And All His Friends
Duffy - Rockferry
Elbow - The Seldom Seen Kid
Radiohead - In Rainbows
The Ting Tings - We Started Nothing

International Album:
AC/DC - Black Ice
Fleet Foxes - Fleet Foxes
Killers - Day & Age
Kings of Leon - Only By The Night
MGMT - Oracular Spectacular

International Male Solo Artist:
Beck
Neil Diamond
Jay-Z
Kanye West
Seasick Steve

International Female Solo Artist:
Beyonce
Gabriella Cilmi
Katy Perry
Pink
Santogold

International Group:
AC/DC
Fleet Foxes
Killers
Kings of Leon
MGMT

Critics' Choice:
Florence and The Machine

Outstanding Contribution to Music:
Pet Shop Boys


Read more...

Oι υποψηφιότητες των βραβείων Oscar !!!

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 81η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Oscar

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Video



Τα φετινά κινηματογραφικά βραβεία Oscar θα πραγματοποιηθούν στις 22 Φεβρουαρίου στο Los Angeles. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός Hugh Jackman.

Μεγάλο φαβορί της βραδιάς είναι η ταινία “The Curious Case of Benjamin Button”, η οποία είναι υποψήφια σε 15 κατηγορίες.

Δείτε στην λίστα που ακολουθεί, όλες τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Oscar.


Best picture
The Curious Case of Benjamin Button
Frost/Nixon
Milk
The Reader
Slumdog Millionaire

Best director
Danny Boyle - Slumdog Millionaire
Stephen Daldry - The Reader
David Fincher - The Curious Case of Benjamin Button
Ron Howard - Frost/Nixon
Gus Van Sant - Milk

Best actor
Richard Jenkins - The Visitor
Frank Langella - Frost/Nixon
Sean Penn - Milk
Brad Pitt - The Curious Case of Benjamin Button
Mickey Rourke - The Wrestler

Best actress
Anne Hathaway - Rachel Getting Married
Angelina Jolie - Changeling
Melissa Leo - Frozen River
Meryl Streep - Doubt
Kate Winslet - The Reader

Best supporting actress
Amy Adams - Doubt
Penelope Cruz - Vicky Cristina Barcelona
Viola Davis - Doubt
Taraji P Henson - The Curious Case of Benjamin Button
Marisa Tomei - The Wrestler

Best supporting actor
Josh Brolin - Milk
Robert Downey Jr - Tropic Thunder
Philip Seymour Hoffman - Doubt Heath Ledger - The Dark Knight Michael Shannon - Revolutionary Road

Best foreign language film
Revanche - Austria
The Class - France
The Baader Meinhof Complex - Germany
Departures - Japan
Waltz With Bashir - Israel

Best animated feature film
Bolt
Kung Fu Panda
Wall-E

Best adapted screenplay
The Curious Case of Benjamin Button
Doubt
Frost/Nixon
The Reader
Slumdog Millionaire

Best original screenplay
Happy-Go-Lucky
Milk
Wall-E
In Bruges
Frozen River

Best original score
The Curious Case of Benjamin Button
Defiance
Milk
Slumdog Millionaire
Wall-E

Best original song
Down To Earth - Wall-E
Jai Ho - Slumdog Millionaire
O Saya - Slumdog Millionaire

Art direction
The Curious Case of Benjamin Button
Changeling
The Dark Knight
The Duchess
Revolutionary Road

Cinematography
The Curious Case of Benjamin Button
Changeling
The Dark Knight
Slumdog Millionaire
The Reader

Costume design
The Curious Case of Benjamin Button
Australia
Milk
The Duchess
Revolutionary Road

Best original score
The Curious Case of Benjamin Button
Defiance
Milk
Slumdog Millionaire
Wall-E

Best documentary feature
The Betrayal
Encounters at the End of the World
The Garden
Man on Wire
Trouble The Water

Best documentary short subject
The Conscience of Nhem En
The Final Inch
Smile Pinki
The Witness - From the Balcony of Room 306

Film editing
The Curious Case of Benjamin Button
The Dark Knight
Frost/Nixon
Milk
Slumdog Millionaire

Make-up
The Curious Case of Benjamin Button
The Dark Knight
Hellboy II: The Golden Army

Best live action short film
Auf der Strecke (On The Line)
Manon on the Asphalt
New Boy
The Pig
Spielzeugland (Toyland)

Best animated short film
La Maison en Petits Cubes
Lavatory - Lovestory
Oktapodi
Presto
This Way Up

Sound editing
The Curious Case of Benjamin Button
Iron Man
Wanted
Slumdog Millionaire
Wall-E

Sound mixing
The Curious Case of Benjamin Button
The Dark Knight
Wanted
Slumdog Millionaire
Wall-E

Visual effects
The Curious Case of Benjamin Button
The Dark Knight
Iron Man

Δείτε και το σχετικό video με την ανακοίνωση των υποψήφιων ταινιών !!!


Read more...

Έρχεται η ώρα του μεγάλου Ελληνικού Euroτελικού !!!


Σε λιγότερο από ένα μήνα θα μάθουμε το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς στην Eurovision της Ρωσίας…

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωση της, όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού, την 18η Φεβρουαρίου.

Θα είναι μια μαγευτική βραδιά, την επιμέλεια της οποίας θα έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Στην βραδιά αυτή, ο Σάκης θα παρουσιάσει τα τρία τραγούδια που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Τα τραγούδια θα ακουστούν πρώτη φορά στην συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου.

Την βραδιά θα παρουσιάσουν και φέτος οι αδελφές Μαγγίρα.

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς είναι ότι ο Σάκης θα παρουσιάσει μικρό μέρος της χορογραφίας, όπως αυτό θα παρουσιαστεί στην σκηνή της Eurovision στην Μόσχα. Οι χορογραφίες θα είναι πάλι υπό την επιμέλεια του Φωκά, ο οποίος έχει συμφωνήσει από το καλοκαίρι να σκηνοθετήσει την ελληνική αποστολή.

Όπως σε κάθε ελληνικό τελικό, έτσι και φέτος θα εμφανιστούν κάποιοι από τους “αντίπαλους” του Σάκη. Στον φετινό τελικό, θα βρεθεί η συμμετοχή της Λευκορωσίας, Petr Elfimov καθώς και ο/η τραγουδιστής/τρία που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Στον Κυπριακό Τελικό συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μαρλέν (πρώην Hi 5), ο Άλεξ Παναγή, αλλά και ο Νικόλας Μεταξάς (X Factor), ως συνθέτης.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, δεν θα περάσει απευθείας στον Τελικό, όπως θα γινόταν δηλαδή σύμφωνα με τους παλιούς κανονισμούς, αφού στην Σερβία κατέλαβε την τρίτη θέση, αλλά θα βρεθεί στον ημιτελικό και από εκεί αν όλα πάνε καλά, στον Τελικό.

Ωστόσο πριν από τις 30 Ιανουαρίου, δεν θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιόν από τους δύο ημιτελικούς θα είναι η Ελλάδα.

Το μέχρι στιγμής φαβορί, είναι το τραγούδι της Τουρκίας «Dum tek tek» με ερμηνεύτρια την Hadise. Το τραγούδι από την πρώτη στιγμή που επιλέχτηκε, έγινε επιτυχία στην Τουρκία και αγαπήθηκε από πάρα πολλούς fun της Eurovision.

Ας ελπίζουμε ότι η αγάπη που έχουν οι funs της Eurovision στον Σάκη δεν θα μας στερήσει την Νίκη, αφού όπως ακούγεται, χωρίς καν να έχει γίνει γνωστό το κομμάτι που θα ειρηνεύσει ο Σάκης, η πρωτιά ανήκει φέτος στην Ελλάδα, γιατί Σάκης Ρουβάς είναι αυτός.

Σχετικές Αναρτήσεις

Στις 11 Φεβρουαρίου τα Eurosongs !!!
Μεγάλες αλλαγές στην Eurovision !!!


Read more...

Η Μόνικα σήμερα στο Gagarin 205 !!!



Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες της στην επαρχία, η Μόνικα επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην Αθήνα για να γιορτάσει την απονομή του χρυσού της δίσκου με τίτλο «Avatar»…

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Μόνικα μετά τις εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βέροια και Πάτρα, θα εμφανιστεί σήμερα στο Gagarin 205 μαζί με την εξαμελή μπάντα της, τον Άρη Ζέρβα (τσέλο), τον Νίκο Αγγλούπα (μπάσο), τον Κρίτωνα Μπελώνια (τύμπανα), τον Σωτήρη Πέπελα (τρομπέτα), τον Μάνο Πατεράκη (ηλ. Κιθάρα) και την Σταματέλα Σπίνουλα (βιολί).

Επί σκηνής στο πιάνο, την κιθάρα και το ακορντεόν, η Μόνικα ερμηνεύει τα τραγούδια του δίσκου της, διασκευές σε τραγούδια της Carly Simon, του Leonard Cohen, των Sparklehorse του Κωνσταντίνου Βήτα και άλλων, αλλά και καινούργια τραγούδια.





Read more...

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

The Sisters Of Mercy concert's (Athens - Thessaloniki) !!!


Σάββατο 11 Απριλίου, Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος – Αθήνα
Κυριακή 12 Απριλίου, Αποθήκη Μύλου – Θεσσαλονίκη


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είμαστε ένα rock'n'roll γκρουπ. Και ένα pop γκρουπ. Και μια μηχανή παραγωγής ρυθμού.
Και πνευματικοί θεοί του έρωτα στον ελεύθερο μας χρόνο.

Παράγουμε άλμπουμ, μερικές φορές.
Παίζουμε συναυλίες, καμιά φορά.

Οι The Sisters Of Mercy, ανατρεπτικοί, σκοτεινοί, εναλλακτικοί, απλοί και με μια μουσική ιστορία 20+ χρόνων, γρυλίζουν προς το μέρος μας!

Την εκρηκτική και ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία τους θα γευτούμε για 2 βραδιές στην Ελλάδα, το Σάββατο 11 Απριλίου, στο Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος – Αθήνα, και την Κυριακή 12 Απριλίου, Αποθήκη Μύλου – Θεσσαλονίκη.

Έχοντας στιγματίσει την “goth” rock σκηνή, και με επιρροές από Leonard Cohen, Gary Glitter, The Velvet Underground, The Stooges, Motörhead ,, Suicide και The Birthday Party, οι The Sisters of Mercy έχουν καταφέρει να βρίσκονται ανάμεσα στα αγαπημένα μας γκρουπ όλων των εποχών. Και όπως δηλώνουν και αυτοί για την Ελλάδα…:

"We're really looking forward to our gigs in Greece, we played Athens and Thessaloniki last time and they were two of our favourite gigs on the 2006 tour. Greek audiences are always very lively and we enjoy that very much. Plus, it's a beautiful country and we're looking forward to some culture, food and of course Ouzo".

… η σχέση με το ελληνικό κοινό είναι αμφίδρομη!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 26 Ιανουαρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 40e

Σημεία Προπώλησης: Ticket House

Online sales: www.tickethouse.gr





BIO

1980

Οι The Sisters Of Mercy σχηματίζονται στο Leeds από τον Gary Marx και τον Andrew Eldrich. Με μία μόνο κιθάρα, έναν ενισχυτή εξάσκησης τριών watt και καθόλου λεφτά ηχογραφούν ένα single μόνο και μόνο για να «ακούσουν τους εαυτούς τους στο ραδιόφωνο». Ιδρύεται η εταιρία Merciful Release για να το κυκλοφορήσει και τυπώνονται χίλια αντίτυπα. Ο δίσκος παίζεται από τα ραδιόφωνα ενώ η μπάντα τον περιγράφει ως «ανεπίτευκτο και ανάκουστο» . Το «THE DAMAGE DONE/ WATCH/ HOME OF THE HIT – MEN» τώρα αξίζει εκατομμύρια – και παραμένει σκουπίδι (σύμφωνα με τους ίδιους).

1981

Καθώς υποψιάζονται ότι βρίσκονται κοντά σε κάτι μεγάλο, το ντουέτο αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι με τον σωστό τρόπο. Ο Andrew Eldritch, που χαρακτηρίζει τον εαυτό του «πολύ κακό drummer», γίνεται κατά λάθος ο τραγουδιστής του συγκροτήματος καθώς ο Gary Marx συγκεντρώνεται στην κιθάρα και ο Craig Adams περνάει στο μπάσο.

Μία απαραίτητη κίνηση φαίνεται φυσική για το συγκρότημα αλλά τους διαφοροποιεί δραστικά από τους ομοίους τους: έχουν καθιερώσει και οδηγούνται πλέον από το θρυλικό Doktor Avalanche, το drum machine.

Η μπάντα κάνει την πρώτη Live εμφάνιση στις 16 Φεβρουαρίου, και ο ήχος τους βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε The Stooges και Suicide ή Motörhead και Chrome.

Ο Marx έχει συνδέσει την κιθάρα του σε ενισχυτή record-player που παράγει ανεξέλεγκτο ήχο και ο Eldritch έχει αλλάξει τα φωνητικά σε ταχύτητες overdrive. Metal παραγεμίσματα χωρίς κενά με ανατριχιαστικό μηχανικό υπόβαθρο. To set ξεκινάει με μια «πειραγμένη» διασκευή του «Teachers» του Cohen και τελειώνει με ένα μεγαθήριο που θα μπορούσε να είναι το 'Silver Machine' αλλά στην πραγματικότητα ήταν το 'Sister Ray'.

Το κοινό πιάνει το νόημα. Οι The Sisters Of Mercy σταδιακά εξευγενίζουν τον θόρυβό τους και την ικανότητά τους να αγαπιούνται και να μισούνται. Προς το τέλος της χρονιάς ο Ben Gunn προστίθεται ως δεύτερος κιθαρίστας.

1982

Ο δεύτερος δίσκος 'BODY ELECTRIC / ADRENOCHROME', γίνεται Single της εβδομάδας στο Melody Maker. Θα περάσουν 3 χρόνια προτού κάποιο Single των The Sisters ΔΕΝ γίνει δίσκος της εβδομάδας κάπου. Δυστυχώς, οι επικείμενες συνέπειες κρατούν για πάντα.

Οι The Sisters Of Mercy τελικά καταδέχονται να παίξουν στο Λονδίνο και ο Tony James των Generation X ζητάει από τον κύριο Eldritch να συμμετάσχει σε μία μπάντα (- πρόταση που απορρίφθηκε με ευχαριστίες).

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός για το BBC προοιωνίζει το νέο κλασσικό single και οι The Sisters περιοδεύουν την Βρετανία με τους Psychedelic Furs. Το Νοέμβριο κυκλοφορεί το 'ALICE / FLOORSHOW', αυτή η γνωστή πλέον μείξη της επίμονης και ακαταμάχητης μελωδίας, υπνωτικού τεχνικού riff και του μοχθηρού γατζώματος που λάμπει ελκυστικά πάνω από την παλίρροια. Η μπάντα αρχίζει να κυριαρχεί στα ανεξάρτητα charts όπως κανείς άλλος πριν ή μετά από αυτούς.

1983

Οι πρώτοι μήνες της χρονιάς βρίσκουν την μπάντα σε περιοδεία σε ολόκληρη την χώρα με μία στρατιά οπαδών. Το στάνταρ set των Sisters είναι πολλαπλώς εμφυτευμένο με παράτολμες διασκευές όπως το 'Gimme Shelter', το Jolene της Dolly Parton και το Emma των Hot Chocolate.

Ένα δεύτερο ραδιοφωνικό session ακολουθεί την κυκλοφορία του νέου single 'ANACONDA / PHANTOM' τον Μάρτιο. Το δωδεκα – ιντσο EP 'ALICE / FLOORSHOW / PHANTOM / 1969' είναι η πρώτη Αμερικάνικη κυκλοφορία της μπάντας.

Τον Μάιο, αντί να κεφαλαιοποιήσουν την διαβόητη μείξη μελαγχολικής υπερβολής, The Sisters Of Mercy εκδίδουν το 'THE REPTILE HOUSE EP', μερικά από τα τελειότερα και πιο βασανιστικά τραγούδια των Sisters βουτηγμένα σε ένα μαγευτικό διεστραμμένο mix ολισθαίνουσας βιαιότητας. Μετά τα πρώτα live στην κεντρική Ευρώπη και πριν από μία σύντομη επίσκεψη σε φεστιβάλ της Αμερικής (η τελευταία του Ben Gunn), αποφασίστηκε τα έσοδα να επενδυθούν σε 24-track studio. Αυτό απαιτεί οι κιθάρες να ηχογραφηθούν σε multi-track ad infitum – ή τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα χρήματα.

Οι The Sisters επιστρέφουν με ένα single 3 τραγουδιών τον Οκτώβριο. Το 'TEMPLE OF LOVE' είναι ένα θηρίο από κάθε άποψη. Με τα 'HEARTLAND' και 'GIMME SHELTER' από πίσω του, αυτή θα είναι και η τελευταία κυκλοφορία σε ανεξάρτητη εταιρία.

1984

Ο Wayne Hussey εισχωρεί στους The Sisters. Επικεντρωμένος στην ακουστική και δωδεκάχορδη κιθάρα, κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο.

Πριν την Βρετανική περιοδεία του Μαΐου, η μπάντα ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει στην WEA. Το 'BODY AND SOUL / TRAIN / BODY ELECTRIC (re-recorded) / AFTERHOURS', ένα four-track single που περιγράφεται από τον Eldritch ως "ένα όραμα του παράδεισου όπου όλοι έχουν πάρει speed", παρά τρίχα δεν μπαίνει στο UK Top Forty και ένα τρίτο BBC session προβάλει μέρος του υλικού που θα αποτελέσει αργότερα το πρώτο album των Sisters.

Demos ηχογραφούνται και η μπάντα ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη τον Αύγουστο για να παίξει σε δύο sold – out εμφανίσεις. Η δουλειά για το LP αναβάλλεται εξαιτίας της εξάντλησης του E ldritch.

Παρʼ ολʼ αυτά η μπάντα συνεχίζει τα live,με αποκορύφωμα την περιοδεία 'Black October' . Το Ευρωπαϊκό κοινό των The Sisters ολοένα μεγαλώνει, ειδικά στην Γερμανία και στην Μ. Βρετανία.

Το 'WALK AWAY / POISON DOOR / ON THE WIRE' κυκλοφορεί. Υπάρχουν όμως εντάσεις μέσα στην μπάντα. Πολλοί προσπαθούν να δουν μέσα στους στίχους του 'Walk Away' μία δημόσια επίκληση κατά του Gary Marx. Οι ανησυχίες για την εξάντληση του Eldritch και όχι και τόσο προσωπικές ασχολίες διαφαίνονται στους στίχους του 'On The Wire'.

1985

Άλλο ένα single το 'NO TIME TO CRY / BLOOD MONEY / BURY ME DEEP', κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο και η 'Tune In, Turn On, Burn Out' περιοδεία ξεκινάει τον Μάρτιο.

Η αποχώρηση του Gary Marx ανακοινώνεται την στιγμή που το πρώτο album μπαίνει κατ ευθείαν στο Top Twenty. Αν και ελαττωματικό και σημαδεμένο (κυρίως ως προς την παραγωγή), το 'FIRST AND LAST AND ALWAYS' θεωρείται ακόμα μία συλλογή κλασσικών τραγουδιών.

Η μπάντα πραγματοποιεί την τελική συν αυλία της περιοδείας τον Ιούλιο στο Royal Albert Hall και οι The Sisters Of Mercy γιορτάζουν την πρώτη κατάκτηση κορυφής.

Σύντομα κυκλοφορεί και το video της συναυλίας υπό τον τίτλο 'WAKE'. Ο Eldritch αναμένεται να αποχωρήσει από την σκηνή με το συνηθισμένο του "Goodnight!" αλλά απόψε μετατρέπεται σε"Goodbye". Θα περάσουν 5 χρόνια έως ότου οι The Sisters Of Mercy παίξουν ξανά live.

1986

Οι Craig Adams και Wayne Hussey έχουν αποχωρήσει. Διαφωνίες σχετικά με τα κομμάτια και τις περιοδείες είναι αναμενόμενες, ειδικά από την πλευρά του Hussey που σκέφτεται μία διαφορετική καριέρα (παίρνοντας τον Adams μαζί του). Η διάλυση γίνεται με φιλικό τρόπο...στην αρχή.

Η Merciful Release κυκλοφορεί το single 'GIVING GROUND' και το album 'GIFT', υπό το όνομα 'The Sisterhoood'. Με δημιουργό και παραγωγό τον Andrew Eldritch, αυτό το υλικό εκτελέστηκε για συμβατικούς λόγους από συνεργάτες και κυκλοφόρησε ανεξάρτητα.

1987

Οι The Sisters Of Mercy ήταν η πιο «λαθραία » μπάντα της δεκαετίας αλλά σταμάτησαν να παίζουν στο ζενίθ τους.

Ο Eldritch είχε αποσυρθεί στην Γερμανία και ο Αγγλικός τύπος τον χαρακτήριζε συνταξιοδοτημένο ή ακόμη νεκρό. Μετά το 'Gift' έπρεπε να ξέρουν καλύτερα.

Μπροστά από την εποχή του, έφερε κατά προτίμηση μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία των The Sisters. Xωρίς να χάνουν την trash αισθητική τους, αφομοίωνε τα συν της Ευρωπαϊκής dance και τα εξέλισσε συγχρόνως. Επίμονα και μελωδικά τα τραγούδια ζεύτηκαν ένα μηχανικό συνθετικό ρυθμό κάπου ανάμεσα στο underground της Νέας Υόρκης και το hardcore techno-beat Βρυξελλών και Βερολίνου.

Ο Eldritch απολάμβανε τις νεο – αποκτηθείσες ελευθερίες του. Φήμη στη φήμη, η απουσία του μεγάλωνε το όνομά του. Οι The Sisters ήταν μεγαλύτεροι από ποτέ και σε θέση να επανατοποθετήσουν το μέλλον τους με σιγουριά. Οι προσδοκίες έφτασαν το αποκορύφωμα καθώς η καινούρια φάση ξεκινούσε.

Το 'THIS CORROSION / TORCH / COLOURS' κυκλοφορεί από την WEA. Το single μπαίνει στο UK Top Ten και γίνεται #1 Alternative Record στην Αμερική ακόμη και χωρίς υποστήριξη από την δισκογραφική.

Ανακοινώνεται ότι η Patricia Morrison προσλαμβάνεται και ότι η μπάντα δεν έχει σκοπό να εξαπλωθεί άλλο. Αυτό προμηνύει μία video-κεντρική φάση προώθησης της μπάντας – παρ’ όλο που η μπάντα περιφρονούσε τα Video.

Στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου όμως, η καταρρακτώδης βροχή του 'This Corrosion' δίνει το έναυσμα για μία σειρά καταπληκτικών videos. Το δεύτερο album 'FLOODLAND' κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Το 'Floodland' βάζει τις κιθάρες του πρώτου album απέναντι σε υπόβαθρο keyboards εμπνευσμένα από τους πειραματισμούς του 'Gift'. Στο σώμα των τραγουδιών εντάσσεται ένας Doktor Avalanche πέμπτης γενιάς που τονίζει την συνθετική και στιχουργική ωριμότητα του Eldritch.

1988

Ένα δραματικό video set στην αρχαία πόλη Πέτρα της Ιορδανίας αναγγέλλει την άφιξη του 'DOMINION / EMMA' που σκαρφαλώνει στο 13 της Μ. Βρετανίας. Το 'LUCRETIA MY REFLECTION / LONG TRAIN' δίνει στο υς Sisters το τρίτο chart single από το LP 'Floodland'.

1989

Κυκλοφορεί μία συλλογή video ('SHOT'), που περιλαμβάνει τα τρία singles από το 'Floodland' συν το clip του '1959' που γυρίστηκε στην Ινδία στα γυρίσματα του 'Lucretia My Reflection'.

Κατά τύχη το '1959' είναι ακόμη το μόνο video των Sisters με παραγωγό και σκηνοθέτη τον Andrew Eldritch και η απουσία των υπολοίπων το διαφοροποιεί από τα άλλα... αν και φαίνεται στα μεταγενέστερα videos ότι το 'Dr Jeep' I είναι αστείο, το 'Detonation Boulevard' φαίνεται κατ εξοχήν καλό στο μάτι και ο Eldritch είναι αυθεντικός Θεός του Έρωτα στο 'Under The Gun'.

1990

Ο κιθαρίστας Andreas Bruhn μπαίνει στην μπάντα. Αυτός και ο Andrew Eldritch γράφουν τραγούδια για το επόμενο album.Ο Tony James αντικαθιστά την Patricia Morrison.

Ο κιθαρίσταςTim Bricheno ολοκληρώνει το line-up καθώς το τρίτο LP 'VISION THING' τελειώνει. Το 'Vision Thing' κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Προηγείται το single, 'MORE / YOU COULD BE THE O NE',που συνεχίζει την παράδοση της μπάντας για διεθνή επιτυχία, ειδικά στην Γερμανία.

Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, το 'Vision Thing' είναι απογυμνωμένο. Μισά από τα τελειωμένα mixes για το album μπαίνουν στο ράφι για χάρη των σκληρών μιξαρισμάτων από παλαιότερα στάδια της ηχογράφησης - 'monitor mixes' που διατηρούν το άμεσο συναίσθημα των κομματιών.

Οι κιθάρες είναι πιο άμεσες από ότι στο 'Floodland' και δεν υπάρχει τόση έμφαση στο στρώσιμο του ήχου όπως προηγουμένως. Τα Keyboards κρατούνται στο ελάχιστο και η βαρύτονη φωνή του Eldritch είναι καθαρή ανάμεσα στην καταιγίδα. Οι στίχοι κρατούν τα συνηθισμένα τους νοήματα αλλά η γλώσσα έχει άλλη κατεύθυνση στην επιφάνεια.

Έχει παρατηρηθεί ότι δεν υπάρχει έννοια «θύματος» στο 'Vision Thing' (ίσως επειδή αυτό έχει συναχθεί εσφαλμένα πολύ συχνά από τις παραβλέψεις των παλαιότερων δίσκων). Το 'Vision Thing' είναι σίγουρο έως και αλαζονικό.

Η μπάντα παίζει συναυλίες – έκπληξη στην Ιρλανδία. Το 'DOCTOR JEEP' κυκλοφορεί ως si ngle, μαζί με μερικά σπάνια live κομμάτια. Μερικές εμφανίσεις στην Βραζιλία ακολουθούνται από Ευρωπαϊκή περιοδεία που κορυφώνεται με δύο βραδιές στο Wembley Arena.

1991

Η δέκατη επέτειος από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση σηματοδοτείται με δύο συναυλίες για τα μέλη του The Reptile House (η υπηρεσία πληροφοριών των the Sisters) στο Leeds. Το 'WHEN YOU DON'T SEE ME / RIBBONS (live) / SOMETHING FAST (live)' κυκλοφορεί ως single στην Γερμανία. Ακολουθεί μακροσκελής περιοδεία.

Η μπάντα περιοδεύει στην Αμερική με τους Warrior Soul, Gang Of Four και Public Enemy ως opening acts. Πολλοί διοργανωτές θεωρούν το line up αυτό μεγάλο ρίσκο.

Το Radio City Music Hall είναι sold out, αλλά οι Αρχές στο Detroit αρνούνται να επιτρέψουν την τέλεση της συναυλίας. Οι The Sisters εμφανίζονται επίσης στα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ, 'Rock Am Ring' και Reading Festival.

1992

Η συλλογή με παλιό υλικό 'SOME GIRLS WANDER BY MISTAKE' κυκλοφορεί τον Μάιο. Μια επαναηχογραφημένη εκδοχή του 'Temple Of Love' κυκλοφορεί ως single: το 'TEMPLE OF LOVE (1992)' ανεβαίνει στο νούμερο 3 των βρετανικών chart αποτελώντας την μεγαλύτερη παγκόσμια επιτυχία των The Sisters ως τότε. Οι Bricheno και Bruhn ξεκινούν solo projects.

1993

Τις καλοκαιρνές εμφανίσεις τους με τους Depeche Mode ακολουθεί η κυκλοφορία του Greatest Hits album 'A SLIGHT CASE OF OVERBOMBING'. Ένα single με το νέο κιθαρίστα Adam Pearson 'UNDER THE GUN / ALICE (1993)' κυκλοφορεί ταυτόχρονα και παίρνει θέση στο tορ 10. Η συλλογή video κυκλοφόρησε το 1988 και περιλαμβάνει τα 'Vision Thing' promos, και επανακυκλοφορεί με τον τίτλο 'SHOT REV 2.0'.

Η χρονιά τελειώνει με μια περιοδεία στην Γερμανία με τους The Ramones, και τρεις εμφανίσεις σε Brixton και Birmingham (στο NEC πάλι).

1994

...ενώ ο Eldritch διαφωνεί με την East West. Το συμβόλαιο με την WEA ήταν κάτι. Το να βρίσκεις τον εαυτό σου δεσμευμένο στην East West είναι κάτι άλλο. Από την εποχή του 'Vision Thing' η μπάντα είναι ιδιαίτε ρα " ανικανοποίητη ".

1995

Συνεχίζονται οι διαφωνίες με την East West, ή μάλλον τώρα πλέον έχoυν λήξει οι επαφές με την East West. Όσον αφορά στα συμβόλαια ηχογράφησης, η μπάντα απεργεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Andrew Eldritch αναλαμβάνει το μιξάρισμα industrial χορευτικών δίσκων και φημολογείται η ενεργή παρουσία του στον χώρο της trance μουσικής. Ο Adam, ως συνήθως, παράγει soundtrack μουσική.

1996

Καμία πρόοδος δεν σημειώνεται στην δισκογραφική εταιρεία, αλλά η ζωή συνεχίζεται: ο κιθαρίστας Chris Sheehan εισχωρεί στην μπάντα.

1997

Η 'Distance Over Time' αποστολή. Οι The Sisters εμφανίζονται ως headliners σε άλλα πέντε καλοκαιρινά φεστιβάλ καθώς και σε συναυλιακές αίθουσες. Επιστρέφουν στην Αμερική, για πρώτη φορά ύστερα από την περιοδεία τους με τους Public Enemy.

Προς το τέλος της χρονιάς, η East West αγοράζει το SSV άλμπουμ, το οποίο οδηγεί στην λήξη του συμβολαίου του Eldritch με την East West. Ο Chris Sheehan μαζί με φίλου ς του από την Αυστραλία απολαμβάνει την άδειά του από την μπάντα, ενώ ο Mike Varjak ανακτά την θέση του στην αρχική ομάδα.

1998

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η Εast West προτίθεται ακόμη να κυκλοφορήσει τον δίσκο SSV, η προπαγάνδα που συνοδεύει την κυκλοφορία ονομάζει το SSV ως την νέα ενσάρκωση των «προ πολλού ξεχασμένων» The Sisters; Ανόητη αλλά προβλέψιμη συμπεριφορά.

Για να εξουδετερώσουν τα παραπάνω σχόλια (τα οποία, όπως γνωρίζουμε, ο Τύπος λατρεύει), και για να γιορτάσουν την απελευθέρωση του Mr Eldritch, οι The Sisters αποφασίζουν να περιοδεύσουν υπομένοντας το χιόνι. Μόνο ένας διοργανωτής βρέθηκε πρόθυμος να ρισκάρει μία περιοδεία τον Ιανουάριο.

Όλες οι ημερομηνίες είναι sοld out πριν την έναρξη της περιοδείας. Έτσι είναι η ζωή για τους The Sisters Της Αέναης Δικαίωσης.

Για να αποδείξουν ότι δεν έχουν πάντα δίκιο, οι the Sisters αποτυγχάνουν να κυκλοφορήσουν μία τριάδα ανεξάρτητων singles...

Τις δώδεκα «Εvent Horizon» ημερομηνίες στην Ευρώπη, ακολο υθούν έξι ημερομηνίες στην Βόρεια Αμερική, και καλοκαιρινές εμφανίσεις σε Φεστιβάλ. Λόγω της απουσίας των the Verve, οι The Sisters εμφανίζονται ως headliners στο Roskilde.

Επιστροφή στο σπίτι για να σκεφτούν το επόμενο άλμπουμ.

1999

Στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ένα φεστιβάλ στην Πορτογαλία και μία σύντομη περιοδεία στην Βόρεια Αμερική ('To The Planet Edge') αποσπούν την προσοχή της μπάντας από την ηχογράφηση του νέου δίσκου. Ο Adam δεν έχει χτίσει ακόμη το στούντιό του.

2000

Ιανουάριος: Ο Chris Sheehan κυκλοφορεί ένα σόλο άλμπουμ με "παγωμένες psycho country μελωδίες", καταφέρνοντας όμως να διεκδικήσει τη θέση του στην πρώτη σειρά του Μετώπου των The Sisters ως το τέλος του καλοκαιριού. Αφού έπαιξαν σε μερικά φεστιβάλ, εμφανίστηκαν σε συναυλιακές αίθουσες στην Μ. Βρετανία και Ισπανία.

2001

Μετά από μια επετειακή νύχτα στον τόπο της πρώτης τους συναυλίας, οι The Sisters λανσάρουν μια μακροσκελή γενέθλια περιοδεία τον Φεβρουάριο και Μάρτιο την οποία ακολουθούν πολλαπλά φεστιβάλ σε Γερμανία, Σουηδία και Βέλγιο. Επιστροφή στο σπίτι για να σκεφτούμε το επόμενο άλμπουμ (πάλι).

2002

0 Chris Sheehan ετοιμάζει τα αποσπάσματα που θα περιληφθούν σε επικείμενο DVD και οι The Sisters εμφανίζονται σε καλοκαιρινά φεστιβάλ σε Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο. Μία ακόμη Ευρωπαϊκή περιοδεία ακολουθεί την άνοιξη.

2003

Mάρτιος/Απρίλιος: περιοδεύοντας σε μερικά από τα ωραιότερα μέρη της βόρειας Ευρώπης.

2004


Σκέφτομαι. Και δεν πράττω πολλά με το βιντεοσκοπημένο υλικό. Ο Adam μετακομίζει. Και τότε θα το κάψει. Πολύς καπνός. Καμία συναυλία.

2005

Ο Chris Sheehan περνάει ακόμη τις μέρες του στην παραλία, οπότε οι The Sisters συνοδεύονται επί σκηνής από τον Chris Catalyst, ο οποίος είναι γνωστός σε μερικούς από εμάς ως Robochrist. Ο Adam Pearson παίζει τώρα κιθάρα με τους MC5, αλλά είναι ακόμη μέλος της μηχανής των The Sisters, η οποία χτυπάει σαν κεραυνός τις αίθουσας και τα φεστιβά λ έξι χωρών.

2006

Oι The Sisters Of Mercy σχεδιάζουν την επίθεσή τους
- στο Las Vegas, το Φεβρουάριο. Aρχίζουν μια ακόμη μεγάλη περιοδεία.
- Και συνεχίζουν ολοταχώς.
Ο Adam έχει μετακομίσει, οπότε ο Ben Christo έχει σταθεροποιηθεί και μεταφερθεί στο Μέτωπο.

2009

Oι The Sisters Of Mercy γρυλίζουν προς το μέρος μας

The Sisters Of Mercy
Andrew Eldritch vocals
Doktor Avalanche drums etc
Nurse nurse to the Doktor
Chris Catalyst guitar and backing vocals
Ben Christo guitar and backing vocals


Read more...

Η νέα φωτογράφηση της Marisa Miller !!!! Very Hot


Απολαύστε την νέα φωτογράφηση της Marisa Miller

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos + Extra


Το πανέμορφο μοντέλο Marisa Miller, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε άλλη μια sexy φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού FHM

Extra δωράκι, οι paparazzi photos από την απόδραση της στην θάλασσα



Σχετικές Αναρτήσεις για Marisa Miller
HOT Marisa Miller HOT !!!


HOT Marisa Miller HOT Vol 2


Απολαύστε την !!!



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Extra


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!

Δύο μοναδικά live θα δώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι στις 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και στις 21 Φέβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του Μιχάλη θα απολαύσουν τις επιτυχίες του και θα διασκεδάσουν μαζί του στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και στο Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι η πρώτη εμφάνιση live του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τη συναυλία του στο Λυκαβητό. Δείτε αναλυτικά τις συναυλίες και τον τρόπο με τον οποίο θα προμηθευτείτε τα δικά σας εισιτήρια.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΜΠΑΣΚΕΤ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ METROPOLIS, PUBLIC, TICKETHOUSE, TICKETSERVICES.GR

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ METROPOLIS ΚΑΙ ΠΑΤΣΗΣ, TICKETSERVICES.GR

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Mad TV


Read more...

X-Factor... Ο μεγάλος Ημιτελικός !!!


Το πιο κρίσιμο live του X Factor πλησιάζει και διαγωνιζόμενοι με τους μέντορες τους κάθονται σε ανάμενα κάρβουνα. Ο ημιτελικός του X Factor είναι προ των πυλών και την Παρασκευή το βράδυ θα γνωρίζουμε την μαγική τετράδα που θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο μόνος από τους κριτές που δεν έχει άγχος είναι ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος ύστερα από την αποχώρηση και της Κέλλυ δεν έχει πια κανένα τραγουδιστή στην ομάδα του που να συνεχίζει στο παιχνίδι. Ωστόσο δηλώνει ότι θα είναι εξίσου αυστηρός με όλους τους διαγωνιζόμενους και αυτή την εβδομάδα και θα αποτελέσει τον ρυθμιστή του X Factor.

Σε κρίσιμο σημείο είναι και η ομάδα του Γιώργου Λεβέντη αφού παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατηθεί αρκετές εβδομάδες στο παιχνίδι με μόνο μία διαγωνιζόμενη την Ιωάννα, μία ενδεχόμενη αποχώρηση της στον ημιτελικό θα άφηνε την ομάδα χωρίς συμμέτοχη στον τελικό κάτι που σε κάθε περίπτωση θα ήθελαν να αποφύγουν τόσο ο κριτής όσο και η νεαρή τραγουδίστρια.

Από την άλλη μεριά Γιώργος Θεοφάνους και Κατερίνα Γκαγκάκη έχουν ήδη εξασφαλίσει για τις ομάδες τους τουλάχιστον μία συμμετοχή στον τελικό αλλά σίγουρα δεν θα τους πείραζε οι κατηγορίες που μανατζάρουν να παρουσιαστούν και με τους δύο διαγωνιζόμενους τους που συνεχίζουν στο παιχνίδι.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και στον ημιτελικό του X Factor οι 5 διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν δύο τραγούδια, ένα επιλογή των κριτών και ένα δίκης τους επιλογής. Και επειδή όλοι θεωρούν πια ότι τα τραγούδια παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο, φρόντισαν οι επιλογές τους να είναι τραγούδια που θα αγγίξουν τον κόσμο και που με την παρουσία τους οι διαγωνιζόμενοι θα πείσουν κοινό και κριτές ότι πρέπει να βρίσκονται στον τελικό του X Factor και να διεκδικήσουν το έπαθλο, ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία για τον μεγάλο νικητή του X Factor θα ξεκινήσει αμέσως μόλις τελειώσει ο ημιτελικός το βράδυ της Παρασκευής και έτσι το κοινό θα έχει στην διάθεση του μία ολόκληρη εβδομάδα για να ψηφίσει και να αναδείξει τον κορυφαίο τραγουδιστή του X Factor.


Σχετικά με το προηγούμενο Live

Μετά από μία άσχημη εμφάνιση στο πρωτοχρονιάτικο live ο Λούκας υποσχέθηκε ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος και τα κατάφερε.

Δηλώνοντας ότι θα δουλέψει δύο φορές περισσότερο για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος και με την χαρακτηριστική φωνή του ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο το πολύ μελωδικό αυτό τραγούδι. Όλοι οι κριτές ήξεραν την συγκέντρωση και τον χαρακτήρα πρωταθλητή που δείχνει ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο Λούκας μπορεί και να είναι ο νικητής του X Factor.

Live 11: Λούκας
Τραγούδι: "Το πάρτι" - Ερμηνευτής: Μανώλης Μητσιάς

Αν και είναι αρκετά ποπ για το στυλ τους το συγκεκριμένο τραγούδι, τα Κόκκινα Χαλιά τα κατάφεραν.

Αρχικά βέβαια προσπάθησαν να το διασκευάσουν στο δικό τους ύφος, ωστόσο μετά από τις συμβουλές του μέντορα τους Γιώργου Θεοφάνους ότι θα ήταν υπερβολική μια τόσο ροκ διασκευή στο κομμάτι, τα "Κόκκινα Χαλιά" παρουσιάστηκαν πιο "συμβατικά" από προηγούμενες εμφανίσεις. Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Λεβέντης είχαν κάποιες αντιρρήσεις για την παρουσία τους στο συγκεκριμένο τραγούδι και αυτό προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους ότι θέλουν να τους διώξουν από το παιχνίδι. Ωστόσο η ευχή του να |περάσει το δικό του" έγινε τελικά πράξη αφού παρά το γεγονός ότι τα Κόκκινα Χαλιά ήταν υποψήφια για αποχώρηση, κατόρθωσαν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Live 11: "Κόκκινα Χαλιά"
Τραγούδι: "Φιλί της ζωής" - Ερμηνευτής: Έλενα Παπαρίζου

Σε ένα πολύ ανεβαστικό και πολύ κεφάτο τραγούδι διαγωνίστηκε η Ιωάννα και ξεσήκωσε το κοινό του X FACTOR, αποδεικνύοντας πως η εξέλιξη της είναι ραγδαία όσον αφορά και στα ελληνικά τραγούδια.

Οι κριτές ωστόσο ήταν συγκροτημένοι μαζί της και έδειξαν ότι περιμένουν ακόμα πολλά περισσότερα από την Ιωάννα.

Live 11: Ιωάννα
Τραγούδι: "Να σαι καλά" - Ερμηνευτής: ZED

Έντονα ερωτικός παρουσιάστηκε ο Νικόλας στο τραγούδι που επέλεξε για εκείνον η Κατερίνα Γκαγκακή.

Ο εξαιρετικός τραγουδιστής από την Κύπρο με μια συγκλονιστική ερμηνεία συγκίνησε τους πάντες στο πλατό του X FACTOR και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Ο Νίκος Μουρατίδης σηκώθηκε και τον χειροκρότησε ενώ ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε ότι ο Νικόλας θα είναι σίγουρα στον τελικό.

Live 11: Νικόλας
Τραγούδι: "Blower's daughter" - Ερμηνευτής: Damian Rice


Read more...

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Πρωτοψάλτη – Κορκολής Μαζί στην σκηνή !!!

Μια μοναδική συνεργασία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από τον επόμενο μήνα στο gazARTE.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μια μοναδική χημεία, μια μοναδική ενέργεια βγαίνει από την επερχόμενη συνεργασία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το Στέφανο Κορκολή. Το αποτέλεσμα τους θα είναι μαγικό όπως μας υπόσχονται και εμείς δεν έχουμε παρά να το διαπιστώσουμε από τις 7 Φεβρουαρίου στο gazΑRTE κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.


Μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό, ένα πιάνο που με μαεστρία "παίζει" αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια και μια τόσο απτή χημεία μεταξύ τους, μεταδοτική και προκλητική, καλεί εμάς, τους θεατές, να μπούμε στο παιχνίδι και να παραδοθούμε στη μαγεία.


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές αλλά και απόλυτα προσωπικές.


Read more...

Η γυμνή προ-Madonna (όπως λέμε Primadona)


Είναι γνωστό σε όλους, ότι η Madonna πριν γίνει Βασίλισσα της Pop, είχε κάνει πολλά για να βγάλει χρήματα. Ένα από αυτά ήταν και το επάγγελμα του φωτομοντέλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την δεκαετία του ’70, ο φωτογράφος Lee Friedlander είχε “τραβήξει” την Madonna σε πολύ αποκαλυπτικές πόζες.


Αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες δημοπρατούνται από τον οίκο Christie’s. Μια όμως είναι ξεχωριστή. Ο λόγος για την φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1979 έναντι 25 Δολαρίων, την οποία πούλησε αργότερα ο Lee Friedlander στο περιοδικό Playboy.

Η φωτογραφία λέγεται ότι είναι η πιο αποκαλυπτική που θα δούμε ποτέ και χρονολογείται πριν από το ξεκίνημα της καριέρας της.

Η φωτογραφία ανήκει στην συλλογή των Leon και Michael Constantier και θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα από τον οίκο Christie’s έναντι 15.000 Δολαρίων.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όλη την συλλογή με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Madonna που θα δημοπρατηθούν και αναμένετε να πουληθούν σε πολύ υψηλές τιμές.

Αν σε κάποιον από εσάς περισσεύουν 15.000$ και ενδιαφέρετε να “χτυπήσει” την φωτογραφία, μπορεί να το κάνει εδώ


Απολαύστε τις φωτογραφίες της Madonna (κάντε click πάνω στις φώτο)
Η πρώτη φωτογραφία, είναι αυτή που θα δημοπρατηθεί με τιμή εκκίνησης 15,000 $

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online