Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ανοδος Live με ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ, ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Δελτίο Τύπου

ΑΝΟΔΟΣ stage

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

SPECIAL GUEST O ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

O Δήμος Αναστασιάδης , έχει ‘’τρελάνει’’ όλα τα ραδιόφωνα με το τραγούδι του «Εσύ», μια από τις σπάνιες περιπτώσεις πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού που πείθει για το ταλέντο του και δημιουργεί προσδοκίες.

Ο Κώστας Τουρνάς αποφασίζει μετά από πολλά χρόνια να συμπράξει σε σχήμα , υποκύπτοντας στην πολιορκία του Γιάννη Κότσιρα , φέρνοντας μαζί του τα υπέροχα τραγούδια του , τις απολύτως νεανικές ιδέες του , τη ζωντάνια του . Ένας διαχρονικός τραγουδοποιός που μας κάνει τη χάρη σε μια δύσκολη εποχή να μας ταξιδέψει σε ένα ρομαντισμό που πολύ έχουμε ανάγκη.

Ο Γιάννης Κότσιρας ξαναγίνεται παιδί , κάνει το χειμώνα καλοκαίρι , παίρνει τα ρίσκα του , υπογράφει μια καινούργια δισκογραφική δουλειά με εντελώς νέο ήχο , γίνεται μαθητής δίπλα σε αγαπημένους του καλλιτέχνες και ταυτοχρόνως χαράσσει μια καινούργια πορεία με τις μπαταρίες γεμάτες από μια καλοκαιρινή περιοδεία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο επιτυχίας.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος εγκαταλείπει… προσωρινά τη μοναχική του πορεία , έστω ως guest της παρέας , μέσα από τα τραγούδια του μας ταξιδεύει στην τρυφερότητα και την σκληρότητα αυτού του κόσμου με το γνωστό δικό του μοναδικό τρόπο. Με την προσωπικότητά του μας κερδίζει και βάζει φωτιά στης νύχτας τα ηχεία.

Ένα πρόγραμμα συλλογικής διάθεσης , ζωντανών ευρημάτων , με χιούμορ και μεγάλη σοβαρότητα με αγάπη για το τραγούδι και τη ψυχαγωγία .
Μια συνεργασία που συζητιέται πριν ζωντανέψει στη σκηνή του ανανεωμένου
«ΑΝΟΔΟΣ STAGE»

ΑΝΟΔΟΣ
Πειραιώς 183 κ Παλλάντος 38
Τηλ: 210 3468100
160ευρώ φιάλη ουίσκι, 80ευρώ κρασί,15 ευρώ είσοδος με ποτό στο μπαρ

blogger templates 3 columns | Make Money Online