Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ταξίδεψε στο Λονδίνο και δες Live τον Νίκο Βέρτη for free


To MadGreekζ σε πάει Λονδίνο και Νίκο Βέρτη !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες Έλληνα καλλιτέχνη στο εξωτερικό, ήταν αυτή του Νίκου Βέρτη.

Χιλιάδες ομογενείς (και όχι μόνο) παραβρέθηκαν στις συναυλίες του Μοναδικού Νίκου στο εξωτερικό και σιγοτραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες του.

Τώρα έχεις και εσύ την ευκαιρία, να ζήσεις αυτές τις μοναδικές στιγμές, στέλνοντας μόνο ένα sms.

Το Mad Greekζ, σε ταξιδεύει στο Λονδίνο. Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε ένα μοναδικό ταξίδι για να απολαύσεις τον Νίκο Βέρτη, στην τελευταία συναυλία της περιοδείας του στο εξωτερικό.

Μάθε τα πάντα στο link που ακολουθεί

Διαγωνισμός MadGreekζ – Νίκος Βέρτης



Σχετικές Αναρτήσεις
Ο Νίκος Βέρτης για 2 μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο.

Νικος Βέρτης European Tour 2008 News (Αποκλειστικό Υλικό)

Ο Γύρος του κόσμου...για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης για 2 μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο.

Νικος Βέρτης European Tour 2008 News (Αποκλειστικό Υλικό)

Ο Γύρος του κόσμου...για τον Νίκο Βέρτη


Read more...

Και στο X-Factor 2 o Sakis ;;;


Όπως όλα δείχνουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε X- Factor. Θα παραμείνει όμως ο Σάκης στην θέση του παρουσιαστή;

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι του Αμαρουσίου, το X-Factor θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ ικανοποιητικά.


Κανείς όμως δεν ξέρει ακόμα, αν ο Σάκης Ρουβάς δεχτεί να παρουσιάσει και το δεύτερο X-Factor, παρ όλο που τα πάει πάρα πολύ καλά στην παρουσίαση και αποσπά πολύ καλές κριτικές.

Τα στελέχη του Ant1 ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο ποιος θα αντικαταστήσει του χρόνου τον Σάκη στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων, αν και δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δεχτεί τελικά ο διάσημος τραγουδιστής να παρουσιάσει και το X-Factor 2.


Read more...

Ποια οικονομική κρίση ;;;



Πόσα βγάζουν τα ισχυρά ζευγάρια της showbiz ;
Από πού αντλούν τα κέρδη τους ;
Και πού τα ξοδεύουν ;

Διαβάστε περισσότερα στο Read More






Μπραντ Πιτ VS Αντζελίνα Ζολί

Ο άντρας του σπιτιού: Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπραντ Πιτ για το 2007 έζησε μεγάλες δόξες, αφού αυξήθηκε κατά 35 εκατ. δολ. από τις εισπράξεις του για ταινίες, όπως η Συμμορία των 13 και Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς, καθώς και κέρδη από την εταιρεία παραγωγής του Plan B.

Η κυρία του σπιτιού: Τα έσοδα της Αντζελίνας άγγιξαν σχεδόν τα 20 εκατ. δολ., κυρίως για τις ταινίες που έπαιξε, ποσό σεβαστό αν σκεφτεί κανείς ότι έχει να κουμαντάρει και έναν ολόκληρο παιδικό σταθμό στο σπίτι.

Πώς τα ξοδεύουν: Μπορεί το ζευγάρι να έχει υιοθετήσει έναν μποέμ τρόπο ζωής, έχουν όμως να επιλέξουν σε ποιο πάτωμα από τα τέσσερα σπίτια τους θα περπατήσουν ξυπόλητοι αγκαλιά με τον Μάντοξ ή τη Ζαχάρα. Με σπίτια στο Μαλιμπού, στη Σάντα Μπάρμπαρα, στη Νέα Ορλεάνη και στη Νέα Υόρκη, ομολογούν και οι ίδιοι ότι είναι υπέρ των επενδύσεων στην ακίνητη περιουσία. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της εγκυμοσύνης της Αντζελίνα νοίκιασαν μια έπαυλη στη Γαλλία προς ενάμιση εκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Μπορεί όμως το ζευγάρι να ξοδεύει αλλά δίνει κιόλας, αφού η Αντζελίνα δωρίζει σχεδόν το ένα τρίτο των κερδών της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το 2006 έδωσαν σχεδόν 8 εκατ. δολ. σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως ο Global Action for Children και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Jay-Z VS Μπιγιονσέ


Ο άντρας του σπιτιού: Γνωστός ως ο άνθρωπος που έχει το άγγιγμα του Μίδα, αφού ό,τι πιάνει μετριέται σε ποσά με έξι μηδενικά, ο Jay-Z το 2007 είχε έσοδα 115 εκατ. δολ., ενώ η αξία του στο Διαδίκτυο εκτιμάται γύρω στα 300 εκατ. δολάρια. Μερίδιο στην ομάδα μπάσκετ New Jersey Nets, κέρδη από franchise του κλαμπ 40/40 και τρελές εισπράξεις από τη σειρά ρούχων Rocawear που έχει λανσάρει είναι μερικές από τις φλέβες χρυσού που έχει χτυπήσει ο 38άχρονος ράπερ. Οι New York Times ανακοίνωσαν ότι ο Jay-Z ετοιμάζεται να κάνει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ιστορία, αξίας 150 εκατ. δολ., με την εταιρεία Live Nation, με την οποία έχουν συνεργαστεί επίσης η Μαντόνα και οι U2.


Η κυρία του σπιτιού: Με εισόδημα σχεδόν τρεις φορές μικρότερο από αυτό του συζύγου της, η Μπιγιονσέ, η οποία έκανε τη δυναμική είσοδό της στο χώρο της μουσικής με το συγκρότημα Destiny's Child, εισέπραξε την προηγούμενη χρονιά σχεδόν 54 εκατ. δολ. όχι μόνο για τις τραγουδιστικές της δυνατότητες, αλλά και από τα συμβόλαιά της με την Direct TV, τη L'Οréal και τη Giorgio Armani. Μέσα σε ένα χρόνο, από τον Ιούνιο του 2007, κατάφερε να βγάλει σχεδόν 80 εκατ. δολ. απ' όλες τις δραστηριότητές της και έγινε η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μουσική προσωπικότητα για ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


Πώς τα ξοδεύουν: Το νεαρό ζευγάρι, που παντρεύτηκε μυστικά πριν από λίγους μήνες, ξοδεύει τα δολάριά του σε διακοπές στο Σεν Τροπέ και σε τρελό shopping. Ο Jay-Z, για παράδειγμα, τον Ιανουάριο του 2006 έκανε δώρο στην αγαπημένη του μια Rolls-Royce αξίας 1 εκατομμυρίου για τα γενέθλιά της.



Μαρκ Άντονι VS Τζένιφερ Λόπεζ

Η κυρία του σπιτιού: Με έσοδα από τα άλμπουμ, τα εισιτήρια από τις συναυλίες της, τα downloads τραγουδιών της από το Ίντερνετ, τη σειρά ρούχων και αρωμάτων η J.Lo, εκτός από πετυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μπορεί να θεωρηθεί και πολύ έξυπνη επιχειρηματίας. Το 2007 βρισκόταν στην ένατη θέση της λίστας με τις 20 πλουσιότερες γυναίκες στο χώρο της σουμπίζ, ενώ η συνολική περιουσία της εκτιμάται στα 110 εκατ. δολ. Όσο για τις απαιτήσεις της, είναι πάντα υψηλές, αφού ζητά για κάθε εμφάνιση σε ταινία 15 εκατ. δολ., παρόλο που δεν έχει κάνει τελευταία καμιά μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ενώ για να τραγουδήσει σε πριβέ πάρτι παίρνει σχεδόν 1 εκατ. δολ.

Ο άντρας του σπιτιού: Ο βασιλιάς της σάλσα βγάζει σχεδόν 11 εκατ. δολ. ετησίως, ίσα ίσα δηλαδή για να πληρώσει τα ρούχα των δίδυμων παιδιών του.
Πώς τα ξοδεύουν: Μέχρι πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι ξόδευε τα χρήματά του σε διαμάντια και πολυτέλειες, ενώ τώρα που απέκτησαν παιδιά όλα τα εκατομμύριά τους γίνονται ζιπουνάκια και πιπίλες. Χαρακτηριστικά, σχεδίασαν τρία διαφορετικά παιδικά δωμάτια στα σπίτια τους στο Μαϊάμι, στο Λος Άντζελες και στο Λονγκ Άιλαντ και τα έντυσα με οργάντζα και μετάξι.

Τομ Μπρέιντι VS Ζιζέλ

Η κυρία του σπιτιού: Από τα catwalks και τις πόζες της στην Dolce & Gabbana, στον Roberto Cavalli και στη Vogue Eyewear η Ζιζέλ εισέπραξε, σύμφωνα με το Forbes, 33 εκατ. δολ. το 2007 και 35 εκατ. το 2008. Είναι το κεντρικό πρόσωπο σε 20 διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ έχει κάνει τα περισσότερα εξώφυλλα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Επιπλέον, πουλώντας τη βίλα της στη Νέα Υόρκη έγινε πλουσιότερη κατά 11 εκατ. δολ.

Ο άντρας του σπιτιού: Ο 30χρονος παίκτης της New England Patriot's εισέπραξε σχεδόν 31 εκατ. δολ. όχι μόνο για τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά και από τα συμβόλαιά του με τη Nike και τη Movado.


Πώς τα ξοδεύουν: Η Ζιζέλ ξόδεψε πρόσφατα 2.000 δολάρια για πολυτελή δώρα στο νεογέννητο παιδί του Τομ από την πρώην κοπέλα του, ενώ οι φήμες θέλουν το γνωστό αθλητή να έχει διαβεί προ εβδομάδων το κατώφλι του οίκου Cartier και να έχει αγοράσει για την αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι αξίας 150.000 δολαρίων. Κι έτσι κυλάει η ζωή...



Κιθ Έρμπαν VS Νικόλ Κίντμαν

O άντρας του σπιτιού: Τρία εκατομμύρια δολάρια παραπάνω κατάφερε να βγάλει ο σύζυγος της Νικόλ χάρη στο πολύ επιτυχημένο άλμπουμ του Love, Pain & the Whole Crazy Thing και τις εισπράξεις από τα εισιτήρια της περιοδείας του.

Η κυρία του σπιτιού: Η πρώην κυρία Κρουζ, που είδε την καριέρα της να απογειώνεται μετά το διαζύγιό της, κέρδισε την προηγούμενη χρονιά 32 εκατ. δολ. από δυο τρία μεγάλα συμβόλαια σε μεγάλου προϋπολογισμού ταινίες και 4 εκατ. δολ. για τις διαφημίσεις της Chanel, καθώς και το συμβόλαιό της με τη Nitendo.

Πώς τα ξοδεύουν: Μπορεί το ζευγάρι να απολαμβάνει μερικές πολυτέλειες, αλλά προτιμά τα απλά πράγματα, όπως έναν καφέ στα Starbucks ή μπάρμπεκιου με τους φίλους τους. Άλλες φορές, πάλι, κάνουν βαρκάδες με το 7 εκατομμυρίων γιοτ της Νικόλ ή ασχολούνται με το χτίσιμο της 2,5 εκατομμυρίων φάρμας τους στο Τενεσί.

Σιλ VS Χάιντι Κλουμ

Η κυρία του σπιτιού: Αν και έχει αποσυρθεί από το μόντελινγκ εδώ και χρόνια, η εντυπωσιακή εμφάνισή της συνεχίζει να την κάνει πλούσια. Τα έσοδά της προέρχονται κυρίως από τα Victoria's Secret, το Project Runway και τη γερμανική εκδοχή του America's Next Top Model. To 2008 έβγαλε σχεδόν 14 εκατ. δολ., κερδίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes με τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, κάτω από τη Ζιζέλ και πάνω από την Κέιτ Μος.

Ο άντρας του σπιτιού: Παραδόξως, ο σύζυγός της, που δε θυμόμαστε από πότε έχουμε να ακούσουμε επιτυχία του, κατάφερε να βγάλει φέτος 3 εκατομμύρια από πωλήσεις άλμπουμ και downloads τραγουδιών του από το Ίντερνετ.

Πώς τα ξοδεύουν: Ο Σιλ φαίνεται πως είναι αυτός που ξοδεύει τα περισσότερα, αφού ικανοποιεί, με τα λεφτά της συζύγου του προφανώς, το πάθος του για τα αυτοκίνητα. Επίσης, αγοράζει στη Χάιντι ακριβά δώρα: Όπως λένε χαρακτηριστικά φίλοι του ζευγαριού, πάντα της παίρνει ό,τι της αρέσει όταν κοντοσταθεί μπροστά σε μια βιτρίνα κοσμηματοπωλείου. Αφού πρώτα τής έχει πάρει διακριτικά από την τσάντα το μπλοκ επιταγών της, λέμε εμείς.

Ντέιβιντ Μπέκαμ VS Βικτόρια Μπέκαμ

Ο άντρας του σπιτιού: Το στιλάτο τρέξιμο στα γήπεδα ποδοσφαίρου και οι ημίγυμνες πόζες για την Adidas, την PepsiCo και τη Gillette κατάφεραν να κάνουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ 33 εκατομμύρια πλουσιότερο από τη Βικτόρια.

Η κυρία του σπιτιού: Η επανένωση των Spice Girls, έστω και για τρεις μήνες, έφερε στην Πος 20 εκατ. δολ., ενώ από τη σειρά ρούχων της και τις λοιπές δραστηριότητές της κέρδισε μερικά εκατομμύρια ακόμα.

Πώς τα ξοδεύουν: Έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία. Μοιράζουν τη ζωή τους σε τρία σπίτια: το λεγόμενο Μπέκιγχαμ Πάλας κοντά στο Λονδίνο, μια βίλα αξίας 22 εκατ. δολ. στο Μπέβερλι Χιλς και ένα κτήμα χιλίων στρεμμάτων στο Σεν Τροπέ. Όσο για την τρέλα τους με τα αυτοκίνητα, δείγματα της οποίας βλέπουμε κάθε φορά που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ικανοποιείται από δύο Ferrari, δύο Porche, δύο Bentley, μία Lamborghini και ένα Hummer.


Τόνι Πάρκερ VS Έβα Λονγκόρια

Ο άντρας του σπιτιού: Εκτός από τα 11 εκατομμύρια που κέρδισε πέρυσι ο Τόνι από την μπάλα, οι ευρωπαϊκές καμπάνιες του για προϊόντα της Nike, της Kellogg's, της Kinder Chocolate, ένα γαλλικό βιντεογκέιμ και τη Swiss watch απέδωσαν σχεδόν 8 εκατ. δολ. Ακόμα, η ενασχόλησή του με τη μουσική, με το γαλλικό ραπ άλμπουμ του Balance-Τoi, τον έκανε πλουσιότερο κατά 500.000 δολάρια.

Η κυρία του σπιτιού: Δέκα εκατομμύρια δολάρια από τη σειρά Νοικοκυρές σε απόγνωση και 6 εκατομμύρια από διαφημίσεις για τη L'Oréal, την Bebe Sport και τη Magnum Ice-Cream δεν είναι και λίγα για την 33χρονη μινιόν ηθοποιό. Το 2006 αγόρασε στο Λος Άντζελες ένα σπίτι για 3,6 εκατ. δολ., ενώ το 2008 άνοιξε το δικό της εστιατόριο με το όνομα Beso.

Πώς τα ξοδεύουν: Ενώ τα περισσότερα χρήματά τους πηγαίνουν στο σπίτι των ονείρων τους που χτίζουν στο Μαϊάμι, με γήπεδο μπάσκετ, ξεχωριστά γυμναστήρια και στούντιο ηχογράφησης, δεν παραλείπουν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους ξοδεύοντας σχεδόν 100.000 δολάρια.


Πηγή: Yupi


Read more...

Sexy Τζούλια στην πίστα και συνεργασία με Boy George (?)!!!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει τρελάνει τους αρσενικούς θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζετε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Τζούλια αυτήν την περίοδο εμφανίζετε στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού Caramela και όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε βράδυ γίνετε το αδιαχώρητο αφού πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν για να απολαύσουν τις… sexy εμφανίσεις της. Γιατί ως γνωστών η Τζούλια είναι από φωνή… κορμάρα !!!

Η 22χρονη Τζούλια φόρεσε τα "απολύτως απαραίτητα" γιορτινά της και υποδέχτηκε τον καινούριο χρόνο δίνοντας ένα άκρως προκλητικό show, αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνους πελάτες και προσωπικό!

Αυτήν την περίοδο όμως η Τζούλια τρέχει με τις ετοιμασίες για το reality που ετοιμάζει, με τίτλο Εκτός Ελέγχου. (Περισσότερα για αυτό είχαμε γράψει σε παλιότερες αναρτήσεις).

Πέρα όμως από το reality η Τζούλια, ετοιμάζει και την διεθνή της καριέρα. Ναι καλά διαβάσατε. Διεθνή Καριέρα!!!

Και μάλιστα σε λίγες μέρες θα έχουμε την χαρά (λέμε τώρα) να ακούσουμε το πρώτο της αγγλόφωνο single, που σύμφωνα με φήμες έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον γνωστό σε όλους μας Boy George, μέσω του στενού της συνεργάτη (μόνο συνεργάτη ; ) Ηλία Πανταζόπουλο.

Απολαύστε μερικές φωτογραφίες, με την εμφάνιση της Τζούλιας στην πίστα του Caramela!!!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Σχετικές Αναρτήσεις

Τζούλια Αλεξανδράτου – «The Reality»



Read more...

Depeche Mode party by Hysterika!!!


Η νέα χρονιά ξεκινά με ...
"Do No Wrong", Depeche Mode party by Hysterika!!!


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



5 Iανουαρίου 2009 (Παραμονή Θεοφανείων) @ Studio.22
Doors Open: 23.30
dj sets by Hysterika Team (Aris, Filomila) & Nikonn


Παραμονή Θεοφανείων, Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, το Hysterika αναλαμβάνει να προθερμάνει τους λάτρεις των Depeche Mode, ενόψει της επικείμενης εμφάνισης τους στο Terra Vibe Park στις 12 Μαΐου, με το πρώτο από τα πολυαναμενόμενα Depeche Mode πάρτι για φέτος, το “Do No Wrong”, στο Studio.22!!!


Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει το Hysterika Team (Aris, Filomila) & Nikonn.

Ως είθισται, το Hysterika επιβραβεύει όσους δείχνουν αυθεντική “πίστη και αφοσίωση”, καθώς τα πρώτα 200 άτομα που θα προσέλθουν στο club θα παραλάβουν το καθιερωμένο πλέον συλλεκτικό cd του Hysterika.


Το flyer του “Do No Wrong” πάρτι απεικονίζει το εξώφυλλο των Depeche Mode στο pop περιοδικό “Νο.1” του τεύχους της 22 Φεβρουαρίου 1986. Ήταν ο μήνας που κυκλοφόρησε το ιστορικό τους single “Stripped” προοιωνίζοντας το –κατά ένα μήνα μεταγενέστερο – album “Black Celebration”.


Οι Depeche Mode θα εμφανιστούν live για μόνο μία βραδιά, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, “Tour Of The Universe”, στις 12 Μαΐου, στο Terra Vibe Park!!!
Εισιτήρια προπωλούνται στα: Ticket House & www.ticketpro.gr


“Do No Wrong” and be there!



Σχετικές Αναρτήσεις
Οι Depeche Mode ξανά στην Ελλάδα



Read more...

Χατζηγιάννης - Ολυμπίου Έρωτας στην Θεσσαλονίκη


Αν και οι φήμες έλεγαν ότι η σχέση τους περνάει κρίση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου πέρασαν μαζί τις μέρες των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η σύντροφος του 29χρονου τραγουδοποιού, εμφανίζεται αυτή την εποχή στο νυχτερινό κέντρο Barbarella - το σχήμα μάλιστα πηγαίνει ανέλπιστα καλά, δεν μπορείς να βρεις τραπέζι αν δεν έχεις κάνει κράτηση μια εβδομάδα πριν.

Έτσι, λοιπόν, ο Μιχάλης ανέβηκε για πέντε μέρες στη συμπρωτεύουσα και έμεινε -όπως κάνει πάντα- στο ξενοδοχείο Les Lazaristes, αν και η σύντροφός του νοικιάζει σπίτι στην πόλη.

«Ο Μιχάλης θέλει τον προσωπικό του χώρο» λέει φιλικό του πρόσωπο. «Γι' αυτό κιόλας, ακόμα κι όταν κοιμάται στο σπίτι της Δέσποινας, κάνει πάντα κράτηση σε ξενοδοχείο. Είναι μοναχικός άνθρωπος και θέλει να απομονώνεται κάποιες ώρες της μέρας και να γράφει μουσική».

Ο Μιχάλης δεν παρέλειψε φυσικά να επισκεφτεί και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα, ενώ όταν το κοινό του ζήτησε να ανέβει μαζί της στη σκηνή, εκείνος όχι μόνο το έκανε, αλλά τραγούδησε μαζί της για τριάντα ολόκληρα λεπτά!

Αργότερα το ζευγάρι πήγε στο αγαπημένο στέκι του Μιχάλη, το club Hotel.

«Δεν άφησε στιγμή ο ένας τον άλλον» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Έδειχναν σαν να ζουν τις πρώτες μέρες του έρωτά τους, αν και σε λίγο καιρό κλείνουν πέντε χρόνια μαζί».

Πηγή: Yupi


Read more...

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Συλλεκτικοί U2 !!!


Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο album των U2.
Σήμερα σας έχουμε πολλές αποκαλύψεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως είχαμε αναφέρει το 12ο κατά σειρά album των U2 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2009, με τίτλο «No Line On the Horizon».

Το album θα κυκλοφορήσει σε ειδική θήκη- κόσμημα και θα περιλαμβάνει ένα 24σέλλιδο booklet.

Αυτή όμως είναι η μία από της πέντε συλλεκτικές εκδόσεις που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το album.

Η δεύτερη έκδοση θα είναι σε περιορισμένα αντίτυπα LP όπου στην συσκευασία θα υπάρχουν δύο βινύλια μαζί με 16σέλιδο booklet.

Η τρίτη έκδοση θα είναι σε digipak format όπου μαζί με το cd θα υπάρχει 36σέλιδο booklet, poster καθώς και πρόσβαση στην ταινία του Anton Corbijn.

Η τέταρτη έκδοση θα είναι σε μορφή περιοδικού, όπου το cd θα περιλαμβάνεται σε ένα 60φυλλο περιοδικό ειδικά τυπωμένο για το συγκρότημα και με αποκλειστική πρόσβαση για download στην ταινία του Anton Corbijn.

Η πέμπτη έκδοση θα είναι μια συλλεκτική κασετίνα, θα περιλαμβάνει το digipak CD και DVD και την ταινία του Anton Corbijn, 64σέλιδο booklet με σκληρό εξώφυλλο και φυσικά αφίσα του συγκροτήματος.

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν, αξίζει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή για το νέο album των U2, που μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του δύο φορές.

Η τρίτη όμως θα είναι και η καλύτερη, αφού θα είναι και η οριστική.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τον Μάρτιο οι νέοι U2


Read more...

X-Factor Live 31/12 Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος

Μπορεί το 10ο X FACTOR να είχε εορταστικό χαρακτήρα όμως η αγωνία για την εξέλιξη του παιχνιδιού παρέμεινε αμείωτη.

Ο Κωνσταντίνος ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε από το show!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το X FACTOR υποδέχθηκε το 2009 με τον πιο εντυπωσιακό και λαμπερό τρόπο. Με ένα ατελείωτο πάρτι στο οποίο καλεσμένοι ήταν οι πρωταγωνιστές της εκπομπής, πολλοί γνωστοί τραγουδιστές και βέβαια ο κόσμος που το παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show αποχαιρέτησε τον παλιό χρόνο με χαρά και άνοιξε την πόρτα του στο νέο έτος με αισιοδοξία και χαμόγελο.

C REAL, Γιώργος Λιανός, Γιάννης Βαρδής, Έλενα Πέτα, Νίκος Μίχας, Δήμος Αναστασιάδης, Ζώη Παπαδοπούλου τα ονόματα των σημαντικών καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής που εμφανίστηκαν στην σκηνή του X FACTOR και παρουσίασαν γνωστές τους επιτυχίες αλλά και καινούρια τους τραγούδια. Και όχι μόνο αυτό αλλά σε συνεργασία με τους διαγωνιζόμενους παρουσίασαν πολύ όμορφα ντουέτα που μάγεψαν το κοινό του X FACTOR.

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε όλους τους πρωταγωνιστές του X FACTOR στην σκηνή να μετράνε αντίστροφα και να υποδέχονται το νέο έτος με ευχές, αγκαλιές και σαμπάνιες και βέβαια καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Ο Σάκης Ρουβάς στον ρόλο που τον έχουμε λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια, απογείωσε όλο τον κόσμο με την παρουσία του στην σκηνή του X FACTOR. Τραγουδώντας νέες αλλά και παλιές επιτυχίες του παρέσυρε τους πάντες σε έναν ατελείωτο χορό και μας γέμισε αισιοδοξία για τον νέο χρόνο που μόλις ήρθε.

Μπορεί το 10ο X FACTOR να είχε εορταστικό χαρακτήρα όμως η αγωνία για την εξέλιξη του παιχνιδιού παρέμεινε αμείωτη. Οι 7 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στην σκηνή με διάθεση να διασκεδάσουν το κοινό που τους παρακολουθούσε αλλά παράλληλα να δώσουν και τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να συνεχίσουν να διεκδικούν το όνειρο τους και την νέα χρονιά.

Οι κριτές παρά το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή δεν ξέχασαν σε καμία περίπτωση ότι ο ρόλος τους είναι να κρίνουν την απόδοση των παιδιών και δεν έδειξαν διάθεση να χαϊδέψουν τα αφτιά κανενός. Ειδικότερα ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε πως η σχέσεις του με την Κέλλυ είναι πια τυπικές αφού η τραγουδίστρια εδώ και μερικές εβδομάδες δεν ακολουθεί τις συμβουλές του όσον αφόρα στο ρεπερτόριο που επιλέγει να τραγουδήσει προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Μάλιστα στο τέλος της εκπομπής όταν το τηλεοπτικό κοινό έθεσε υποψήφιους για αποχώρηση τους δύο παίχτες από την ομάδα των 25 και άνω, τον Κωνσταντίνο και την Κέλλυ, ο Νίκος Μουρατίδης ήταν σαφής στην επιλογή του για το ποιος ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η Κέλλυ με την οποία δείχνει ότι δεν θα μπορεί να συνεργαστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού. Οι άλλοι τρεις κριτές ωστόσο αν και συνυπολόγισαν την παράμετρο αυτή στην απόφαση τους για το ποιον θέλουν να παραμένει, έδειξαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της Κέλλυ σαν τραγουδίστρια και έτσι εκείνος που εγκατέλειψε άδοξα την πορεία του προς τον τελικό ήταν ο Κωνσταντίνος.

Έτσι οι 6 εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι που θα δώσουν την μάχη για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο live που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 16 Ιανουάριου.


Read more...

Νέα Kelly Clarkson !!!



Στις 19 Ιανουαρίου έρχεται το νέο single της μοναδικής Kelly Clarkson, με τίτλο “My Life Would Suck Without You”.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

To single αυτό, είναι ο προπομπός του 4ου κατά σειρά album της Kelly Clarkson, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της δισκογραφικής της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

Δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει άλλες πληροφορίες για το νέο album, το μόνο που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι Kelly Clarkson και Dr.Luke είναι στο studio και προετοιμάζουν πυρετωδώς την νέα της δισκογραφική δουλειά.

Το τελευταίο album της, ήταν το “My December” που είχε κυκλοφορήσει το 2007 και πούλησε πάνω από 780,000 αντίτυπα.

Διαβάστε το πλήρες βιογραφικό της Kelly Clarkson εδώ

Επίσημη Ιστοσελίδα Kelly Clarkson


Και μέχρι να βγει το νέο της album απολαύστε μια παλιότερη επιτυχία της με τίτλο «Because of You»


Read more...

Η Topless Monica Belluci !!!


Η sexy Monica Belluci, για τα μάτια σας μόνο

Το καλύτερο ξεκίνημα για το νέο έτος

Καλή χρονιά σε όλους

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Δεν ξέρουμε πότε τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.

Δεν μας νοιάζει σε ποιο περιοδικό δημοσιεύτηκαν.

Αυτό που μας νοιάζει, είναι η Μοναδική Monica Belluci που απεικονίζετε σε αυτές, να κάνει ηλιοθεραπεία toples σε κάποια παραλία.


Απολαύστε την μοναδική Monica Belluci


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Σχετικές Αναρτήσεις
HOT Η Monica Bellucci στο GQ !!! HOT


Read more...

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Happy New Year !!!


Το HotShowBizNews σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το

νέο έτος γεμάτο χαρά, υγεία και ότι επιθυμείτε…


Θα τα ξαναπούμε του χρόνου :P



Read more...

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ο Sakis στην Σερβία !!! (update + photos)


Στο Fame Story της Σερβίας, εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Videos


Το Operacija Trunf είναι ένα talent show όπως ακριβώς το είχαμε γνωρίσει στην Ελλάδα με την ονομασία Fame Story. Η διαφοροποίηση της συγκεκριμένης εκπομπής είναι ότι φιλοξενεί μαθητές από όλες τις χώρες της πρώην Γιουσλαβίας καθώς πρόκειται για μια συμπαραγωγή 5 μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων.

Η θεαματικότητα κάθε εβδομάδα χτυπάει κόκκινο και φυσικά εν όψει Eurovision οι Σέρβοι διοργανωτές ζήτησαν το Σάκη Ρουβά να τραγουδήσει με έναν από τους μαθητευόμενους αλλά και να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι.

Έτσι είδαμε τον Σάκη να ερμηνεύει με τον Aleksandar Belov από την ΠΓΔΜ το τραγούδι "Shake It" με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2004 αλλά και να κλείνει το show με το "+ Σε Θέλω" στα Αγγλικά (Keep On Movin).

Το κοινό κυριολεκτικά παραληρεί ενώ μιλώντας για τον Aleksandar και την ερμηνεία του δίπλα στον Σάκη, ο κριτής από την Κροατία, δήλωσε στον αέρα ότι είναι δύσκολο να εμφανίζεσαι δίπλα σε ένα αστέρι όπως ο Σάκης Ρουβάς αλλά τουλάχιστον ''δεν έπεσε αμαχητί" εκθειάζοντας τον δικό μας star, την ώρα που το κοινό ούρλιαζε σε κάθε κίνηση του Sakis!


Απολαύστε την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά







Photobucket Photobucket Photobucket




Read more...

Πρωτοχρονιάτικο X Factor LIVE !!!


ΤΟ Χ FACTOR ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2009 ME ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ GUESTS ΚΑΙ ΕΝΑ SPECIAL PERFORMANCE ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ! THN ΤΕΤΑΡΤΗ 31/12 ΣΤΙΣ 21:00
"Είστε έτοιμοι" να υποδεχτείτε δυναμικά το 2009;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι παίχτες του X FACTOR είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα και να περάσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ειδικά για τα παιδιά που έχουν έρθει από την Κύπρο ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδράσουν για τα σπίτια τους και να απολαύσουν την οικογενειακή θαλπωρή που απαιτούν τα Χριστούγεννα.

Έτσι με φορτισμένες τις μπαταριές τους και με ανεβασμένη ψυχολογία οι 7 διαγωνιζόμενοι του X FACTOR επιστρέφουν στην σκηνή την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο εορταστικό X FACTOR live show, με σκοπό η αρχή της νέας χρονιάς να μην αποτελέσει το τέλος της δικής τους συμμετοχής στο παιχνίδι.

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι managers τους, έχουν αναθέσει στα παιδιά τα τραγούδια στα οποία θα διαγωνιστούν και από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία οι πρόβες τους ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο live show το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Όλοι τους έχουν επιλέξει πολύ δυναμικά και ευχάριστα τραγούδια για την τελευταία εκπομπή του χρόνου και δηλώνουν σίγουροι ότι οι διαγωνιζόμενοι τους θα ανταποκριθούν όχι μόνο στο διαγωνιστικό κομμάτι της εκπομπής αλλά θα διασκεδάσουν και θα ξεσηκώσουν κοινό και τηλεθεατές υποδεχόμενοι το 2009 με τον πιο χαρούμενο τρόπο.

Βέβαια δεν προετοιμάζονται μόνο για το διαγωνιστικό τους μέρος αλλά και για τις συνεργασίες που θα παρουσιάσουν στην σκηνή του X FACTOR μαζί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής οι C - Real, Νίκος Μίχας, Δήμος Αναστασιάδης, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής.

Έτσι το πρωτοχρονιάτικο X FACTOR live show είναι σίγουρο ότι θα έχει τα πάντα: αγωνία, κέφι, τραγούδι, πολλές εκπλήξεις, αλλά και την πρώτη αποχώρηση του νέου έτους.


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31/12 στις 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι... το Χει, αφού θα υποδεχθεί το νέο έτος παρέα με τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του τραγουδιού, δημοφιλείς guests και βέβαια, με τον Νο 1 pop-star μας, Σάκη Ρουβά! Ετοιμαστείτε για το πιο λαμπερό, το πιο γιορτινό, το πιο μαγικό X FACTOR που έχετε δει...

Για αυτή την ξεχωριστή βραδιά, το X FACTOR μας επιφυλάσσει ένα 4ωρο live γεμάτο κέφι και πολλές εκπλήξεις! Οι 7 υποψήφιοι που έχουν απομείνει στο διαγωνισμό και διεκδικούν τον τίτλο του μεγαλύτερου νέου αστεριού στο τραγούδι, θα διαγωνιστούν για άλλη μια φορά. Για έναν από αυτούς, ο ερχομός του 2009 θα σημάνει δυστυχώς και την αποχώρησή του από το X FACTOR...


Παράλληλα όμως, στη σκηνή του X FACTOR θα απολαύσουμε και κάποιους από τους σημαντικότερους νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι οποίοι θα τραγουδήσουν αγαπημένα hits τους και θα παρουσιάσουν ντουέτα - έκπληξη με τους διαγωνιζόμενους! Οι C-Real, ο Νίκος Μίχας, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά…

Επιπλέον, ποδαρικό στο 2009 θα μας κάνει ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς τραγουδώντας τις μεγαλύτερες παλιές και καινούριες του επιτυχίες.

Ετοιμαστείτε... Το πρωτοχρονιάτικο X FΑCTOR θα έχει τα πάντα: αγωνία, κέφι, τραγούδι, πολλές εκπλήξεις, αλλά και την πρώτη αποχώρηση του νέου έτους...


Read more...

Επιστρέφει την Τετάρτη η Έλενα Παπαρίζου !!!





Την Τετάρτη, θα επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου από την Σουηδία μαζί με τον σύντροφο της, Τόνι Μαυρίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Έλενα με τον Τόνι, έχουν ταξιδεύσει στην Σουηδία, εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου, του πατέρα της Έλενας. Την Τετάρτη όμως, το ζευγάρι θα επιστρέψει.

Μάλιστα δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν εισιτήρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού όλες οι πτήσεις ήταν κλεισμένες. Από το αεροδρόμιο, η Έλενα θα πάει κατευθείαν στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός για την πρώτη της εμφάνιση μετά τον ξαφνικό χαμό του 59χρονου πατέρα της.

Η κηδεία του πατέρα της Έλενας, θα γίνει μετά την Πρωτοχρονιά στον τόπο καταγωγής τους, στην Καρδίτσα.


Το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα ΜΜΕ:

"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ" ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


Σχετικές Αναρτήσεις

Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, η Έλενα Παπαρίζου


Read more...

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Νέο video clip απο την Έλενα Παπαρίζου!!!


Ένα δυναμικό τραγούδι, ένα εντυπωσιακό video clip! Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip «Πυροτεχνήματα» της Έλενας Παπαρίζου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + video


Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Γραμματόπουλος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο video clip με την Έλενα Παπαρίζου στα καλύτερά της. Εντυπωσιακά γραφικά, πρωτοποριακοί φωτισμοί και η Έλενα πιο όμορφη από ποτέ!


Απολαύστε το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου


Read more...

Γυμνή φωτογράφιση για την Ευγενία Μανωλίδου !!!


Πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, έγινε στην Ευγενία Μανωλίδου.
Λέτε να δεχτεί ;;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Όλα τα περίμενε η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά όχι και να δεχθεί πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή. Γιατί μπορεί να είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της τηλεοπτικής σεζόν, λόγω του αμφιλεγόμενου τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, ωστόσο παραμένει σοβαρή καλλιτέχνιδα και πάνω απ όλα σύζυγος βουλευτή.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να αποδεχτεί να βγάλει τα κάλλη της στη φόρα;Η είδηση κάνει αίσθηση στους τηλεοπτικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους, όπως και το ποσό που της προσέφεραν, που ανέρχεται στα 15.000 ευρώ.

Τόσο φαίνεται ότι αποτίμησαν τη δική της γυμνή... αλήθεια! Σύμφωνα με άτομα από καλλιτεχνικούς κύκλους που γνωρίζουν το χαρακτήρα της Ευγενίας, εκείνη όχι μόνο τους απάντησε αρνητικά, αλλά έδειξε και φανερά ενοχλημένη, που σκέφτηκαν ακόμα και να της κάνουν αυτή την πρόταση.

Γιατί μπορεί μεν να παρουσιάζει ένα αρκετά τολμηρό ριάλιτι, τη «Στιγμή της αλήθειας», που έχει σοκάρει πολλούς, αλλά η ίδια έχει διατηρήσει πάντα ένα χαμηλό, σοβαρό προφίλ.

Η ίδια μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει σταματήσει να μιλάει και να δίνει συνεντεύξεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απότομη δημοσιότητα και η προβολή στα ΜΜΕ της προσωπικής της ζωής, που η ίδια διαφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού και δεν της αρέσει να την προβάλλει, την έχουν κάνει πολύ επιφυλακτική και προσεκτική.

Έτσι, φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση να συνδράμει τον «Πρωινό καφέ», λέγοντας ότι δεν θα το δεχόταν, γιατί θέλει να αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένειά της. Σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται τελευταία, τα σχέδιά της είναι άλλα.

Προετοιμάζει το έδαφος γιατί θέλει να κάνει δική της μουσική εκπομπή με διάσημους καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, με γυρίσματα που θα γίνονται ακόμα και στο εξωτερικό, αφού δεν θα πρόκειται μόνο για Έλληνες, αλλά κυρίως για προσωπικότητες της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η ίδια κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις επόμενες κινήσεις της και επιμελείται το CD της από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό.

Επίσης, όπως λέγεται στους καλλιτεχνικούς κύκλους, συζητάει για μελλοντικές συναυλίες της, γι αυτό και πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό.

Πηγή: Περιοδικό Λοιπόν


Read more...

Η Sexy Έλενα Πούτση !!!



Η Έλενα είναι νέο ανερχόμενο μοντέλο στον χώρο της μόδας. Είναι περήφανη για το επίθετο της και δεν το αλλάζει με τίποτα.

Ακόμα δηλώνει πως το επίμαχο επίθετο προέκυψε από την βαριά… κληρονομιά των προγόνων της και ότι αρχικά το “Πούτση” ήταν λιγάκι διαφορετικό αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε κατάληξη σε -α, πριν ο πατέρας της το αλλάξει στην παρούσα του μορφή.


Διαβάστε στο Read More την συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso + sexy video


- Φανταζόμαστε ότι το επίθετό σου θα σχολιάζεται όπου κι αν εμφανίζεσαι…
Πολλοί το πάνε στο πονηρό, αλλά πιστεύω ότι το επίθετό μου προέκυψε από παρατσούκλι, γιατί το σόι μου ήταν… προικισμένο.

- Σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα;
Οχι, ποτέ! Κάποιοι αρχικά το χλευάζουν λίγο, αλλά μένουν εκεί. Έπειτα γνωρίζουν την Ελενα και… τέλος.

- Στο σχολείο δεν σε κορόιδευαν;
Μου έκαναν πλακίτσες, του τύπου «Να η Πούτση», αλλά τίποτα φοβερό και τρομερό. Δεν το προχωρούσαν. Εγώ τους αντιμετώπιζα όλους με χιούμορ, δεν εκνευριζόμουν. Είμαι πολύ ετοιμόλογη. Πάντα αντιμετωπίζω με διπλωματία ό,τι μου συμβαίνει.

- Εχεις σκεφτεί να αλλάξεις επίθετο;
Οχι, αν και κάποιοι μου πρότειναν να το κάνω. Όμως, επίθετο είναι κι αυτό, και στο κάτω-κάτω εμένα μου αρέσει. Σε όποιον αρέσουμε και για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Άλλωστε, ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση!

- Σου έτυχε κάτι αστείο πρόσφατα;
Πήγα σε μια σοβαρή δουλειά και συστήθηκα ως εξής: «Χαίρετε, είμαι η κυρία Πούτση!» Ο άνθρωπος μου έδωσε το χέρι του και «έμεινε». Τον ρώτησα «Πάθατε κάτι;» και μου απάντησε: «Οχι, όχι». Εχω συνηθίσει όμως σε αυτά…

- Από πού κατάγεσαι;
Από το Αργυρόκαστρο της Αλβανίας. Ο πατέρας μου είναι Ελληνας. Το επίθετο της οικογένειάς μας ήταν διαφορετικό -κάτι παρεμφερές με το «Πούτση»-, αλλά το άλλαξε ο παππούς μου. Πάντως, αυτό που έχω ακούσει είναι ότι ήμασταν καρπερή οικογένεια από τα παλιά.

- Καμία σχέση με τον πασίγνωστο ντιζάινερ Εμίλιο Πούτσι έχεις;
Ίσως και να είμαστε μακρινοί συγγενείς. Η προγιαγιά μου ήταν από την Ιταλία.

- Τι ονειρεύεσαι;
Επειδή είμαι φωτομοντέλο, θέλω να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα shootings. Σπουδάζω φυσικοθεραπεία και σκοπεύω κάποια στιγμή να εξασκήσω το επάγγελμά μου. Εκτός από το μόντελινγκ, με ενδιαφέρει -περισσότερο ακόμα- η υποκριτική. Αυτή την περίοδο πάντως διαβάζω για την εξεταστική μου.


Απολαύστε την sexy Έλενα στο γυμναστήριο



Δείτε μερικές φωτογραφίες από την φωτογράφιση της στο Maxim

Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

HOT Hillary Duff στο Maxim ΗΟΤ !!!

Η Sexy Hillary Duff φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Αμερικάνικου Maxim και είναι πολύ Sexy

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Hillary Duff είναι μια από τις πιο sexy ηθοποιούς και τραγουδίστριες του Hollywood. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ενώ όλες τις οι δισκογραφικες δουλειές έχουν “βγάλει” πολλές pop επιτυχίες.

Η Hillary Duff πριν από λίγες μέρες φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Αμερικάνικου Maxim. Η φωτογράφιση της αυτή απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, αφού αποδεικνύει ότι δεν συγκαταλέγετε άδικα στις πιο Sexy καλλιτέχνιδες του Hollywood.

Απολαύστε την sexy Hillary Duff


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online