Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Η sexy Ρόζα Αντζουλάτου στο Max !!!



Αν σου πούμε ότι την επόμενη μέρα της συνέντευξης έστειλε έξι μηνύματα, πήρε τρεις φορές τηλέφωνο κι έγραψε ένα mail στις τέσσερις το πρωί, θα την θεωρήσεις απλά τρελή. Αν σου πούμε ότι έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή, εργάζεται στο εμπορικό τμήμα των Αττικών Εκδόσεων, ασχολείται ερασιτεχνικά με το photo-modeling και θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την τηλεόραση, θα την πεις πολυάσχολη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αν δεις προσεκτικά τις επόμενες σελίδες, θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα και θα κάνεις join στο club των ανδρών που θα δέχονταν να μην πάρουν άδεια αυτό το καλοκαίρι για να περάσουν ένα βράδυ στο κρεβάτι της.

Εργάζεσαι ως διαφημίστρια. Φαντάζομαι ότι το παρουσιαστικό σου σε βοηθάει να πουλήσεις πολύ πιο εύκολα το προϊόν στον υποψήφιο πελάτη σου...

Το όμορφο παρουσιαστικό ευνοεί οποιοδήποτε επάγγελμα. Μια όμορφη γυναίκα νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό το βγάζει και στη δουλειά της, ακόμα κι αν είναι τηλεφωνήτρια. Εγώ, πάλι, δεν έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση.Δεν βρίσκω πάνω μου την κλασική γυναικεία ομορφιά, ωστόσο νιώθω ότι εκπέμπω μια σεξουαλικότητα.

Οφείλω να σου πω ότι είσαι όμορφη και σέξι ταυτόχρονα. Εσύ τι θεωρείς σεξουαλικό πάνω σου;

Το βλέμμα μου και το αυθόρμητο χαμόγελό μου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποια σέξι στοιχεία στο σώμα μου. Όμως η σεξουαλικότητα έχει να κάνει περισσότερο με το τι εκπέμπεις και εμπνέεις ως προσωπικότητα.

Σε χαλάει κάτι πάνω σου;

Ναι, το ύψος μου. Θα ήθελα να ήμουν πιο ψηλή για πολλούς και διάφορους λόγους.

Γιατί θα ήθελες να είσαι πιο ψηλή; Για να φτάνεις τους μπασκετμπολίστες;

Για να φτάνω τη βαλίτσα στο πάνω ράφι, αν κι ένας μπασκετμπολίστας δεν θα ήταν κακή ιδέα. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για έναν τέως μπασκετμπολίστα, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα.



Η Τζούλια, η νομική και το πολεμικό ρεπορτάζ

Πολλοί λένε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα. Τι παραπάνω θεωρείς ότι έχει από σένα;

Έχει μια μεγαλύτερη κλίση στο αριστερό της μάτι προς τα δεξιά. Κοινώς είναι αλλήθωρη. Μου φαίνεται πάντως μεγαλύτερη πρόκληση να σου απαντήσω τι δεν έχει παραπάνω από μένα. Για όσους ξέρουν να χειρίζονται την ελληνική γλώσσα, είναι κατανοητή η διαφορά μεταξύ των δύο.

Τι δεν έχει λοιπόν παραπάνω;

Ας αφήσουμε μετά από όλα τα παραπάνω τους αναγνώστες να το κρίνουν αυτό. Προκαλώ αρκετά με τις φωτογραφίες μου. Δεν θέλεις να επιστρατεύσω και τον προκλητικό μου λόγο.

Δεν σε βλέπω να τη συμπαθείς πολύ, αν και είστε και οι δύο από την Κεφαλλονιά.

Δεν τη γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν έχω κάτι απέναντί της. Απλά είμαστε πολύ διαφορετικές εμφανισιακά. Εκείνη είναι μια χαρακτηριστική ξανθιά κι εγώ μια χαρακτηριστική μελαχρινή.

Πες μου μερικά άλλα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν πέρα από αυτό.

Έχω πολύ έντονη φαντασία, είμαι πολύ δημιουργική, εργασιομανής, δραστήρια, τολμηρή, δοτική, γοητευτική, επικοινωνιακή, με έντονη αίσθηση του χιούμορ και, θεωρώ, αρκετά σεξουαλική.

Φαντάζομαι, σου αρέσει να προκαλείς και με το ντύσιμό σου.

Μου αρέσει να προκαλώ το θαυμασμό και όχι τη λίμπιντο ενός άντρα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αυτό όταν μιλάμε για τα ξένα βλέμματα. Σε έναν άντρα που μου αρέσει εννοείται ότι με ενδιαφέρει να προκαλώ και τη λίμπιντο.

Πρέπει να προκαλούσες τους άντρες και από τα φοιτητικά σου χρόνια στη Νομική.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν πατούσα ποτέ στη σχολή και περνούσα τα μαθήματα με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Σκονάκια, hands free και το λεγόμενο «σύστημα» που δεν μπορώ να σου πω τι είναι, αλλά έχει σώσει πολύ κόσμο.

Έχεις σκεφτεί καθόλου να πουλήσεις την ομορφιά σου στο γυαλί;

Είναι μέσα στις επόμενες φιλοδοξίες μου και έχω κάνει ήδη κάποια πράγματα στην τηλεόραση. Έκανα τη διαφήμιση του ΑΥΡΑ, των Goody’s και ένα αφιέρωμα στην εκπομπή «Σιγά μην κάτσω να σκάσω». Μου άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία, και αν μου γινόταν μια καλή πρόταση, θα ήθελα σίγουρα να ασχοληθώ πιο σοβαρά.

Σε τι εκπομπή μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου;

Το ότι έχω ένα καλό παρουσιαστικό με καταδικάζει στο να νομίζει κάποιος ότι μπορώ μόνο να μετέχω στα πάνελ κάποιων εκπομπών «κοινωνικής κριτικής» και ίσως είναι ένα βήμα που θα χρειαστεί να κάνω για να φτάσω να είμαι κοντά σε άλλους δημοσιογράφους. Με ενδιαφέρει πιο πολύ το πολιτικό και το πολεμικό ρεπορτάζ. Εφηβικό μου όνειρο υπήρξε το να γίνω πολεμική ανταποκρίτρια.

Γιατί δεν συνδυάζεις τη νομική με την τηλεόραση;

Είμαι της άποψης ότι καλός δικηγόρος είναι αυτός που μπορεί να αθωώσει και να στηρίξει τον ένοχο. Τον αθώο ενδεχομένως μπορούν όλοι. Θα είχα δεοντολογικούς φραγμούς, αν έπρεπε να υπερασπιστώ έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Κάνεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχεις χρόνο να βγεις, να γκομενίσεις, να διασκεδάσεις;

Δεν έχω ελεύθερο χρόνο, αλλά ακόμα κι όταν είμαι κομμάτια, αν βρω καλή παρέα, θα βγω. Πάω παντού όπου πάει η παρέα μου.

Sex & Roses

Περνάς καλύτερα όταν είσαι single ή όταν είσαι με κάποιον;

Δεν αντέχω να είμαι μόνη μου. Είμαι σαν μωρό, έχω ανάγκη από μια καλή συντροφιά.

Aν γινόσουν εισαγγελέας, ποια ποινή θα επέβαλλες σε έναν άντρα που θα αδιαφορούσε για σένα;

Η μεγαλύτερη ποινή που μπορώ να επιβάλω σε οποιονδήποτε άντρα είναι να τον περιφρονήσω.

Τι μπορεί να βρεις σέξι σε έναν άντρα;

Το μυαλό του, το χιούμορ του, την εργατικότητά του. Το σεξαπίλ δεν έχει να κάνει τόσο με την εξωτερική εμφάνιση κάποιου, αλλά με το ποιος είναι εσωτερικά. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι είμαι εγκεφαλικός άνθρωπος;

Ακόμα κι από μια εγκεφαλική κοπέλα περιμένω να μην είναι αδιάφορη για την οικονομική κατάσταση του συντρόφου της.

Η οικονομική κατάσταση βρίσκεται σε συνάρτηση με αυτά που σου είπα πριν. Αν ο άλλος είναι έξυπνος και εργατικός, οδεύει και προς μια καλή οικονομική κατάσταση. Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι μου αρέσει πολύ να με φροντίζουν και αυτό να γίνεται τόσο συναισθηματικά, όσο και υλικά.

Το χειρότερο ελάττωμα σε έναν άντρα ποιο μπορεί να είναι;

Η φειδώ, τόσο υλική όσο και συναισθηματική. Ακόμα με ενοχλεί ο εγωισμός, η κρυψίνοια, η αχαριστία και η παρασκηνιακή συμπεριφορά.

Η φειδώ; Προτιμάς τους large άντρες;

Αυτούς που είναι πραγματικά large και δεν το παίζουν.

Για να είναι κάποιος σύντροφός σου τι χρειάζεται;

Πρέπει να έχουμε καλή χημεία στο κρεβάτι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεύτερη ευκαιρία στο σεξ δεν δίνω. Αν δεν κολλάμε εκεί, τελείωσε.

Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ με καμία κοπέλα που να τη λένε Ρόζα. Πώς είναι αυτή η εμπειρία για έναν άντρα;

Είναι σπάνια εμπειρία, από πλευράς ονόματος τουλάχιστον. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα, θα σου απαντήσω με τη φράση της Σκάρλετ Γιόχανσον από το Match Point: «κανείς δεν ζήτησε ποτέ τα λεφτά του πίσω».

Το όνομά σου παραπέμπει σε μια ρομαντική κοπέλα. Είσαι ρομαντική ακόμα και στο κρεβάτι;

Είμαι τρελά ρομαντική στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο στο κρεβάτι μου.

Το αν θα έχεις χημεία με έναν άντρα μπορείς να το διαισθανθείς πριν κοιμηθείς μαζί του;

Όχι, πρέπει να το ζήσω πρώτα. Αλλά αν υπάρχει χημεία, δένομαι απόλυτα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝTIΝΟΣ ΛΙΑΚΟΣ (EFFEX+)

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες της Ρόζας στο νέο τεύχος του Max που κυκλοφορεί.


Read more...

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Οι Kiss Μαδιαμ στο Hot Show Biz News!!!


Προσοχή !!! Συναγερμός. Οι Kiss Μαδιάμ κατέφτασαν.

Φοράνε έντονο Make Up, κέρδισαν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
και έχουν αποκτήσει μεγάλο fun club.

Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι τύποι ;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More.


Οι Kiss Μαδιάμ, το συγκρότημα που κέρδισε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ετοιμάζεται για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Σήμερα έφτασαν στο mail μας τρία τραγούδια του συγκροτήματος μαζί με ένα δελτίο τύπου που παρουσιάζει το συγκρότημα με ένα μοναδικό σατιρικό τρόπο.

Είναι ανατρεπτικοί, πρωτοποριακοί, γεμάτοι χιούμορ.

Δεν δίστασαν να κάνουν το «Holiday» των Scorpions σε «Πάμε Διακοπές», το «Mamma Mia» σε «Αγαμία», το «I will survive» σε «Θα μου τη Φάει», το «Non, je ne regrette rien» της Εντίθ Πιαφ σε «Τριανταρια». Και έπονται πολλά ακόμη...

Οι Kiss Μαδιάμ που από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση στο σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» σήκωσαν θύελλα όχι μόνο τηλεοπτική, αλλά και ιντερνετική, καθώς στο youtube σημείωσαν πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ρεκόρ επισκεψιμότητας!



Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Sony Bmg και φυσικά θα περιέχει γνωστά τραγούδια με τις μοναδικές αλλαγές που μόνο οι Kiss Μαδιάμ ξέρουν να κάνουν.

Οι Kiss Μαδιαμ είναι οι:

Τζίμης Καρπερός (τραγουδιστής)
Τζόνι Βαρβάτος (μπουζούκι και φωνή)
Άκης Σερνικός (κιθάρα)
Γιώργος Μορμόνος (ντραμς)


Αυτό είναι το δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι Kiss Μαδιάμ.

<<ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΚΑΤΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ KISS ΜΑΔΙΑΜ-ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΤΟΝΟ MAKE UP-ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ;-ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»-ΑΓΑΜΙΑ- ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΝΤΟΛΤΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑ-ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ VIEWS ΣΤΟ YOUTUBE-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ;-ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ-ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ-ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;-ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ-ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ-ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ;-ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ PARTY-ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ-ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; -ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ!-ΑΚΟΥΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ LED ZEPPELIN ΚΑΙ ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟΥ ΣΕΞ;-ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΝΤΑΙ;-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ;-ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;-ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ;-ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΤ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ;- ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ;;;;;;>>




Απολαύστε τα τρία τραγούδια των Kiss Μαδιαμ. Δείτε τα video και θυμηθείτε τις μοναδικές εμφανίσεις τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Αγαμία


Dolce Kampana


Pame diakopes










Read more...

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός… τα δίνει όλα!!!


Το νέο του τραγούδι μας παρουσιάζει ο ανερχόμενος
Κωνσταντίνος Γαλανός με τίτλο «Όλα στα ΄δωσα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Δεύτερο single από τον Κωνσταντίνο Γαλανό, το νέο ταλαντούχο τραγουδοποιό και ερμηνευτή που ήρθε ...με δύναμη από τη Θεσσαλονίκη και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εκφραστική ερμηνεία του σε υπέροχα ερωτικά τραγούδια: «Όσο εγώ κανένας», «Να σ' αγαπάει να του πεις» και τώρα «Όλα στα ΄δωσα».

Το νέο αγαπημένο single των ραδιοφώνων έρχεται από τον Κωνσταντίνο Γαλανό που σίγουρα δεν μας τα έχει δώσει όλα ακόμη!

Απολαύστε το καινούργιο τραγούδι του Κωνσταντίνου.

Μουσική/στίχοι :Κώστας Γαλανός



Read more...

«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» για τον Νίκο Βέρτη !!!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για τον χαρισματικό Νίκο Βέρτη
με το τριπλά πλατινένιο του album

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Με αφορμή το νέο single του τελευταίου του album σας παρουσιάζουμε για άλλη μια φορά το τριπλά πλατινένιο album του Νίκου Βέρτη «όλα είναι εδώ»

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Κι όλα γυρίζουν σε ένα δίσκο: βαριές υπογραφές προικισμένων συνθετών κι ευρηματικών στιχουργών. Μια ευφυής ενορχήστρωση που δένει αριστοτεχνικά διαφορετικές μουσικές φόρμες. Και η ανεπανάληπτη ερμηνεία του Νίκου Βέρτη που δίνει στα τραγούδια την τελική τους πνοή.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Από το ομώνυμο πρώτο τραγούδι του δίσκου όπου ο εξαίρετος Χρήστος Νικολόπουλος δίνει λιτό, λαϊκό και στιβαρό ρυθμό στους στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη.

Τον Αντώνη Βαρδή απρόβλεπτο όσο ποτέ –σε τέσσερα κομμάτια που κινούνται σ’ όλη τη μουσική γκάμα από το λαϊκό τραγούδι ως την μπαλάντα και το έθνικ, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου–

Τον Παναγιωτή Παυλή στους στίχους και τη μουσική του «Προδοσία στην αγάπη». Τον Δημήτρη Δέκο που μελοποίησε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου (η τελευταία υπογράφει τους στίχους και σ’ ένα παραδοσιακό αρμένικο κομμάτι).

Και τέλος, τον ίδιο το Νίκο που στο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ υπογράφει κι ως συνθέτης τέσσερα τραγούδια σε στίχους, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Νίκου Γρίτση, Βίκυς Γεροδόθωρου, δικούς του και του Αδάμου.

Το τελευταίο δεν είναι άλλο από το ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, τη λεπταίσθητη μπαλάντα που ο Νίκος Βέρτης παρουσίασε για πρώτη φορά τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2008.

Και οι εκπλήξεις του δίσκου δεν σταματούν εδώ!

Το «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» κυκλοφορεί σε τριπλή έκδοση. Η πρώτη, με τα 12 τραγούδια του δίσκου συν ένα πολυσέλιδο περιοδικό αφιερωμένο στο Νίκο Βέρτη τη ζωή του και την καριέρα του, πηγαίνει σε 14000 σημεία διανομής σε όλη τη χώρα, στην τιμή των 9.90 ευρώ.

Η δεύτερη (κανονική έκδοση-jewel box) διατίθεται στα καταστήματα δίσκων σε προνομιακά χαμηλή τιμή, όπως άλλλωστε και η τρίτη, συλλεκτική έκδοση σε κασετίνα με δύο cd: το ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ κι ένα Mega Mix με 13 μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη σ’ ένα non stop party!

Για πρώτη φορά η Universal Music κι ο Νίκος Βέρτης, δύο μόλις χρόνια μετά από τον διπλά πλατινένιο του δίσκο «Μόνο για σένα» που ξεπέρασε τα 60.000 αντίτυπα σε πωλήσεις, επιχειρούν τέτοιο άνοιγμα σε νέα σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα και σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για την αγορά των δίσκων!





Απολαύστε το νέο hit του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Βαρέθηκα»


Read more...

Non Stop Mix 5!!!


Η Heaven και ο Ρυθμός 949 παρουσιάζουν το
πέμπτο μέρος της δημοφιλούς συλλογής Non Stop Mix

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Όλα τα radio hits της εποχής σε ένα non stop mix cd από τον μουσικό παραγωγό και Dj Νίκο Χαλκούση

Non Stop διασκέδαση για ένα Non Stop καλοκαιρινό Party

Το cd κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Venus Travel το οποίο δίνει την ευκαιρία με την αγορά του cd να γίνεται ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 3 μαγευτικά ταξίδια.


Read more...

H Δέσποινα Βανδή έγινε 40!!!



Τι εξομολογήθηκε την ημέρα
των γενεθλίων της;


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

«Το ξέρω ότι δεν πρέπει να λες την ευχή που κάνεις όταν σβήνεις τα κεράκια στην τούρτα, αλλά μια φορά γίνεσαι 40 χρόνων... Εύχομαι να μείνουν τα πράγματα στη ζωή μου όπως είναι σήμερα και να μην αλλάξει τίποτα. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν, να κάνουν οικογένειες και να με έχουν κοντά τους για πολύ καιρό».

Νομίζω ότι αυτά είναι τα γενέθλια που η Δέ¬σποινα περίμενε περισσότερο απ' όλα, ίσως ακόμη περισσότερο κι από τότε που ήταν 5-6 χρόνων στο σπίτι της, στην Καβάλα, με τη μεγάλη της αδελφή και το μεγάλο της αδελφό, τη μαμά της και τον μπαμπά της.

Πάντα μου έλεγε ότι περίμενε να δει τι θα έχει συμ¬βεί όταν γίνει 40 χρόνων και ότι θα ήθελε να είναι καλά και όμορφη για να μπορέσει να το φωνάξει. Και νομίζω ότι είναι και τα γενέθλια που θα ευχαριστηθεί περισσότερο από όλα, γιατί θα τα γιορτάσει στο καινούργιο της σπίτι με τον Ντέμη και τους φίλους τους, αφού κοιμήσει τον Γιώργο και τη Μελίνα.

Δεν είναι ότι θα κάνει κάτι φοβερό. Δεν θα έρθει πολύς κόσμος στο σπίτι ούτε και θα παίζει δυνατά η μουσική. Αλλά θα είναι σίγουρα ευτυχισμένη.

Το βράδυ αυτό των γενεθλίων της, αν καταφέρει να μείνει για λίγη ώρα μόνη -ίσως στο μπάνιο ή εκεί στο λαχανόκηπο φορώντας το σορτσάκι της κι ένα ζευγάρι σαγιονάρες- θα τα σκεφτεί όλα αυτά.

Θα θυμηθεί την εικόνα της μελαχρινής πιτσιρίκας που δεν μπορούσε να πάει πενθήμερη γιατί δεν έφταναν τα λεφτά, της φοιτήτριας που τραγουδούσε κρυφά σ' ένα μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο και έλεγε ψέματα ότι τη λένε «Έλλη» για να μην το μάθουν οι γονείς της και τα αδέλφια της και μετά της σταρ που πηγαίνει με βραδινή δερμάτινη τουαλέτα στα World Music Awards στο Μόντε Κάρλο ή δίνει αυτόγραφα στη Ρωσία και στην Αμερική.

Θα θυμηθεί εκείνη την ημέρα που έστειλε από ένα γραπτό μήνυμα στους φίλους της πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Ισπανία («θα μου λείψεις»)...

Τότε που γέννησε τη Μελίνα σ' ένα νοσοκομείο στη Μαδρίτη, που δεν την καταλάβαι¬ναν όταν φώναζε «πονάω» (τη μέρα που γέννησε, μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε μόνο «φίλη μου...») και θα θυμηθεί συναυλίες και θα θυμηθεί ταξίδια και ραντεβού με τον άντρα της, τον άντρα που θαυμάζει περισσότερο από όλους.

Και μετά θα έρθει η τούρτα και θα σβήσει τα κεράκια της.

Και θα είναι περήφανη που θα είναι 40. Θα ευχηθεί να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή της. Να είναι όλοι καλά και υγιείς. Να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν, να κάνει κι άλλο παιδί, να συνεχίσει να είναι περήφανη για τους ανθρώ¬πους που αγαπάει.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί


Read more...

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

«Next Top Model» με την Βίκυ Καγιά !!!


Το νέο τηλεπαιχνίδι/reality «Next Top Model»
θα παρουσιάζει η πανέμορφη Βίκυ Καγιά
από την νέα τηλεοπτική σεζόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"Εκεί που το όνειρο συναντά την πραγματικότητα και η ομορφιά την επαγγελματική καταξίωση… Εκεί βρίσκεται το Next Top Model. Aφού έκανε το γύρο του κόσμου, το διάσημο show έρχεται επιτέλους στη χώρα μας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά...

Έχει παιχτεί με επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης! Τώρα, το Next Top Model δίνει επιτέλους την ευκαιρία και στις Ελληνίδες να κάνουν μια super καριέρα στο modeling.

Παράλληλα, δίνει σ’ εμάς την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα άδυτα της μόδας, πίσω από τα λαμπερά εξώφυλλα και τις πασαρέλες, πίσω από τα φλας της διασημότητας... Μια αποκαλυπτική ματιά στις δυσκολίες, τα οφέλη, τις θυσίες, τις σχέσεις και την πραγματικότητα του modeling.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Οι παίκτριες θα κουραστούν πολύ, γιατί το Next Top Model δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Τις περιμένει σκληρή δουλειά: επαγγελματικό training, κοπιαστικές δοκιμασίες και τέλος, η αυστηρή αξιολόγηση μιας ομάδας ειδικών από το χώρο της μόδας (image makers, fashion editors, σχεδιαστές, φωτογράφοι μόδας, στυλίστες).

Σε αυτούς ανήκει ο τελευταίος λόγος. Αυτοί αποφασίζουν ποια θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα και ποια θα αναδειχθεί τελικά το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το show μας παρουσιάζει όλη την εξέλιξη της προετοιμασίας των κοριτσιών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα λάθη και τις αντιρρήσεις τους, τη χαρά ή την απογοήτευση που βιώνουν σε κάθε τους προσπάθεια, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις, αφού θα συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι.

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε ενθουσιασμένη που της δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει το Next Top Model.

Και φυσικά, είναι η ιδανική οικοδέσποινα, αφού από πολλή νεαρή ηλικία μπήκε στον χώρο της modeling και κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα και να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.


Η ίδια δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθούσα ανελλιπώς το Next Top Model στο εξωτερικό και ονειρευόμουν να συμμετάσχω κάποτε σε αυτό. Μάλιστα, συχνά ταυτιζόμουν με τις παίκτριες και με συγκινούσαν οι προσπάθειές τους, γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δύσκολη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει μια κοπέλα σ’ αυτό το χώρο για να πετύχει την επαγγελματική καταξίωση».

Αυτή την περίοδο, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στις Η.Π.Α., όπου παρακολουθεί σεμινάρια στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute, στη Νέα Υόρκη. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραγωγούς του Americas’ Next Top Model και να συζητήσει μαζί τους για την ελληνική version του show.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και, αν κρίνουμε από την ως τώρα ανταπόκριση, είναι πάρα πολλές οι Ελληνίδες που φιλοδοξούν να γίνουν το επόμενο top model.

Όσες θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο modeling, μπορούν να καλέσουν από σταθερό στο 210 8119988 (αστική χρέωση) ή να στείλουν με sms: TOP (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54991 (χρέωση 1,19€/sms συμπεριλ.ΦΠΑ).


Δείτε μερικά video από το «Next Top Model» του εξωτερικού








Read more...

«Σε δέκα λεπτά» από τον Γιάννη Χαρίση !!!


Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά μας παρουσιάζει
ο πολυτάλαντος και ανερχόμενος Γιάννης Χαρίσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Γιάννης Χαρίσης έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Στα 14 ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και Βυζαντινής μουσικής.

Έχει τραγουδήσει με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής αλλά γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε από την μουσική ακαδημία Dream Show όπου κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό.

Το αποκορύφωμα βέβαια για την μέχρι τώρα πορεία του Γιάννη έρχεται με την συνεργασία του με τον μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα στο μιούζικαλ «Όνειρα».

«Σε δέκα λεπτά» μας λέει ο Γιάννης στο πρώτο promo από το cd single που θα κυκλοφορήσει 1/8 σε ένα τραγούδι που έχουν γράψει ο Θανάσης Γεωργουλάς τους στίχους και ο Μιχάλης Αβατάγγελος την μουσική.

Ένα τραγούδι που ήδη έχει αρχίσει και ξεχωρίζει.


Καλή ακρόαση!



Read more...

Είσαι MAD για το νέο iPhone 3GS?


Πάρτε μέρος στον πιο αποκλειστικό mad διαγωνισμό και κερδίστε!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σας αρέσει η τεχνολογία? Θέλετε να ξεχωρίζετε?

Το Mad σας χαρίζει πρώτο το πιο cool κινητό της αγοράς! Ένα μοναδικό iPhone 3GS!

Στείλτε τώρα κενό sms στο 54110 (χρέωση 1,19€ / sms συμπ. ΦΠΑ 19%), μαζέψτε όσες περισσότερες συμμετοχές μπορείτε και κάντε το iPhone 3GS δικό σας!

Συντονιστείτε στο Mad TV, Mad Radio 106,2 και www.mad.tv για περισσότερες πληροφορίες.

Mόνο από το MAD!

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι και την Παρασκευή 7 Αυγούστου όπου θα ανακοινωθεί και ο τυχερός νικητής.


Read more...

Η γυμνή Evan Rachel Wood !!!


Η Evan Rachel Wood στην
πρώτη της γυμνή φωτογράφηση

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Τον Απρίλιο που μας πέρασε η ανερχόμενη ηθοποιός Evan Rachel είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ.

Ο φωτογράφος Terry Richardson όμως, τις είχε τραβήξει και αυτές τις γυμνές φωτογραφίες που δεν δημοσιευτήκαν ποτέ.

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό της πανέμορφης και ανερχόμενης Evan και αμέσως μετά απολαύστε τις γυμνές φωτογραφίες της.


evan-rachel-wood-nude-i-D-03 small evan-rachel-wood-nude-i-D-02 small evan-rachel-wood-nude-i-D-01 small


Read more...

Ο Alexander Rybak στον Ρυθμό 949 !!!


Ο Ιούλιος φτάνει στα τελειώματα του και ο Ρυθμός 949
φρόντισε να ανεβάσει τις θερμοκρασίας ακόμα περισσότερο!

Ο Alexander Rybak ήρθε στην Ελλάδα και έδωσε το παρών
στον αγαπημένο σας σταθμό, και μόνο!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η εικοστή Ιουλίου θα είναι μια Δευτέρα που θα θυμούνται για πολύ καιρό οι φαν του Νορβηγού σταρ. Ο θριαμβευτής της Γιουροβίζιον έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη και έδειξε πόσο προσιτός και «ανθρώπινος» είναι!

Η συνέντευξη ήταν μια πραγματική περιπέτεια που θυμίζει… fairytale! Αν και είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, η πτήσεις χάλασαν τα σχέδια του Alexander. Μπορεί όμως η πτήση του Rybak να ματαιώθηκε, όχι όμως και το ραντεβού του με τους ακροατές του Ρυθμού 949!

Δευτέρα 20 Ιουλίου λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ο Alexander Rybak ήρθε στον Ρυθμό και αυτό που ακολούθησε δύσκολα περιγράφεται με λέξεις. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες, πλημμύρισαν τα γραφεία του Ρυθμού, μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τον άνθρωπο που έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με το βιολί του!

Ο Alexander Rybak δεν έδειξε να «χαλιέται» καθόλου! Μίλησε με όλους, φωτογραφήθηκε χωρίς δισταγμό και υπέγραψε ουκ ολίγα αυτόγραφα. Ο Μάκης Πουνέντης τον περίμενε στο στούντιο για μια συνέντευξη α λα Ρυθμός! Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τη βραδιά εκείνη που το Fairytale σάρωσε τα πάντα, αλλά ο κόσμος έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν ξεχνά! Το τηλεφωνικό και ψηφιακό κέντρο του Ρυθμού «βούλιαξε» από μηνύματα αγάπης, ερωτήσεις και αφιερώσεις των ακροατών.

Μεσημέρι Δευτέρας με 36 και βάλε βαθμούς κελσίου! Κι όμως κανένας από όσους βρέθηκαν στον Ρυθμό (Δημοσιογράφοι, κανάλια, ακροατές) δεν έδειξε να νοιάζεται για τον ήλιο που έκαιγε. Πολύ απλά γιατί όλοι μας, έστω και για λίγο, ζήσαμε συντροφιά με τον Alexander Rybak, το δικό μας… παραμύθι!
Πηγή: Ρυθμός 949


Σχετικές αναρτήσεις
Ο Alexader Rybak στην Ελλάδα !!!



035346_RYBAK_1 copysmall 035354_RYBAK_3_OK copysmall 035405_RYBAK_4_OK copysmall 035413_RYBAK_5_OK copysmall


Read more...

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Mad4Video On the go by Frulite


Ο διαγωνισμός Mad4Video On the go by Frulite ανέδειξε
για δεύτερη χρονιά την «εκρηκτική» νεανική δημιουργικότητα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για δεύτερη χρονιά, το Frulite On the go και το Mad βράβευσαν τους νικητές του δημοφιλούς διαγωνισμού Mad4video On the go by Frulite, όπου νέοι άνθρωποι επιστράτευσαν την ενέργεια, τη δημιουργικότητά και … την κάμερά τους, κινηματογραφώντας «εκρηκτικά» video αντλώντας έμπνευση από το Frulite On the Go!

Τα πιο δροσερά, ανατρεπτικά και πρωτότυπα video βραβεύτηκαν την Πέμπτη 16 Ιουλίου σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό party στο club KOO KOO, με παρουσιαστές της βραδιάς τους αγαπημένους MAD VJ’s Αλέξανδρο Συμηριώτη και Έβελυν Καζαντζόγλου.

Οι 6 νικητές του διαγωνισμού Mad4video On the go by Frulite, έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής, κατέγραψαν μοναδικά video στις ακόλουθες κατηγορίες, με εφόδιο την κάμερα, τη φαντασία και το κέφι τους:

1. Street lifestyle video, με ξεκαρδιστικές στιγμές από την πόλη... παρέα με φίλους

2. Μουσικό video clip, όπου οι νέοι δημιουργοί «έντυσαν» με δικές τους εικόνες το αγαπημένο τους ελληνικό ή ξένο τραγούδι

3. Extreme sports στιγμές, με ένταση, δράση και πάθος για κίνηση

4. Διαφημιστικό Spot, όπου οι νέοι έδωσαν την δική τους εκδοχή για ένα πρωτότυπο διαφημιστικό spot του Mad Radio 106,2 ή του εκρηκτικού χυμού Frulite On the Go

5. MAD Video ή απλώς το πιο αστείο, ξεκαρδιστικό και ακραίο video

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζονταν από τους: Ορέστη Ανδρεαδάκη (κριτικό κινηματογράφου), Νίκο Περράκη (σκηνοθέτη), Γιώργο Χρανιώτη (ηθοποιό), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (ηθοποιό) και Κωνσταντίνο Μπουρούνη (Διευθυντή Προγράμματος του Mad TV).

To Frulite On the Go προσέφερε δροσιά και ενέργεια σε όλους τους καλεσμένους και η λήξη του διαγωνισμού γιορτάστηκε με DJ set από τον Ηλία Φραγκούλη, που ανέβασε τους ρυθμούς της βραδιάς!

Στο πάρτυ διασκέδασαν, παρέα με το κοινό, γνωστοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό χώρο και όλοι ανανέωσαν το «κινηματογραφικό» τους ραντεβού για τον επόμενο διαγωνισμό Mad4video On the go by Frulite!


_DSC0745small _DSC0730small _DSC0726small _DSC0718 small _DSC0713small _DSC0700small _DSC0686small _DSC0680small _DSC0676small _DSC0666small _DSC0651small


Read more...

Ο Alexader Rybak στην Ελλάδα !!!


Ο νικητής της φετινής Eurovision, Alexander Rybak
έφτασε στην Ελλάδα χθές το απόγευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Με αφορμή τις εμφανίσεις του σε όλη την Ευρώπη για την προώθηση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, ο νικητής της φετινής Eurovision ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 949 και της δισκογραφικής εταιρείας Universal Music Greece.

Ο 23χρονός Alexander κατέφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα με απευθείας πτήση από το Όσλο της Νορβηγίας.

Σήμερα το πρωί παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους. Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην οικία του πρέσβη της Νορβηγίας στην χώρα μας στον Λυκαβηττό.

Το μεσημέρι βρέθηκε στα studio του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 949 και παραχώρησε μια μοναδική συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη όπου μίλησε για όλα όσα έγιναν στην Eurovision, για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Alexander αναχώρησε σήμερα το απόγευμα για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, που είναι το Παρίσι.

Περισσότερα νέα από την επίσκεψη του Alexander στην Ελλάδα, σύντομα εδώ.


rybak3small rybak1small rybak2small rybak345small

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ρυθμού για την επίσκεψη του Alexander στην Ελλάδα


Read more...

Η Δαλιδά Γκουτιέρεζ είναι η Miss Yupi 2009 !!!


Μέσα από την ψηφοφορία στο yupi.gr που κράτησε αρκετές εβδομάδες
αναδείχθηκε Miss Yupi για το 2009 η πανέμορφη και sexy,
βραζιλιάνικης καταγωγής Δαλιδά Γκουτιέρεζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos


Στον διαγωνισμό του Yupi.gr συμμετείχαν 16 πανέμορφα κορίτσια που εδώ και αρκετές εβδομάδες είχαν μπει στην διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Miss Yupi.

Από τις 16 κοπέλες, τις περισσότερες ψήφους απέσπασε η μοναδική Δαλιδά η οποία εκτός από τις πολλές ψήφους πήρε και την δική της εκπομπή στο YupiTv.

Μετά την καταμέτρηση των SMS, η πρώτη πεντάδα ήταν η εξής:

1 Δαλιδά Γκουτιέρεζ
2 Ελίζαμπεθ Λαΐνη
3 Ελισάβετ Μαυρίδου
4 Δήμητρα Αλεξανδράκη
5 Μαρία Αλεξόγλου

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Δαλιδά και αμέσως μετά τα video με όλες τις υποψήφιες του διαγωνισμού Miss Yupi 2009.

fixed2_95x70_Dalida04_small fixed2_95x70_dalida03_small fixed2_95x70_Dalida02_small fixed2_95x70_Dalida01_small fixed2_95x70__E3V4269_small fixed2_95x70__E3V4255_small fixed2_95x70__E3V4241_small fixed2_95x70__E3V4633_small fixed2_95x70__E3V4616_small fixed2_95x70_IMG_5580_small fixed2_95x70_IMG_5538_small










Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online