Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Η νέα φωτογράφηση της Kate Moss !!!


Η Kate Moss στο περιοδικό V,
με μια φωτογράφηση που θα συζητηθεί.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την πρώτη της φωτογράφηση μετά τα προβλήματα που είχε με τα ναρκωτικά, έκανε η Kate Moss για το περιοδικό “V”.

Το concept μας παραπέμπει στην εποχή των χιπις, με την διαφορά ότι τα ρούχα δεν είναι απλά κουρέλια, αλλά πανάκριβα σχέδια διάσημων σχεδιαστών όπως για παράδειγμα του John Galliano.

Η Kate αναγκάστηκε να παραμείνει στον καταυλισμό των τσιγγάνων δύο ολόκληρες μέρες, αφού τόσες χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση της φωτογράφησης.

Η φωτογράφηση όμως δεν αποκόμισε και τα καλύτερα σχόλια, αφού πολλοί οικολόγοι εναντιώθηκαν για τις γούνες που φόραγε η Kate στην φωτογράφηση.

Απολαύστε την νέα φωτογράφηση της Kate Moss


kate-moss-topless-v-08 kate-moss-topless-v-07 kate-moss-topless-v-06 kate-moss-topless-v-05 kate-moss-topless-v-04 kate-moss-topless-v-02 kate-moss-topless-v-03 kate-moss-topless-v-01


Read more...

Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα !!!


Η οικονομική κρίση –μαζί με την απαγόρευση του καπνίσματος–
δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, με αποτέλεσμα κάποια μαγαζιά να γίνουν πιο μικρά
ώστε να μη φαίνονται άδεια όταν δεν έχουν πολύ κόσμο,
ενώ άλλα θα λειτουργήσουν μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στο Βοτανικό η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Νίκο Μακρόπουλο, ενώ μαζί τους ενδέχεται να είναι ο Ηλίας Βρεττός.

Στην Ιερά Οδό ο Δημήτρης Μητροπάνος θα έχει μαζί του την Πέγκυ Ζήνα, ενώ ακριβώς δίπλα, στο Vox, η Δήμητρα Γαλάνη θα συνεργαστεί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει ένα show αμερικανικών προδιαγραφών στο Αθηνών Αρένα -μαζί της θα είναι οι Μπλε, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Μαριώ, ενώ, λίγο πιο κάτω, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει τα καινούργια τραγούδια που της γράφει ο Φοίβος στο Έναστρον- στο πλευρό της θα έχει τους Goin Through και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

To Άνοδος Stage ακολουθεί τη συνταγή των Onirama, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Μύρωνα Στρατή. Όσο για το γκρουπ του Θοδωρή Μαραντίνη, είναι εδώ και καιρό γνωστό πως θα συμπράξει καλλιτεχνικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή του Rex.

Ο Νίκος Βέρτης και ο Χρήστος Χολίδης συνεχίζουν στο Κέντρο Αθηνών και το Posidonio αντίστοιχα, ενώ ο Αντώνης Ρέμος μετακομίζει φέτος στο Diogenis Studio.

Στις 25 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Κουρκούλης με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Κώστα Μαρτάκη στο Ammos, ενώ με τα ίδια σχήματα του καλοκαιριού συνεχίζουν το Romeo και το Frangelico.

Τέλος, ο Γιάννης Πάριος θα συνεργαστεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Τσαλίκη στο Fever, ενώ ο Σταμάτης Γονίδης, έχοντας ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, θα τραγουδήσει το χειμώνα στο Fix.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Η Sexy φωτογράφηση της Rihanna στο Ιταλικό Vogue !!!


Για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue
φωτογραφήθηκε η Rihanna.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Για το ιταλικό Vogue φωτογραφήθηκε η Rihanna και όπως θα δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες είναι πολύ sexy.

Έτσι κι αλλιώς η Rihanna είναι πλέον συνηθισμένη σε αυτά, αφού πριν από λίγο καιρό, είχαν κυκλοφορήσει αρκετές γυμνές φωτογραφίες της, στο internet, κάτι που δεν την ενόχλησε καθόλου.

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Rihanna

rihanna-topless-vogue-italy-13 small rihanna-topless-vogue-italy-14 small rihanna-topless-vogue-italy-12 small rihanna-topless-vogue-italy-10 small rihanna-topless-vogue-italy-11 small rihanna-topless-vogue-italy-09 small rihanna-topless-vogue-italy-05 small rihanna-topless-vogue-italy-03 small rihanna-topless-vogue-italy-02 small rihanna-topless-vogue-italy-01 small


Read more...

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

«Τα πάντα όλα» από τον Ηλία Βρεττό



“ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ”

ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

Ένας νέος καλλιτέχνης που σίγουρα θα αγαπήσετε.
11 τραγούδια αληθινά “διαμάντια”.
Ονόματα δημιουργών που αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία.
Και μια δισκογραφική εταιρία που εάν σε πιστέψει σε απογειώνει...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Ηλίας Βρεττός είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο του μουσικής μας πραγματικότητας. Μόλις κυκλοφόρησε ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο “Κάνει Μοναξιά”, μια φράση που έχει ήδη γίνει αγαπημένη αφού το ομότιτλο τραγούδι ακούγεται στα ραδιόφωνα από το Σεπτέμβρη και κατάφερε να βρει γρήγορα το δρόμο για τις καρδιές των ακροατών.

Το album συγκεντρώνει εντυπωσιακά ονόματα δημιουργών: Ναταλία Γερμανού, Εύη Δρούτσα, Αντώνης Παππάς, Άκης Δείξιμος, Κώστας Μηλιωτάκης, Βαγγέλης Τούντας κ.α., και περιλαμβάνει μια ποικιλία ακουσμάτων, από μπαλάντες και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, μέχρι και χορευτική ραδιοφωνική ποπ, και φυσικά και το POSITIVE NRG Remix του «Κάνει Μοναξιά», που ντύνει με τον ροκ ήχο του το video clip που υπογράφει ο Κώστας Καπετανίδης.

Την παραγωγή υπογράφει ο Σωκράτης Σουμέλας.

Οι ενορχηστρώσεις είναι των Λεωνίδα Τζίτζου και Νίκου Ορφανού, ενώ η ηχογράφηση και μίξη έγινε στο studio Workshop με ηχολήπτες τους Δημήτρη ‘Digi’ Χωριανόπουλο και Τάσο Χαμοσφακίδη.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ UNIVERSAL MUSIC

Απολαύστε το νέο single του album, που ήδη έχει γίνει επιτυχία στα ραδιόφωνα, με τίτλο «Τα πάντα, όλα»



Read more...

O Akon στην Αθήνα με το Amita Motion Tour!!!


O Akon μαζί μας στην Αθήνα την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου
για μια βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό, ένταση
και την Θετική Ενέργεια που προσφέρει μόνο το Amita Motion Tour!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πότε: 18/9

Πού: ΟΑΚΑ - ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

NINO feat: De Niro
ONIRAMA
TAMTA
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΣ
STEREO MIKE
SHAYA
DECIBELL

+ special guest o AKON

Τα παιχνίδια της GAMELAND:

Speed climbing: Τεχνητή πίστα αναρρίχησης τεσσάρων πλευρών.

Bungee trampoline: Ειδική κατασκευή με ελαστικά σχοινιά και τραμπολίνο.
Ο συμμετέχων ασφαλίζεται με ειδική εξάρτηση από δύο ελαστικά σχοινιά και κατόπιν αναπηδά σε τραμπολίνο. Κάθε συμμετέχων παίρνει φωτογραφία αναμνηστικό.

Crazy wheels: 4 συμμετέχοντες διαγωνίζονται με 4 μοναδικά και πρωτότυπα πατίνια σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Laser Arena: Οι συμμετέχοντες (ατομικά ή σε ομάδες των δύο) εισέρχονται στο τούνελ με στόχο να φτάσουν στην έξοδο στο μικρότερο δυνατό χρόνο, χωρίς να «διακόψουν» τις ακτίνες laser. Όταν μια ακτίνα laser διακοπεί (από λανθασμένη κίνηση του συμμετέχοντος), ενεργοποιείται ηχητικό σήμα (εσωτερικά) και οπτικό σήμα (εξωτερικά).
BMX/SKATEBOARD show: Πραγματοποίηση shows σε πίστα τύπου «half pipe» από κορυφαίους Έλληνες και ξένους riders. Το show θα περιλαμβάνει skateboard και bmx.

Οι πόρτες ανοίγουν: στις 17.00

Εισιτήριο: Η είσοδος είναι ελεύθερη


Read more...

Η Δούκισσα Νομικού στο περιοδικό InStyle !!!


Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να υποδεχτεί
τη νέα σεζόν ως συμπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega
αλλά και με την γκαρνταρόμπα της γεμάτη από τις νέες τάσεις.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι κυριότεροι εκπρόσωποι της μόδας έπαιξαν με το old school ύφος, τα βαθιά και τα έντονα χρώματα, τα trademarks παλαιότερων δεκαετιών, αλλά και τα στυλ διάφορων μουσικών κινημάτων.

Γεμάτη ενέργεια και αρκετή όρεξη να μάθει πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει ακόμη λόγω της σύντομης πορείας της στο χώρο της τηλεόρασης, δείχνει να μην αγχώνεται καθόλου παρά μόνο να ανυπομονεί για το ξεκίνημά της.

«Είμαστε μια ομάδα που έχει έναν κοινό σκοπό: να κάνει τα πρωινά των τηλεθεατών ακόμη καλύτερα. Εγώ βέβαια σε σχέση με τα άλλα παιδιά είμαι στην πρώτη τάξη του σχολείου που λέγεται "τηλεόραση" και θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό το ότι κάποιοι με εμπιστεύτηκαν. Γι’ αυτό στο μόνο που θα επικεντρωθώ είναι να μάθω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ».

Η φιλοσοφία της στον τρόπο που συνδυάζει τα ρούχα της ξεκινάει από τα πολύ απλά, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σαν καμβάς για να δοκιμάσει πιο περίπλοκες και ξεχωριστές εμφανίσεις.

«Απλότητα, χαλαρότητα και άνεση είναι τα στοιχεία που με ενδιαφέρει να έχει η εμφάνισή μου, αλλά όπως κάθε γνήσιο θηλυκό έτσι και εγώ όταν έρχεται η στιγμή που εμφανίζονται οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν καταλήγω να έχω και από ένα κομμάτι στην ντουλάπα μου».

Λατρεύει ειδικά το χειμώνα το λευκό, το γκρι και το μαύρο, προτιμά την ομοιομορφία μέσα από το ντύσιμό της και τις τελικές πινελιές μέσα από τις τσάντες και τα παπούτσια της.

«Δεν είμαι φανατική των αξεσουάρ, ούτε καν των κοσμημάτων, γι’ αυτό τη θέση τους στο ντύσιμό μου και την απόλυτη προσοχή μου έχουν καταλάβει οι τσάντες και τα παπούτσια μου». Ανάμεσα σε διψήφιο αριθμό από τσάντες ξεχωρίζει ο πράσινος κροκό φάκελος Fendi και στην κορυφή από τα πολλά κουτάκια παπουτσιών βρίσκονται τα μπεζ Casadei ψηλοτάκουνά της.

«Δίνω έμφαση στο να είναι κομψό το ντύσιμό μου παρά προκλητικό και έντονο. Ξεχωρίζω, για παράδειγμα, το secretary look, που έχει μια αυστηρότητα και μια διακριτικά δυνατή θηλυκότητα. Κάπως έτσι μου αρέσουν οι εμφανίσεις μου, ιδιαίτερα οι βραδινές».

Περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί.


Read more...

4G Music Festival !!!


Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, μη χάσετε ένα super dance event
με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα
της techno, trance και progressive σκηνής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

To 4G Festival, το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ, αποκλειστικά αφιερωμένο στην ηλεκτρονική dance μουσική είναι και πάλι εδώ! 3 διαφορετικά stages θα φιλοξενήσουν 19 ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό σε ένα εκρηκτικό line-up χωρίς προηγούμενο!

Στο 220 Volts trance stage θα δούμε τους ασυναγώνιστους Infected Mushroom από το Ισραήλ, τους σημαντικότερους εκπροσώπους της goa Astral Projection, αλλά και το δημοφιλέστερο act των μεγαλύτερων trance φεστιβάλ σε όλο τον πλανήτη, τον Talamasca από τη Γαλλία. Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους εκρηκτικούς Mr. Youth, Pause και Steve Sai.

Στo 1605 techno stage θα εμφανιστεί ο δημιουργός της περίφημης Σλοβένικης σχολής Umek, ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος παραγωγός και Dj, Paul Ritch, αλλά και ένας από τους πρωτοπόρους της ιστορικής κολεκτίβας Heretik και διοργανωτής mass parties στη Γαλλία, ο minimal dj Popof. Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης και το πειραματικό καλλιτεχχνικό δίδυμο από την Αγγλία, Spektre, καθώς και οι ανερχόμενοι Djs Tomy Declerque, Matthew Hoag και Μr Statik, για να εκπροσωπήσουν την tech-house.

Τέλος, το progressive stage της Jetlag Productions θα φιλοξενήσει τον βετεράνο της house και εκδότη του περιοδικού ‘Mixmag’ Dave Seaman αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο DMC mixing (σε ηλικία 15 ετών), τον αποκαλούμενο ‘Dj των Djs’ Anthony Pappa.

Ο Yuli Fershtat με τους Perfect Stranger θα γεμίσει την Progressive σκηνή με δυνατά tribal και psychedelic vibes, ενώ τη σκυτάλη αργότερα θα πάρουν οι δικοί μας Christian Cambas και Chris Stavropoulos.

Και στα τρία stages, special guest θα είναι ο VJ Rasta & Crew με τα εντυπωσιακά Video Shows και οπτικά εφφέ του.

Πότε: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Που: Ιερά Οδός, Vox, Luna Dark

Τιμή: 30 ευρώ


Read more...

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Beyonce Live in Athens !!!


Είναι πλέον γεγονός, η Beyonce θα βρεθεί
στην Αθήνα για μια και μόνο live εμφάνιση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η “Γυναίκα της Χρονίας” σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, θα κάνει μια και μοναδική live εμφάνιση στην Αθήνα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ως support act θα εμφανιστεί η δική μας Δέσποινα Βανδή, κάτι που είναι πολύ πιθανό, αφού την παραγωγή της συναυλίας έχει αναλάβει η εταιρεία του Ντέμη Νικολαίδη, η οποία έφερε και πριν απο λίγο καιρό τον μοναδικό Carlos Santana

Περισσότερα νέα για την live εμφάνιση της Beyonce στην Αθήνα, σύντομα.


Read more...

Δωρεάν το νέο τραγούδι των James !!!


Το συγκρότημα των James αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν
το νέο τους τραγούδι, μέσα απο το επίσημο site του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το τραγούδι με τίτλο “Not So Strong” δεν έχει συμπεριληφθεί σε κάποιο album του συγκροτήματος, αλλά είναι γνωστό στους funs μέσα απο τις live εμφανίσεις των James.

Το τραγούδι υπάρχει πλέον στο επίσημο site της μπάντας, με την μορφή Δωρεάν Download.

Οι funs των James – που έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά δημοφιλείς στην Ελλάδα – μπορούν να το κατεβάσουν απο το site www.wearejames.com με την προυπόθεση να εγγραφούν στο mailing list των James.







Read more...

"Live Στιγμές" απο τους Emigre !!!


Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά
των EMIGRE με γενικό τίτλο “Live Στιγμές”,

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το νέο album των Emigre,περιέχει τις καλύτερες στιγμές από τις live εμφανίσεις τους, καθώς και 2 studio τραγούδια, τη γνωστή επιτυχία «ΠΕΦΤΩ» και το «ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ», ένα τραγούδι έκπληξη, με τη συμμετοχή του εκπληκτικού ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ.

Στα 14 live tracks συναντάμε αγαπημένα τραγούδια των ΕMIGRΕ, όπως το “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ” & “ΦΥΣΑ ΔΥΝΑΤΑ”, την διασκευή στα “ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ”, την επανεκτέλεση στα ελληνικά του “FAIRYTALE GONE BAD”/ “ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΚΟ” και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία, που επηρέασαν δημιουργικά τους ΕMIGRΕ.

Τα τελευταία 2 χρόνια οι ΕMIGRΕ έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 300 live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και με αυτή την κυκλοφορία αποτυπώνουν τις προσωπικές τους εμπειρίες και τις καλύτερες στιγμές απ’το ταξίδι αυτό...





Read more...

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Φώτης – Μαρία Live


Για την 1η Σεπτεμβρίου εύχονται «καλό μήνα και καλή τηλεοπτική σεζόν»
μαζί με όλους μας, από το Star πια και οι
Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου,
που υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας 2+1.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live» θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), θα έχει διάρκεια 2 ωρών και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 16:45.

Όπως λένε οι έμπειροι παρουσιαστές το μαγκαζίνο τους θα έχει «θεματολογία για όλα τα γούστα». Ματιές στην καθημερινότητα, αστεία βίντεο από Ελλάδα και εξωτερικό, μαγειρικές προτάσεις, νέα από την ελληνική και ξένη σόου μπιζ, που όλοι λατρεύουμε να μισούμε, συμβουλές σε θέματα ομορφιάς, ρετρό παρενθέσεις, προσεγμένα αφιερώματα, επικοινωνία με τους τηλεθεατές και πολλά ακόμη, πάντα με το χιούμορ, το μπρίο, την καλή συνεργασία, σήμα κατατεθέν της Μαρίας και του Φώτη από τότε που ξεκίνησαν στα τηλεοπτικά στούντιο.

Αρχισυντάκτης, Νικόλας Τουρουντούς, για πολλά χρόνια συνεργάτης του Φώτη και της Μαρίας καθώς και η Νάντια Χείρα, βοηθός αρχισυντάκτη, και μια πλειάδα από παλιούς και νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες όπως οι: Γιολάντα Διαμαντή, Κριστίνα Γουλιελμίνο, Πάρης Κολλιντζάς, Ελένη Καρποντίνη και ο Γιάννης Πουλόπουλος, παλιός γνώριμος του Φώτη και της Μαρίας από το Mega. Επίσης η Χρύσα Οικονομοπούλου, η οποία συνεργάστηκε μαζί τους την περσινή σεζόν και η Ράνια Αλευρά.

Ο τηλεθεατής θα βρίσκει χώρο για να γίνει μέλος της χαρούμενης παρέας του ζωντανού προγράμματος, που βασικό ρόλο θα έχει η interactive επικοινωνία.


Read more...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Λιανός- Ανδροτσάκη Η πρώτη συνέντευξη μετά το γάμο



Μία μέρα μετά το γάμο, το ζευγάρι συνήθως κλείνει τα τηλέφωνα και απολαμβάνει ταξίδι προς μέρη εξωτικά κι απόμακρα, αλλά για τον Γιώργο και την Ανθή
οι γραμμές ήταν όλες ανοιχτές και τα εισιτήρια
περίμεναν -προσωρινά βεβαίως- στο συρτάρι.
«Είμαι στο μαιευτήριο» απάντησε ο γαμπρός αφήνοντας με
προς στιγμή με την απορία ότι την είδηση την είχα χάσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Γέλασε με την καρδιά του που μου την έφερε -το χιούμορ του, άλλωστε, δύσκολα το... αντιμετωπίζεις- και διευκρίνισε πως τα γεννητούρια ήταν για μια ξαδέλφη της νύφης. Να με γελάσει για το γάμο, ωστόσο, δεν θα το κατάφερνε διότι κρατούσα στα χέρια μου τα ντοκουμέντα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας.

Το πήρες το κορίτσι τελικά...

Γιώργος: Κι αυτό πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που αγαπούν. Στις μέρες μας ξέρω ότι τέτοιου είδους αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ το άγχος του να λύσω όλα μου τα προβλήματα πριν παντρευτώ, να τα έχω όλα τακτοποιημένα στη ζωή μου και μετά να κάνω οικογένεια. Είμαι της λογικής ότι πρέπει να είσαι πιο τολμηρός όταν βρεις τη γυναίκα που θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου. Για να πω και την αλήθεια, βέβαια, δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου μέχρι που γνώρισα την Ανθή και ενδεχομένως ένα χρόνο πριν να σου έλεγα πως δεν θα με έβλεπα γαμπρό στα 33 μου...

Η πρόταση γάμου έγινε με το απαραίτητο ρομάντζο;

Γιώργος: Ήξερα πως όνειρό της ήταν ένα ταξίδι στη Βενετία και όταν στο αεροδρόμιο- όπου θα πηγαίναμε Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους- από ένα λάθος έπρεπε να αλλάξουμε εισιτήρια αντί για τη Ρώμη ζήτησα να πάμε Βενετία. Έφτιαξα ολόκληρο σενάριο για να μην καταλάβει ότι κάτι είχα στο μυαλό μου και τελικά την έπεισα ότι σχεδόν υποχρεωτικά θα περνούσαμε από Βενετία, την οποία, λέμε τώρα, θεωρούσα πολύ «πασέ» για ρομαντικές ιστορίες.

Ανθή: Ήταν έκπληξη. Ήταν να πάμε Μιλάνο για δουλειά και δεν είχα ιδέα ότι θα βρισκόμασταν στη Βενετία. Απόρησα, να σου πω την αλήθεια, αλλά μου είπε μια περίεργη ιστορία για τα δρομολόγια και τον πίστεψα. Ήμασταν, άλλωστε, συνέχεια μαζί. Πότε θα προλάβαινε να τα οργανώσει όλα και να αγοράσει δαχτυλίδι; Θα τον καταλάβαινα. Μαζί μέναμε διαρκώς, αλλά εκείνος τα είχε κανονίσει όλα. Τώρα που το σκέφτομαι ήμουν χαζή που δεν το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι θα μου έκανε πρόταση, κι όμως το δαχτυλίδι ήταν συνέχεια μαζί μας...

Τα άφησε πάντως όλα πίσω της, στη Νέα Υόρκη, για να έρθει κοντά σου. Μεγάλη θυσία...

Γιώργος: Είχε αρχίσει να δουλεύει στην Αμερική, αλλά έκρινε πως αυτό που κάνω εγώ εδώ είναι ζήτημα ευκαιριών που δεν σου παρουσιάζονται συχνά στη ζωή σου. Προτίμησε, λοιπόν, να θυσιάσει τα δικά της σχέδια για να στηρίξει τη δική μου προσπάθεια και αυτή είναι μια απόφαση που με γεμίζει ευθύνες αλλά και αγάπη για τη γυναίκα μου. Αντικατοπτρίζει την ποιότητά της ως άνθρωπο αλλά και τα συναισθήματα που έχει για μένα. Στον μπαμπά της, βέβαια, φεύγοντας είπε πως έρχεται στην Ελλάδα για το διδακτορικό της, το οποίο δεν ήταν εντελώς ψέμα, αλλά βέβαια και εκείνος κάτι είχε καταλάβει.

Μήνα του μέλιτος θα πάτε ή σας κάλυψε το ταξίδι στη Βενετία;

Γιώργος: Δεν προλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε τα γυρίσματα του
X-Factor και πρέπει να φύγω από την Αθήνα. Στην Κύπρο ίσως καταφέρουμε να έρθει και η Ανθή μαζί μου, αλλά για την ώρα θέλει να μείνει εδώ, καθότι έχουν έρθει ξαδέλφες της και πολύ κόσμος από την Αμερική. Γι' αυτό φεύγω, ξέρεις, το σκάω από τα σόγια...

Ανθή: Έχουμε κανονίσει να φύγουμε στις 12 Σεπτεμβρίου, όχι για πολλές μέρες, αλλά θα πάμε. Ούτε κι αυτός βέβαια ξέρει πώς θα τα προλάβει όλα, γιατί τη μέρα που φεύγουμε έχει δουλειά και τη μέρα που επιστρέφουμε πάλι δουλειά. Ο Γιώργος νομίζει ότι είναι super¬man και μπορεί να τα κάνει όλα. Αλλά... για να δούμε.

Σου κάνει παρατηρήσεις για την τηλεόραση και τη σκηνή ή κρατάει ο καθένας την επαγγελματική του ζωή έξω από το σπίτι;

Γιώργος: Καθόλου απαθής δεν είναι, ίσα ίσα είναι εκείνη που με αγχώνει να ασχοληθώ περισσότερο με το τραγούδι και επιμένει να κάνω δίσκο και να μην τα παρατήσω για την τηλεόραση. Ξέρει πως αγαπάω το τραγούδι και με «μπριζώνει» να οργανωθώ καλύτερα. Το χειμώνα θα συνεχίσουμε με τον Γιάννη Βαρδή, με τον οποίο κάναμε τις περιοδείες το καλοκαίρι και βεβαίως υπάρχει το X-Factor που συνεχίζεται και φέτος. Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, αλλά πάντα θα βρίσκουμε χρόνο για μας. Της το έχω υποσχεθεί.

Ανθή: Τρέχει πολύ, αλλά εγώ χαίρομαι να τον βλέπω να κάνει αυτό που θέλει. Αφού το αγαπάει και το θέλει, του λέω να ασχοληθεί όσο περισσότερο μπορεί. Absolutely!

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online