Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο Νίνο πάει φαντάρος !!!


Την στρατιωτική του θητεία κλήθηκε να υπηρετήσει ο Νίνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιαστεί στο κέντρο κατάταξης της Ρόδου στις 18 Μαίου.
Αν και είχε ακουστεί ότι θα υπηρετήσει στο Ναυτικό (εκεί που πάνε όλοι οι VIPS δηλαδή αφού Ναυτικό= λούφα ) τελικά θα υπηρετήσει στο στρατό ξηράς.

«Είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Είναι χαρούμενος γιατί θα υπηρετήσει τη θητεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο. Όταν βρίσκεται στο νησί του είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Ήρεμος, χαμογελαστός, κοινωνικός. Εκεί ξεχνάει ότι είναι διάσημος, γιατί βρίσκεται μαζί με τους γονείς του που τους έχει τεράστια αδυναμία και τους παιδικούς του φίλους. Αν δεν αγαπούσε τόσο πολύ το τραγούδι και τις ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές, θα είχε επιστρέψει μόνιμα εκεί. » δήλωσε φίλος του Νίνο.

Όπως καταλαβαίνεται πιο πολύ θα είναι έξω παρά “μέσα”. ‘’Έτσι δεν γίνεται με όλους ;
Ο μόνος που έκανε πιο σωστή θητεία (λέμε τώρα) είναι ο Κώστας Μαρτάκης. Ο οποίος ήταν τρείς μέσα 4 έξω. Κάτι ήταν κι αυτό.

Για να δούμε τι θα κάνει και ο Νίνο. Ο οποίος αυτήν την περίοδο ψάχνει για νέα δισκογραφική θέση αφού φαίνεται ότι η διαμάχη που είχε με την Heaven συνεχίζει να υπάρχει και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

blogger templates 3 columns | Make Money Online