Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για όλα στο Down Town !!!


Η ωραία Τζούλια φωτογραφίζεται στις Κάνες
με τον αρραβωνιαστικό της Μισέλ και αφήνει πίσω
την παλιά εικόνα της δύστροπης και bitchie.

H νέα Τζούλια θα είναι πολύ καλό κορίτσι από δω και στο εξής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τελικά γιατί αποφάσισες να πας στις Κάνες;

Ήθελα να κερδίσω το μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου. Να αποδείξω -πρώτα σε μένα- ότι μπορώ να καταφέρω ό,τι επιδιώκω και βάζω σαν στόχο. Ο κινηματογράφος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και οι Κάνες είναι το όνειρο κάθε φιλόδοξου κοριτσιού. Γιατί όχι και το δικό μου; Στις Κάνες βρέθηκα ύστερα από πρόσκληση του κορυφαίου παραγωγού Μάριο Κασάρ, πασίγνωστου από τις ταινίες «Βασικό Ένστικτο» και «Εξολοθρευτής», ο οποίος φρόντισε για αυτή τη γνωριμία. Δεν ξέρω πώς να τους το ξεπληρώσω.

Πώς αντιμετώπισες τα σχόλια όλων μόλις επέστρεψες;

Με απίστευτη χαρά. Ήταν όλοι τους εξαιρετικά ευγενικοί και φιλικοί μαζί μου. Εκτός από τον Ηλία Πανταζόπουλο, που με ειρωνεύτηκε με κακό τρόπο. Θεωρώ απαράδεκτη αυτή τη συμπεριφορά ενός μεγάλου ανθρώπου προς ένα κοριτσάκι. Δεν τον πείραξα ποτέ. Απλά διέκοψα τη συνεργασία μου μαζί του...

Ωστόσο, στις δηλώσεις σου για τον Ηλία Ψινάκη και τον Ηλία Πανταζόπουλο ήσουν ιδιαίτερα αυστηρή, ιδιαίτερα με το δεύτερο...

Τον Ηλία Ψινάκη τον λατρεύω. Είναι ένα μικρό παιδί. Θα μπορούσα να τον υιοθετήσω. (γελάει και πάλι) Ο Πανταζόπουλος, όμως, φέρθηκε λάθος. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Αισθάνθηκε -ίσως- ότι τον «άδειασα» επαγγελματικά και αυτό δεν μου το συγχώρεσε. Δεν πειράζει όμως, θα του περάσει. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν.

Τι είναι, όμως, αυτό που χάλασε τη σχέση σας;

Απολύτως τίποτα. Κάποια στιγμή έκανα τον απολογισμό μου και αισθάνθηκα ότι ο Ηλίας δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω από το... απόλυτο «τίποτα»! Και τότε τελειώσαμε εκεί. Δεν είναι κακό αυτό. Ίσως να μην υπήρχε ενδιαφέρον και από την πλευρά του.

Ποιος είναι ο νέος σου μάνατζερ;

Ακούστηκαν τρελές ιστορίες που με έκαναν να γελάσω μέχρι δακρύων. Απίθανοι τύποι σχετίστηκαν με το όνομα και τη δουλειά μου. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, λοιπόν, σας απαντώ ότι ο νέος μου μάνατζερ είναι ο αγαπημένος μου και αρραβωνιαστικός μου, Μισέλ. Κανένας άλλος!

Ποια είναι η σχέση σου με το χρήμα;

Η καλύτερη. Έχω χρήμα για να ξοδεύω και να χαρίζω χαρά στους φίλους μου. Προχτές αγόρασα το νέο μου Hummer, έχω ήδη ένα γιοτ και στοχεύω σε ένα σπίτι.




Μα ούτε αν σε πουν ψώνιο θυμώνεις;

Γελάω. Υπήρξα ψώνιο για τον κόσμο, λόγω κακής συμπεριφοράς που μου δίδαξαν κάποιοι άλλοι να έχω. Δεν ήταν, όμως, η δική μου. Και τώρα είμαι ο εαυτός μου. Ένα απλό κορίτσι, εντελώς καθημερινό και συνηθισμένο. Καθαρίζω το μπαλκόνι μου, πλένω πιάτα, κάνω μόνη μου αποτρίχωση και βάζω πλυντήριο. Είμαι η Τζούλια Αλεξανδράτου , όχι η Τζούλια Ρόμπερτς. Ηρεμήστε, παιδιά. Μεταξύ μας, αυτό το «ηρεμήστε, παιδιά» το είπα πρώτα στον εαυτό μου. Είπα ένα πρωινό, πριν από ένα μήνα: «Τζούλια, πού πηγαίνεις; Για ηρέμησε λίγο!». Και μετά... συνήλθα!

(Ο Μισέλ καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης είναι συνεχώς δίπλα στην Τζούλια).

Μιχάλη, πώς γνωριστήκατε με την Τζούλια;


Η σχέση μας με την Τζούλια είναι καρμική. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, όταν δούλευα ακόμη ως μπάρμαν στο Güzel -εδώ και δυόμισι χρόνια- και από τότε είμαστε συνεχώς μαζί. Συζούμε, αγαπιόμαστε, μοιραζόμαστε τα πάντα! Την αγαπάω σαν τρελός, είμαι παθιασμένος μαζί της...

Ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα για σένα...

Είμαι ένα νέο παιδί, ερωτευμένο, φιλόδοξο και γεμάτο όνειρα που θέλω να πραγματοποιηθούν. Και, εκτός αυτού, είμαι ο σύντροφος και ο νέος μάνατζερ του μωρού μου, της Τζούλιας.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Στην Θεσσαλονίκη ο Σάκης Ρουβάς !!!


Ένα μήνα σχεδόν μετά την Eurovision και ο Σάκης Ρουβάς
ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του
σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στο νυχτερινό κέντρο «Politeia Live clubbing» θα εμφανίζεται απο τις 26 Ιουνίου (λίγες μέρες μετά την λήξη των εμφανίσεων της Πέγκυς Ζήνα) ο Σάκης Ρουβάς μετά απο συμφωνία που έκανε με τους επιχειρματίες του κέντρου.

«Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Σάκης θα είναι νεανικό, με δυνατούς ρυθμούς, ενώ συζητά να έχει μαζί του κάποιο ανερχόμενο συγκρότημα και ταλαντούχα όμαδα καλλιτεχνών. Μάλιστα για τον αυτό σήμερα, Παρασκευή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δει από κοντά τους De Niro και κάποιους ακόμη τραγουδιστές» δήλωσε στενός συνεργάτης του Σάκη Ρουβά.

«Η Κάτια συνέβαλε στην απόφαση του Σάκη, αφού κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ήθελε πολύ να περάσουν ένα χρονικό διάστημα μαζί με τους γονείς της, που λατρεύουν την μικρή και λόγω της απόστασης δεν την βλέπουν τόσο συχνά» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης μετά την λήξη των εμφανίσεων του στο νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει λίγες συναυλίες κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.


Read more...

Είναι... Φ(Ν)ίνο φανταράκι !!!


Άλλος ένας VIP κλήθηκε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα.
Ο λόγος για τον τραγουδιστή Νίνο, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ορκίστηκε στην Ρόδο στο Κέντρο Κατάταξης Νεοσσυλλέκτων.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Επίσημα πλέον υπηρετεί την πατρίδα ο Νίνο, κατα κόσμον Στέφανος Ξυπολητάς, ο οποίος πριν απο λίγες μέρες ορκίστηκε στην Ρόδο στο Κέντρο Κατάταξης Νεοσσυλέκτων όπου είχε παρουσιαστεί στις 18 Μαίου.

Είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες για προνομιακή μεταχείρηση μιάς και ο Νίνο ανήκει στους ενχώριους VIP και όσο να ναι, δεν μπορείς να τον βάζεις να φυλάει σκοπιές και να καθαρίζει τουαλέτες.

Για όλα αυτά μίλησε ο Νίνο στην εκπομπή «Κους Κους»

«Υπηρετώ την πατρίδα κανονικά όπως όλοι οι υπόλοιποι φαντάροι στη χώρα» είπε ο τραγουδιστής,

Σχετικά για το πώς περνάει τη μέρα του ως φαντάρος ο Νίνο είπε ότι ξυπνάει στις 6 το πρωί και κοιμάται στις 11 το βράδυ.

«Ήρθαν όλοι οι συγγενείς μου στην ορκωμοσία και χάρηκα πολύ που τους είδα» δήλωσε ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για την μέρα που ορκίστηκε.

Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε ότι την μέρα που ορκίστηκε ο Νίνο αφού πήρε την άδεια ορκωμοσίας, βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με την αγαπημνένη του, Δούκισσα Νομικού και πέρασαν το βράδυ σε φιλικό τους σπίτι.


Read more...

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Άννα Βίσση - «Θα ήταν τιμή μου να τα έχω με την Πατρίσια Φιλντ»



Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro η Άννα Βίσση σχολιάζει για πρώτη φορά ένα πρόσφατο δημοσίευμα σε εφημερίδα με τίτλο

 «Είναι η Άννα Βίσση και φοβάται πως τελείωσε». Στο συγκεκριμένο άρθρο εκτός από σχόλια για την καριέρα της, γίνεται αναφορά στη στενή παρέα που κάνει με την αμφισεξουαλική της φίλη Πατρίσια Φιλντ, υπονοώντας πως κάτι τρέχει με την Πατρίσια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More 


«Θα ήταν τιμή μου να τα 'χω με την Πατρίσια, αν οι ορέξεις μου ήταν τέτοιες. Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή να τα 'χω με μια τόσο σπουδαία γυναίκα», λέει η Άννα Βίσση. Όσον αφορά στον αμφισεξουαλικό μύθο που έχει υφανθεί γύρω από το όνομά της ξεκαθαρίζει πως «Όχι, δεν έχω ποτέ νιώσει ερωτικά για μια γυναίκα, αλλά είμαι ανοιχτή σε αυτό. Αν έρθει στη ζωή μου θα το καλοδεχτώ. Δεν έχω ταμπού τύπου "είμαι πάρα πολύ straight για να δοκιμάσω". Αποκλείεται να σου απαντούσα έτσι».



Ούτε θα πανικοβαλλόταν αν, για παράδειγμα, η κόρη της της ομολογούσε κάτι τέτοιο; Είναι πάντα διαφορετικά όταν κάτι συμβαίνει στους άλλους απ' ό,τι αν συμβαίνει σπίτι σου. Όμως, η Άννα δεν έχει τέτοιου είδους ζητήματα. «Θέλω η Σοφία να είναι ευτυχισμένη και να έχει ένα καλό σύντροφο. Η ευτυχία δεν έχει φύλο, έχει ψυχή».


Τι συνέβη πραγματικά με τον Νίκο Καρβέλα;


Η λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Καρβέλα έδωσε τροφή για πολλά σενάρια (καλλιτεχνικός κορεσμός, προσωπικές διαφορές, σύγκρουση με αφορμή τη δικαστική της περιπέτεια, κατά την οποία ένιωσε πως δεν τη στήριξε). «Καταρχάς, δεν είναι λήξη, είναι μια παύση της συνεργασίας μας, έτσι θέλω να πιστεύω. Κι όχι, δεν έχει να κάνει με την κατάσχεση, συνέβη συγκυριακά τότε. Ποτέ δεν ένιωσα πως ο Νίκος δε με στήριξε. Ό,τι είμαι και ό,τι είναι στη συνείδηση του κόσμου τα χρωστάμε ο ένας στον άλλον. Θα σταθώ στον καλλιτεχνικό κορεσμό που ανέφερες. Ίσως έπρεπε να το είχαμε κάνει και πιο πριν».




Ειδικοί «βισσολόγοι» λένε, βέβαια, πως δεν το έκανε νωρίτερα γιατί φοβόταν να είναι η Βίσση χωρίς Καρβέλα. «Ναι, αλλά ήταν και ο πιο όμορφος φόβος που έχω νιώσει στη ζωή μου. Γιατί με έκανε να ξύσω λίγο το δέρμα μου και να το ξανααισθανθώ. Γιατί όταν ζεις χρόνια με έναν άνθρωπο, που είναι και άντρας σου, είναι ο άνθρωπος που σου έχει γράψει όλα σου τα τραγούδια, το κάθε κόμμα που έχεις πει (γιατί έγραφε και τα λόγια ο Νίκος και τη μουσική, δε με άφηνε, ο άτιμος, να γράψω τίποτα, μια φορά έγραψα κάτι και μου είπε

"Άσ' το εσύ, γουρουνάκι, γράφω καλύτερα εγώ"), επειδή λοιπόν ήταν τόσο καταλυτικός, ήταν δύσκολο. Θυμάμαι ότι ρώταγα τον Νίκο μέχρι και για το τι ρούχα να φορέσω. Είναι δυνατόν να ρωτάω τον Καρβέλα, που έγραφε ποιήματα και όπερες, τι χρώμα παπούτσι θα βάλω; Η εξέλιξη και οι αναζητήσεις του όμως δεν του επέτρεπαν πλέον να ασχολείται με όλα αυτά. Μετά ο Νίκος έφτιαξε τη ζωή του με έναν άλλον άνθρωπο. Εγώ έφτιαχνα τη ζωή μου κυρίως με τη μουσική μου , αυτή είναι ο εραστής μου».

Δεν ήταν όμως μόνο η συνεργασία που μπήκε σε pause, αλλά και η προσωπική σχέση. Η Άννα πιάνει με τα δυο της χέρια την κούπα με τον διπλό εσπρέσο της.




«Κοίτα, επειδή, αν δω μια συνέντευξη του Καρβέλα που τον ρωτάτε για μένα, θα κοιτάξω με πόνο τι θα πει, δε θέλω να πω τίποτα, γιατί δε θέλω να πονέσω ούτε εμένα. Εγώ όσο τον λάτρευα τον λατρεύω ακόμα από μακριά». 

Ισχύει πως, παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να μιλάει με την Αννίτα Πάνια; «Βλακείες! Δεν είμαι και τύπος που θα 'κανα κάτι τέτοιο, να μιλάω κρυφά με την Αννίτα, που την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο, και να μη μιλάω με τον Νίκο. Δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία».

Διάβασε όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη της Άννας Βίσση στο Nitro, ύστερα από 4 χρόνια που επέλεξε να μη δίνει συνεντεύξεις.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online