Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Θάνος Μικρούτσικος feat Υπόγεια Ρεύματα @ Metropolis Live Stage !!!


ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
METROPOLIS LIVE STAGE
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:00

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


«Τους έχω βαρεθεί!...»

Μια οπτικοακουστική συναυλία, όπου το γνωστό συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα» διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β.Μαγιακόφσκι, Ν.Χιχμέτ, Μπ.Μπρεχτ, Γ.Ρίτσος, Α.Αλκαίος, Μ.Ελευθερίου, Μ.Αναγνωστάκης, Φρ.Βιγιόν, Κ.Τριπολίτης, Ν.Καββαδίας, Β.Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί και παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και δυναμώνει τη φωνή του σχήματος.

Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα κομμάτια. Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους:
Απόστολο Καλτσά: μπάσο
Γρηγόρη Κλιούμη: κιθάρα – φωνή
Κώστα Παρίσση: κιθάρα
Τάσο Πέππα: τύμπανα

METROPOLIS LIVE STAGE
Πανεπιστημίου 54 & Εμμ.Μπενάκη
Ώρα έναρξης: 22.00
Τηλ: 211.6009766
Είσοδος 20€


Read more...

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για όλα στο νέο τεύχος του Nitro !!!



Μιλάει για τη νύχτα της δολοφονίας
του συντρόφου της αποκλειστικά στο Nitro


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


«Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν τα έχασα. Προσπάθησα να καλέσω το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Σου λέω ότι δεν τα 'χασα, γιατί, αφού δέχτηκα τη σφαίρα στο πόδι -που την ένιωσα σαν κάψιμο, δεν κατάλαβα τι ήταν-, αμέσως μετά είδα μια σφαίρα να περνά από το πρόσωπό μου».


«Ένιωσα όλη τη γλώσσα μου να καίει και τη στιγμή που ανέβαινα τα σκαλιά, για να μπω μέσα να ζητήσω βοήθεια, δεν μπορούσα πια να πατήσω το πόδι μου και έπεσα κάτω. Προσπαθούσα να δω αν η γλώσσα μου έχει κοπεί, για να δω αν θα μπορέσω να μιλήσω στον άνθρωπο που ήταν μέσα και να του πω ‘φώναξε ασθενοφόρο'. Ήθελα να πάω κοντά στον Μπάμπη και δεν μπορούσα, εκείνη τη στιγμή ήμουν απλά ένα τρομαγμένο ζώο. Κι ένιωσα ότι μας χωρίζουν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Μπάμπης δεν ζούσε. Έλεγα τώρα μας χωρίζουνε, τι θα κάνω, πώς θα το αντέξω. Από τη στιγμή που με πήρανε με το ασθενοφόρο, «ξαναβρεθήκαμε» όταν ανεβήκαμε στην Καβάλα μαζί. Μπροστά ήταν ο Μπάμπης, και πίσω εγώ με το αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τελείωσε η ζωή του τόσο βίαια. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Πολύ πιο εύκολα θα αντιμετωπίσω τη ζωή μου χωρίς τον Μπάμπη, παρά το πόσο άσχημα και βίαια έφυγε και πόσο τρομοκρατήθηκε. Αυτό είναι που με πονάει πιο πολύ. Βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι που μου είπανε ‘δες ένα ψυχολόγο'. Δεν ένιωσα την ανάγκη».


Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro που κυκλοφορεί η Αγγελική Ηλιάδη μιλά ακόμα για τα «σημάδια» πριν τη δολοφονία που είχε αγνοήσει, τη συναρπαστική γνωριμία και τη ζωή της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τη μεγάλη του δικαστική περιπέτεια που πέρασαν μαζί, τη σχέση της με τους γονείς της, τη νέα της ζωή στη Βάρκιζα με το γιο της και τις εμφανίσεις της που ξεκινούν στο Όραμα στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουνίου


Περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί.


Read more...

Η Βίκυ Καγιά στο νέο τεύχος του Down Town !!!



Μιλάει για τα εφηβικά της χρόνια με νοσταλγία.
Θυμάται τη φορά που παραλίγο να την αποβάλουν γιατί έβαλε τις φωνές ως πρόεδρος του 15μελούς στο διευθυντή στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί ένα συμμαθητή της.

Για τις φωτογραφίες της από τα περιοδικά που τις κολλούσαν
στους διαδρόμους του σχολείου και για τον καθηγητή της Γυμναστικής
που έβαζε μόνο σε εκείνη απουσία όταν δεν φορούσε φόρμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για το διαζύγιο των γονιών της στα 18 της χρόνια, την ιδανική σχέση που έχουν τώρα πια οι τρεις τους και τις τρεις βαλεριάνες -μαζί με το χαμομήλι- που ήπιε το βράδυ πριν από την πρεμιέρα, επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τη χαρά της!

Είχες ποτέ δεύτερες σκέψεις αν έκανες το σωστό που δέχτηκες την πρόταση του ΑΝΤ1;

Όχι. Αυτό με είχε πιάσει μόνο στο θέατρο. Όταν μιλήσαμε για τον Πρωινό Καφέ, είπα στον εαυτό μου «Βίκυ, αυτό είναι, μην το σκέφτεσαι». Κακά τα ψέματα, τέτοια ευκαιρία δεν έρχεται δεύτερη και τρίτη φορά. Ή την πιάνεις από τα μαλλιά και την αξιοποιείς όσο καλύτερα μπορείς ή κάνεις πίσω και μετά αναρωτιέσαι μια ζωή γιατί δεν το τόλμησες. Θα μου πεις τώρα «Γιατί όχι το Σεπτέμβριο;». Μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει... Αν το είχα σκεφτεί πάρα πολύ, τότε μπορεί και να είχα αμφιβολίες. Για μένα, όμως, ήταν δώρο Θεού αυτό το δίμηνο, αυτή η ξαφνική αρχή. Μας δίνεται μια ευκαιρία μέσα από το κανάλι να δοκιμάσουμε πράγματα χωρίς πίεση, να κάνουμε λάθη και να γίνουμε καλύτεροι. Σε άλλη περίπτωση, δεν έχουμε το περιθώριο να κάνουμε και πολλά λάθη. Προτιμήσαμε λοιπόν να το κάνουμε τώρα, ώστε να διαπιστώσουμε πραγματικά αν ταιριάζουμε, αν μπορούμε, γιατί δεν είναι και δεδομένο ότι θα είμαι καλή σε αυτό, οπότε να δούμε με τον ΑΝΤ1 μήπως κάνω κάτι άλλο, αφού έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια. Τελικά, όχι μόνο μου αρέσει, αλλά έχω ξετρελαθεί. Έχω πάθει τρέλα, μου αρέσει πάρα πολύ!

Λένε πως η πρόταση για τον Πρωινό Καφέ σου είχε γίνει από το περασμένο καλοκαίρι.

Είχαμε συζητήσεις γενικού περιεχομένου. Μου είχαν προτείνει αρχικά τη Στιγμή της Αλήθειας, μετά είχαμε συζητήσει για το πρωινό, αλλά και για κάτι βραδινό. Τελικά δεν καταλήξαμε κάπου. Αν με ρωτήσεις γιατί συμφωνήσαμε τώρα, θα σου πω πως όταν με ρώτησαν πώς φαντάζομαι τον Πρωινό Καφέ, τους περιέγραψα αυτό που είχαν και οι ίδιοι στο μυαλό τους, και ο κύριος Κυριακού και ο κύριος Λεβέντης. Ένιωσα ενθουσιασμό και είπα πως ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ήθελα να το πάρω αυτό το ρίσκο.

Πού βρισκόσουν όταν σε πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Λεβέντης;

Μόλις είχα μετακομίσει στο νέο μου σπιτάκι, που το αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι έτσι ακριβώς όπως το θέλω, και τακτοποιούσα τις ντουλαπίτσες μου. «Γεια σου Βίκυ, ο Γιώργος Λεβέντης είμαι. Είναι αλήθεια ότι έφυγες από τον Alpha;». «Ναι» απαντάω. «Έφυγα για προσωπικούς μου λόγους». Ένιωθα πολλή ανασφάλεια με όσα γίνονται εκεί. «Σε σκεφτόμαστε για τον Πρωινό Καφέ. Θες να το συζητήσουμε;» μου λέει. «Να το συζητήσουμε. Να δω τι έχετε στο μυαλό σας, να σας πως τι έχω κι εγώ στο μυαλό μου». Προετοιμάστηκα δύο μέρες μαζί με τη συνεργάτιδά μου, Μίρκα Χανδακά, φτιάξαμε το βιβλιαράκι μας, τους παρουσιάσαμε την ιδέα μας και τους άρεσε πάρα πολύ. Δευτέρα μιλήσαμε, Πέμπτη υπογράψαμε. Εκείνη τη μέρα, σε ένα meeting που κράτησε πέντε-έξι ώρες, συνειδητοποιήσαμε ότι εί¬μαστε στο ίδιο μήκος κύματος -γιατί αυτά είναι καρμικά- και θέλουμε να το προσπαθήσουμε. Τους ρώτησα βέβαια τι απαιτήσεις έχουν από τα νούμερα, γιατί, άνθρωποι είμαστε, και η ιδέα μας μπορεί να μην έχει απήχηση από την αρχή. Μου είπαν τότε «Όχι, μην ανησυχείς, ξέρουμε πού βαδίζουμε και δεν περιμένουμε αυτήν τη στιγμή να πάρει ο Πρωινός Καφές πρωτιά, αλλά να πάρει μια άλλη μορφή, να έρθει σε μια ισορροπία, ώστε του χρόνου να πάει πολύ καλά».

Πριν απαντήσεις θετικά, δεν αισθάνθηκες την ανάγκη να το συζητήσεις με το σύντροφό σου, Νίκο Κριθαριώτη;

Βεβαίως και το συζήτησα. Μου είπε πως έπειτα από πολύ καιρό με έβλεπε τόσο ενθουσιασμένη, οπότε, αν αισθανόμουν ασφάλεια και το ήθελα τόσο πολύ, θα έπρεπε να το κάνω. Τον ίδιο ενθουσιασμό είχα και με το Dance, αλλά και με το θέατρο.

Έφυγες με πικρία από τον Alpha;

Έφυγα μπερδεμένη. Ξαφνικά η κατάσταση είχε γίνει χαοτική. Μου έδιναν κάθε μέρα dvd για να δω concept εκπομπών. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά εκεί. Αφού δεν είχε πάει καλά το Είσαι Μέσα, που ήταν πολύ καλύτερο, πώς θα πήγαιναν αυτά; Δεν είναι τώρα δουλειά να κάνεις συνεχώς εκπομπές και να κόβονται. Είχα και κάποια προσωπικά θέματα με τη διεύθυνση προγράμματος, οπότε είπα «Άσ' το καλύτερα. Δεν ταιριάζουν οι χημείες μας, δεν συνεννοούμαστε». Είχα και μια ταινία τότε στα σκαριά, οπότε θα την έκανα και μετά θα ξεκουραζόμουν. To περίμενα, εξάλλου, ότι θα κοπεί η εκπομπή.

Έχεις κλάψει πολλές φορές για τη δουλειά;

Πάρα πολλές. Και στην τηλεόραση, όταν ξεκίνησα με το Dance και άκουγα πικρόχολα σχόλια, έβαζα τα κλάματα. Μετά, όμως, αποφάσισα πως, αν θέλω να προχωρήσω σε αυτή τη δουλειά, οφείλω να δεχτώ όλο το πακέτο που τη συνοδεύει και να δίνω βάρος σε όσα σχόλια έχουν βάση.

Πιστεύεις ότι η Ελένη Μενεγάκη ξεπερνιέται;

Όχι, δεν το πιστεύω αυτό με τίποτα! Είναι δεκατέσσερα χρόνια σε αυτόν το χώρο και ο κόσμος όχι μόνο την αγαπά αλλά την προτιμά κιόλας. Ο Πρωινός Καφές, όμως, μετράει είκοσι χρόνια και έχει κάτι το συναισθηματικό. Θέλουμε να το χαϊδέψουμε και να το φέρουμε σε ένα καλό σημείο. Οι πρωτιές είναι ωραίες, αλλά και να μην έρθουν δεν πειράζει, τουλάχιστον για μένα.

Στη ζωή σου μέχρι σήμερα είχε τελικά προτεραιότητα ο έρωτας ή η καριέρα;

Και τα δύο. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για κάποιον άντρα, αλλά έχω κάνει πολλές υπερβάσεις για τον άνθρωπο που αγαπάω. Για χάρη του Νίκου ξαναγύρισα στην Ελλάδα, γιατί μετά το Dance είχα πλάνο να ξαναφύγω στην Αμερική. Σαφώς και υπομένω κάποια πράγματα της δουλειάς του και εκείνος της δικής μου, αλλά οι άνθρωποι που αγαπιούνται είναι μαζί για να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας;

Ναι. Την εποχή που έκλαιγα και στενοχωριόμουν ο Νίκος δεν ήξερε τι να με κάνει. Με είχε συνηθίσει πάντα θετική. Πέρασα ένα δίμηνο που είχα πάθει υπαρξιακό, ένιωθα ανασφάλεια. Τότε είχαμε εντάσεις, αλλά το ξεπεράσαμε. Εκείνος προσπαθούσε να με λογικέψει, αλλά εγώ αντιδρούσα. Τώρα με παίρνει αγκαλίτσα, μου λέει «Όλα θα πάνε καλά» και αμέσως ηρεμώ, σαν τα παιδάκια. Πάρε μου κι ένα παγωτό, και δεν θα ξαναμιλήσω!

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Έλενας Παπαρίζου !!!


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο, πρεμιέρα
της Έλενας Παπαρίζου στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον της Έλενας η αναβολή αυτή δεν οφείλεται σε κάποιο τεχνικό, ούτε στην Έλενα. Αφού η ίδια είχε ξεκινήσει πρόβες πριν καν τελειώσουν οι εμφανίσεις της με τον Πασχάλη Τερζή και ήταν πανέτοιμη.


Ο λόγος της αναβολής οφείλεται στο ότι το μαγαζί για τις ανάγκες μετατροπής του σε club χρειάστηκε να “ξηλωθεί” και να στηθεί από την αρχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις στην παράδοση του εξοπλισμού του μαγαζιού.


Έτσι η πρεμιέρα πήρε αναβολή και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου.


Read more...

Το νέο deluxe album των Stavento !!!


Το νέο album των Stavento είναι μοναδικό
και άκρως καλλιτεχνικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος είναι μια επανέκδοση του album τους “Σήμερα το γιορτάζω” που είχε κυκλοφορήσει πριν από ένα περίπου χρόνο.

Η νέα έκδοση ονομάζεται “Restarted” και εκτός από το νέο τους hit “Στον Κόσμο μας” περιλαμβάνει ένα dvd με τα τελευταία video clips του συγκροτήματος καθώς και ένα μοναδικό booklet με φανταστικές εικόνες.

Απολαύστε ένα μέρος των φωτογραφιών και αναμένεται την κυκλοφορία του στα δισκοπωλεία.



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Νέο single και περιοδεία για την Lilly Allen !!!


Μπορεί το album της να κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό,
η μοναδική όμως Lilly δεν κάθεται ήσυχη και μας παρουσιάζει νέο single.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Tο album της με τίτλο “It’s Not Me, It’s You” κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και διαγράφει μια πολύ θετική πορεία τόσο στα charts όσο και σε πωλήσεις.


Στις 11 Μαΐου θα κυκλοφορήσει και νέο single με τίτλο “Not Fair” το οποίο θα ακουστεί και στα μουσικά φεστιβάλ στα οποία θα συμμετάσχει φέτος το καλοκαίρι.


Η Lilly μετά τις πολλές sold out εμφανίσεις που έκανε μέχρι σήμερα στην Αμερική, θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο μια μεγάλη περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία η οποία θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες.


Σχετικές Αναρτήσεις

Η Lilly Allen επιστρέφει με νέο single !!!






Read more...

PLAYMATE 2009 @ Star Channel !!!


Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί τη Δεύτερα 25/5
στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» και θα μεταδοθεί
ζωντανά από το Star στις 21:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Μίλτος Μακρίδης.

Θα χορέψει 16μελές μπαλέτο του Κάρολι Βάμος.

Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος, Θανάσης Μίλησης
Κείμενα: Νίκος Παπαδημητρίου
Αρχισυνταξία: Θέμης Μάλλης
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θεόφιλος Μουζάκης
Styling: Διονύσης Χρυσικόπουλος
Υπεύθυνος συντονισμού των υποψηφίων: Χρήστος Μάντακας
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Βενιός
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης

Οι δώδεκα καλλίγραμμες φιναλίστ θα παρελάσουν με αποκαλυπτικά μαγιό και βραδινά σύνολα για να διεκδικήσουν έναν από τους τέσσερις, εγκεκριμένους από τη διεθνή διοργάνωση, τίτλους: “Playmate 2009”, “Super Star”, “Playgirl”, “Αναπληρωματική Playmate 2009”.

Τα καλλιστεία αυτά δικαιώνουν την ύπαρξή τους κάθε χρόνο αφού για τις περισσότερες κοπέλες που κερδίζουν όχι απαραίτητα τον πρώτο τίτλο, αποτελούν αφετηρία μιας επιτυχημένης καριέρας στο μόντελινγκ ή γενικότερα στα ΜΜΕ (Κάτια Ζυγούλη, Βάσια Λόη, Ιωάννα Λίλη, Χρυσάνθη Ντάφλα, Βιβή Τσιάμη, Έλσα Τόλη, Νάταλι Θάνου, Γκρέτα Τσέτη κ.α.).

Τα Playmate έγιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1997. Σε κάθε διοργάνωση έρχεται για να τιμήσει την εκδήλωση μία από τις κοπέλες που έχει διακριθεί στον Διεθνή Διαγωνισμό. Για την εκλογή της Miss International Playmate αντιπροσώπους στέλνουν κάθε χρόνο 32 χώρες (Αυστρία, Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Κολομβία, Κούβα, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ινδονησία, Τζαμάικα, Ιαπωνία, Λετονία, Μάλτα, Νορβηγία, Παναμάς, Φιλιππίνες, Πολωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία, Βιετνάμ).

Τα Playmate οργάνωσε το 1953 ο τότε άγνωστος καλλιτεχνικός ρεπόρτερ και τώρα πάμπλουτος και πασίγνωστος εκδότης, Χιού Χέφνερ.

Από τον διαγωνισμό Playmate των ΗΠΑ, που έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο της ομορφιάς, ξεκίνησε το 1953 η τότε άγνωστη ξανθούλα Νόρμα - Τζιν Μπέικερ και μετέπειτα σούπερ σταρ Μέριλιν Μονρόε. Αλλά και η σεξοβόμβα Τζέιν Μάνσφιλντ (Playmate 1955), Έρικα Ελένιακ (Baywatch - Playmate 1989), η πληθωρική Πάμελα Άντερσον (Baywatch - Playmate 1990), το πολυσυζητημένο μοντέλο Άν Νικολ Σμιθ (Playmate 1992 & Playmate of the year 1993) και οι ηθοποιοί Τζένι Μακ Άρθι (Playmate 1993 & Playmate of the year 1994), Ντόροθι Στράτεν (Playmate 1979 & Playmate of the year 1980).


Read more...

Διαλύονται οι Pussycat Dolls (?) !!!


Έτοιμες να “διαλυθούν” είναι οι Pussycat Dolls, επειδή
μία από τις γατούλες επιθυμεί να κάνει solo καριέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η frontwoman του συγκροτήματος των Pussycat Dolls Nicole Scherzinger, φαίνεται ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το συγκρότημα αφού επιθυμεί να κάνει σόλο καριέρα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 30χρονη τραγουδίστρια αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόφαση της, μόλις τελειώσει η προώθηση του τελευταίου album των Pussycat Dolls με τίτλο “Doll Domination”.



Πριν από λίγο καιρό, η Nicole ολοκλήρωσε μια ηχογράφηση με τον γνωστό ερμηνευτή της όπερας, Vittorio Grigolo, γεγονός που λέγεται ότι επέσπευσε την απόφαση της να αποκοπεί ερμηνευτικά από τις υπόλοιπες Dolls.

H δισκογραφική τους εταιρεία δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής το γεγονός, αν και φήμες θέλουν τη Nicole στο support των Pussycat στην περιοδεία της Britney Spears στο Φοίνιξ να λέει στο κοινό:

"Ευχαριστώ που με υποστηρίζετε... μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θέλετε. Μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας και μην αφήσετε κανέναν να σας σταματήσει, ποτέ!!"... αφήνοντας αιχμές για τη συνέχεια της συνεργασίας της με το συγκρότημα.







Read more...

Ο Νίνο πάει φαντάρος !!!


Την στρατιωτική του θητεία κλήθηκε να υπηρετήσει ο Νίνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιαστεί στο κέντρο κατάταξης της Ρόδου στις 18 Μαίου.
Αν και είχε ακουστεί ότι θα υπηρετήσει στο Ναυτικό (εκεί που πάνε όλοι οι VIPS δηλαδή αφού Ναυτικό= λούφα ) τελικά θα υπηρετήσει στο στρατό ξηράς.

«Είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Είναι χαρούμενος γιατί θα υπηρετήσει τη θητεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο. Όταν βρίσκεται στο νησί του είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Ήρεμος, χαμογελαστός, κοινωνικός. Εκεί ξεχνάει ότι είναι διάσημος, γιατί βρίσκεται μαζί με τους γονείς του που τους έχει τεράστια αδυναμία και τους παιδικούς του φίλους. Αν δεν αγαπούσε τόσο πολύ το τραγούδι και τις ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές, θα είχε επιστρέψει μόνιμα εκεί. » δήλωσε φίλος του Νίνο.

Όπως καταλαβαίνεται πιο πολύ θα είναι έξω παρά “μέσα”. ‘’Έτσι δεν γίνεται με όλους ;
Ο μόνος που έκανε πιο σωστή θητεία (λέμε τώρα) είναι ο Κώστας Μαρτάκης. Ο οποίος ήταν τρείς μέσα 4 έξω. Κάτι ήταν κι αυτό.

Για να δούμε τι θα κάνει και ο Νίνο. Ο οποίος αυτήν την περίοδο ψάχνει για νέα δισκογραφική θέση αφού φαίνεται ότι η διαμάχη που είχε με την Heaven συνεχίζει να υπάρχει και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.


Read more...

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Την Δευτέρα η Πρεμιέρα του "Καληνύχτα Ελλάδα" !!!


Την Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το νέο talk show με τον Νίκο Βουρλιώτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Μαζί με τον NiVo στο show «Καληνύχτα Ελλάδα» θα εμφανίζονται και άλλα μέλη του Family όπως Dj Rico, Θηρίο, Μιχάλης Παπαθανασίου.

Θα είναι ένα show (κάτι σαν το Ραδιο Αρβύλα) όπου τα μέλη των Goin’ Through θα σχολιάζουν την επικαιρότητα με την γνωστή αιρετική και καυστική τους διάθεση.

Θα ασχολούνται με θέματα που απασχολούν τους νέους και όχι μόνο, ενώ από το πλατό της εκπομπής θα περάσουν πολλοί Έλληνες VIP που θα σχολιάσουν τους πάντες και τα πάντα.

Το Show θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα ακριβώς τα μεσάνυχτα από την συχνότητα του Ant1.

Η παρέα της εκπομπής περιλαμβάνει 40 ακόμα άτομα! Είναι το κοινό που θα βρίσκεται στο πλατό και θα συμμετέχει, θα παρεμβαίνει στη συζήτηση και θα κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους.


Read more...

Το δουλεύει καλά… το μικρόφωνο !!!


Ποια είναι η αοιδός που χειρίζεται με τόση χάρη το μικρόφωνο ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Caramela.
Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η Τζούλια χειρίζεται πολύ καλά το “μικρόφωνο” ενώ φαίνεται ότι είναι και πολύ καλή στην ρύθμιση του ήχου.

Ο νεαρός που είναι μαζί της στις φωτογραφίες, δεν είναι κάποιος χορευτής ή κομπάρσος στο show της Τζούλιας. Είναι τραγουδιστής και πολύ τυχερός που κάθε βράδυ απολαμβάνει αυτή την θέα .

Απολαύστε το ταλέντο της Τζούλιας


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

HOT Diora Baird HOT !!!


Η νέα sexy φωτογράφηση της Diora Baird στο περιοδικό FHM

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το μοντέλο και ηθοποιός Diora Breid είναι ένα από τα πολλά ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα του Hollywood.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και έχει φωτογραφηθεί για δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών.

Η νέα της φωτογράφιση στο περιοδικό FHM είναι μια από τις καλύτερες που έχει κάνει και φυσικά η πιο sexy.

Διαβάστε τα πάντα για την Diora

Diora Baird Bio


Diora Baird Online


Απολαύστε την sexy φωτογράφιση της στο περιοδικό FHM.



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

5th Athens Music Forum !!!


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Mad προσκαλεί σημαντικά στελέχη
της μουσικής και των media για να συζητήσουν θέματα γύρω
από τη δισκογραφία και τις νέες τάσεις στην παγκόσμια μουσική.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Σε ένα διήμερο συνέδριο, στις 6 και 7 Μαΐου, οι εκπρόσωποι των media και των δισκογραφικών εταιρειών θα συζητήσουν για την εξέλιξη της μουσικής και τις νέες ιδέες που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

Με ξεκίνημα την Tέταρτη 6 Μαΐου, το συνέδριο παρουσιάζει και ασχολείται με την μουσική στο διαδίκτυο. Εκπρόσωποι από το You Tube και IPTV συζητούν για το ανεξέλεγκτο download και τις απόψεις των ελληνικών καναλιών για την παραδοσιακή και interactive τηλεόραση.

Ενώ την Πέμπτη στις 7 Μαΐου, ειδικοί από όλο το κόσμο μιλούν για τις νέες τάσεις στη δισκογραφία και την εξέλιξη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του μουσικού κοινού.

Όλα αυτά θα γίνουν στο νέο Metropolis (Πανεπιστημίου 54 και Εμ. Μπενάκη) και αν θέλεις να είσαι εκεί για να έχεις την πιο update μουσική ενημέρωση δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.athensmusicforum.gr .


Read more...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το promo tour του Σάκη Ρουβά!


Με την επιστροφή του από την Ισπανία, ο Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσε το promo tour
για την φετινή Eurovision, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις
σε όσες χώρες πήγε τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Το "This is our night" απέσπασε θερμές κριτικές και πολλοί ευρωπαίοι φαν του διαγωνισμού και όχι μόνο, δήλωσαν την υποστήριξή τους στον Έλληνα τραγουδιστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το Σαράγεβο της Βοσνίας και συνεχίστηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας, στη Μόσχα, που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, στην Κύπρο και την έναρξη του Ράλυ Κύπρου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα WRC, το Βερολίνο και την έκθεση του ΕΟΤ, την Ολλανδία και το Βέλγιο, πάλι στη Ρωσία και στα περίφημα Μουσικά βραβεία των Αρμενίων, το Βουκουρέστι και τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις του σε πολλές εκπομπές, την Ουκρανία, όπου τραγούδησε παρουσία της Πρωθυπουργού της χώρας, τη Βουλγαρία και το "Mad Secret Concert", την Τουρκία και το "BEYAZ show" που παρακολούθησαν 40 εκατομμύρια τηλεθεατές και φυσικά σημαδεύτηκε από την επίσκεψη του στον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο και -τέλος- την Ισπανία και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σώου της χώρας, "Operation Triumpho".

Καθόλη τη διάρκεια του promo tour, το eurovision.ert.gr σας ενημέρωνε και θα συνεχίζει να σας ενημερώνει με ειδήσεις, αλλά και βίντεο από τις εκπομπές που επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς στις χώρες που επισκέφθηκε. Συνολικά, μπορείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ για τον μουσικό διαγωνισμό να δείτε περισσότερα από τριάντα βίντεο του Σάκη Ρουβά, που παρακολουθούν φαν της eurovision από όλον τον κόσμο, ακόμα και από την Αυστραλία, που μεταδίδει τον διαγωνισμό, ακόμα και αν δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει.

Μετά τις ημέρες του Πάσχα, ο Σάκης Ρουβάς θα συνεχίσει τις εντατικές πρόβες του και στις αρχές Μαίου θα αναχωρήσει για τη Μόσχα, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τις μεγάλες βραδιές της 14ης και 16ης Μαίου!

Όλα τα βίντεο στο eurovision.ert.gr

Πηγή: ΕΡΤ






Read more...

Ο Carlos Santana στην Αθήνα !!!


Έρχεται το πρώτο μεγάλο event από την
εταιρεία Eleven του Ντέμη Νικολαΐδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε γράψει για την νέα εταιρεία που δημιούργησε ο Ντέμης και η οποία θα ασχολείται με την διοργάνωση μεγάλων events με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Το πρώτο μεγάλο event της Eleven είναι γεγονός. Ο Ντέμης εδώ και αρκετό καιρό είχε επαφές με τον manager του Carlos Santana και πριν από λίγες μέρες έκλεισε τον σπουδαίο κιθαρίστα για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα.


Ο Santana μαζί με την δεκαμελής μπάντα του θα εμφανιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο σε έναν χώρο που θα διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό και θα μπορεί να φιλοξενήσει 20.000 άτομα.


«Το stage όπου θα εμφανιστεί ο Σαντάνα θα στηθεί για πρώτη φορά στο κέντρο του χώρου, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επαφή με το κοινό. Η σκηνή θα βρίσκεται απέναντι από τις θύρες των VIP. Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Ο Σαντάνα θα παίξει για περίπου δυόμισι ώρες και θα ακουστούν όλα τα μεγάλα hits μέσα σε όλα τα χρόνια της καριέρας του. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει για το support group ή καλλιτέχνη που θα ανοίξει τη συναυλία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ανοίξει τη συναυλία η Δέσποινα Βανδή, όπως γράφτηκε σε blog στο Διαδίκτυο. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη 29 Απριλίου και οι τιμές ξεκινάνε από 50 ευρώ για την αρένα και φτάνουν τα 120 ευρώ για τα VIP. Τα πρώτα 2.000 εισιτήρια θα διατίθενται προς 45 ευρώ. Όσο για την παραμονή του Santana και των συνεργατών του δεν γνωρίζουμε πολλά. Θα έρθει κατευθείαν από την Κωνσταντινούπολη και είναι πολύ πιθανό να μείνει τρεις μέρες στην Αθήνα» δηλώσαν από την Eleven Group.


Περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία του Carlos Santana στην Αθήνα, σύντομα !!!


Σχετικές Αναρτήσεις
Ο Mr Ντέμης - «Group Eleven» - Νικολαΐδης !!!




Read more...

Η Έλλη Κοκκίνου στην Eurovision του 2010 (?) !!!


Μπορεί καλά καλά να μην έχει γίνει ακόμα
η φετινή Eurovision - στην οποία μας εκπροσωπεί ο Σάκης Ρουβάς-
τα σενάρια όμως για την επόμενη ελληνική συμμετοχή έχουν αρχίσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Έτσι λοιπόν, μετά την Τάμτα, τη Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τη Μάρω Λύτρα, κάποιοι πιστεύουν πως η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 2010.

«Δεν έχω πει ούτε ναι ούτε όχι» δήλωσε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Real News.
«Γενικά το βλέπω πιο θετικά απ’ ό,τι στο παρελθόν, αλλά πάντα με πολλή σκέψη!» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι πιστεύει για τον Σάκη Ρουβά, η Έλλη απάντησε: «Προγνωστικά στη Εurovision δεν μπορεί να δώσει κανένας γιατί θα είναι άκυρος!» λέει. «Όσο καλό να είναι το τραγούδι και ο τραγουδιστής, ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά, γιατί πάντα το αποτέλεσμα κρίνεται την τελευταία στιγμή».

Λέτε να δούμε την Έλλη Κοκκίνου του χρόνου στην Eurovision ;

Πάντως μιας και μιλάμε για την Eurovision, μην ξεχνάτε ότι θα ταξιδέψουμε στην Ρωσία αφού συμμετέχουμε στην Ελληνική δημοσιογραφική αποστολή και θα μαθαίνετε καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν εκεί.


Read more...

Ο Roberto Benigni στο Μέγαρο Μουσικής !!!


Ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
για να παρουσιάσει αποσπάσματα από τη «Θεία Κωμωδία» του Δάντη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Εισέβαλε δυναμικά στην καρδιά μας το 1997 και την κατέκτησε υποδυόμενος τον Guido ένα ξένοιαστο λογιστή εβραϊκής καταγωγής που ζει τη ζωή με άξονα το χιούμορ του σαν ένα παραμύθι στην, κατεχόμενη από τους Γερμανούς, Ιταλία .

Μας συγκλόνισε με την ερμηνεία του, μας συγκίνησε με την ευαισθησία του λέγοντας μας σχεδόν αφοπλιστικά πως τελικά… « Η ζωή είναι ωραία».

Ο λόγος για Roberto Benigni, έναν από τους σπουδαιότερους κωμικούς ηθοποιούς τιμημένος με βραβείο Όσκαρ για τη ταινία του « Η ζωή είναι ωραία»- ο οποίος ξεκινά φέτος μια παγκόσμια περιοδεία παρουσιάζοντας την «Θεία Κωμωδία» του Δάντη(με μία παράσταση που φέρει τον τίτλο «Inferno e Paradiso» η «Κόλαση και Παράδεισος» στα ελληνικά), το σπουδαιότερο ιταλικό επικό ποίημα και ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης έρχεται στην Αθήνα για δύο ξεχωριστές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Μαΐου. Από τα τρία μέρη της «Θείας Κωμωδίας» του Δάντη, Roberto Benigni θα παρουσιάσει την Κόλαση ενώ ειδικά για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα ο Ιταλός κωμικός επέλεξε το 5ο canto που διαπραγματεύεται την έννοια της αγάπης.

Η κινητικότητα του, το απαράμιλλο ταλέντο του, η πληθώρα των μέσων έκφρασής του, ο λυρισμός και η ευαισθησία του, η υποκριτική του δεινότητα, η αύρα χαράς, γέλιου και αγάπης που μεταφέρει στο κοινό του, καθιστά τον Roberto Benigni ιδανικό ερμηνευτή αυτού του μυστηριακού κειμένου.

Ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός- σκηνοθέτης με τον ευρηματικό του πρόλογο και την παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας των αυτοσχεδιασμών του, προσδίδει στην «Θεία Κωμωδία» ευκολία πρόσβασης και «λαϊκότητα», φέρνοντάς την πιο κοντά στο θεατή, σε συσκευασία ενός «αληθινού σόου-υψηλής αισθητικής». Η Θεία Κωμωδία του Δάντη γράφτηκε στο διάστημα 1308 ? 1321. Ο αρχικός τίτλος του έργου ήταν «Κωμωδία» ενώ ο όρος «Θεία» προστέθηκε μεταγενέστερα από τον Βοκάκιο, το 1555.

Το έργο διαιρείται σε τρία μέρη: Κόλαση, Καθαρτήριο και Παράδεισος, το καθένα αποτελούμενο από 33 ωδές (cantos). O αριθμός τρία είναι κυρίαρχος σε όλο το ποίημα και η χρήση του δεν θεωρείται τυχαία. Οι ωδές είναι επίσης γραμμένες σε ενδεκασύλλαβο στίχο, ενώ το καθένα από τα τρία μέρη της κλείνει με τη λέξη «άστρα».

Ο Δάντης στην Θεια Κωμωδία περιγράφει σε πρώτο πρόσωπο ένα φανταστικό ταξίδι του στον Άδη που ξεκινά την Μεγάλη Παρασκευή του 1300, στις 8 Απριλίου. Το παρουσιάζει με απίστευτη αληθοφάνεια μέσω της χρήσης πλήθους στοιχείων και λεπτομερειών. Οι ώρες, οι τοποθεσίες και το δρομολόγιο του αφηγητή καταγράφονται με μαθηματική ακρίβεια. Κατά το πέρασμα του από τη Κόλαση και το Καθαρτήριο, ο ποιητής συνοδεύεται από το δάσκαλο του Βιργίλιο, ενώ η πορεία του στο Παράδεισο γίνεται με τη παρουσία της Βεατρίκης, ο χαρακτήρας που αντιπροσωπεύει το γυναικείο πρότυπο κατά τον Δάντη και βασίζεται πιθανότατα στην Βεατρίκη Πορτινάρι, υπαρκτό πρόσωπο στη ζωή του.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο Άδης έχει σχήμα αναποδογυρισμένου κώνου με το πλατύ στόμιο του να βρίσκεται κάτω από την Ιερουσαλήμ και την αιχμηρή άκρη του στο κέντρο της Γης.

Η κόλαση αποτελείται από εννέα κύκλους, οι οποίοι στενεύουν διαδοχικά καθώς κινείται κανείς κατηφορικά. Κάθε κύκλος του Άδη αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες αμαρτίες, ολοένα βαρύτερες καθώς και στις αντίστοιχες τιμωρίες που επιβάλλονται.

Ο Δάντης σύμφωνα με την Αριστοτέλεια φιλοσοφία περί ηθικής και αρετής, κατατάσσει τις αμαρτίες σε πράξεις ακράτειας, όπως είναι η φιληδονία, η λαιμαργία, η φιλαργυρία και σε πράξεις κακίας ή βίας.


Roberto Benigni

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
(Αίθουσα Φίλων της Μουσικής)

Τρίτη 5 & Τετάρτη 6 Μαΐου


Έναρξη Προπώλησης εισιτηρίων:
Τετάρτη 1 Απριλίου
Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στην Ερμού 1,
Τηλ.: 210 72 82 333

Τιμές εισιτηρίων:
35€ (Φοιτητικό)
50€ (Γ’ ζώνη)
70€ (Β’ ζώνη)
90€ (Α’ ζώνη)
110€ (VIP)
Πληροφορίες: 210 72 58 510

ROBERTO BENIGNI
ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ

Σκηνοθέτης :

Tu mi turbi (1983)
Non ci resta che piangere (1984)
Ο διαβολάκος - Il piccolo diavolo (1988)
Τζόνι Οδοντογλυφίδας - Johnny Stecchino (1991)
Το τέρας - Il mostro (1994)
Η Ζωή είναι ωραία - La vita è bella (1997)
Πινόκιο - Pinocchio (2002)
Ο Τίγρης και το χιόνι - La tigre e la neve (2005)

Ηθοποιός:

Berlinguer ti voglio bene, σε σκηνοθεσία του Giuseppe Bertolucci (1977)
Chiaro di donna, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γαβρά (1979)
Chiedo asilo, σε σκηνοθεσία του Marco Ferreri (1979)
La luna, σε σκηνοθεσία του Bernardo Bertolucci (1979)
Letti selvaggi, σε σκηνοθεσία του Luigi Zampa (1979)
I giorni cantati, σε σκηνοθεσία του Paolo Pietrangeli (1979)
Il Papocchio, σε σκηνοθεσία του Renzo Arbore (1980)
Il resto del Papocchio, σε σκηνοθεσία του Renzo Arbore (1981)
Il minestrone, σε σκηνοθεσία του Sergio Citti (1981)
Anche i ladri hanno un santo, σε σκηνοθεσία του Giampiero Tartagni (1981)
F.F.S.S., σε σκηνοθεσία του Renzo Arbore (1983)
Effetti personali, σε σκηνοθεσία του Giuseppe Bertolucci (1983)
Tuttobenigni, σε σκηνοθεσία του Giuseppe Bertolucci (1983)
Στην παγίδα του νόμου - Down by Law, σε σκηνοθεσία του Jim Jarmusch (1986)
Καφές και τσιγάρα, σε σκηνοθεσία του Jim Jarmusch (1986)
Η φωνή του φεγγαριού - La voce della luna, σε σκηνοθεσία του Φεντερίκο Φελίνι (1990)
Μια νύχτα πάνω στη Γη - Night on Earth, σε σκηνοθεσία του Jim Jarmusch (1991)
Ο γιος του Ροζ Πάνθηρα, σε σκηνοθεσία του Blake Edwards (1993)
Tuttobenigni 95/96 (1995)
Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα, σε σκηνοθεσία του Claude Zidi (1999)


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online