Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Ο Αντώνης Ρέμος στο "Αθηνών Αρένα" !!!

Ένα μοναδικό πρόγραμμα με πολλές παλιές και νέες επιτυχίες, παρουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος στο «Αθηνών Αρένα»

Ο Αντώνης Ρέμος, πιο ώριμος από ποτέ, εμφανίζετε για άλλη μια χρονιά στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» μαζί με νέους ανερχόμενους τραγουδιστές και το συγκρότημα των Εmigré.

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο παλιές επιτυχίες, ενώ ερμηνεύει και τις νέες του επιτυχίες «Ποτέ» και «100 Φορές» που περιέχονται στο νέο του album που θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου με τίτλο “Αλήθειες και Ψέματα”.

Ακούστε απο πιο προηγούμενη ανάρτηση το "Ποτέ"


Read more...

Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της η Έλενα Παπαρίζου !!!


Η επιστροφή της Έλενας είναι πολύ sexy και γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στην πίστα.

Καθόλου αγχωμένη και με πολύ μεγάλη άνεση, η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στην νυχτερινή διασκέδαση. Το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της, στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός, στο πλάι του Πασχάλη Τερζή.

Οι εμφανίσεις της στην πίστα, είναι πολύ sexy και τολμηρές. Η Έλενα μαζί με τον προσωπικό της στυλίστα, Αλ Γκίγκα, πριν την έναρξη τωμ εμφανίσεων της, ταξίδεψε στο Μιλάνο και ψώνισε από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας, όπως Versace, Gucci, Yves Saint Laurent κ.α.

Διαβάστε ένα μικρό μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο νέο τεύχος του Down Town.



Φρόντισες να χάσεις τα κιλά που είχες βάλει.

Έχασα δέκα, αλλά τώρα έβαλα πάλι δύο. (γέλια) Δεν το έκανα επειδή το σχολίασαν, αλλά επειδή δεν θα είχα αντοχή να χορεύω και να τραγουδάω ταυτόχρονα. Εξάλλου, τα πολλά κιλά τα είχα βάλει έπειτα από μια διαταραχή στο μεταβολισμό μου εξαιτίας του στρες. Γενικά όμως μου αρέσει η υγιεινή διατροφή. Τρώω συνήθως ψάρι με σαλάτα και δεν μου αρέσουν καθόλου τα γλυκά - σπάνια θα φάω ένα παγωτό. Προτιμώ να κόψω ένα λεμόνι και να ρίξω λίγο αλάτι!

Η αγαπημένη σου κατάχρηση;

Μιλάω ασταμάτητα! Αυτό είναι μεγάλη κατάχρηση. Φτάνω τους άλλους σε σημείο να πουν «σώπα επιτέλους, κορίτσι μου!». Φοβάμαι ότι γίνομαι κουραστική ορισμένες φορές. Να σκεφτείς ότι ο Τόνυ,που γενικά είναι πολύ ήσυχος, αν δεν μιλάω, με ρωτάει «είσαι καλά; Έχεις κάτι;».

Πώς τα έχασες τα κιλά;
Με σωστή διατροφή. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά έτρωγα συνεχώς. Απλά είχα πάει σε ένα βιοχημικό, έκανα εξετάσεις αίματος και μου έβγαλε ένα πρόγραμμα που περιείχε τις δύο πρώτες εβδομάδες επτά γεύματα (δύο μεγάλα και πέντε μικρότερα), τα οποία, στη συνέχεια, έγιναν έξι. Όλη μέρα μαγείρευα και κυκλοφορούσα παντού με ταπεράκια. Μου έκανε πολύ καλό, γιατί συνήθισα έπειτα από χρόνια να τρώω ξανά πρωινό, που είναι και το πιο βασικό γεύμα της ημέρας. Όταν δουλεύω, βέβαια, δεν μπορώ να φάω τίποτα τέσσερις ώρες πριν βγω στη σκηνή. Το χειρότερο είναι τις δύο φορές την εβδομάδα που έχω μάθημα φωνητικής. Ύστερα από μιάμιση ώρα, πεινάω πάρα πολύ, μπορώ να φάω όλο το ψυγείο! Δεν μπορώ όμως να στερηθώ το φαγητό, είναι μια από τις πιο ωραίες απολαύσεις. Θυμάμαι, πριν από δύο χρόνια είχα πάει για ψώνια στο Μιλάνο με το στιλίστα μου, τον Αλ. Περνάμε, λοιπόν, μπροστά από μια gelateria και ήταν τόσο ωραία τα παγωτά στη βιτρίνα. «Όχι παγωτό, Έλενα!» μου φωνάζει ο Αλ κι εγώ του απαντάω «τώρα είναι που θα μπω μέσα και θα πάρω δύο!». Όταν μου πουν ότι δεν μπορώ να φάω, θα κάνω το αντίθετο.

Πόσο καιρό σου πήρε να τα χάσεις;
Δύο μήνες.

Γυμνάζεσαι;
Κάνω χορό καθημερινά. Δεν μου αρέσουν τα γυμναστήρια, προτιμώ να περπατάω ή να τρέχω δίπλα στη θάλασσα. Ο Τόνυ, βέβαια, είναι το αντίθετο. Στο σπίτι σκοντάφτω συνεχώς πάνω σε βαράκια!


Η συνέχεια στο νέο τεύχος του Down Town

Photobucket Photobucket


Read more...

X-Factor Live 7/11 - Αποχώρησε η Ανθή



Η Ανθή αποχώρησε από το X-Factor.

Η πανέμορφη Ανθή, με την πολύ ωραία και ιδιαίτερη χροιά στην φωνή, αποχώρησε από το X-Factor. Μετά από την ψηφοφορία του κοινού η Ανθή και η Πολυξένη βρέθηκαν αντιμέτωπες.
Η κριτική επιτροπή μετά από σκέψη, θέλησε να δώσει λίγο ακόμα χρόνο στην Πολυξένη, επειδή πιστεύουν ότι έχει πολλά ακόμα να δείξει.

Η Ανθή ήταν στην ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, ο οποίος την παρότρυνε να μην τα παρατήσει και να συνεχίσει την προσπάθεια γιατί έχει ακόμα πολλά να δώσει.
Σε κάθε Live ο Σάκης γίνεται ακόμα καλύτερος και αυτό φαίνεται από την άνεση του και τον λόγο του, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει.

Στο σημερινό Live εμφανίστηκαν και οι Onirama οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους και το κέφι τους καθώς και με τα νέα τους τραγούδια από το τελευταίο τους album με τίτλο «Κλεψύδρα» που έγινε Χρυσό σε πωλήσεις μέσα σε λίγους μήνες.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

MTV Europe Music Awards 2008 !!!

Τα 15α MTV Europe Music Awards ξεκίνησαν με 9 απίστευτες εμφανίσεις, συν το έξυπνο και "φρουτένιο" ντεμπούτο της παρουσιάστριας, Katy Perry.

Επίσης, οι 30 Seconds to Mars μας χαρίζουν, πριν αλλά και μετά την εμφάνισή τους, αστειάκια και πειράγματα από το VIP bar στο Glamour Pit. Καβαλώντας ένα Cherry Chapstick, η Katy Perry άνοιξε το show, πλαισιωμένη από μαζορέτες και τραγουδώντας το "I Kissed a Girl".

H Beyonce ανέβηκε στην σκηνή των MTV EMAs για τρίτη φορά κάνοντας μία κλασάτη εμφάνιση, ερμηνεύοντας το νέο της single "If I Were A Boy. Επίσης, μετά από δεκαπέντε χρόνια, οι Take That επέστρεψαν στα EMAs και κατέπληξαν το κοινό με μία αποκλειστική πρώτη εμφάνιση του νέου τους single "Greatest Day".

Οι Killers έκαναν την διαφορά στην σκηνή όταν η οθόνη σηκώθηκε και αποκάλυψε το συγκρότημα να τραγουδάνε το "Human" μέσα από ένα κατασκευή από ατσάλι και εκπληκτικά 3D γραφικά.

Ο Kanye West και η Estelle έκαναν το ντεμπούτο τους στα φετινά EMAs με απίστευτη απόδοση των 'Love Lockdown" και "American Boy". Με το βραβείο "φρέσκο" στα χέρια της, η Katy Perry, ανακοίνωσε την πρώτη εμφάνιση των Ting Tings με το hit single τους "That's Not My Name".

Άλλο ένα ντεμπούτο επί σκηνής έκανε ο Kid Rock όταν τραγούδησε το νέο του single "So Hot" το οποίο "μεταμορφώθηκε" στο hit του καλοκαιριού για το 2008, "All Summer Long".

Η Duffy στην πρώτη της εμφάνιση σε MTV EMAs, τραγούδησε το "Mercy". Συνεχίζοντας την "ερωτική σχέση" του MTV με το Λίβερπουλ, στην σκηνή ανέβηκαν οι Wombats με μία "ιδιαίτερη" διασκευή του "Bleeding Love" της Leona Lewis.

Η Pink έκανε ένα συγκλονιστικό φινάλε στα δέκαταπέμπτα MTV Europe Music Awards με μία εξαιρετική εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια, του "So What". Τρέχοντας από το glamour pit, μέσα από το κοινό και πάνω στην σκηνή, πλαισιώθηκε από 30 fans όπου ξεκίνησαν μαξιλαροπόλεμο που κατέληξε με 40.000 λευκά φτερά πάνω σε όλο το κοινό.

Album of the Year: Britney Spears, "Blackout"
Act of 2008: Britney Spears
New Act: Katy Perry
Ultimate Urban: Kanye West
Most Addictive Track: Pink, "So What"
Headliner: Tokio Hotel
Rock Out: 30 Seconds to Mars
Video Star: 30 Seconds to Mars, "A Beautiful Life"
Best Act Ever: Rick Astley
Artists' Choice: Lil Wayne
Europe's Favorite Act: Emre Aydin, Turkey
Ultimate Legend: Paul McCartney


Περισσότερα στο mtv.gr



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

HOT Marisa Miller HOT !!!


Νέα φωτογράφιση από την πανέμορφη και Sexy Marisa Miller

Για την Marisa έχουμε ξαναμιλήσει σε άλλη ανάρτηση. Τώρα δεν λέμε τίποτα. Τα λόγια είναι περιττά. Απλά κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες.

Δείτε παλιότερη ανάρτηση για την Marisa εδώ

Απολαύστε τις νέες φωτογραφίες της
Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

HOT Anna Kournikova HOT !!!



Η πανέμορφη και sexy Anna Kournikova μπορεί να απέχει από τα tennis, συνεχίζει όμως να μας απασχολεί με τα καμώματα της αλλά και με τις sexy φωτογραφίσεις της.
Μια από αυτές είναι και η φωτογράφιση που έκανε για το international Maxim.

Απολαύστε την

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Χώρισε ο Ζακυνθινός δασκαλάκος Κώστας Εφέπουλος με την Samantha Fox !!!

Μετά από έξι μήνες παθιασμένου έρωτα (λέμε τώρα) η κυρία “Touch me” Samantha Fox, χώρισε τον Ζακυνθινό δασκαλάκο Κώστα Εφέπουλο με ένα απλό sms που του έστειλε από το κινητό της.

«Χωρίζουμε γιατί βρήκα τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρού από την Θεσσαλονίκη. Θέλω να ζήσω τον απόλυτο έρωτα μ΄ έναν άνθρωπο που με θαυμάζει και με αγαπάει εδώ και… είκοσι χρόνια» είπε με γραπτό μήνυμα η Samantha και ο Κώστας δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η Samantha θέλησε να βρεθεί στην αγκαλιά του 29χρονου νεαρού Θεσσαλονικιού συνθέτη και τραγουδιστή, που τον γνώρισε στην παρουσίαση του τραγουδιού της “Midnight Lover” που έγραψε για αυτήν ο τραγουδιστής των Zante Dilemma, Κώστας Εφέπουλος.

Κώστα κουράγιο, η ζωή συνεχίζεται. Βρες την Bonnie Tyler νομίζω είναι ελεύθερη!!!


Read more...

Η μικρή Ρουβίτσα πάει σπίτι !!!

Πριν από λίγο Ο Σάκης Ρουβάς έχοντας στην αγκαλιά του, την κόρη του και στο πλάι του την πανέμορφη μέλλουσα κ. Ρουβά, αποχώρησε από το μαιευτήριο.

Από το πρωί πολλοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το θέμα της αναχώρησης του Σάκη Ρουβά. Πολλοί όμως ήταν και οι απλοί άνθρωποι που βρεθήκαν έξω από το μαιευτήριο για να δουν την οικογένεια Ρουβά.

Ο Σάκης και η Κάτια από το πρωί δέχονταν τις ευχές γνωστών και φίλων ενώ η Δέσποινα Βανδή, η οποία ευχήθηκε στον Σάκη τηλεφωνικά, πρότεινε να είναι αυτή η νονά της μικρής Ρουβίτσας, το όνομα της οποίας δεν έχουν αποφασίσει ακόμα.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Ο Νίκος Βέρτης για 2 μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο.



Ο Νίκος Βέρτης με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει την περιοδεία του στο εξωτερικό. Αυτές τις μέρες ετοιμάζετε για τις 2 συναυλίες του στην Κύπρο που θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Νοεμβρίου .

Με την ευκαιρία αυτή ο Νίκος στις 27 Νοεμβρίου θα παραβρεθεί και θα τραγουδήσει unplugged σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την ενίσχυση του συλλόγου ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού “Europadonna

Όσοι τυχεροί βρεθείτε αυτές τις μέρες στην Κύπρο, μην χάσετε τις μοναδικές συναυλίες του Νίκου Βέρτη.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Λευκωσία
Κανάλι Sigma τηλ: 00357 22580100
Περίπτερο Maro tel: 00357 22332052
Περίπτερο Melpo tel: 00357 22386300
Περίπτερο Oktagono: 00357 22492358
Περίπτερο Nikis: 00357 22517881
Περίπτερο Daily Needs : 00357 22879988
Περίπτερο Pericleous 47 : 00357 22525406
The Mail Kiosk : tel 00357 22570567

Λάρνακα
Περίπτερο Pafiths : 00357 24650505
Περίπτερο Το Πρώτον : 00357 24665959
Περίπτερο Stamar: 00357 24656440
Περίπτερο Tasia: 00357 24625051
Περίπτερο Tasia2 : 00357 24656500
Περίπτερο Cafe: 00357 99617559

Λεμεσός:
Musical Paradise -Linopetra : 00357 25324025
Musical Paradise- Makariou Av: 00357 25822380
Musical Paradise- Orfanides: 00357 25338995
Musical Paradise-Polemidia: 00357 25392411

Πάφος:
Περίπτερο Stokkos: 00357 26947037


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online