Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Με νέο album επιστρέφει η Alicia Keys !!!



Με δεκατέσσερα υπέροχα τραγούδια
επιστρέφει η μοναδική Alicia Keys

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η αγαπητή Alicia Keys επιστρέφει με ένα μοναδικό album με τίτλο «The Element Of Freedom».


Το album θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα περιέχει 14 “δυνατά” τραγούδια ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο που έχει η Alicia Keys.


Ανάμεσα στα 14 τραγούδια θα βρείτε και ένα ντουέτο με την Beyonce με τίτλο «Put It In A Long Song».


Δείτε το track List του album

1. Element of Freedom (Intro)
2. Love Is Blind
3. Doesn't Mean Anything
4. Try Sleeping With A Broken Heart
5. Wait Till You See My Smile
6. That's How Strong My Love Is
7. Unthinkable (I'm Ready)
8. Love Is My Disease
9. Like The Sea
10. Put It In A Love Song (featuring Beyonce)
11. This Bed
12. Distance And Time
13. How It Feels To Fly
14. Empire State Of Mind (Part II)



Read more...

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Το καυτό “Sex Tape” της Carmen Electra !!!



Διέρρευσαν στο Internet το λεσβιακό
Sex Tape της Carmen Electra

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την Carmen Electra την γνωρίσαμε μέσα από την γνωστή τηλεοπτική σειρά Baywatch που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες.

Από τότε η Carmen έχει απασχολήσει πολύ την showbiz με τις καυτές φωτογραφήσεις της σε μεγάλα περιοδικά αλλά και τις sexy εμφανίσεις της σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές και ταινίες.

Σήμερα διέρρευσαν στο internet ένα “σπιτικό” video στο οποίο φαίνεται η Carmen να έχει ερωτικές περιπτύξεις με μια μελαχρινή γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Βλέποντας άλλα παρόμοια video την sexy ηθοποιού, παρατηρούμε ότι πρώτη φορά μένει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τα εσώρουχα αφού σε προηγούμενα video μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα τα είχε πετάξει όλα…

Όπως και να χει, με λίγα ή πολλά ρούχα η Carmen Electra παραμένει μια πανέμορφη και sexy γυναίκα.

Απολαύστε το sexy homemade video της Carmen


Read more...

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Οι Nouvelle Vague στο Gagarin 205 Live !!!


NOUVELLE VAGUE


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE


Από χέρι σε χέρι διαδόθηκε ο δίσκος των Nouvelle Vague στην Ελλάδα,
αφού αρχικά καμία δισκογραφική εταιρία δεν θεώρησε
ότι υπήρχε σοβαρός λόγος να τον κυκλοφορήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Έτσι όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται «μα ποιος διασκεύασε το “Guns of Brixton” έτσι;» και «ποια είναι αυτή που λέει θεϊκά το “love will tear us apart”;».

Σιγά-σιγά το όνομα τους άρχισε να «παίζει» με μανία στα μικρά στέκια του κέντρου και στις εναλλακτικές συχνότητες του ραδιοφώνου.

Η ατάκα επαναλαμβανόταν με ρυθμούς πολυβόλου: «Τους λένε Nouvelle Vague και είναι Γάλλοι».

Ξεκίνησαν από το Παρίσι, αλλά η χάρη τους ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα της Γαλλίας. Ο Μarc Collin και ο Οlivier Libaux είναι δύο από τους πλέον πολυπράγμονες μουσικούς - παραγωγούς της γαλλικής σκηνής τα τελευταία 12 χρόνια (με δισκογραφία σε έγκυρα labels, όπως F Communications, Output, Naïve κτλ).

Όταν οι πορείες τους κατέληξαν σε ένα κοινό σημείο αποφάσισαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό και εκλεκτικό σχήμα, με στόχο να τιμήσουν τα εφηβικά ακούσματά τους.

Έχοντας μεγαλώσει με τα περίφημα new wave συγκροτήματα της περιόδου 1977-1984, oι δύο μουσικοί επέλεξαν να διασκευάσουν διαχρονικές συνθέσεις punk, post punk από new wave συγκροτήματα, όπως οι Joy Division, Clash, Dead Kennedys, XTC, Cure, Tuxedomoon, Depeche Mode, Public Image Limited, Undertones, Josef K κ.α.

Επειδή όμως τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν θα είχε κανένα νόημα να διασκευαστούν με ανάλογες ενορχηστρώσεις, οι Nouvelle Vague αποφάσισαν να κρατήσουν το μελωδικό πυρήνα κάθε σύνθεσης και να επανα-εκτελέσουν τα πάντα από την αρχή, χρησιμοποιώντας λιτές, ακουστικές ενορχηστρώσεις που παραπέμπουν στην τεχνοτροπία της bossa nova, της jazz της δεκαετίας του ’50 και την pop των 60s.

Στη συνέχεια έψαξαν και βρήκαν οκτώ τραγουδίστριες (έξι Γαλλίδες, μια Βραζιλιάνα και μια Νεοϋορκέζα) οι οποίες όμως, εκτός από το να διαθέτουν υπέροχες φωνές, έπρεπε να πληρούν μια βασική προϋπόθεση. Να μην έχουν ακούσει ποτέ τα τραγούδια που θα ερμήνευαν, ακριβώς για να μην επηρεαστούν από το πρωτότυπο, ούτε στο ελάχιστο.

Ο δίσκος δημιούργησε τεράστια αίσθηση σε όλο τον κόσμο, αφού τα κομμάτια είναι σαν να ξαναγράφτηκαν από την αρχή.

Μοιάζει πραγματικά απίστευτο το πώς μεταμορφώνεται ο punk παιάνας των Clash, «Guns Of Brixton», με τις απαλές ακουστικές κιθάρες ή πως ο απόλυτος ερωτικός ύμνος των Joy Division “Love Will tear Us Apart” αναγκάζει κάθε φορά τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να απαντάνε σε εκατοντάδες τηλεφωνήματα ακροατών που απαιτούν να μάθουν «ποιοι διασκευάζουν τόσο όμορφα αυτό το τραγούδι».

Απ’ την άλλη το “Just Can’t Get Enough” των Depeche Mode σερβίρεται εκ νέου αναδεικνύοντας την ανέμελη δυναμική του, ενώ ακόμα και ο Martin L. Gore θα παραδεχόταν ότι η δική του εκτέλεση στο “In a Manner of Speaking” των Tuxedomoon δεν είναι τόσο ανατρεπτική και ταυτόχρονα τόσο απολαυστική!

Tα τελευταία χρόνια έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο (από Σκανδιναβία μέχρι Τελ Αβίβ και από Τουρκία μέχρι Μεξικό), ενώ έχουν εμφανιστεί μαζί και με τους Dead Can Dance στο Hollywood Bowl του Los Angeles.

Έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και των μεγάλων φεστιβάλ (Big Chill, Primavera, Glastonbury, Overground) και των μικρών clubs (Jazz Café, Blue Note) και φυσικά όσοι τους έχουμε δει live σε κάποια από τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, έχουμε κάθε λόγο να ξαναδώσουμε ραντεβού με την εμπνευσμένη μπάντα από τη Γαλλία, της οποίας η πιο πρόσφατη δισκογραφική κυκλοφορία μετά το άλμπουμ με το συμβολικό τίτλο “Βande Α’ part” (φόρος τιμής στην ομώνυμη ταινία του Jean-Luc Godard), είναι το NV3.

Με αυτή τη νέα τους δουλειά οι NV προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, αφού αυτή τη φορά, δεν ηχογράφησαν απλώς διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, αλλά κάλεσαν μαζί τους στο στούντιο και στο μικρόφωνο τους original τραγουδιστές!

Ετσι, στο NV3, ανάμεσα σε άλλα, η lead singer του γκρουπ, Melanie Pain, ερμηνεύει το Master and Servant μαζί με τον Martin Gore (Depeche Mode), αλλά και το All my colours μαζί με τον Ian McCulloch (Echo and the Bunnymen) – η Marina Celeste τραγουδάει το Our lips are sealed, με τον Terry Hall (Specials) και τον Funboy Three – η Nadeah Miranda κάνει ντουέτο μαζί με τον Barry Adamson το Parade των Magazine.

“Ηταν φανταστική εμπειρία”, λέει ο Olivier, “αλλά και πολύ αποθαρρυντικό ταυτόχρονα, να δουλεύεις μαζί με κάποιον σαν τον Mc Culloch: Οταν τον ακούς στο στούντιο να τραγουδάει, θέλεις να ηχογραφήσεις 15 τραγούδια μαζί του, όχι μόνο ένα! Ολοι αυτοί οι τύποι είναι τόσο cool – είναι φίνοι, διαθέτουν στυλ, είναι αστείοι, αγαπούν τη μουσικοί και είναι πολύ παθιασμένοι”.

H εξαιρετική επιτυχία των Nouvelle Vague, που ξεκίνησε σαν αστείο σχεδόν, είναι τέτοια που πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει τα αυθεντικά τραγούδια, θεωρεί ότι πρόκειται για δικές τους συνθέσεις.



Στη συναυλία τους τον Νοέμβριο, πάντως, ο Marc Collin θα παρουσιάσει και τη νέα τραγουδίστρια του γκρουπ!





Read more...

Η Κατερίνα Μαράτου τα “πέταξε” στο Maxim !!!


Η γνωστή (για τις αποκαλύψεις στην πίστα)
και αγαπητή τραγουδίστρια μιλάει στο Maxim
και φωτογραφίζεται όπως θα περίμενες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σε τι φάση είσαι τώρα; Θέλεις να μείνεις μόνη σου;

Τελείως και για πάντα, άμα γίνεται. Μισώ όλους τους άντρες!

Έχεις εκπληρώσει τη φαντασίωσή σου να πας με γυναίκα;

Όχι. Αν το κάνω, θα πάψει να είναι φαντασίωση.

Παραμένει μεγάλο όνειρο να ανοίξεις sex shop;

Το έχω ψάξει. Δυστυχώς, έχει μεγάλη γραφειοκρατία η ιστορία… Άσε που, επειδή τραγουδάω επαγγελματικά, δεν θα μπορούσα να το στηρίξω όσο θα έπρεπε. Πάντως, θα ήταν καλή επιχειρηματική κίνηση.

Τους δικούς σου δονητές πού τους έχεις;

Στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσα πια. (σ.σ.: Είναι είκοσι τριών.) Τότε ήμουν ακόμα στην εξερεύνηση.
Τώρα δεν τους χρειάζομαι, έχω άντρες.

Πόσες φορές έχεις κερατώσει στη ζωή σου;

Δεν έχω κερατώσει, αλλά ποτέ δεν με πίστευαν οι σύντροφοί μου. Ένας ήταν τόσο ζηλιάρης, που για ενάμιση χρόνο δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι, ούτε για να φτιάξω τα νύχια μου. Κι όταν πήγαινα κομμωτήριο, του έδινα σταθερό τηλέφωνο για να δει ότι είμαι εκεί.

Εσένα σε έχουν κάνει τάρανδο;

Το θεωρώ δεδομένο το κέρατο. Είναι φυσική ανάγκη για τους άντρες. Εγώ, πάλι, αν δεν γνωρίζω τον άλλον, δεν πάω μαζί του, και αυτός είναι ο άλλος λόγος που δεν έχω κάνει one night stand.

Τελειώνεις πάντα όταν κάνεις σεξ;

Πάντα. Αν δεν τελειώσω, παθαίνω ψυχολογικό.

Ποιο είναι το ρεκόρ σου;

Έχει τύχει να τελειώσω δώδεκα φορές. Όχι με κάποιον, μόνη μου.

Γουστάρεις ξύλο;

Συνήθως αυτό προκύπτει έπειτα από κάποιο χωρισμό ή ύστερα από έναν αρκετά έντονο καβγά. Τότε ακολουθεί το πιο «βρόμικο» σεξ.

Η αγαπημένη σου στάση;

Στα τέσσερα. Για να μη φαίνονται οι ατέλειες.


24932073824193386438.jpg 84972834959245552161.jpg 88012535556277459803.jpg

Δες περισσότερη Κατερίνα Μαράτου στο Maxim που κυκλοφορεί


Read more...

Το νέο album της Emma Shapplin !!!


Το νέο άλμπουμ της αγαπημένης του ελληνικού κοινού
Emma Shapplin, γεμάτο υπέροχες μελωδίες ερμηνευμένες
μοναδικά από τα αιθέρια φωνητικά της Γαλλίδας τραγουδίστριας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Emma Shapplin ξεκίνησε την μουσική της καριέρα με σπουδές στη κλασσική μουσική αλλά γρήγορα την συγκίνησε το rock. Αν και στη πορεία στο rock βρήκε την απόλυτη ελευθερία, δεν μπορούσε να εκφράσει πλήρως το ταλέντο της .Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό είδος όπου με την βοήθεια μεγάλων μουσικών θα συνδύαζε την όπερα με το rock, την pop με την λυρική σκηνή.

Γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά επέλεξε τα 2 πρώτα album της να τα τραγουδήσει σε μία παλιά ιταλική διάλεκτο γιατί πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορεί ο ακροατής να "ταξιδεύει" περισσότερο.

Η Emma Shapplin έγινε γνωστή όταν ο συνθέτης Graeme Revell την προσκάλεσε να τραγουδήσει στο soundtrack της ταινίας «Red Planet». Αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά στο 2o album της Emma με τίτλο «Etterna» και της έγραψε κάποια τραγούδια.

Το πρώτο της album «Carmine Meo» έχει πουλήσει πάνω από 2,000,000 κόπιες και την έκανε παγκοσμίως γνωστή ενώ το album έγινε πλατινένιο σε πάνω από 25 χώρες ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Με το 2ο της album «Etterna» κατάφερε να εδραιωθεί όσο αφορά τα Live της στα οποία είναι η ίδια παραγωγός.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει στα πιο απίθανα μέρη όπως, στο Ηρώδειο της Αθήνας, στην πλατεία του Κρεμλίνου στη Μόσχα, στην Esplanade Opera House της Σιγκαπούρης κ.α


Το τρίτο προσωπικό album με τίτλο Macadam Flower κυκλοφορεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ενώ το πρώτο single θα είναι το Nothing Wrong

Emma Shapplin-Macadam Flower
Κυκλοφορεί από την Universal Music


Read more...

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Rock μπαλάντα από την Lady Gaga !!!


Άλλο ένα single
από το καινούργιο album
της Lady Gaga που κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως είχαμε πει και σε προηγούμενη ανάρτηση, πριν καν κυκλοφορήσει το νέο album της Lady Gaga, θα προλάβουμε να ακούσουμε όλα τα τραγούδια που θα υπάρχουν σε αυτό, αφού μέχρι σήμερα τα περισσότερα έχουν κυκλοφορήσει στο internet.

Τώρα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε ακούσει από τη Lady Gaga. Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Speechless» παραπέμπει σε rock μπαλάντα του παρελθόντος, κάτι που για πρώτη φορά το ακούμε από την εκκεντρική και ταλαντούχα Lady Gaga.

Απολαύστε το νέο single της Lady Gaga που θα το βρείτε και αυτό, στο νέο της album που κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου με τίτλο «The Fame: Monster»


Read more...

Η Χριστίνα Στεφανίδη «Γυμνή» στο Max !!!



Η Χριστίνα Στεφανίδη έκανε την πρώτη της sexy φωτογράφηση
στο πρώτο τεύχος του ανανεωμένου MAX που κυκλοφορεί
κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα με την εφημερίδα Goal

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Έχει τον αχτύπητο συνδυασμό κορμιού, προσώπου, μπλα μπλα. Εκεί όμως που σε στέλνει στον πάγκο είναι όταν σου μιλάει για off side και pick ‘n’ roll.

Ένα είναι σίγουρο: Αν είχες τη Χριστίνα Στεφανίδη δίπλα σου, δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να κάνεις rolation στις γκόμενες.

Εμείς τις βάζουμε άριστα 20, κι ας μην τα έχει συμπληρώσει ακόμη.

Για την συνέντευξη αλλά και περισσότερες φωτογραφίες της Χριστίνας, στο περιοδικό Max που όσοι δεν το προλάβατε το πρώτο Σάββατο του μήνα δωρεάν με την εφημερίδα Goal θα το βρείτε στα περίπτερα με μόνο 2,50€.

Απολαύστε την sexy και αποκαλυπτική φωτογράφηση της Χριστίνας Στεφανίδη

03642929202829617218.jpg 31087533378548129928.jpg 67812059412881805949.jpg 93188965524550738894.jpg 65462969583621220441.jpg 01343972601103544382.jpg 60138190544576841257.jpg


Read more...

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ο Μύρωνας Στρατής στο BigFish !!!



Ο ταχύτερα ανερχόμενος pop star της εποχής μιλά για την αναπάντεχη επιτυχία του, τις φιλοδοξίες του, τις εκδηλώσεις θαυμασμού των κοριτσιών και αποκαλύπτει ότι νιώθει σαν να έχει μπει σε ένα τρενάκι λούνα παρκ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Απλός, ειλικρινής, ντροπαλός, Ο Μύρωνας Στρατής που είναι μόλις 27 ετών, δεν φαίνεται να μοιάζει καθόλου, μα καθόλου, με τους υπόλοιπους τραγουδιστές της γενιάς του. Δεν πουλάει εμφάνιση, δεν ασχολείται με εφήμερες σχέσεις και δεν «πουλάει» τη φωνή του, ίσως επειδή είναι από τους λίγους που την έχουν…

Πως αισθάνεσαι που το «Πάνω απ΄ όλα» ακούγεται παντού ; Το περίμενες ;

Σε καμία περίπτωση. Όταν τελειώσαμε τις μίξεις του δίσκου, όλοι πίστευαν ότι το «Πάνω απ΄όλα» θα πάει καλά, αλλά εγώ, γνωρίζοντας τη δυσκολία του να επιπλεύσει ένα τραγούδι σήμερα, ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Θυμάμαι ότι όταν ένας μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός ξεκίνησε να το παίζει, δεν το πίστευα.

Έχει αλλάξει καθόλου η ζωή σου τους τελευταίους μήνες ;

Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι χρόνοι μου. Τρέχω όλη μέρα. Κατά τα άλλα, τα πιο προσωπικά, δεν αισθάνομαι ότι έχει αλλάξει κάτι, οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι εδώ για μένα, όπως πάντα, και αυτό με γεμίζει δύναμη.

Σε τρομάζει η εφήμερη επιτυχία ;

Με τρομάζει επειδή η σχέση που έχω με τη μουσική είναι πολύ αληθινή. Θεωρώ τον εαυτό μου πρώτα ακροατή και μετά μουσικό. Αν κάποιος μου έλεγε να επιλέξω μεταξύ ενός μεγάλου hit ή πέντε σπουδαίων δίσκων χωρίς μεγάλα hits, θα επέλεγα σίγουρα το δεύτερο. Εύχομαι έπειτα από όλη αυτή την πορεία, που ώρες-ώρες με κάνει να αισθάνομαι σαν να έχω μπει στο τρενάκι του λούνα παρκ, να αφήσω πίσω μου κάτι αξιόλογο.

Φοβάσαι ότι ο επόμενος δίσκος δεν θα έχει την ίδια επιτυχία ;

Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να ακουστεί κάποιο τραγούδι μου τόσο πολύ όσο το «Πάνω απ΄ όλα» και δεν έχω καμία διάθεση να επαναλάβω τον ήχο ή το στυλ του. Δεν μου αρέσουν οι συνταγές επιτυχίας, θα ψάχνω νέους τρόπους να επικοινωνήσω μ’εσω των τραγουδιών μου. Έχω υπάρξει τόσο τυχερός που έστω κι αν όλα σταματήσουν εδώ, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Μύρωνα Στρατή στο περιοδικό Big Fish που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»






Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online