Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Ο Mr Ντέμης - «Group Eleven» - Νικολαΐδης !!!


Ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει δυναμικά στον χώρο του
θεάματος με την νέα του απόπειρα που λέγεται «Group Eleven».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Ντέμης Νικολαΐδης αφού άφησε την θέση του Προέδρου της ΑΕΚ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα του θεάματος. Έτσι δημιούργησε την δική του εταιρεία με τίτλο «Group Eleven» η οποία θα ασχολείται με την Επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την οργάνωση events, αθλητικές εκδηλώσεις και μετακλήσεις κορυφαίων συγκροτημάτων για συναυλίες.

Μετά από αρκετό καιρό ο Ντέμης βρήκε τον κατάλληλο χώρο για να στεγάσει το όνειρο του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο ψηλοτάβανο και επιβλητικό διώροφο κτήριο πίσω από την λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Στον πρώτο όροφο στεγάζονται οι συνεργάτες του Ντέμη και η reception ενώ στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το γραφείο του Ντέμη, στο οποίο τον τελευταίο καιρό περνάει πολλές ώρες τις ημέρας κλείνοντας συνεργασίες και ετοιμάζοντας τα μελλοντικά project της εταιρείας.

Οι πιο στενοί συνεργάτες του στην εταιρεία είναι και οι καλύτεροι φίλοι του. Πρόκειται για τον κουμπάρο του Γιάννη Λεουνάκη και τον κολλητό του Άκη Ζήκο.

Ο Γιάννης Λεουνάκης είναι πολλά χρόνια στον χώρο και έχει προσωπικές επαφές με αρκετούς μάνατζερ κυρίως από την Rock μουσική σκηνή.

Αρχικός σκοπός της εταιρείας, είναι να διοργανώσει στην Αθήνα συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής Rock και Pop μουσικής σκηνής.

Η παρουσίαση της εταιρείας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν πως ενεργό ρόλο στην εταιρεία θα παίξει η σύζυγος του Ντέμη, Δέσποινα Βανδή.

Αυτό που προβληματίζει κάποιους είναι η συμπεριφορά του Ντέμη απέναντι στα Media αφού όσο ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν κάπως απρόσιτος και εμπιστευόταν μόνο 2-3 δημοσιογράφους.

2 σχόλια:

maliv είπε...

Αφού έκανες το αγροτικό σου στην αγάπη μας εφτιαξες την εταρεία σου..ουστ ρεεε

Ανώνυμος είπε...

Καλες δουλειες Ντεμη.......αν τα πραγματα ηταν πιο καθαρα στο ελληνικο ποδοσφαιρο τοτε,θα ησουν ακομα σημαια.Αλλα ετσι ειναι δυστηχως.....τωρα βεβαια ολοι τους ειναι στην στενη και εσυ καθαρος.Καλες δουλειες και παλι!!!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online