Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Οι Kiss Μαδιαμ στο Hot Show Biz News!!!


Προσοχή !!! Συναγερμός. Οι Kiss Μαδιάμ κατέφτασαν.

Φοράνε έντονο Make Up, κέρδισαν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
και έχουν αποκτήσει μεγάλο fun club.

Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι τύποι ;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More.


Οι Kiss Μαδιάμ, το συγκρότημα που κέρδισε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ετοιμάζεται για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Σήμερα έφτασαν στο mail μας τρία τραγούδια του συγκροτήματος μαζί με ένα δελτίο τύπου που παρουσιάζει το συγκρότημα με ένα μοναδικό σατιρικό τρόπο.

Είναι ανατρεπτικοί, πρωτοποριακοί, γεμάτοι χιούμορ.

Δεν δίστασαν να κάνουν το «Holiday» των Scorpions σε «Πάμε Διακοπές», το «Mamma Mia» σε «Αγαμία», το «I will survive» σε «Θα μου τη Φάει», το «Non, je ne regrette rien» της Εντίθ Πιαφ σε «Τριανταρια». Και έπονται πολλά ακόμη...

Οι Kiss Μαδιάμ που από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση στο σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» σήκωσαν θύελλα όχι μόνο τηλεοπτική, αλλά και ιντερνετική, καθώς στο youtube σημείωσαν πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ρεκόρ επισκεψιμότητας!



Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Sony Bmg και φυσικά θα περιέχει γνωστά τραγούδια με τις μοναδικές αλλαγές που μόνο οι Kiss Μαδιάμ ξέρουν να κάνουν.

Οι Kiss Μαδιαμ είναι οι:

Τζίμης Καρπερός (τραγουδιστής)
Τζόνι Βαρβάτος (μπουζούκι και φωνή)
Άκης Σερνικός (κιθάρα)
Γιώργος Μορμόνος (ντραμς)


Αυτό είναι το δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι Kiss Μαδιάμ.

<<ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΚΑΤΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ KISS ΜΑΔΙΑΜ-ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΤΟΝΟ MAKE UP-ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ;-ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»-ΑΓΑΜΙΑ- ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΝΤΟΛΤΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑ-ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ VIEWS ΣΤΟ YOUTUBE-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ;-ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ-ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ-ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;-ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ-ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ-ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ;-ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ PARTY-ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ-ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; -ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ!-ΑΚΟΥΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ LED ZEPPELIN ΚΑΙ ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟΥ ΣΕΞ;-ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΝΤΑΙ;-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ;-ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;-ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ;-ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΤ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ;- ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ;;;;;;>>




Απολαύστε τα τρία τραγούδια των Kiss Μαδιαμ. Δείτε τα video και θυμηθείτε τις μοναδικές εμφανίσεις τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Αγαμία


Dolce Kampana


Pame diakopes









1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kiss Madiam 4 ever

blogger templates 3 columns | Make Money Online