Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ακυρώθηκε η περιοδεία της Lady Gaga και του Kanye West


Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα tour ακυρώθηκε ξαφνικά
Ήταν η μικρή προπώληση εισιτηρίων ;
Η κακή συμπεριφορά του Kanye στα μουσικά βραβεία ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το «Fame Kills» ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα tour με πρωταγωνιστές την εκκεντρική Lady Gaga και τον οξύθυμο Kanye West.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν η ακύρωση –που δεν έγινε ακόμα επίσημα- έγινε λόγο της μικρής προπώλησης εισιτηρίων.

Άλλοι λένε ότι το tour ακυρώθηκε, μετά την απόφαση του Kanye West, να μην συμμετάσχει στο tour ύστερα από την αρνητική εικόνα που δημιούργησε στα Αμερικάνικα βραβεία του Mtv.

Φυσικά η αδικημένη στην όλη κατάσταση είναι η Lady Gaga, η οποία όταν ο Kanye δήλωσε ότι δεν την θέλει σαν support στις συναυλίες του αλλά να τις κάνουν μαζί σαν δύο μεγάλα ονόματα, χάρηκε πολύ. Τόσο πολύ, που για άλλη μια φορά θέλησε να προκαλέσει, με το γυμνό διαφημιστικό video που κυκλοφόρησε για το tour.

Απολαύστε το video της Lady Gaga, για το tour που απ ότι φαίνεται δεν θα γίνει ποτέ…


Read more...

Η Ελεονώρα Μελέτη στο Nitro !!!


Η Ελεονώρα δεν είχε ποτέ πρόβλημα να είναι ειλικρινής στις συνεντεύξεις της.
Ούτε θέλησε ποτέ να κρυφτεί. Απλώς αυτήν τη φορά αφέθηκε
λίγο παραπάνω απ’ όσο την είχαμε συνηθίσει.
Είπε (στη συνέντευξη) και έκανε (στη φωτογράφιση) ό,τι ακριβώς ήθελε.
Δημοσιεύουμε uncut.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή

«Δεν μιλούσα σε κανέναν για όλα αυτά που ζούσα. Γκόμενο δεν είχα, δεν ήθελα να βγαίνω με τις φίλες μου (που τις υπεραγαπώ) και να τις φορτίζω συνεχώς με όλα αυτά, ήθελα να περνάμε πιο ευχάριστα το χρόνο μας, διασκεδάζοντας. Τελικά, το έλυσα μόνη μου: στο ντιβάνι. Πάω εννιά χρόνια σε ψυχολόγο, το γουστάρω, μου αρέσει πολύ. Έλυσα πολλά μέσα από αυτό και, ειδικά εκείνη την περίοδο, κατάλαβα πολλά για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως για μένα. Συνεχίζω να πηγαίνω σε ψυχολόγο, σε συνεδρίες αυτογνωσίας, μία φορά την εβδομάδα».

«Έχω κάνει μποτοξάκι»

«Με την εμφάνισή μου δεν έχω καμία ανασφάλεια – ούτε συγκριτικά με κάτι άλλο ούτε σε σχέση με τον εαυτό μου. Έχω κάνει ένα μποτοξάκι λόγω ενός προβλήματος που έχω με ημικρανίες, αλλά πιστεύω ότι, αν κάποια στιγμή το νιώσω, θα κάνω και πλαστική. Δε θα ’χα κανένα πρόβλημα. Γενικά, είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε αλλαγή, φτάνει να φέρνει αλλαγή και στη ζωή μου εσωτερικά. Υπάρχουν άνθρωποι που, ενώ δε θεωρούνται κούκλοι, έχουν ένα δυναμισμό που σε κερδίζει. Χίλιες φορές πάντως να είσαι μια καλοδιατηρημένη μεγάλη γυναίκα από μια γυναίκα που μπεμπεκίζει κάνοντας πλαστικές για να κρύψει χρόνια που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν».

«Έχω φάει εφάπαξ κέρατα για όλη μου τη ζωή»

«Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη ήταν τριάμισι χρόνια. Όταν έπρεπε να χωρίσω, προετοίμαζα την αναχώρηση. Τη γνωστοποιούσα έμπρακτα, αλλά και θεωρητικά. Στην απιστία είμαι σκύλα, δεν ακούω καν δικαιολογία. Μέσα μου μπορεί να βρω τη δικαιολογία ή να τη δημιουργήσω, αλλά κάτι έχει ήδη σπάσει, εξαφανίζομαι. Όταν ήμουνα μικρότερη, με είχαν απατήσει, έχω φάει εφάπαξ κέρατα, από έναν άνθρωπο, για όλη μου τη ζωή. Το έμαθα όμως, το ανακάλυψα, με έναν πολύ μαγικό τρόπο μου ήρθε στο πιάτο. Ξέρω ότι, άθελά μου, έχω πληγώσει έντονα κάποιους. Συμβαίνει. Επίσης δεν κάνω ποτέ σκηνές ζηλοτυπίας στους συντρόφους μου. Μου λέει, για παράδειγμα, ο Γιάννης χθες “Θα βγω για ένα ποτό με τους φίλους μου”. “Να βγεις” του λέω “ εγώ θα πέσω να κοιμηθώ”. Και διακοπές να μου ζητήσει να πάει με τους φίλους του, εμένα δε με νοιάζει. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί.


Read more...

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ρεκόρ προπώλησης για την ταινία «This Is It» !!!


Χαμός γίνεται τόσο στα σημεία προπώλησης όσο
και στο internet για την απόκτηση εισιτηρίων
της ταινίας «Michael Jackson’s This Is It»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Σύμφωνα με την Sony Pictures Entertainment και την Sony Music Entertainment, σημειώθηκε ρεκόρ προπώλησης των εισιτηρίων της ταινίας «Michael Jackson’s This Is It» από το πρώτο κι όλας 24ωρο, αφού οι φανατικοί θαυμαστές του Michael Jackson έσπευσαν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για την ταινία, η οποία θα παίζεται για δύο μόνο εβδομάδες αρχίζοντας την 28 Οκτωβρίου.

Οι περισσότερες παραστάσεις στις πόλεις της Αμερικής είναι ήδη Sold Out

Η προπώληση για την ταινία του Michael ξεπέρασε κατά πολύ τις προπωλήσεις για τις ταινίες Χάρυ Πότερ και Άρχοντας των Δαχτυλιδιών αφού μέσα στις πρώτες 24 ώρες πουλήθηκαν πάνω από 40.000 εισιτήρια.

«Οι θαυμαστές του Michael Jackson σε όλον τον κόσμο έχουν τεράστια προσμονή για την ταινία και μπορούμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα δυσαρεστηθούν. Η ταινία θα τους δώσει όλα όσα ελπίζουν και περιμένουν να δουν. Πιστεύω πως βλέποντας την ανταπόκριση που έχει η ταινία στην Αμερική και στη Μ. Βρετανία σε χώρες όπως η Αυστραλία και η Ταϋλάνδη υπογραμμίζει τη μοναδική φύση της ταινίας, που είναι μία εξαιρετική γιορτή για το Michael και τη μουσική του» δήλωσε ο Rory Bruer (Πρόεδρος της Worldwide Theatrical Distribution for Sony).


Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Ιαπωνία οι προπωλήσεις ξεπέρασαν το 1.000.000 δολάρια ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ στην ιστορία της χώρας.

Στην Γαλλία και στη Γερμανία χιλιάδες κόσμου έκαναν ουρές έξω από κεντρικούς κινηματογράφους, προκειμένου να εξασφαλίσουν πρώτοι το εισιτήριό τους για τις πρώτες ημέρες προβολής της ταινίας. Ανάμεσα σε άλλες χώρες, ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων σημειώθηκαν και στην Ολλανδία, στη Σουηδία, το Βέλγιο και τη Νέα Ζηλανδία.


Στην Ελλάδα (E-go.gr )

Ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν και στην Ελλάδα οι προπωλήσεις της πολυαναμενόμενης ταινίας «Michael Jackson’s This Is It», η οποία θα προβάλλεται παγκοσμίως για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, ξεκινώντας από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία είναι πρωτοφανής, λαμβάνοντας υπ όψη ότι είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται προπωλήσεις εισιτηρίων 1 μήνα πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους.

Πιο αναλυτικά, στην Αθήνα προπώληση εισιτηρίων γίνεται στους κινηματογράφους STER CINEMAS ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, STER CINEMAS ΙΛΙΟΝ, VILLAGE CINEMAS MALL, VILLAGE CINEMAS ΡΕΝΤΗ, VILLAGE CINEMAS ΦΑΛΗΡΟ, VILLAGE CINEMAS ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΕΛΛΩ CINEMAX, NANA CINEMAX, ΚΗΦΙΣΙΑ CINEMAX, ODEON STARCITY, ODEON KOSMOPOLIS, 3 ΑΣΤΕΡΙΑ, ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS & ΑΙΓΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Εισιτήρια ακόμα προπωλούνται στη Θεσσαλονίκη στους κινηματογράφους STER CINEMAS, VILLAGE CINEMAS & ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ, καθώς επίσης και σε 18 ακόμα πόλεις: Αίγιο, Άρτα, Βόλο, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Ξάνθη, Λάρισα, Λειβαδιά, Πάτρα, Ρέθυμνο, Τρίκαλα και Χανιά. Ακόμα, για τα Village Cinemas προπωλήσεις πραγματοποιούνται μέσω του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Πληροφορίες για την ταινία καθώς και για τα σημεία προπώλησης υπάρχουν στα επίσημα sites www.thisisit.gr, www.thisisit-movie.com και www.thisisit-tickets.com

25 Παγκόσμιες Πρεμιέρες για την ταινία

Οι οπαδοί του Michael Jackson σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την παγκόσμια έξοδο της ταινίας «Michael Jackson’s This Is It», καθώς η Sony Pictures Entertainment σχεδιάζει 25 παγκόσμιες πρεμιέρες - 15 από τις οποίες θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

«Ο Michael Jackson έχει μια στρατιά οπαδών παντού, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Συντονίζοντας παράλληλες πρεμιέρες για την ταινία αλλά και ειδικές προβολές στις 27 Οκτωβρίου, προσφέρουμε στους θεατές μια απίστευτη ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι μαζί τη μοναδική καλλιτεχνική πορεία του Michael Jackson» δήλωσε ο Jeff Bleick (Πρόεδρος International Marketing & Distribution της Sony Pictures).

Η μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική θα πραγματοποιηθεί στο Nokia Theatre L.A. LIVE την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση, που ξεκινά στις 18:00 (τοπική ώρα), θα συνοδευτεί από 25 και πλέον παγκόσμιες πρεμιέρες ανά τον κόσμο.

Σε περισσότερες από 15 πόλεις, μεταξύ των οποίων η Νέα Υόρκη, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Γιοχάνεσμπουργκ και η Σεούλ, η ταινία θα προβληθεί ταυτόχρονα, με παράλληλες αναμεταδόσεις από την επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες μέσω δορυφόρου.

Άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, του Τόκιο, του Σίδνεϊ και του Παρισιού, θα φιλοξενήσουν ανεξάρτητες εκδηλώσεις για την πρεμιέρα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «Michael Jackson’s This Is It», θα προσφέρει στους θαυμαστές του Michael Jackson αλλά και σε όλους τους λάτρεις της μουσικής παγκοσμίως, μια σπάνια, behind-the-scenes άποψη του καλλιτέχνη καθώς εξέλισσε, δημιουργούσε και έκανε πρόβες για τις ήδη sold-out συναυλίες του που θα πραγματοποιούνταν αυτό το καλοκαίρι στην O2 Arena του Λονδίνου.

Καλύπτοντας στιγμές από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο 2009, το έργο πραγματοποιήθηκε με την πλήρη υποστήριξη του Ιδρύματος Michael Jackson και βασίστηκε πάνω σε περισσότερες από 100 ώρες backstage υλικού που δείχνουν τον Jackson καθώς κάνει πρόβες για διάφορα τραγούδια του show.

Το κοινό θα αποκτήσει μια προνομιακή και προσωπική ματιά για τον Michael Jackson , όπως ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Με ανεπιτήδευτες και ειλικρινείς λεπτομέρειες, η ταινία «Michael Jackson’s THIS IS IT» αποτυπώνει τον τραγουδιστή, το χορευτή, το σκηνοθέτη, τον αρχιτέκτονα, τη δημιουργική μεγαλοφυΐα και το μεγάλο καλλιτέχνη εν ώρα δουλειάς, καθώς δημιουργεί και τελειοποιεί το τελευταίο του show.


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας καθώς και περισσότερες πληροφορίες στο
www.thisisit-movie.com.

Το soundtrack της ταινίας κυκλοφορεί από τη Sony Music.


Read more...

Η αυξητική της Τζούλιας !!!


Η Τζούλια Αλεξανδράτου μάς αφήνει να διεισδύσουμε στο χειρουργείο
και να δούμε όλη τη διαδικασία της αυξητικής στήθους,
στην οποία υποβλήθηκε και την έχρισε
την πρώτη διάσημη Ελληνίδα που κάνει πλαστική
μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Τζούλια βρέθηκε στο χειρουργείο στις 2.00 το μεσημέρι. Υποβλήθηκε σε γενική αναισθησία και η επέμβαση αύξησης του στήθους της διήρκεσε δύο ώρες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης στο σαλόνι υποδοχής της ιδιωτικής κλινικής την περίμενε η μητέρα της.

Μια εξαιρετικά λεπτή αλλά κλασική μορφή χειρουργικής επέμβασης αυξητικής στήθους εφαρμόστηκε στην Τζούλια. Οι ενοχλητικές τομές, οι οποίες θα την κρατούσαν μακριά από φωτογραφί¬σεις, αποφεύχθηκαν.

«Χρειάστηκε μία μέρα για να το σκεφτώ και μία ώρα για να το αποφασίσω. Επισκέφτηκα την επομένη τον πλαστικό χειρουργό μου, Παναγιώτη Μάνταλο, και μέσα σε 24 ώρες είχα το νέο μου μεγάλο στήθος. Αν και μου άρεσε πολύ το στήθος που πριν, έπρεπε να το αυξήσω για τις ανάγκες της νέας μου ταινίας».

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

"Έφυγε" η Σπεράντζα Βρανά


Εξέπνευσε τα ξημερώματα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2009,
ύστερα από καρδιακό επεισόδιο,
η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου
και του κινηματογράφου, Σπεράντζα Βρανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η Σπεράντζα Βρανά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι στις 6 Φεβρουαρίου 1932 (κατά άλλους 1926) και το πραγματικό της ονοματεπώνυμο είναι Ελπίδα Χωματιανού. Έγραψε αρκετά βιβλία, με σπουδαιότερο το αυτοβιογραφικό "Τολμώ", το οποίο αναφερόταν στη ζωή της και στις εμπειρίες της από το θεατρικό σανίδι και τα γυρίσματα των ταινιών, όπου πρωταγωνίστησε.

Εκτός από την πλούσια θεατρική της πορεία, η Σπεράντζα Βρανά έχει συμπρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του '50 και του '60, όπως: "Η κάλπικη λίρα" (1955), "Η ωραία των Αθηνών" (1954), "Το σωφεράκι"(1953) καλ.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων και λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος, το οποίο την ανάγκασε να μετακινείται υποστηριζόμενη από δύο μπαστούνια.

Ως κινηματογραφική ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της το 1948 στην ταινία της Φίνος Φιλμ, "Έλα Στο Θείο", μαζί με τον Νίκο Σταυρίδη. Στο εξής εμφανίστηκε σε ορισμένες από τις σημαντικότερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και συνέδεσε το όνομά της και με επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις. Στη διάρκεια της καριέρας της ερμήνευσε ορισμένα από τα πιο γνωστά ελληνικά μουσικά κομμάτια, όπως τα "Αυτό το μάμπο το Μπραζιλέιρο", "Η Βαλίτσα" και το "Τραμ το Τελευταίο".

Η τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν το 1999, στο Safe Sex.

Φιλμογραφία

Safe sex (1999) ... Ρομπέρτα
Σαν το σπίτι σας (1999) TV σειρά ... παρουσιάστρια
Ο Ράμπο από τα Τρίκαλα (1985) ... Αγγέλα
Ο γλυκοψεύτης (1984)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Απόκληροι της κοινωνίας (1965)
Δεν μπορούν να μας χωρίσουν (1965)
Η Εύα δεν αμάρτησε (1965) ... Περσεφόνη
Ο ανιψιός μου ο Μανώλης (1963)
Ο σκληρός άντρας (1961)... Λούλα
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959) ... Μπουμπού
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)
Μέλπω (1958)
Η κάλπικη λίρα (1955) ... Mαρία
Γλέντι, λεφτά κι αγάπη (1955)...Γιουγιού
Η ωραία των Αθηνών (1954) .... Κλάρα
Το σωφεράκι (1953)
Έλα στο θείο (1950) ... Νανά




Πηγή: e-go.gr


Read more...

Δεν άντεξε ο Greg Ladanyi



«Έφυγε» σήμερα το πρωί ο φίλος και παραγωγός
της Άννας Βίσση, μετά το ατύχημα που είχε πριν από λίγες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο γνωστός Αμερικάνος παραγωγός Greg Ladanyi, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, είχε ένα εργατικό ατύχημα, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, της Άννας Βίσση στην Λευκωσία.

Η πτώση από ύψος πέντε μέτρων, ήταν η αιτία που ο Greg μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

Τα τελευταία 24ωρα ο Greg νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας και από πολύ νωρίς είχε διαπιστωθεί ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή και μη αναστρέψιμη.

Δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα, ο Greg έχασε την μάχη με το θάνατο.

Η Άννα Βίσση είναι πολύ συντετριμμένη με την απώλεια του φίλου της.

«Η Άννα είναι απαρηγόρητη, δεν μπορεί να το πιστέψει. Ήταν τόσο χαρούμενη που θα έκανε αυτή τη συναυλία στην Κύπρο και ήθελε ο Greg να γνωρίσει τον τόπο καταγωγής της και την οικογένειά της» δήλωσε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Η γυναίκα και η κόρη του Greg, από την πρώτη στιγμή που έμαθαν ότι η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και μπορεί να μην αντέξει, θέλησαν να δωρίσουν τα όργανα του, για να μπορέσουν να σωθούν άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τραγική εξέλιξη με τον παραγωγό της Άννας Βίσση


Read more...

Η "hot" Ιζαμπέλα Στρατηγάκη στο νέο Maxim !!!


Είναι μισή Ελληνίδα και μισή Γερμανίδα

Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, προσωρινά ασχολείται
με το μόντελινγκ και θέλει να «χωθεί» στην τηλεόραση

Συχνάζει στα Εξάρχεια και ακούει heavy metal

Αν θες να τη «ρίξεις», πρέπει να είσαι κάτω από 20 και να έχεις μακρύ μαλλί

Μην κάνεις τίποτα παραπάνω από το να την κεράσεις μια μπίρα.

Τα υπόλοιπα άσ’ τα πάνω της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο Κωστάκης ο Χρήστου μου είπε ότι είσαι «Μεταλού». Σίγουρα θα έχεις μια hard rock ιστορία από τη ζωή σου να μου διηγηθείς.

Οι γονείς μου ήταν κι αυτοί μεταλάδες και δεν με είχαν βαφτίσει μέχρι τα δεκατέσσερα! Ήθελαν να επιλέξω εγώ το όνομα και τη θρησκεία μου. Βαφτίστηκα, λοιπόν, Ιζαμπέλα-Αικατερίνη (από τη γιαγιά μου) στο ναό της Ευαγγελίστριας στα Χανιά.



Περίγραψε μου τη φάση της βάφτισης. Αν μπορείς κάνε focus στο σημείο που μπαίνεις στην κολυμπήθρα.

Εννοείται πως δεν ήμουν γυμνή, είχα ήδη το στήθος που έχω τώρα! Το σουτιέν που φορούσα ήταν ειδική παραγγελία, στο χρώμα του δέρματος. Μπήκα στην κολυμπήθρα (το νερό έφτανε μέχρι τη γάμπα μου) και ο παπάς μού έριχνε νερό. Θυμάμαι ότι η νονά μου με το ζόρι με έφτανε, ήταν πολύ κοντή. Η όλη φάση είχε πολλή πλάκα. Ακόμα τη βλέπω στο βίντεο και γελάω!

Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχεις ακούσει για το βυζικό φαινόμενο που κουβαλάς πάνω σου ;

Θα σου φανεί περίεργο, αλλά όσοι άντρες είχα μέχρι τώρα δεν το εκτιμούσαν. Μου έλεγαν «Έχεις ωραίο στήθος, αλλά εμένα μου αρέσουν τα μικρά». Δεν είναι εντελώς ξενέρωτο αυτό;

Η συνέχεια στο Maxim Οκτωβρίου (Νο 49) που κυκλοφορεί


Read more...

Το νέο single της Britney Spears !!!


Λίγο πριν την κυκλοφορία της συλλεκτικής συλλογής της
η Britney κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο single

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Χθες σας γράψαμε για την συλλεκτική συλλογή που πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα δέκα χρόνια της Britney Spears στην μουσική.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το νέο τραγούδι της με τίτλο «3» που θα περιλαμβάνεται στο συλλεκτικό αυτό box set που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου.


Σχετικές αναρτήσεις
Μια δεκαετία Britney Spears !!!


Απολαύστε το νέο single της Britney Spears





Read more...

«Βγήκαμε από τα ρούχα μας» και στην Πάτρα !!!



Προβολή του Βραβευμένου ντοκιμαντέρ στο
11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
"ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ"
που αφορά την 1η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία
στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Πάτρας

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

«ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ»

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ στο 11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μάρτιος 2009
Σενάριο- Σκηνοθεσία : ΈΛΛΗ ΖΕΡΜΠΙΝΗ
Παραγωγή: SPIRTO Productions (2009) - Διάρκεια: 27’

Το World Naked Bike Ride είναι ένα διεθνές κίνημα, με σκοπό τη διάδοση του ποδηλάτου, ενάντια στην υπερβολική και άσκοπη χρήση του ΙΧ. Ξεκίνησε το 2004 από το Βανκούβερ του Καναδά και έκτοτε γίνεται σε εβδομήντα τρεις πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη διεθνής ποδηλατοδρομία έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Ιουνίου του 2008. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βγήκαμε από τα ρούχα μας» κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου του 2009 στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις προσπάθειες μίας ομάδας ποδηλατών, που θέλησε να φέρει τη δράση αυτή στη Θεσσαλονίκη. Καταγράφει όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές Ιουνίου του 2008, όταν και έγινε η εξαγγελία της ποδηλατοδρομίας έως και την ημέρα που αυτή πραγματοποιήθηκε και εξετάζει θέματα που αφορούν στην αιτία της διαμαρτυρίας, τον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αυτή, καθώς επίσης και τη στάση της τοπικής ηγεσίας.

Το ντοκιμαντέρ έχει στόχο να ενημερώσει για θέματα που αφορούν στην αναγκαιότητα της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μεταφοράς στην καθημερινή ζωή και την ανάγκη διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών υποδομής και ασφάλειας για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το μέσο αυτό.

__________
Στην ίδια προβολή το πρόγραμμα έχει ως εξής:

21:00 «Ελληνικό Πανόραμα»
Πριν τη δύση Ιωσήφ Μπάστας 5' μ.μ. 2009
Βγήκαμε από τα ρούχα μας Έλλη Ζερμπίνη 27' ντοκ. 2009
Πομάκοι Έλενα Χόρτη Ελλάδα / Γαλλία 55' ντοκ. 2007




Read more...

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

“Εκλογές 2009: Μας Νοιάζει;”


Την Τετάρτη 30/9 στις 22:00 ξεκινάει η νέα,
ζωντανή εκπομπή του Mad Tv,
με τίτλο «Your Voice» η οποία πρόκειται να δίνει
σε σταθερή εβδομαδιαία βάση
την ευκαιρία στους τηλεθεατές να εκφράζουν την άποψή τους
για τα καθημερινά τους προβλήματα στο σχολείο,
το πανεπιστήμιο, τον εργασιακό χώρο, την οικογένεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ένα ελεύθερο βήμα στον αέρα του Mad που για 90 λεπτά δεν θα ανήκει στους παρουσιαστές του Mad Tv αντιθέτως θα αφήνει τους τηλεθεατές να μιλήσουν ανοιχτά για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους. Ένα ανοιχτό forum ανταλλαγής απόψεων στον αέρα του Μad.

H εκπομπή “Your Voice”, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 22:00 ξεκινώντας με το επίκαιρο θέμα των ημερών, τις εκλογές και το πώς αντιμετωπίζουν οι νέοι την πολιτική σήμερα καλώντας το κοινό να εκφράσει ζωντανά τη γνώμη του στο ερώτημα: «Εκλογές 2009, μας νοιάζει?».

Παράλληλα υποψήφιοι βουλευτές απαντούν σε ερωτήματα που αφορούν στο πως επηρεάζει η πολιτική επιλογή την καθημερινή ζωή των νέων ενώ δίνουν στοιχεία για τη δύναμη των νέων ψηφοφόρων.

Καλεσμένος στο studio ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος σχολιάζει τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών παρέα με τη Λυδία Παπαϊωάννου, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μια νέα συμμετοχική εκπομπή ξεκινάει στο MAD TV!
“YOUR VOICE”: «Eκλογές 2009: Μας Νοιάζει;»
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 22:00


Με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.


Read more...

Τραγική εξέλιξη με τον παραγωγό της Άννας Βίσση


Κλινικά νεκρός είναι ο παραγωγός και manager της Άννας Βίσση,
Greg Ladanyi μετά το ατύχημα που είχε
λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Άννας στην Κύπρο

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πριν από λίγες μέρες, η Άννα Βίσση έδωσε μια συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο.

Όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι την στιγμή που ο γνωστός παραγωγός Greg Ladanyi, βρέθηκε στην σκηνή για ένα τελευταίο τσεκάρισμα.

Κάποια στιγμή ο Greg από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας και από τότε νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Δυστυχώς σήμερα έγινε γνωστό, ότι εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός και πολυβραβευμένος παραγωγός Greg Ladanyi είναι κλινικά νεκρός αν και επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός αυτό, δεν έχει γίνει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν συνεχώς μαζί με τον γνωστό παραγωγό αφού ετοίμαζαν το ξενόγλωσσο album της που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική.

Στην Κύπρο βρίσκονται ήδη η κόρη και η σύζυγος του Greg Ladanyi οι οποίες αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του, για να μπορέσουν να σωθούν άνθρωποι που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί να βγούν αναληθείς και σύντομα ο Greg να βρεθεί και πάλι μέσα στα studio.

Δείτε στο video που ακολουθεί, την Άννα Βίσση που ανακοινώνει το θλιβερό γεγονός στους funs της που βρέθηκαν στην συναυλία της στην Κύπρο.



Read more...

Στα χνάρια των Beatles και του Elvis, η Madonna !!!


Η Madonna κατάφερε αυτό,
που μόνο ο Elvis Presley και οι Beatles έχουν καταφέρει

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας ο Elvis Presley και οι Beatles είναι οι μοναδικοί που έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό.

Ο Elvis έχει την πρωτιά στα Αγγλικά charts 11 φορές ενώ η Beatles έχουν κατακτήσει απευθείας την πρώτη θέση 15 συνολικά φορές.

Τώρα ήρθε και η σειρά της Madonna, με το τελευταίο της album με τίτλο «Celebration» να φτάνει απευθείας στις πρώτες θέσεις και είναι η ενδέκατη φορά που συμβαίνει αυτό με κάποιον δίσκο της, φτάνοντας έτσι το ρεκόρ του Elvis.

Λέτε να έρθει η στιγμή που θα ξεπεράσει και το ρεκόρ των Beatles ; Ο χρόνος θα το δείξει.






Read more...

Μια δεκαετία Britney Spears !!!


Δέκα χρόνια ολοκληρώνονται σε λίγο καιρό
από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά την Britney Spears
και το γιορτάζει με μια μοναδική συλλογή

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πέρασαν κι όλας δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε που ακούσαμε και είδαμε για πρώτη φορά την Britney Spears.

Ήταν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες, σκάνδαλα, εισαγωγή σε ψυχιατρεία και κλινικές αποτοξίνωσης αλλά και ένα δυναμικό comeback.

Στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια συλλογή με τίτλο «Britney Spears – The Single Collection» για τον εορτασμό των δέκα αυτών χρόνων.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πριγκίπισσας της Pop αλλά και ένα ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο κομμάτι με τίτλο «3» το οποίο θα κυκλοφορήσει και σαν single στις 16 Νοεμβρίου.

Το πρώτο τραγούδι της Britney ήταν το γνωστό σε όλους «Baby One More Time» που κυκλοφόρησε το 1999. Από τότε μέχρι και σήμερα η Britney έχει πουλήσει πάνω από 63 εκατομμύρια album σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά η Britney Spears συνεχίζει να μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια της, να κατακτάει τις πρώτες θέσεις στα chart και να γεμίζει τα γήπεδα με την περιοδεία της με τίτλο «Circus».


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online