Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Τέλος και η Βίκυ Καγιά από τον Πρωινό Καφέ !!!


Ποια θα σερβίρει τον Πρωινό Καφέ από την επόμενη
τηλεοπτική σεζόν τώρα που η Βίκυ θα φύγει ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ίσως να είναι η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Όχι από άποψη τηλεθέασης, αλλά από τις πολλές αλλαγές παρουσιαστών,
αφού και η Βίκυ Καγιά απομακρύνεται από την παρουσίαση της εκπομπής.


Εδώ και δύο μέρες ακούγονται έντονες φήμες ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στον Πρωινό Καφέ από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που η Βίκυ θα φύγει από τον Πρωινό Καφέ, δεν έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά με το ότι η Βίκυ από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του νέου Reality/τηλεπαιχνιδιού με τίτλο «Next Top Model» που θα προβάλλεται από την συχνότητα του Ant1.

Η Βίκυ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και παρακολουθεί εντατικά σεμινάρια σχετικά με την τηλεόραση και ακολουθεί ένα πολύ “βαρύ” πρόγραμμα αφού τα μαθήματα αρχίζουν στις 9 το πρωί και τελειώνουν στις 9 το βράδυ. Στην Ελλάδα θα επιστρέψει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Οριστική απόφαση δεν υπάρχει μιας και ο γενικός διευθυντής του Ant1, Γιώργος Λεβέντης βρίσκεται αυτές τις μέρες στις οντισιόν που γίνονται για το X-Factor 2.

Ποια όμως θα πάρει την πολυπόθητη θέση της Βίκυς στην παρουσίαση του Πρωινού Καφέ ; (έλα ντε)

Δύο είναι τα επικρατέστερα ονόματα και δεν είναι άλλα από αυτά της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ευγενίας Μανωλίδου.

Πιο επικρατέστερη για την θέση της παρουσιάστριας είναι η Τατιάνα, το καινό της οποίας θα πρέπει να καλύψει στην απογευματινή ζώνη η Ευγενία Μανωλίδου με μια εκπομπή κοινωνικού/ενημερωτικού ενδιαφέροντος.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι την άλλη Παρασκευή θα γίνει γνωστό ποια θα πάρει την θέση της Βίκυς Καγιά.

blogger templates 3 columns | Make Money Online