Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Νέο album από τον Mika !!!


Το καινούργιο album του Mika έρχεται μετά από το ντεμπούτο του
με τίτλο 'Life in Cartoon Motion' οι πωλήσεις του οποίου
έφτασαν σχεδόν τα 6.000.000,
έγινε 5 φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία
και χρυσό στη χώρα μας!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες τα
τελευταία 2 χρόνια και μερικοί Guests που βόηθησαν τον Mika είναι οι The
Seawind Horns (Thriller, Off The Wall), Imogen Heap, Owen Pallet από τους
Final Fantasy/Arcade Fire καθώς και ο Stuart Price.

Επηρεασμένος από την Pop σκηνή των 80's και 90's,από τον Kurt Weill, την
Patti Page τον Harry Nilsson κ.α. το νέο album ξεπέρασε κάθε προσδοκία του
Mika.

Όπως ο ίδιος δηλώνει : "'Life in Cartoon Motion' contained a lot of
childhood references. The new album is more adolescent. I thought 'where do
I go back to? Before all this happened, what made me start writing songs?' I
loved that feeling of being 17/18 years old and I wanted to return to that
period".


THE NEW ALBUM

OUT 21.09.09

INCLUDES

'WE ARE GOLDEN'

& 'BLUE EYES'

CD, DELUXE CD & DOWNLOAD




Read more...

Αιμίλιος Λιάτσος – Ολική Επαναφορά


Ο άνκορμαν του Star, Αιμίλιος Λιάτσος,
έκλεισε μέχρι τον επόμενο χρόνο τις βαλίτσες των διακοπών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 19:45 θα είναι ακριβής στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Star, που φαίνεται ότι τον παρακολουθούν φανατικά, αφού τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB, από 25/8/08 έως 16/7/09 το δελτίο του Star στα δυναμικά κοινά (15 - 44) ήρθε πρώτο με 21,7%.

Με «ευχές για υγεία και καλό χειμώνα σε όλους» ο Αιμίλιος Λιάτσος συνεχίζει το κεντρικό δελτίο του Star, που θα ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη συνταγή με κάποιες βελτιωτικές κινήσεις.

Χιουμοριστική διάθεση και χαρούμενες πινελιές στο γκρίζο της καθημερινότητάς μας. Μακριά από μας η σοβαροφάνεια και η μιζέρια.

Όμως δεν θα λείπει η κριτική ματιά και ο σαρκασμός, όπου κρίνεται ότι χρειάζεται.


Read more...

Γυναίκα της Χρονιάς η Beyonce !!!


Λίγους μήνες πριν μας αποχαιρετήσει το 2009,
οι υπεύθυνοι του γνωστού μουσικού περιοδικού «Billboard»
ανακοίνωσαν την «Γυναίκα της Χρονιάς»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, «Γυναίκα της Χρονιάς» ανακηρύσσετε η star της μαύρης μουσικής, Beyoncé Knowles. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον ίδιο τίτλο έχουν πάρει στο παρελθόν η RnB τραγουδίστρια Ciara και η star της κάντρι μουσικής Reba McEntire.

Την χρονιά αυτή, η Beyonce γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα καινούργια της τραγούδια, «Single Ladies» και «If I Were a Boy». To album της έφτασε στο No1 στις πωλήσεις και η παγκόσμια περιοδεία της ήταν Sold Out. Μην ξεχνάμε και την πρόσκληση που αποδέχτηκε να τραγουδήσει στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Η.Π.Α, Barack Obama.

Το περιοδικό αιτιολόγησε την επιλογή του λέγοντας:

"Η Beyonce είναι μια πολυβραβευμένη καλλιτέχνης και μια πολυτάλαντη γυναίκα, που ενσαρκώνει όλες τις ποιότητες και τα επιτεύγματα που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύει το βραβείο "Billboard Woman Of The Year".

Δεν έχει μόνο επηρεάσει την ποπ κουλτούρα με τα τραγούδια και τις ταινίες της, αλλά έχει αποτελέσει έμπνευση για τις γυναίκες όλου του κόσμου, με το μοναδικό της στιλ, την επαγγελματική της ευφυΐα και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς".





Read more...

Μενεγάκη- Μανωλίδου: Τι τις ενώνει, τι τις χωρίζει



Εκ πρώτης όψεως, ο δύο κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης
δεν έχουν κανένα κοινό, εκτός ίσως από τα αρχικά των ονομάτων τους.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η πρώτη, με την πιο αξιοζήλευτη πορεία στην τηλεόραση, μπορεί με άνεση να ξεσκονίσει το σκήπτρο της, την ίδια ώρα που η δεύτερη κρεμάει την μπαγκέτα της για να διευθύνει τον «Πρωινό Καφέ». Κι όμως, όσο κι αν είναι πολλά αυτά που τις χωρίζουν, υπάρχουν κι άλλα τόσα που τις ενώνουν...

Τη χρονιά που η Μενεγάκη αναλαμβάνει τα ηνία του Πρωινού Καφέ, η Ευγενία Μανωλίδου αποφασίζει να σταματήσει τις ανώτερες σπουδές στο πιάνο που μελετά από τότε που ήταν 5 χρόνων και εγκαταλείπει την Ελλάδα.

Το1995 τη βρίσκει στο Juilliard School της Nέας Yόρκης να σπουδάζει σύνθεση, ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας και συνεχίζει με μεταπτυχιακές σπουδές στις Bριξέλες. Το 2005, η Ευγενία ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία Πολιτισμού σε πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και επιστρέφει για τα καλά, αφού παράλληλα τα πρώτα της έργα κυκλοφορούν σε CD.

Εκείνη τη χρονιά θα ηχογραφήσει στην Αθήνα για πρώτη φορά το λυρικό δράμα EΠOΣ με μουσικούς της Kρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Ένα έργο που το Δεκέμβριο του 2006 απέσπασε το δεύτερο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης για όπερα Nancy van de Vate, στην Aυστρία. Από τότε, η μία διάκριση ακολουθεί την άλλη, με κορυφαία στιγμή στην καριέρα της τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου παρουσίασε το Ολυμπιακό Συμφωνικό Κονσέρτο.

Δικαίως θα αναρωτηθεί κανείς: Είναι αυτά τα προσόντα ικανά να της εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή παρουσία στην πρωινή ζώνη; Μπορεί άραγε ο Ραχμάνινοφ να συνδυαστεί με τον Ζαζόπουλο και η λατρεία για το αρχαίο ελληνικό πνεύμα με τις συνταγές για γιουβαρλάκια;

Στον ΑΝΤ1, πάντως, το όνομά της ακουγόταν ήδη από πέρσι για τη συγκεκριμένη θέση, παρόλο που το πρόσφατο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη που μιλούσε πέντε γλώσσες, αλλά και με τη Βίκυ Καγιά, που έκανε σεμινάρια παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, τους έπεισε ότι το πλούσιο βιογραφικό δεν συγκινεί απαραίτητα την AGB. Όταν της πρότειναν από τον ΑΝΤ1, όπου την προόριζαν αρχικά για την κριτική επιτροπή του X-Factor, να περάσει από δοκιμαστικό για τη Στιγμή της Αλήθειας, στέλνοντας μάλιστα στο σπίτι της DVD με το αντίστοιχο αμερικανικό project, τρόμαξε τόσο πολύ που αρνήθηκε ακόμα και να το συζητήσει.

Με την παρέμβαση του συντρόφου και μετέπειτα συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και των υπευθύνων του καναλιού, πείστη¬κε να το δοκιμάσει. Όταν η κάμερα έκλεισε, η Ευγενία έφυγε τρέχοντας από το πλατό, πιστεύοντας ότι δεν ήταν καθόλου καλή - η αλήθεια είναι πως δεν είχε καταφέρει καν να καταλάβει πώς λειτουργούν οι κάμερες.

Στο μεταξύ, στις τηλεοπτικές στήλες θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι τη Στιγμή της Αλήθειας θα παρουσιάσει τελικά η Έμη Λιβανίου. Η Ευγενία περνάει και από δεύτερο δοκιμαστικό και οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι αυτή πλέον είναι η ιδανική οικοδέσποινα του αμφιλεγόμενου παιχνιδιού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Λάτρεις της οικογένειας και οι δύο, έδειξαν από νωρίς ότι πολύ καλύτερα από τα τηλεοπτικά πλατό ή τα στούντιο ηχογραφήσεων, λειτουργούν μέσα στο σπίτι τους, μαζί με τα τρία τους παιδιά. Τόσο η μία όσο και η άλλη επέλεξαν να έχουν στο πλευρό τους συζύγους δυναμικούς, ενισχύοντας αυτούς που πιστεύουν ότι δίπλα σε μια σημαντική γυναίκα υπάρχει πάντα ένας εξίσου σημαντικός άντρας.

Ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο στον Άγιο Δημήτριο της Κηφισιάς ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα της προηγούμενης δεκαετίας. Η είδηση της πρώτης της εγκυμοσύνης, ο ερχομός του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας γίνονται τα best selling εξώφυλλα, ενώ όλοι, ακόμα και εκείνοι που δεν παρακολουθούν τις εκπομπές της, αισθάνονται την Ελένη μέλος της δικής τους οικογένειας.

Οι paparazzi δίνουν κάθε εβδομάδα μάχη για να τη φωτογραφίσουν σε προσωπικές στιγμές, ενώ οι συνεντεύξεις της, που είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης.

Στην περίπτωση της Ευγενίας Μανωλίδου, το κοινό δεν μοιράστηκε μαζί της την αγωνία της για την εγκυμοσύνη της ούτε στήθηκαν κάμερες έξω από το μαιευτήριο, αφού η τηλεόραση ήρθε στη ζωή της πολύ αργά. Δυστυχώς για εκείνη, δημοσιότητα, παρά τη θέλησή της, πήραν οι διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, το ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη.

Η ίδια θα πάρει τη ρεβάνς, όταν τον Ιούνιο θα ανεβείτε σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, παρουσία πλέον των τηλεοπτικών καμερών, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το γάμο της Μενεγάκη.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

MTV αφιέρωμα στα γενέθλια του Βασιλιά της Pop!!!


Το ελληνικό MTV θα τιμήσει για ακόμη μια φορά τον Βασιλιά της pop,
προβάλλοντας το Σάββατο 29 Αυγούστου ένα αφιέρωμα
στο αξέχαστο καλλιτεχνικό έργο, τη μουσική πορεία,
τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τον πρωτοπόρο χορευτή Michael Jackson.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα παρουσιάζεται με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του Michael Jackson. Για κάποιους ο Βασιλιάς της pop δεν θα πεθάνει ποτέ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Αυγούστου θα προβληθούν μεταξύ άλλων οι εκπομπές Michael Jackson Videography, Michael Jackson Top 10 video countdown, Michael Jackson Influence on music και Michael Jackson Human Nature.

Ο ξαφνικός θάνατος του Michael Jackson συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και σόκαρε εκατομμύρια fans του. Ο Βασιλιάς της pop ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, μια μουσική διάνοια που άγγιξε πολλές γενιές θαυμαστών.

Το άστρο του θα εξακολουθεί να λάμπει, καθώς με τη μουσική και το χαρακτήρα του ξεπέρασε κάθε κοινωνικό και γεωγραφικό εμπόδιο, διαμόρφωσε τα video clips σε μια σύγχρονη μορφή τέχνης ενώ η ταύτισή του με το MTV ήταν αδιαμφισβήτητη.


Read more...

O Calvin Harris live κάτω από την Ακρόπολη!!!


Είστε έτοιμοι για μια μοναδική συναυλία κάτω από την Ακρόπολη;

Αν η απάντηση είναι θετική τότε ετοιμαστείτε για μια
εκπληκτική μουσική βραδιά με τον ταχύτατα ανερχόμενο
Calvin Harris!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Tο 5ο Mad Live in Athens by VODAFONE CU πλησιάζει και αυτή τη φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει live με φόντο την Ακρόπολη τον Calvin Harris, τον τραγουδιστή του απόλυτου dance anthem "I'm Not Alone" που βρέθηκε στo No 1 των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο για δυο εβδομάδες και παραμένει στο TOP 40 για περισσότερο από 3 μήνες.

Πότε; Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου...

Πού; Πλατεία Ασωμάτων Θησείο

Ώρα; 21:00

Be there!

Μάθε περισσότερα για τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη εδώ


Read more...

Οι GOGOL BORDELLO live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!


GOGOL BORDELLO - AXIS MUNDI TOUR

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – PRINCIPAL CLUB THEATER, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Η Προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Gypsy punk ήχοι, εκρηκτική σκηνική παρουσία, κάτι παραπάνω από ένα live music show… Μα φυσικά πρόκειται για τον Eugene Hutz και τους 8 ακόμα Gogo!!!

Μόλις λίγους μήνες πριν τις δύο εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και λίγο μετά από την εμφάνιση τους στο Rockwave Festival, έτσι για να μας κρατήσουν σε gypsy punk φόρμα… κυκλοφορούν το πρώτο τους live CD&DVD “LIVE FROM AXIS MUNDI”

Check Trailer για να καταλάβεις…

...τον Gogol Bordello "ομφαλό της Γης", το δικό τους μουσικό "axis mundi" που δίνει ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς: αυτό της ελεύθερης έκφρασης – ανεξάρτητα από μουσικές προτιμήσεις, lifestyle & background.

Σίγουρα είναι εκκεντρικοί όπως σίγουρα είναι και αυθεντικοί.

Kατά γενική ομολογία ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί τους είναι ο "πρώτος διδάξας" Manu Chao!

Και αυτό γιατί συγκεντρώνουν γύρω τους χιλιάδες fans που τραγουδάνε δυνατά αγγλο-ρωσικούς στίχους και χορεύουν ασταμάτητα τσιγγάνικο πανκ!

Κάθε Gogol Borbello σόου εκπέμπει μία μοναδική, πηγαία ενέργεια! Και εμείς απλά δεν τους χορταίνουμε!

Και για του λόγου το αληθές… μερικές κριτικές από την τελευταία εμφάνιση τους στο Rockwave Festival ’09:

Οι Gogol Bordello απέδειξαν ότι δεν έφτιαξαν τυχαία το όνομά τους.

Ο Γιούτζιν Χατζ δίπλα στις χορεύτριες, τον βιολιτζή, τον ακορντεονίστα, όλους τους συντρόφους του, έκανε το αναμενόμενο. Έστησε ένα πανηγύρι που συνδύαζε το πανκ με την τσιγγάνικη φιέστα, ανάγκασε το κοινό να ξεβιδωθεί στον χορό και αποχώρησε χαμογελαστός και αλλοπαρμένος σαν αλλόκοτος καλικάντζαρος.
(Ελευθεροτυπία – 29/06/2009)

Ο σουρεαλιστικός θίασος των Gogol Bordello ανέβηκε στη σκηνή του Terra Vibe έχοντας -ακόμα- τις ακτίνες του ήλιου κατά πρόσωπο, κάτι που -όπως αναμενόταν- αποδείχτηκε λεπτομέρεια για τον παντός καιρού Eugene Hütz, ο οποίος ρίχτηκε σε ένα non stop καταιγισμό gypsy που έκανε τους πάντες -μυημένους και μη- κατ' αρχάς να προσεγγίσουν τη σκηνή και κατά δεύτερον να αφεθούν σε ένα άνευ ορίων χορό, βγαλμένο από αυθεντικά διονυσιακά αντανακλαστικά.

Στις ιστορίες καθημερινής προσφυγικής παράνοιας του set των Gogol Bordello συμπεριλήφθηκε, μεταξύ άλλων, η μεγαλομανία του Wonderlust King, με το βιολί του Sergey Rjabtzev να ορίζει τη μουσική επένδυση και να αναδεικνύει το μαγικό τρόπο με τον οποίο τα μέλη της μπάντας έρχονται σε επαφή on stage, μετατρέποντας το οποιαδήποτε κομμάτι σε ένα ατελείωτο jam, χωρίς να χάνουν ούτε στιγμή την -τουλάχιστον- ιδιαίτερη σκηνική τους παρουσία… (Rocking.gr)

Ο Phill Jupitus έχει περιγράψει την μπάντα «είναι κάτι σαν οι Clash και οι Pogues να παλεύουν... κάπου στην ανατολική Ευρώπη». Και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Στο «Start Wearing Purple» ο τραγουδιστής της μπάντας, Eugene βρέθηκε στο κοινό τραγουδώντας από... κοινού τους στίχους!

Η αστείρευτη ενέργεια των Ρώσων (στην πλειονότητα τους) τσιγγάνων μεταδόθηκε τάχιστα στους θεατές που δημιούργησαν ατμόσφαιρα γιορτής. Από τις πλέον εκκεντρικές και συνάμα multi-culti εμφανίσεις...(men24.gr)

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕIΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EARLY BUYER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Οι πρώτοι 1000 που θα σπεύσουν στα σημεία προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στην τιμή των 25e. Με την εξάντληση αυτών, το εισιτήριο θα κοστίζει 30e.

Σημεία προπώλησης

Ticket House

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr




Read more...

2009 CONTINUES TO BE THE "YEAR OF GAGA"


Με τα 2 πιο πολυσυζητημένα video-clips, η Lady Gaga έλαβε τις
περισσότερες υποψηφιότητες στα MTV Video Music Awards!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το global #1 smash "Poker Face" έλαβε 4 υποψηφιότητες ενώ για το "Paparazzi"
είχε άλλες 5!!!!!

Αδιαμφισβήτητα το 2009 είναι για την ίδια "Year of Gaga."

Ξεκινώντας με το ντεμπούτο single της "Just Dance," που έγινε Νο.1
ακολούθησαν τα "Poker Face" και "LoveGame," που έφτασαν κατευθείαν στην
κορυφή !!!!

Η Lady Gaga έγινε μόλις ο 3ος καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard's
Mainstream Top 40 airplay chart που καταφέρνει να έχει 3 Νο.1 από το
ντεμπούτο album της με τίτλο The Fame


Οι υποψηφιότητες για την Lady Gaga στα MTV Video Music Awards είναι οι εξής:

Video of the Year - "Poker Face"

Best New Artist - "Poker Face"

Best Female Video - "Poker Face"

Best Pop Video - "Poker Face"

Best Direction - "Paparazzi"

Best Editing - "Paparazzi"

Best Special Effects - "Paparazzi"

Best Cinematography - "Paparazzi"

Best Art Direction - "Paparazzi"






Read more...

Η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου» στο νέο Down Town !!!


Αυτή η κουβέντα αποτέλεσε αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους οι νέοι συμπαρουσιαστές του Όμορφου Κόσμου, αφού ουσιαστικά ήταν και η πρώτη φορά που βρίσκονταν όλοι μαζί έξω από το πλατό.
Το αποτέλεσμα ήταν, τουλάχιστον, ενδιαφέρον.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πώς ήταν να παρακολουθείτε κάθε μεσημέρι τον τηλεοπτικό σχολιασμό των δοκιμαστικών σας;

Κατερίνα: Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Τη δουλειά τους έκαναν. Ίσως το βλέπω έτσι επειδή και εγώ είμαι δημοσιογράφος.

Νίκος: Πάντα υπάρχουν οι πηγές που δίνουν τις πληροφορίες. Το θέμα είναι να μη σε επηρεάσουν όσα ακούς. Δεν μπορείς να το καταφέρεις απόλυτα βέβαια.

Δημήτρης: Σε εμάς έγινε πολύ απότομα. Μας τηλεφωνούσαν οι δικοί μας και μας έδιναν συγχαρητήρια και εμείς λέγαμε «Τι έγινε;».

Μαρία: Οι δικοί μου άνθρωποι δεν το ξέρουν ακόμη, παρά μόνο οι γονείς μου. Δεν ήθελα να πω κάτι πριν βγει η επίσημη ανακοίνω¬ση από το κανάλι.

Δούκισσα: Τώρα όμως θα δουν το Down Τown!

Μαρία: Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Από τη στιγμή που βγαίνουμε στην τηλεόραση μπορεί να μας κρίνει ο καθένας.

Έχουν ακουστεί πολλά για τις αποδοχές. Είναι τόσο χαμηλά τα ποσά όσο γράφτηκε;

Κατερίνα: Νευριάζω με αυτό. Βλέπεις τι γίνεται στα κανάλια. Φεύγει κόσμος από τα κανάλια συνέχεια, μένουν χωρίς δουλειά. Οι μισθοί μας μας ικανοποιούν.

Νίκος: Μην περιμένετε να σας πούμε και τι παίρνουμε. Μας διάλεξαν για να κάνουμε μια συγκεκριμένη δουλειά και θα την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Δούκισσα: Προσωπικά δεν το κάνω για τα χρήματα.

Νίκος: Τι δεν κάνεις; Από τη στιγμή που δουλεύω θέλω να αμείβομαι σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Αντιλαμβάνομαι την κρίση, δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια.

Μαρία: Τα ποσά που ακούγονται είναι συχνά δημιούργημα και των ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση.

Δημήτρη, σε πείραξε που συνέδεσαν την παρουσία σου στο πρωινό με την προσωπική σου ζωή; Το έκαναν να φανεί σαν εκδίκηση στην πρώην σύντροφό σου, Νάντια Μπουλέ.

Δημήτρης: Γέλασα με όλο αυτό. Ούτε με πείραξε, ούτε το χάρηκα. Επειδή έχω περάσει από τη δουλειά των δημοσίων σχέσεων (σ.σ.: συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβά), καταλαβαίνω ότι είναι ένα θέμα που σπαρταράει. (γέλια) Και εγώ στη θέση του θα το έβγαζα.

Κατερίνα: Και εγώ θέλω να πω εδώ πως από μικρή μου άρεσε ο Νίκος Παπαδάκης. Τον έβλεπα στο Life Style και ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Όταν τον είδα πρώτη φορά από κοντά, ενθουσιάστηκα!

Πώς πιστεύετε ότι θα κάνετε τη διαφορά στην πρωινή ζώνη;

Μαρία: Μέχρι τώρα τα κανάλια «χτυπούσαν» μεγάλα ονόματα. Υπήρχε η λογική της αναζήτησης ενός ανθρώπου που θα έσερνε το καράβι και οι άλλοι θα ακολουθούσαν. Φέτος το Mega αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε πέντε νέους άνθρωπους που θα φέρει ο καθένας στοιχεία από τη χαρακτήρα του.

Νίκος: Η συνταγή για το πρωινό είναι πάντα ίδια. Εμείς όμως είμαστε πέντε διαφορετικοί χαρακτήρες.

Δημήτρης: Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να αναρριχηθώ, να πατήσω επάνω σου!

Μαρία: Πρόσεχε όμως γιατί είσαι λίγο βαρύς!

Κατερίνα: Θα δεις πέντε ανθρώπους να δουλεύουν μαζί με κοινό στόχο.

Συναντηθήκατε καθόλου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα δοκιμαστικά;

Κατερίνα: Εγώ δούλεψα δύο χρόνια με τον Γρηγόρη πριν πάω στον Πρωινό Καφέ. Ήταν τα καλύτερα χρόνια στη δουλειά μέχρι στιγμής. Έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του. Ήταν μια άψογη συνεργασία και με έχει βοηθήσει πολύ. Μου αρέσει πολύ ο αυθορμητισμός του, θεωρώ ότι είναι η συνταγή επιτυχίας στην τηλεόραση. Ευτυχώς αυτό το στοιχείο το έχουν και ο Νίκος και ο Δημήτρης.

Στόχος σας είναι η πρωτιά;

Νίκος: Αν ξεκινήσεις λέγοντας «Όχι δεν τη θέλω», καλύτερα να μείνεις σπίτι σου. Ελπίζεις ότι αυτό που κάνεις, θα πάει πολύ καλά και ο κόσμος θα σ' τη δώσει. (Συμφωνούν όλοι μαζί του).

Σας προβλημάτισε η είσοδος της Ευγενίας Μανωλίδου στην πρωινή ζώνη;

Νίκος: Η Ευγενία έκανε μια πετυχημένη εκπομπή πέρσι, δεν μπορείς να μην την παραδεχτείς.

Μαρία: Αυτό που έκανε πέρσι ήταν τόσο εξόφθαλμα αντισυμβατικό, που δεν μπορούσες να το αγνοήσεις. Καμιά φορά αγκαλιάζουμε τη δυστυχία για να λέμε «Αχ, τι καλά που είμαστε τελικά εμείς».

Κατερίνα: Δεν την έχουμε δει όμως πώς θα είναι στο πρωινό.

Δημήτρης: Εμένα με εντυπωσίασε πώς το άντεξε όλο αυτό. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα βγήκε στην επιφάνεια όλη η ζωή της και είχε να αντιμετωπίσει τη σκληρή κριτική για την εκπομπή της.

Νίκος: Αλίμονο αν δεν κοιτάξεις ποιος είναι απέναντί σου. Αν σε πιάσει πανικός, δεν θα κάνεις τίποτα. Έχουμε να κοιτάξουμε τη δική μας εκπομπή.


Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

Πηγή: Yupi


Read more...

Επιστρέφουν με live album οι R.E.M. !!!


Με νέο live album επιστρέφουν
τον Οκτώβριο οι R.E.M..


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους live album οι R.E.M. με τίτλο «R.E.M.».

Όλη η ηχογράφηση του δίσκου έγινε τον Ιούλιο του 2007 στο Δουβλίνο όπου το συγκρότημα πραγματοποίησε πέντε συναυλίες. Την ίδια περίοδο ηχογραφούσαν παράλληλα και το album “Accelerate”.

Σύμφωνα με τα μέλη του συγκροτήματος, οι live εμφανίσεις, τους βοήθησε να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό του κοινού για το νέο δίσκο.

Στο “Olympia” οι θαυμαστές του Michael Stipe και της παρέας τους, θα μπορέσουν να ακούσουν ακυκλοφόρητες εκτελέσεις των κομματιών του “Accelerate” αλλά και δύο τραγούδια , το “Staring Down The Barrel Of The Middle Distance” και το “On the Fly” που τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν στο δίσκο!



Read more...

Διαλύονται οι Oasis (;)



Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη εμφάνιση των Oasis
στο V Festival στο Chelmsford, όπου θα ήταν headliners!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η αιτία ακύρωσης της εμφάνισης των Oasis είναι η οξεία λαρυγγίτιδα του frontman του συγκροτήματος, Liam Gallagher.

Είναι λίγο περίεργη όμως αυτή η ξαφνική ακύρωση, αφού το προηγούμενο βράδυ στο Staffordshire έπαιξαν κανονικότατα και αμέσως μετά την συναυλία ο Liam διασκέδαζε μέχρι το πρωί, ενώ ο Noel (αδερφός του Liam) διέδιδε παντού ότι δεν του άρεσε καθόλου το live του συγκροτήματος.

Πάντως οι φήμες για την διάλυση του συγκροτήματος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους, συνεχώς αυξάνονται, αφού όπως λένε και οι ίδιοι, ο ένας δεν αντέχει τον άλλον.

Όσον αφορά το V Festival, την θέση του συγκροτήματος πήραν οι Snow Patrol οι οποίοι έκλεισαν την εμφάνιση τους με δύο τραγούδια των Oasis, το “Champagne Supernova” και το “Wonderfwall”.




Read more...

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Χώρισε (πάλι;) η Σάσα Μπάστα


Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η Σάσα Μπάστα
και ο Θοδωρής Λανταβός χωρίζουν.

Θα είναι όμως και η τελευταία ;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ενώ η Σάσα γυρίζει την Ελλάδα και κάνει εμφανίσεις σε κλαμπ και νυχτερινά κέντρα για να φτιάξει την προίκα της, ο γνωστός επιχειρηματίας εθεάθη χτες αργά το βράδυ με αντροπαρέα σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας.

Ο χωρισμός ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από έναν πολύ έντονο καβγά και αποφάσισαν για άλλη μια φορά να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

«Συνεχίζουν να βρίσκονται σε επικοινωνία, κυρίως με γραπτά μηνύματα. Υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά κανείς από τους δύο δεν κάνει πλέον δηλώσεις γιατί, και την άλλη φορά που έλεγαν ότι έχουν τελειώσει για πάντα, τα ξαναβρήκαν» δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον φίλο του επιχειρηματία, ο Θοδωρής την προηγούμενη εβδομάδα, νοίκιασε το νυχτερινό κέντρο «Ροδον» στου Ψυρρή για να τραουδήσει ως πρώτο όνομα η Σάσα(φυσικά).

«Η σχέση τους είναι και επαγγελματική πλέον» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Άρα θα πρέπει να συμβιβαστούν και οι δύο».


Read more...

Ο Željko Joksimović live στην Αθήνα !!!



Η ΕΛΒΑ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα,
τον σπουδαίο Σέρβο συνθέτη - ερμηνευτή Željko Joksimović ,
την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στο Παλλάς
και την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,
σε δύο μοναδικές συναυλίες που θα ξεσηκώσουν τους θαυμαστές του,
ενώ θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό που ψάχνει
το αληθινό και αυθεντικό στη μουσική να τις απολαύσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μαζί του θα εμφανιστεί και η Σέρβα ερμηνεύτρια με τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες, Jelena Tomasević (Γέλενα Τομάσεβιτς).


Ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς έγινε γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό κοινό από την εμφάνισή του στη Eurovision το 2004 στην Κωνσταντινούπολη, με το τραγούδι του “Lane Moje”, που από τις πρώτες κιόλας νότες μας καθήλωσε.

Εδώ κάτι διαφορετικό συμβαίνει - είπαμε όλοι - και όπως ήταν προβλεπόμενο μάς μάγεψε μια ιδιαίτερα εκφραστική και μελωδική φωνή, η δε σκηνική παρουσία - εκτός των γνωστών φεστιβαλικών δεδομένων - ήταν αισθητικά άψογη.

Από τότε, μέχρι σήμερα, έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση, μεταξύ του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς με το ελληνικό κοινό και όπως ο ίδιος αναφέρει σε συνεντεύξεις του «οι Έλληνες και οι Σέρβοι φαίνεται ότι έχουν πολλά κοινά σημεία και παρόμοιο τρόπο αντίληψης στην τέχνη».

Το 2008 ο Ζέλικο κυκλοφορεί για πρώτη φορά από την Ελλάδα για όλο τον κόσμο το ορχηστρικό κομμάτι "Nikola Tesla", μέσα από την συλλογή "balkan Routes vol.1: Nikola Tesla", αφιερωμένη στο μεγάλο Σέρβο επιστήμονα και εφευρέτη Νίκολα Τέσλα (1856-1943).

Την ίδια χρονία συνθέτει για το νέο άλμπουμ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη το κομμάτι «Το τέλος μας δες», σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη, ενώ σύνθεση του Ζέλικο διασκευάζεται και κυκλοφορεί μέσα από το best of της Μελίνας Ασλανίδου.

Στις αρχές του 2009, για τις ανάγκες της εκπομπής “Πολιτιστικά Ταξίδια - Συναντήσεις” του Λευτέρη Παπαδόπουλου της ΕΤ1, ο Γιάννης Κότσιρας συνάντησε τον Σέρβο συνθέτη - ερμηνευτή Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς στο Βελιγράδι.

Ο Željko Joksimović (Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς) γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1972 στο Valjevo, μια πόλη Δυτικά της Σερβίας, σε απόσταση 100 χλμ. από το Βελιγράδι.

Η μουσική ήταν πάντα μέρος της ζωής του από την πολύ μικρή ηλικία των 5 ετών.

Η πρώτη του διεθνής επιτυχία ήρθε σε ηλικία μόλις 12 ετών, όταν κέρδισε στο Παρίσι τον τίτλο του πρώτου ακορντεονίστα της Ευρώπης.

Ως αριστούχος του Μουσικού Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή φεστιβάλ ως συνθέτης και ως ερμηνευτής κερδίζοντας μια σειρά βραβείων. Από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, βρέθηκε στην κορυφή των charts με τις περισσότερες πωλήσεις καλλιτέχνη για την ευρύτερη περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Σημαντική στιγμή στην πορεία του είναι το 2004, όταν εκπροσωπεί τη Σερβία & Μαυροβούνιο ως τραγουδιστής - συνθέτης στο διαγωνισμό της Eurovision στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας τη 2η θέση και το βραβείο καλύτερης ερμηνείας – σύνθεσης, “The Macel Bezencon Award”. Στο τραγούδι του “Lane Moje” - το οποίο έγραψε και ενορχήστρωσε ο ίδιος - αναμιγνύει με ιδιαίτερο τρόπο την μουσική παράδοση της χώρας του με τον σύγχρονο δυτικό ήχο. Το ερμηνεύει στα Σερβικά.

Ο Ζέλικο είναι ο καλλιτέχνης που άλλαξε την Eurovision, δείχνοντας μας ότι υπάρχει και άλλος μουσικός δρόμος πέρα από την πεπατημένη. Η ξεχωριστή αυτή συμμετοχή του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής και να εδραιωθεί ως ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που έφερε στο προσκήνιο μια νέα μουσική ποιότητα.

Το “Lane Moje” έχει συμπεριληφθεί σε αμέτρητες συλλογές από την μια πλευρά του πλανήτη στην άλλη, ενώ έχει διασκευαστεί σε πάνω από 30 χώρες. Αγαπήθηκε όσο ελάχιστα κομμάτια και κατάφερε να μείνει στις καρδιές του κόσμου.

Το 1ο του αγγλόφωνο single με αρκετά έθνικ στοιχεία “I live my life for you”, με την Αυστριακή τραγουδίστρια Tamee Harrison γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη (σε πολλές χώρες ήταν No1 για αρκετές εβδομάδες) αλλά και στην Αυστραλία και τη Λατινική Αμερική.

Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το 5ο προσωπικό του άλμπουμ το οποίο ξεπερνάει σε πωλήσεις τα 800.000 αντίτυπα σε χρόνο ρεκόρ.

Το 2006, η κρατική τηλεόραση – ραδιοφωνία της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης (BiH) του αναθέτει την σύνθεση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision στην Αθήνα. Το τραγούδι του “Lejla” με το συγκρότημα Hari Mata Hari κερδίζει όχι μόνο την 3η θέση αλλά και το *ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ 2006 .

Το 2008 η EBU και το κρατικό κανάλι της Σερβίας RTS, αναθέτουν στο Ζέλικο την κεντρική παρουσίαση της Eurovision στο Βελιγράδι.

Ο Ζέλικο για 3η φορά συνθέτει το τραγούδι της σερβικής συμμετοχής “Oro”. Ερμηνεύτρια είναι η Jelena Tomasevic. Μια ακόμα εξαιρετική εκπροσώπηση του βαλκανικού ήχου με μουσικές ποιότητες που, συχνά λείπουν από το διαγωνισμό.

Τραγούδια του Ζέλικο όπως τα “Ima nesto u tom sto me neces”, “Lane moje” κ.ά. έχουν αποτελέσει διδακτικά βοηθήματα, στη σχολή ξένων γλωσσών του τμήματος Σερβικής γλώσσας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου της Ρουμανίας. Άλλωστε, ο στιχουργός του “Ιma nesto u tom sto me neces” είναι ο Duško Trifunović (1933-2006), μεγάλος και πολυβραβευμένος Σέρβος ποιητής - συγγραφέας και παλαιότερα συνεργάτης μουσικών μύθων της πρώην Γιουγκοσλαβίας όπως οι Bijelo Dugme (συγκρότημα του Goran Bregovic), Indexi κ.α.

Έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και για το Θέατρο.

Το 2006 γράφει τη μουσική για το ντοκιμαντέρ του RTS (Κρατικό Ραδιόφωνο & Τηλεόραση της Σερβίας) με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων από την γέννηση του μεγάλου Σέρβου επιστήμονα – εφευρέτη Νίκολα Τέσλα.

Έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις και είναι ένας από τους ελάχιστους μουσικούς που μπορούν να παίξουν πάνω από 14 μουσικά όργανα!!!

Οι εμφανίσεις του ξεσηκώνουν τους ακροατές σε όλες τις μεγάλες αίθουσες του κόσμου όπου έχει εμφανιστεί. Έχει περιοδεύσει σε Η.Π.Α, Αυστραλία, Ρωσία, Ευρώπη, Βαλκάνια. Είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στη Ελλάδα.

Τραγουδά επίσης στα αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, ισπανικά και στα ελληνικά.

Το BBC τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους μουσικούς των Βαλκανίων. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στο Παλλάς και την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το επιβεβαιώσει, γνωρίζοντας το φαινόμενο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς από κοντά.










Read more...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Η Hot Jennifer Aniston στο νέο Elle !!!

jennifer-aniston-elle


Η νέα sexy φωτογράφηση της
Jennifer Aniston στο περιοδικό Elle

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Εντάξει, sexy δεν την λες, αλλά έτσι την παρουσιάζει το περιοδικό Elle.

Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να διακρίνει κανένας, ότι η Jennifer όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, δεν έχει γίνει κάποια σημαντική επεξεργασία με το γνωστό σε όλους Photoshop. (εγώ όμως γιατί έχω τις αμφιβολίες μου ; )

Απολαύστε την νέα φωτογράφηση της Jennifer Aniston και τα συμπεράσματα δικά σας.

jennifer-aniston-elle-10 small jennifer-aniston-elle-11 small jennifer-aniston-elle-12 small jennifer-aniston-elle-13 small jennifer-aniston-elle-14 small jennifer-aniston-elle-04 small jennifer-aniston-elle-05 small jennifer-aniston-elle-06 small jennifer-aniston-elle-07 small jennifer-aniston-elle-08 small jennifer-aniston-elle-09 small jennifer-aniston-elle-03 small jennifer-aniston-elle-02 small jennifer-aniston-elle-01 small


Read more...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Θεσσαλονίκη !!!


POLITIA LIVE CLUBBING

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Μαζί ΤΑΜΤΑ
ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ – ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ


ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέπτεται τους φίλους του στην Θεσσαλονίκη και από 11 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ LIVE CLUB»

Περισσότερα νέα για τις εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη
στην Θεσσαλονίκη, σύντομα εδώ.



POLITIA LIVE CLUBBING
Περιοχή Αεροδρομίου, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 486956

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Η καινούργια σαιζόν ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη.

New project ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Σκηνοθετική επιμέλεια : Κωνσταντίνος Ρήγος

Μουσική επιμέλεια : Γιάννης Λιονάκης

Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online