Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Το Sonisphere Festival έγραψε ιστορία !!!



Ήταν θεαματικό, ήταν εκρηκτικό, ήταν καταιγιστικό
ήταν το συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού!!!

Το πρώτο ελληνικό Sonisphere Festival
έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Ιουνίου
και άρχισε να γράφει τη δική του ιστορία!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το ραντεβού των BIG FOUR με το ελληνικό κοινό, είχε δοθεί εδώ και μήνες. Η ελληνική metal κοινότητα πρόσμενε εναγωνίως την συνάθροιση των BIG FOUR και των υπασπιστών τους Bullet For My Valentine και Stone Sour επί ελληνικού εδάφους.

Μία ιστορική στιγμή, που θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στη μνήμη των χιλιάδων θεατών που την παρακολούθησαν.

Το κοινό άρχισε να συρρέει μαζικά από το πρωί και περίμενε υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες του TerraVibe Park, για να αρχίσει να παίρνει την θέση του μπροστά από τις δύο σκηνές, Saturn και Apollo Stage, που είχαν στηθεί αντικρυστά στο χώρο του TerraVibe Park προκειμένου να φιλοξενήσουν, τα επτά συγκροτήματα του πρώτου ελληνικού Sonisphere Festival.

Οι Έλληνες Suicidal Angels, άρπαζοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να είναι το opening act, ήταν ξεσηκωτικοί όσο ποτέ και επιβεβαίωσαν, ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να ανοίξουν τo εκρηκτικό πρώτο Sonisphere Festival!!!

Τη σκυτάλη πήραν οι Bullet for My Valentine, για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους και όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το show των γκαζομένων Ουαλών, έμειναν εκστασιασμένοι από την φωνάρα του frontman Matt Tuck και τα brutal riffs του Jason James.

Τη σκηνή του Apollo Stage ανέλαβαν να ανοίξουν οι Stone Sour!!! Η εκρηκτική φωνή του Corey Taylor και ο καθηλωτικός ήχος της κιθάρας του “πατριώτη” Shawn Economaki , επισφράγισαν μία εξαιρετική εμφάνιση που ανήκει στα highlights του φεστιβάλ.

Το βουητό στα αυτιά γίνεται πιο δυνατό!!!

Η επέλαση των τεσσάρων μεγάλων ξεκινά!!

Με μία ανεπανάληπτη εμφάνιση η Anthrax σηματοδότησαν την έναρξη των BIG FOUR. Ο αξεπέραστος Joey Belladonna σε τέλεια φόρμα, ξεσήκωσε το κοινό σε ένα σετ που σκόρπισε κύματα μεταλλικού ενθουσιασμού! Και οι Anthrax απέδειξαν εμπράκτως γιατί συγκ αταλέγονται στην τετράδα των μεγάλων του thrash.

Λίγο μετά τις 18:30 η ιαχή “Slayeeeeeeer!!!” δόνησε το TerraVibe Park. Η πολεμική μηχανή των Slayer, των αυθεντικότερων thrashers του πλανήτη, από το πρώτο κιόλας riff του “World Painted Blood” προκάλεσαν παραλήρημα ενθουσιασμού στους θαμώνες του Apollo Stage.

Και ήρθε η στιγμή των Megadeth! Ο Mustaine και η παρέα του αποδείχτηκαν οι “headcrashers” του Saturn Stage και ξεσήκωσαν το κοινό που παραδόθηκε στο “holy war” τους.

Οι καρδιές των χιλιάδων θεατών που είχαν μαζευτεί στο TerraVibe Park άρχισαν να χτυπούν ακόμα πιο δυνατά στο άκουσμα του “The Good, the Bad and the Ugly”. Οι Metallica στη σκηνή και οι πρώτες νότες του “Creeping Death” κόβουν την ανάσα. Για τις επόμενες δύο ώρες το TerraVibe Park μετατρέπεται σε ναό του αυθεντικού metal. Παρά την βροχή που άρχισε να δυναμώνει το κοινό δεν πτοείται ούτε στιγμή.

Μια εκστασιασμένη λαοθάλασσα πάλεται στο ρυθμό που ορίζουν οι απόλυτοι άρχοντες του Sonisphere Festival, οι Metallica.

Καλύτερες στιγμές του show: το πανδαιμόνιο των fans στο “Broken Beat and Scarred 221; όπου από τις γιγαντοοθόνες βλέπουμε το εκστασιασμένο κοινό να υποκλίνεται στο μεγαλείο των Metallica, η ερμηνεία του Hetfield στο old-time classic “Nothing Else Matters”, οι φωτιές στο “One”, τα soloriffs του KirkHammett στα “HarvesterofSorrow”, τα ασταμάτητα ξεσπάσματα του Lars στα drums και το κολασμένο παίξιμο “αράχνη” του Robert Τrujillo.

Ο James Hetfield και η παρέα του σε τρελά κέφια, τα δίνουν όλα και μέσα από ένα επικό show που ξεπέρασε τις προηγούμενες τρεις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και αποδεικνύουν περίτρανα γιατί παραμένουν ηγέτες εδώ και πολλά χρόνια!

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, το TerraVibe Park σείστηκε επανειλημμένα από τα riffs των δεξιοτεχνών της κιθάρας και των εκρηκτικών φωνών των frontmans, προκαλώντας αλλεπάλληλες μεταλλικές καταιγίδες χωρίς προηγούμενο!!

To TerraVibe Par k απέδειξε ότι αποτελεί το ιδανικό σκηνικό, όπου το πάθος του ελληνικού κοινού εναρμονίζεται τέλεια με την δυναμική των συγκροτημάτων, όπως ακριβώς αρμόζει στο ηγετικό rock φεστιβάλ του πλανήτη, το Sonisphere Festival.

Η λειτουργικότητα των Apollo και Saturn Stage απέδωσαν στο έπακρο την δυναμική των συγκρο τημάτων, αφήνοντας στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις και την εικόνα ότι το TerraVibe Park, είναι ο ιδανικότερος χώρος στην Ελλάδα, όχι απλά να παρουσιάσει μία συναυλία αλλά και μεγάλα φεστιβάλ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τελικά “Nothing else matters”!!! Το πρώτο ελληνικό Sonsiphere Festival ανήκει στην ιστορία. Οι BIG FOUR ήταν στο TerraVibe Park και μας πρόσφεραν μία απίστευτή εμπειρία που δύσκολα θα κάνει το μυαλό να επανέλθει στην θέση του!!!


Read more...

Πρωτοψάλτη – Κορκολής Καλοκαίρι 2010


H συνύπαρξη της Άλκηστης Πρωτοψάλτη
και του Στέφανου Κορκολή ήταν σταθμός
στα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα τραγούδια τους
- που ταξίδεψαν εντός και εκτός συνόρων -
θα μας κάνουν συντροφιά
το καλοκαίρι σε
ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρόταση, μια μουσική παράσταση που βασίζεται στην απόλυτη επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο, στην εκφραστικότητα των δύο πρωταγωνιστών, τη λιτότητα και καθαρότητα του ήχου που συνδέεται αρμονικά με τις παθιασμένες και στέρεες ερμηνείες.

«Αυτό που συμβαίνει μ’ εμένα και το Στέφανο είναι κάτι μαγικό. Είμαστε σαν δυο μαγνήτες που έλκονται. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο» έχει δηλώσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Αυτήν τη μαγική χημεία που ενώνει τους δυο καλλιτέχνες, οι οποίοι πρόσφατα έφεραν στο φως και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Φανερά Μυστικά», βιώνουν όλοι όσοι παρακολουθούν αυτήν την μοναδική παράσταση.

Στην καλοκαιρινή τους περιοδεία, προστίθενται δύο εξαίρετοι μουσικοί: ο Nenad Jelic στα κρουστά και ο Σπύρος Κοντάκης στις κιθάρες.

Η περιοδεία ξεκινάει στις 5 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα.

Στη συνέχεια:
12 Ιουλίου Κύπρος
13 Ιουλίου Κύπρος
14 Ιουλίου Κύπρος
16 Ιουλίου Κύπρος
21 Ιουλίου Βεάκειο
23 Ιουλίου Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρα
31 Ιουλίου Κρήτη
1 Αυγούστου Κρήτη
2 Αυγούστου Κρήτη
5 Αυγούστου Μύκονος
11 Αυγούστου Λουτράκι
14 Αυγούστου Χαλκιδική
9 Σεπτεμβρίου Λάρισα


Read more...

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ο Μαζώ έφερε… τα ίσια ανάποδα !!!



Νέο album με 14 τραγούδια
που το χαρακτηρίζει σε πολύ μεγάλο μέρος ο νέος ήχος
που καθιέρωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης
με τη διασκευή του τραγουδιού των Ο.P.A «Η καρδιά μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά την τεράστια επιτυχία του «Η καρδιά μου», του single/προπομπού του νέου του album, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο «Τα ίσια ανάποδα».

Κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του album-το οποίο ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στο Black Rock Studio στη Σαντορίνη-ο Γιώργος Μαζωνάκης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου και ήρθε σε επαφή με Τούρκους δημιουργούς. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι 3 κομμάτια: το «Στιγμές που δεν σ’ έχω» της Sezen Aksu , το «Έλα να δεις» και το «Παραλογισμός» σε ελληνικούς στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.

Η επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Η καρδιά μου», οδήγησε το Γιώργο Γκικοδήμα των Ο.P.A, να γράψει, μετά από πολλά χρόνια, ένα νέο τραγούδι, για το album του Γιώργου Μαζωνάκη: Το «Ακόμα σ’ αγαπώ», ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα αγαπηθεί πολύ.

Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση του album είναι η διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού των Μίκη Θεοδωράκη-Μιχάλη Γκανά, «Κοίτα με στα μάτια».

Το ‘νέο αίμα’ των συνθετών, οι Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μάρης, δίνουν την δική τους παρουσία, ενώ στους στίχους συναντάμε επίσης το Γιάννη Δόξα, το Νίκο Γρίτση, το Νικόλα Νικολάου.

Το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε στα ραδιόφωνα λέγεται «Τα ίσια ανάποδα» σε μουσική Στέλιου Μάρη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη.

Το album περιέχει επίσης τις επιτυχίες «Η καρδιά μου» και «Οι άντρες δεν κλαίνε» + 2 remixes και κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου.


Read more...

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Η Παυλίνα Κωσταγιού γίνεται… «Σκλάβα σου για πάντα» !!!


Η πανέμορφη Παυλίνα Κωσταγιού
από το modeling μεταπηδά στο τραγούδι
και μας παρουσιάζει το πρώτο της single
με τίτλο «Σκλάβα σου για Πάντα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η εκρηκτική Παυλίνα Κωσταγιού ενώνει τις δυνάμεις της με τον Απόλλωνα, που μετά την επιτυχία του "Facebook the Song" υπόσχεται πως αυτό το καλοκαίρι όλοι θα χορεύουμε στους ρυθμούς του «Σκλάβα σου για πάντα». Μιλάμε φυσικά για τη νέα εκτέλεση του πασίγνωστου τραγουδιού του Βαγγέλη Γερμανού σε διασκευή Αποστόλη Φωτάκη.

Παυλίνα Κωσταγιού - Έτοιμη να λάμψει στο μουσικό στερέωμα

Παράλληλα, προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς και το πρώτο προσωπικό album της Παυλίνας. Τα τραγούδια του υπογράφει ο Απόλλωνας (στίχοι/παραγωγή) και ο Αποστόλης Φωτάκης (μουσική/ενορχήστρωση).



Αυτό το καλοκαίρι θα βρει την Παυλίνα σε promo tour σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται πολλά!

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Παυλίνας θα κυκλοφορήσει σύντομα από την δισκογραφική εταιρεία 4Music.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online