Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

MTV Europe Music Awards 2008 !!!

Τα 15α MTV Europe Music Awards ξεκίνησαν με 9 απίστευτες εμφανίσεις, συν το έξυπνο και "φρουτένιο" ντεμπούτο της παρουσιάστριας, Katy Perry.

Επίσης, οι 30 Seconds to Mars μας χαρίζουν, πριν αλλά και μετά την εμφάνισή τους, αστειάκια και πειράγματα από το VIP bar στο Glamour Pit. Καβαλώντας ένα Cherry Chapstick, η Katy Perry άνοιξε το show, πλαισιωμένη από μαζορέτες και τραγουδώντας το "I Kissed a Girl".

H Beyonce ανέβηκε στην σκηνή των MTV EMAs για τρίτη φορά κάνοντας μία κλασάτη εμφάνιση, ερμηνεύοντας το νέο της single "If I Were A Boy. Επίσης, μετά από δεκαπέντε χρόνια, οι Take That επέστρεψαν στα EMAs και κατέπληξαν το κοινό με μία αποκλειστική πρώτη εμφάνιση του νέου τους single "Greatest Day".

Οι Killers έκαναν την διαφορά στην σκηνή όταν η οθόνη σηκώθηκε και αποκάλυψε το συγκρότημα να τραγουδάνε το "Human" μέσα από ένα κατασκευή από ατσάλι και εκπληκτικά 3D γραφικά.

Ο Kanye West και η Estelle έκαναν το ντεμπούτο τους στα φετινά EMAs με απίστευτη απόδοση των 'Love Lockdown" και "American Boy". Με το βραβείο "φρέσκο" στα χέρια της, η Katy Perry, ανακοίνωσε την πρώτη εμφάνιση των Ting Tings με το hit single τους "That's Not My Name".

Άλλο ένα ντεμπούτο επί σκηνής έκανε ο Kid Rock όταν τραγούδησε το νέο του single "So Hot" το οποίο "μεταμορφώθηκε" στο hit του καλοκαιριού για το 2008, "All Summer Long".

Η Duffy στην πρώτη της εμφάνιση σε MTV EMAs, τραγούδησε το "Mercy". Συνεχίζοντας την "ερωτική σχέση" του MTV με το Λίβερπουλ, στην σκηνή ανέβηκαν οι Wombats με μία "ιδιαίτερη" διασκευή του "Bleeding Love" της Leona Lewis.

Η Pink έκανε ένα συγκλονιστικό φινάλε στα δέκαταπέμπτα MTV Europe Music Awards με μία εξαιρετική εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια, του "So What". Τρέχοντας από το glamour pit, μέσα από το κοινό και πάνω στην σκηνή, πλαισιώθηκε από 30 fans όπου ξεκίνησαν μαξιλαροπόλεμο που κατέληξε με 40.000 λευκά φτερά πάνω σε όλο το κοινό.

Album of the Year: Britney Spears, "Blackout"
Act of 2008: Britney Spears
New Act: Katy Perry
Ultimate Urban: Kanye West
Most Addictive Track: Pink, "So What"
Headliner: Tokio Hotel
Rock Out: 30 Seconds to Mars
Video Star: 30 Seconds to Mars, "A Beautiful Life"
Best Act Ever: Rick Astley
Artists' Choice: Lil Wayne
Europe's Favorite Act: Emre Aydin, Turkey
Ultimate Legend: Paul McCartney


Περισσότερα στο mtv.gr



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online