Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Χρόνια πολλά !!!


Το HotShowBizNews Blog σας εύχεται

χρόνια πολλά γεμάτα

χαρά υγεία και ευτυχία


Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα !!!



Read more...

Ο Mr Ντέμης - «Group Eleven» - Νικολαΐδης !!!


Ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει δυναμικά στον χώρο του
θεάματος με την νέα του απόπειρα που λέγεται «Group Eleven».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Ντέμης Νικολαΐδης αφού άφησε την θέση του Προέδρου της ΑΕΚ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα του θεάματος. Έτσι δημιούργησε την δική του εταιρεία με τίτλο «Group Eleven» η οποία θα ασχολείται με την Επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την οργάνωση events, αθλητικές εκδηλώσεις και μετακλήσεις κορυφαίων συγκροτημάτων για συναυλίες.

Μετά από αρκετό καιρό ο Ντέμης βρήκε τον κατάλληλο χώρο για να στεγάσει το όνειρο του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο ψηλοτάβανο και επιβλητικό διώροφο κτήριο πίσω από την λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Στον πρώτο όροφο στεγάζονται οι συνεργάτες του Ντέμη και η reception ενώ στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το γραφείο του Ντέμη, στο οποίο τον τελευταίο καιρό περνάει πολλές ώρες τις ημέρας κλείνοντας συνεργασίες και ετοιμάζοντας τα μελλοντικά project της εταιρείας.

Οι πιο στενοί συνεργάτες του στην εταιρεία είναι και οι καλύτεροι φίλοι του. Πρόκειται για τον κουμπάρο του Γιάννη Λεουνάκη και τον κολλητό του Άκη Ζήκο.

Ο Γιάννης Λεουνάκης είναι πολλά χρόνια στον χώρο και έχει προσωπικές επαφές με αρκετούς μάνατζερ κυρίως από την Rock μουσική σκηνή.

Αρχικός σκοπός της εταιρείας, είναι να διοργανώσει στην Αθήνα συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής Rock και Pop μουσικής σκηνής.

Η παρουσίαση της εταιρείας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν πως ενεργό ρόλο στην εταιρεία θα παίξει η σύζυγος του Ντέμη, Δέσποινα Βανδή.

Αυτό που προβληματίζει κάποιους είναι η συμπεριφορά του Ντέμη απέναντι στα Media αφού όσο ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν κάπως απρόσιτος και εμπιστευόταν μόνο 2-3 δημοσιογράφους.


Read more...

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Η Σοφία φεύγει η Άντα έρχεται στο πρωινό του Ant1. !!!


Η πανέμορφη ‘Αντα στην παρουσίαση
του πρωινού του Σαββατοκύριακου ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του Ant1 σκέφτονται να εντάξουν στην πρωινή ζώνη ένα από τα δυνατά τους χαρτιά.

Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό Άντα Λιβιτσάνου, η οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά του Ant1, «Λόλα».

Λίγο καιρό πριν, ο Ant1 ήθελε στην παρουσίαση του πρωινού τον Θανάση Πάτρα, κάτι που μάλλον δεν θα γίνει αφού στο πρόσωπο της Άντας βρήκαν τον καταλληλότερο παρουσιαστή για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.


Η Άντα θα είναι και η συμπαρουσιάστρια στα φετινά καλλιστεία (αν τελικά γίνουν) με την Βίκυ Καγιά.

Περισσότερα νέα για το θέμα αυτό, σύντομα !!!


Read more...

Το Πάσχα των επωνύμων !!!



Που θα γιορτάσουν το Πάσχα οι έλληνες VIP ?


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



- Ο Αλέξης Γεωργούλης θα κάνει Πάσχα στη γενέτειρά του, τη Λάρισα, με τους γονείς του και στενούς συγγενείς. Ο ηθοποιός θα ξεκουραστεί και θα φορτίσει τις μπαταρίες του για να επιστρέψει στα τέλη του μήνα στη Νέα Υόρκη.

- Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα θα κάνουν Πάσχα στο σπίτι τους στην Κύπρο, όπου θα φιλοξενήσουν φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι μένει σε μια άνετη μονοκατοικία πολλών τετραγωνικών με μεγάλο κήπο και αυλή.

- Η Χριστίνα Παππά θα βρεθεί στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες. Στην παρέα της θα είναι και ο Νίκος Παπαδάκης.

- Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης επιμένουν ελληνικά, και θα περάσουν το Πάσχα παραδοσιακά στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με συγγενείς και φίλους.

- Η Ελεωνόρα Μελέτη και ο σύντροφός της Γιάννης θα βρεθούν για τέσσερις μέρες στις Σπέτσες.

- Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα κάνει Πάσχα στην Άνδρο μαζί με τη σύντροφό του, Χρύσα Καλπάκη. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί τέτοια εποχή στην Άνδρο.

- Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η σύζυγός του, Μαρίνα Ασλάνογλου, επέλεξαν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στο Λονδίνο.

- Ο Νίκος Ψαρράς βρίσκεται ήδη στη Βενετία με τη σύντροφό του, Έρικα - επιστρέφοντας θα επισκεφτούν την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

- Στη συμπρωτεύουσα θα βρίσκονται η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, καθώς η 34χρονη τραγουδίστρια ξεκινάει τις εμφανίσεις της αμέσως μετά το Πάσχα.

- Εκεί θα βρίσκεται και η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και εκείνη κάνει την επόμενη εβδομάδα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη.

- Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης θα πάνε πιθανότατα στην Κέρκυρα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παραμείνουν στην Αθήνα και θα δεχτούν φίλους στο σπίτι τους.

Πηγή: Yupi


Read more...

“Love & Hope” από το Mad TV !!!


Κοινωνικός ρατσισμός το θέμα της δεύτερης εκπομπής “Love & Hope”
από το Mad TV Special live εκπομπή αφιερωμένη
στους νέους με κεντρικό μήνυμα
την Αγάπη και την Ελπίδα

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Έντονη και με άποψη η συμμετοχή του κοινού στην τηλεοπτική προσπάθεια του MAD, την έκτακτη ζωντανή εκπομπή “Love & Hope” που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Λυδία Παπαϊωάννου και η Μαιρη Συνατσάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, να αναδείξει και να υπογραμμίσει κάποια από τα πιο σοβαρά θέματα της καθημερινότητας των νέων. Οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις τους ουσιαστικές και μακριά από οποιονδήποτε φανατισμό, ισορροπημένες και από όλους του χώρους.

Τη Μεγάλη Τρίτη η θεματολογία αφορούσε στον κοινωνικό ρατσισμό και πιο συγκεκριμένα τις κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις στην ελληνική καθημερινότητα.

Οι τηλεθεατές συμμετείχαν ενεργά τηλεφωνώντας στην εκπομπή για να καταθέσουν τη δική τους εμπειρία και να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως αν έπεσαν ποτέ θύματα ρατσισμού λόγω της εθνικότητάς τους ή κάποιας προσωπικής τους ιδιαιτερότητας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα εξής:

Ο Δανιήλ -μισός Έλληνας μισός Αιθίοπας- είπε «Στο σχολείο ήμουν ένα παιδάκι κρυμμένο στη γωνία. Σήμερα εργάζομαι στο αεροδρόμιο και με βλέπουν με μισό μάτι, δεν είναι ο τρόπος που στο λένε – είναι κυρίως ο τρόπος που σε κοιτάνε».

Η Ελένη 38 χρονών, μητέρα δυο παιδιών αντιμετωπίζει τον ρατσισμό τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της «είμαστε Βορειοηπειρώτες και μας λένε Αλβανούς. Η κόρη μου είχε μια φιλενάδα στο σχολείο και έπαψαν ξαφνικά να μιλάνε επειδή όπως μας είπε η ίδια η μητέρα της κοπέλας «δεν επιτρέπω να κάνει η κόρη μου παρέα με μια Αλβανίδα».

Ο Γιώργος 20 χρονών μίλησε για τον ρατσισμό που δέχονται όλοι όσοι είναι ομοφυλόφιλοι «Είμαι ομοφυλόφιλος. Είναι αλήθεια ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι όσο προοδευτική όσο νομίζει ότι είναι. Με πειράζει πολύ το να βλέπω νέους ανθρώπους να τα παρατάνε, αλλά και να στήνονται ψεύτικες σχέσεις «αλληλοκάλυψης» μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο περίγυρος»

Ο Γιάννης από την Ιορδανία (Παλαιστίνη) μένει στην Ελλάδα τα τελευταία 16 χρόνια. Λέει: «όταν πήγαινα σε μικρότερες τάξεις στο σχολείο υπήρχε μεγάλη διάκριση για το χρώμα αλλά και για το στυλ της μουσικής. Σήμερα νιώθω πολλές φορές να με μειώνουν περισσότερο οι καθηγητές παρά οι μαθητές…».

Η Αγάπη από το Λασίθι Κρήτης μίλησε για το ρατσισμό του να ζει κανείς σε μια μικρή κοινωνία. «Είμαι από την επαρχία και βλέπω και τους συμμαθητές μου πόσο διαφορετική είναι η αντιμετώπιση που έχουν απέναντι σε άτομα με διαφορετικό στυλ. Είναι δαχτυλοδειχτούμενος όποιος ακούει διαφορετική μουσική ή ντύνεται κάπως εξεζητημένα».


Τα επόμενα θέματα που θα καλυφθούν είναι:


Μεγάλη Πέμπτη 16/04: Ναρκωτικά , ΤHE DRUGS DON’T WORK
Ναρκωτικά. Eίναι αλήθεια ή ψέματα ότι είναι cool; Είναι εύκολο να ξεφύγεις; Μπορείς να αρχίσεις μια κανονική ζωή αν είσαι πρώην χρήστης; Και στο κάτω-κάτω ήταν όντως αναγκαίο να ξεκινήσεις κάποτε να ταξιδεύεις μαζί τους?

Μεγάλη Παρασκευή 17/04: YOUR OWN PERSONAL JESUS
Το μήνυμα του Χριστού για ισότητα, αγάπη και αλληλεγγύη είναι σήμερα πιο επίκαιρο? Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα θα ήταν ένα role model; Η αγάπη και η συγχώρεση της χριστιανικής διδασκαλίας μπορεί να κάνει καλύτερες τις μέρες μας με απλά λόγια;

Video

« Love and Hope» @ Μad TV, τη Μεγάλη Εβδομάδα καθημερινά 19.00-20.00 και σε επανάληψη στις 24.00.


Read more...

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Lenny Kravitz feat Carla Bruni !!!


Με νέα δισκογραφική δουλεία επιστρέφει
η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Carla είναι έτοιμη να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα με νέα δισκογραφική δουλειά.
Επειδή όμως ήθελε το νέο της album να είναι πολύ “άγριο” ζήτησε από τον παλιό καλό της φίλο Lenny Kravitz να συνεργαστούν σε κάποιο από τα κομμάτια του νέου της album.

Η φιλία τους κρατάει από τότε που η Carla ήταν supermodel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Sarkozy έστειλε ειδική πρόσκληση στον Lenny να βοηθήσει την Carla στην νέα της δισκογραφική δουλειά.

Περισσότερα νέα για αυτήν την συνεργασία… σύντομα !


Read more...

Britney Spears - Αρνήθηκε να εκδοθεί η βιογραφία της !!!


Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι πολύ σύντομα
θα βλέπαμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων την
βιογραφία της Britney Spears, κάτι που
προς το παρών δεν θα γίνει αφού η Britney αρνήθηκε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι Αμερικάνοι εκδότες πρόσφεραν στην Britney Spears το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Το χρηματικό ποσό όμως φάνηκε μικρό στην Britney με αποτέλεσμα να μην πει το πολυπόθητο “Ναι” ώστε να συνεχιστούν οι διαδικασίες για την έκδοση της βιογραφίας της.

Οι συνεργάτες της Britney αποκάλυψαν ότι η ίδια ζητούσε οκτώ εκατομμύρια δολάρια ώστε να δεχτεί να εκδοθεί η βιογραφία της.

Η Britney πάντως δεν φάνηκε να στεναχωριέται από την εξέλιξη της κατάστασης.

Και γιατί να στεναχωρηθεί παρακαλώ ; Αφού λεφτά βγάζει και μάλιστα πολλά. Ας είναι καλά η περιοδεία της στην Αμερική η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο και επιπλέον έχει την οικογένεια της που την στηρίζει σε όλες της, τις αποφάσεις.


Read more...

Το τραγούδι του Prince για την Salma Hayek !!!

Ο Prince πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε την νέα του δισκογραφική
δουλειά η οποία μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά σε πωλήσεις
και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Τώρα βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο με ένα τραγούδι
που έγραψε για την φίλη του Salma Hayek.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η φιλία του μουσικού και της ηθοποιού ξεκίνησε το 2006, όταν η Salma σκηνοθέτησε το τραγούδι του Prince με τίτλο "Te Amo Corazon" και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Τα χρόνια πέρασαν και η Λατινικής καταγωγής ηθοποιός παντρεύτηκε με τον γάλλο δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault και απέκτησε τη μικρή Valentina.

Έτσι ο Prince πήρε την απόφαση να γράψει ένα τραγούδι με τίτλο «Valentina» στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα φιλίας και αγάπης στην Salma.

"Hey Valentina, tell your mama she should give me a call
When she get tired of runnin' after you down the hall
And she's all worn out from those late-night feedings
and she's ready for another rock and roll meeting".


Απολαύστε το τραγούδι «Valentina»


Read more...

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Η Έλενα Παπαρίζου στο Mad Secret Concert !!!


Η εκπομπή "ΟΚ" και ο Θέμης Γεωργαντάς, έκαναν σήμερα γνωστό
σε όλο το Mad κόσμο ότι όγδοο Mad Secret Concert
φιλοξενεί την Έλενα Παπαρίζου έτοιμη
να ξεσηκώσει και να ενθουσιάσει το κοινό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Με την μοναδική φωνή της και την εντυπωσιακή της παρουσία, η Έλενα έρχεται να μας μαγέψει σε ένα ακόμα Mad Secret Concert από την What's up. Ετοιμαστείτε...

Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Secret Concert από την What's up


Read more...

Οι πρεμιέρες των Νυχτερινών Κέντρων !!!



Το Πάσχα έφτασε και μαζί με αυτό έρχονται
και τα καλοκαιρινά σχήματα στις Αθηναϊκές πίστες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ανήμερα του Πάσχα στις 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου, ο οποίος θα εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Αστέρια» στην Γλυφάδα.
Ο Πάνος θα παρουσιάσει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα –όπως κάνει κάθε φορά άλλωστε- με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από την δισκογραφία του και όχι μόνο. Μαζί με τον Πάνο θα εμφανίζονται η Μαρία Ιακώβου και το συγκρότημα «Mystique».

Στις 23 Απριλίου θα κάνει έναρξη το «Posidonio» στο οποίο θα εμφανίζεται ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Χρήστος Χολίδης, η πανέμορφη και ταλαντούχα Θέλξη και ο Στάθης Ραφτόπουλος που τον γνωρίσαμε μέσα από reality.

Την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης ο οποίος θα εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» , όπου θα παρουσιάζει όλα του τα νέα κομμάτια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά «Όλα είναι εδώ».

Μια μέρα μετά θα γίνει η πρεμιέρα στο νυχτερινό Κέντρο «ΘΕΑ» όπου θα εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Θάνος Πετρέλης, με ένα λαικό πρόγραμμα γεμάτο καινούργια και παλιά τραγούδια.

Στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα» θα εμφανίζεται από τις 30 Απριλίου η Έλενα Παπαρίζου, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά και θυμίζει πιο πολύ club παρά μπουζουξίδικο. Μαζί με την Έλενα θα εμφανίζονται οι Stavento και το νεανικό συγκρότημα 1550.

Αυτά είναι τα σχήματα προς το παρόν. Αν αλλάξει κάτι φυσικά θα το γράψουμε…


Read more...

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Η Αγγελική Δαλιάνη στο Down Town !!!


Είναι μικροκαμωμένη, μοιάζει εύθραυστη, δεν προσπαθεί να καταργήσει την παιδικότητά της, γλυκαίνει η φωνή της κάθε φορά που μιλάει στο σύντροφό της
και όταν χαμογελάει τα καστανά της μάτια χαμογελούν κι αυτά...

Είναι η Αγγελική Δαλιάνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


«Είμαι τυχερή γιατί πήγαν όλα καλά. Τώρα που βρίσκομαι στην τελική ευθεία, γιατί από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να γεννήσω, σκέφτομαι πώς πέρασαν όλοι αυτοί οι μήνες» μου λέει ενώ είμαστε καθισμένες στο χρωματιστό καναπέ του σαλονιού του καινούργιου σπιτιού της, εκείνου που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από εκείνη και τον Μάνο Παπαγιάννη. Όσο εμείς μιλάμε ο Μάνος κάνει αστεία νοήματα πίσω από την πλάτη της ενώ ταυτόχρονα καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να ετοιμάσει φαγητό χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο. «Δεν χρειάστηκε να προκαλέσω την προσοχή κανενός από το περιβάλλον μου, όλοι ήθελαν να με προσέξουν. Για να μη σου λέω και ψέματα, αυτές τις μέρες σκέφτομαι ότι τελείωσε η βασιλεία μου! Τρεις εβδομάδες έμειναν, άντε τέσσερις, και θα έρθει άλλη γυναίκα εδώ μέσα να βασιλέψει, η κόρη μου» σχολιάζει ξεσπώντας σε γέλια και το μυαλό μας γυρίζει στους έξι πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της που τους πέρασε χωρίς τον Μάνο δίπλα της, αφού εκείνος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και πρωταγωνιστούσε με την Ταμίλα Κουλίεβα στην παράσταση Κύκλος με Κιμωλία του Μπρεχτ.

«Είχα την έννοια μου στη δουλειά γιατί έπαιζα στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης, δεν επικεντρώθηκα στην εγκυμοσύνη μου. Βέβαια, οι ορμόνες μού έκαναν παιχνίδια. Μπορεί εκεί που καθόμουν να έβαζα τα κλάματα με κάτι που σε άλλη φάση δεν θα του έδινα σημασία, αλλά γενικότερα ήμουν ψύχραιμη και ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ε, δεν σημαίνει ότι όταν είσαι έγκυος μπορείς και να κυβερνήσεις τον κόσμο! Δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι ο Μάνος μου λείπει, το φρόντισε πολύ κι εκείνος. Μιλούσαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο, ερχόταν συνέχεια στα ρεπό του στην Αθήνα. Τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι που είναι εδώ έχει αναπληρώσει με το παραπάνω την απουσία του. Βέβαια, υπήρξαν κάποιες στιγμές που μου έλειψαν ορισμένα πράγματα, αλλά όχι σχετικά με τον Μάνο. Δεν πήρα ποτέ μια φίλη μου να της πω “πάμε να δούμε μωρουδιακά”. Έτσι για την ιστορία, βρε παιδί μου! Και όχι τίποτε άλλο, οι γονείς μας βάζουν τα δυνατά τους, δεν μου χαλάνε χατίρια, ασχολούνται μαζί μου. Ιδίως η μαμά μου που θέλει να τα κάνει όλα μόνη της, να μου φτιάχνει πορτοκαλάδες...».

Η μέρα του τοκετού πλησιάζει και είναι έτοιμη να επιδείξει ψυχραιμία και σε αυτό. «Το μόνο που απεύχομαι είναι μια επιπλοκή. Δεν φοβάμαι τον πόνο, ο γιατρός μου με έχει οπλίσει με τις συμβουλές του. Μάλιστα, ο γιατρός μου μου λέει συνεχώς ότι θα είμαι η μοναδική γυναίκα που θα γεννήσει γελώντας! Μακάρι!».
Μπορεί να μην ξέρει ακόμη αν ο σύντροφός της θα είναι μέσα στην αίθουσα τοκετού την ώρα εκείνη, αλλά και πάλι δεν τον πιέζει να πάρει μια απόφαση:

«Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει. Είναι δικό του θέμα, δεν το έχουμε συζητήσει καν. Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα, δεν είμαι από εκείνες που λένε “Αχ, θα είναι μέσα ο άντρας μου και πώς θα με δει έτσι!”».

Αυτή την εποχή το μόνο που σκέφτεται είναι πώς μπορεί να νιώθει το μωρό στην κοιλιά της, μιλάει στο παιδί σαν να είναι παρόν... «Τις προάλλες πήγα βόλτα με την αδελφή μου, χάιδευα την κοιλιά μου και έλεγα. “Πάμε βόλτα με τη θεία;”. Ε, αυτό είναι πολύ αστείο! Έχουμε πολλή πλάκα! Ο Μάνος, πάλι, λέει συνέχεια “Άντε, πότε θα βγεις να σε δω;”.

Μου μιλάει στον πληθυντικό, σε μένα και την κοιλιά μου. Δεν φοβάμαι μήπως μπω σε δεύτερη μοίρα μετά τον ερχομό του παιδιού μου, κι ας ξέρω ότι θα ξετρελαθεί με την κόρη μας. Θέλω πολύ να μοιάζει η κόρη μας στον Μάνο». Η απάντηση έρχεται από το βάθος: «Στον υπέρηχο άλλα είδαμε. Το παιδί μοιάζει στην Αγγελική και άσ’ τη να λέει» λέει με γλύκα και βεβαιότητα ο Μάνος Παπαγιάννης.

Έρχεται κοντά, τη φιλάει και δεν σταματάει να κάνει χιούμορ ούτε λεπτό τελειώνοντας τη φράση του: «Όμορφη θα είναι η κόρη μας. Θα μοιάζει στην Αγγελική μου». Οι δυο τους είναι δύο κανονικοί άνθρωποι, τόσο καθημερινοί όσο πρέπει, τόσο αστείοι όσο χρειάζεται, τόσο σοβαροί όσο απαιτεί η ζωή. Η κόρη τους θα έρθει σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ειλικρίνεια, θα μάθει να σέβεται τους γύρω της και να εκτιμάει όσα της προσφέρει η ζωή.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online