Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Σε λίγες ώρες ο μεγάλος τελικός της Eurovision !!!



Στις 22:00 μέσα από την συχνότητα
της Νετ θα προβληθεί
ο μεγάλος τελικός της Eurovision.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση των προγνωστικών
με το Αζερμπαϊτζάν και την Γερμανία να παλεύουν για την πρωτιά.

Διαβάστε πώς θα εξελιχθεί η σημερινή βραδιά

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Λίγες ώρες απέμειναν πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού της 55ης Eurovision. Η αγωνία κορυφώνεται και δεν είναι λίγοι αυτοί που αμφισβητούν τα στοιχήματα και τα προγνωστικά και πιστεύουν στην ανάδειξη για έναν νικητή έκπληξη.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα εισαγωγικό βίντεο που θα μας ταξιδέψει στον χρόνο και της ιστορία της Eurovision.

Αμέσως μετά στην σκηνή θα βρεθεί ο περσινός νικητής της Eurovision, Alexander Rybak που θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Fairytale» με το οποίο έφερε την χώρα του στην πρώτη θέση της περσινής Eurovision.

Στην συνέχεια, γίνεται ένας χαιρετισμός από τους τρεις παρουσιαστές και το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ξεκινά.

Οι 25 χώρες που διαγωνίζονται στον τελικό είναι (με σειρά εμφάνισης)

Azerbaijan
Spain
Norway
Moldova
Cyprus
Bosnia & Herzegovina
Belgium
Serbia
Belarus
Ireland
Greece
United Kingdom
Georgia
Turkey
Albania
Iceland
Ukraine
France
Romania
Russia
Armenia
Germany
Portugal
Israel
Denmark

Η Ελλάδα εμφανίζεται 11η. Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στην τελευταία πρόβα του Τελικού και απέδειξαν ότι δίκαια είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σε κεντρικό σημείο μέσα στον χώρο των δημοσιογράφων έχει στηθεί του Ogae Desk όπου διεξάγεται gallop στο οποίο έχουν δικαίωμα ψήφου δημοσιογράφοι και funs. Μέχρι πριν από λίγες ώρες στην πρώτη θέση βρισκόταν η συμμετοχή της Σερβίας (?) με την Γερμανία και την Ελλάδα να ακολουθούν.

Μέχρι αυτήν την ώρα σύμφωνα με τα στοιχήματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Γερμανία, ακολουθεί το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία και η Ελλάδα.

Όσον αφορά την εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στον σημερινό τελικό, έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές. Τα τύμπανα κατά την διάρκεια της “γέφυρας” θα φωτιστούν με μπλε χρώμα ενώ πριν το τελευταίο ρεφρέν θα εκτοξευτούν πυροτεχνήματα με μηχανισμό που θα ενεργοποιηθεί από τους χορευτές.



Μετά την εμφάνιση της Αγγλίας θα γίνει ένα μικρό διάλλειμα και θα επιστρέψουμε με την συμμετοχή της Γεωργίας.

Μόλις οι χώρες ολοκληρώσουν της εμφανίσεις τους, θα παρακολουθήσουμε ένα βίντεο με το opening party όπου οι παρουσιαστές συνομίλησαν με πολλούς από τους συμμετέχοντες.

Στην συνέχεια περνάμε στο Green Room και βλέπουμε για άλλη μια φορά όλα τα τραγούδια της βραδιάς και αμέσως μετά αρχίζει το πιο αγωνιώδες μέρος της Eurovision, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία θα ανοίξουν αμέσως μετά την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους και θα κλείσουν 15 λεπτά μετά την λήξη του. Ο σημερινός νικητής θα αναδειχθεί με το 50% των τηλεφωνημάτων και με το 50% των επιτροπών που για πρώτη φορά υπάρχουν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Καλή επιτυχία στον Γιώργο Αλκαίο και τους Friends.

Απολαύστε τον Γιώργο Αλκαίο και τους Friends έτσι όπως ακριβώς θα τους δούμε σε λίγες ώρες live από το Oslo, μέσα από την συχνότητα της Net.


Read more...

Ο «Όμορφος Κόσμος» του Χρήστου Δάντη!!!


Ακούστε
την νέα ραδιοφωνική επιτυχία
του Χρήστου Δάντη
με τίτλο «Όμορφος Κόσμος»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αυτή είναι η νέα ραδιοφωνική επιτυχία του Χρήστου Δάντη που ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα.

Το τραγούδι με τίτλο «Όμορφος Κόσμος» υπάρχει στην καινούργια δισκογραφική δουλεία του τραγουδιστή με τίτλο «Σκοτώνω» που κυκλοφορεί από την Sony Music.

«Όμορφος Κόσμος»
Μουσική: Χρήστος Δάντης
Στίχοι: Νίκος Σαρρής


Read more...

Συναυλία Bob Dylan – Οι τελευταίες λεπτομέρειες!!!


ΣΥΝΑΥΛΙΑ BOB DYLAN
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΙΟΥ 2010

TERRA VIBE PARK
Doors Open: 18:30

Bob Dylan on stage: 21:30

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο μεγαλύτερος θρύλος της παγκοσμίας μουσικής, ο Bob Dylan, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στην Ελλάδα, το Σάββατο 29 Μαΐου, στο TerraVibe Park!

Με την εμφάνισή του στην Αθήνα, ανοίγει τον κύκλο των φετινών του ευρωπαϊκών shows, στα πλαίσια του Never Ending Tour, της περιοδείας που ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζει ακόμα, μετρώντας πάνω από 2000 εμφανίσεις.

Τον αξεπέραστο αυτό καλλιτέχνη, που άφησε το στίγμα του στη rock μουσική και επέβαλλε τον τίτλο του τραγουδοποιού στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε, σε μία μεγαλειώδη βραδιά το Σάββατο 29 Μαΐου, στο TerraVibe Park.

Doors Open: 18:30
Bob Dylan on stage: 21:30

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ

Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στα Ticket House της Αθήνας. Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως. Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή είναι € 5 και για το εισιτήριο με επιστροφή € 8. Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στα: Ticket House Αθήνας: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366, ΚΤΕΛ: Τηλ.: 210 8808080 – 6975889390.

ΟΔΙΚΩΣ

To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο χμ Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου. Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.

ΟΣΕ

O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 1110.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Tο εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 45 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880

ΙΑΝΟΣ
Αθήνα
Σταδίου 24
Τηλ.: 210 3217917

Θεσσαλονίκη
Πλατεία Αριστοτέλους 7
Τηλ.: 2310 277004
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.


Read more...

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα στον Τελικό !!!!



Η Ελλάδα
προκρίθηκε στον Τελικό
της Eurovision

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως είχαμε πει και σε προηγούμενη ανάρτηση η Ελλάδα ήταν το μεγάλο φαβορί του πρώτου ημιτελικού.

Με έναν Γιώργο Αλκαίο μοναδικό πάνω στην σκηνή του Telenor Arena και χιλιάδες θεατές να φωνάζουν «Opaaaa» προκριθήκαμε στον μεγάλο Τελικό.

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό (με την σειρά που ανακοινώθηκαν) είναι

Bosnia & Herzegovina
Moldova
Russia
Greece
Portugal
Belarus
Serbia
Belgium
Albania
Iceland

Όλες οι λεπτομέρειες της βραδιάς αύριο !!!

Συγχαρητήρια Γιώργο & Friends !!!

Απολαύστε ξανά την μοναδική εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου


Read more...

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Σε λίγες ώρες ο 1ος ημιτελικός της Eurovision !!!


Σε λίγες ώρες
ο πρώτος ημιτελικός
στον οποίον συμμετέχει
η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο
και τους Friends

Ζωντανά από την συχνότητα της ΝΕΤ στις 22:00

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μπορεί στην Ελλάδα να «χορεύουμε» στους ρυθμούς της Οικονομικής κρίσης και του Δ.Ν.Τ, στο Όσλο της Νορβηγία όμως «χορεύουν» σε ρυθμούς Eurovision.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision, μια Eurovision που για πρώτη φορά έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη καθώς η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος πριν τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί στις 25 και 27 Μαΐου. Οι χώρες που θα προκριθούν από τους ημιτελικούς θα διαγωνιστούν μαζί με τις Big 4 και την περσινή νικήτρια χώρα (Νορβηγία) στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.

Την Ελλάδα φέτος εκπροσωπούν οι ”Γιώργος Αλκαίος & Friends” με το τραγούδι «Opa» όπως αυτό επιλέχτηκε στον Ελληνικό Τελικό ανάμεσα από 8 διαγωνιζόμενα τραγούδια.

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό και εμφανίζεται στην 13η θέση ενώ η Κύπρος διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό και στην 14η θέση.


ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ


Η Ελλάδα που διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό μαζί με την Σλοβενία και το Βέλγιο, ενώ από τον δεύτερο φαβορί για πρόκριση είναι η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, του Ισραήλ και της Αρμενίας.

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ OUTSIDER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Στην φετινή Eurovision δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς κάποιο τραγούδι μιας και όλες οι συμμετοχές είναι από αδιάφορες μέχρι άθλιες. Παρ’ όλα αυτά οι φανατικοί οπαδοί του μουσικού διαγωνισμού έχουν ξεχωρίσει κάποια κομμάτια τα οποία και τα “προωθούν” ως φαβορί.

Πρώτες στις ψηφοφορίες των funs έρχονται οι συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Δανίας της Γερμανίας και του Ισραήλ. Η χώρα μας βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 6 θέση των φαβορί.

Οι funs όμως εκτός από τα φαβορί έχουν αναδείξει και τις συμμετοχές που θα βρεθούν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όπως η συμμετοχή της Εσθονίας, της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, της Βουλγαρίας, της Μάλτας και της Σλοβενίας.

Ακούγοντας όλες τις φετινές συμμετοχές θα διαπιστώσει κανείς πως 3-4 κομμάτια είναι αυτά που ξεχωρίζουν και θα μπορούσαν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το τραγούδι της Ελλάδας.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Η φετινή διοργάνωση είναι μια από της καλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει ποτέ για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού μιας και η Νορβηγία έχει πάρει την κρυάδα του διοργανωτή αφού έχει διοργανώσει ξανά τον διαγωνισμό.

Οι χώροι του γηπέδου έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες δημοσιογράφους και τους funs που ταξίδεψαν στο Όσλο για να καλύψουν τον διαγωνισμό.

Φέτος ο χώρος των δημοσιογράφων γνωστός και ως “Press Room” είναι μάλλον δυσλειτουργικός, ξεκινώντας από τον μικρό αριθμό υπολογιστών –αντιστοιχεί ένας υπολογιστής για 4 δημοσιογράφους- και φτάνοντας μέχρι την απουσία τηλεφωνικών συσκευών στον χώρο(!) σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που ήταν άρτια εξοπλισμένος με υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλέφωνα και κάθετι άλλο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει κάθε διαπιστευμένο δημοσιογράφο. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει ειδική εγκατάσταση μέσα στο Press Room για τους δημοσιογράφους που αρέσκονται να κάνουν την δουλειά τους στον προσωπικό τους υπολογιστή, κοινός laptop.

Δείτε την τελική πρόβα του Γιώργου Αλκαίου



Καλή επιτυχία Γιώργο ! Καλή επιτυχία Ελλάδα !


Read more...

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Χρόνια σας Πολλά κ. Zimmerman!!


O Bob Dylan
έρχεται να γιορτάσει μαζί μας
τα εξηκοστά ένατα γενέθλιά του!

Σάββατο 29 Μαΐου
TerraVibe Park
ο Bob Dylan θα εμφανιστεί
στο Ελληνικό κοινό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


O πατέρας της rock μουσικής, ο αναμφισβήτητος μουσικός μύθος, ο Bob Dylan, γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 24 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο TerraVibe Park, το Σάββατο 29 Μαΐου.

Μία μεγάλη μουσική πορεία που ξεπερνά τα 50 χρόνια και τα 55 albums και ακόμα συνεχίζεται. Μία γεμάτη από εμπειρίες και πλούσια από επιτυχίες ζωή. Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν όχι μόνο τη ζωή του, αλλά και την παγκόσμια μουσική και κοινωνική εξέλιξη.

1941: Γεννιέται στις 24 Μαΐου στο Duluth, της Μινεσότα, ο Robert Allen Zimmerman, κατά κόσμο Bob Dylan

1961: Τον Ιανουάριο, ο εικοσάχρονος τότε Bob Dylan φτάνει στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει το μουσικό του είδωλο, τον Woody Gurthie.

1962: Το Μάρτιο του 1962 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο το όνομά του, Bob Dylan. Τα περισσότερα τραγούδια είναι διασκευές εκτός από το Talkin’ New York και το Song To Woody. Από τότε, όλοι άρχισαν να μιλούν για το εικοσάχρονο αγόρι με τη βαθιά φωνή.

1963: Κυκλοφορεί το βαθύτατα πολιτικό “The Times They Are a-Changing”, ένα album ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις, του οποίου τα περισσότερα τραγούδια αναφέρονται σε αληθινά περιστατικά και γεγονότα που συνέβησαν στην Αμερική.

1966: Κυκλοφορεί το εμβληματικό album της γενιάς του, το “Blonde on Blonde”, η πλουσιότερη παλέτα συναισθημάτων που έχει ηχογραφηθεί ποτέ! Την ίδια χρονιά και μετά από ένα περίεργο δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα του, αποφασίζει να μείνει εκτός συναυλιών, απόφαση που τηρεί για τα επόμενα οχτώ χρόνια.

1971: Κυκλοφορεί το πρώτο του λογοτεχνικό πείραμα “Tarantula”, σε αυτόματη γραφή. Ο κόσμος, μέσα από αυτό, προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τον τρόπο σκέψης του Bob Dylan.

1973: Κάνει την πρώτη εμφάνισή του ως ηθοποιός στην ταινία “Pat Garrett & Billy the Kid” του Sam Peckinpah. Παράλληλα, υπογράφει το soundtrack της ταινίας, ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι το “Knockin’on Heaven’s Door”.

1975: Κυκλοφορεί το “Blood on Tracks”, που θεωρείται το πιο προσωπικό album του και σηματοδοτεί μία στροφή στην καριέρα του. Ένα πιο ερωτικό και θυμωμένο album, τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα, επηρεασμένο από το διαζύγιό του, με την πρώτη του σύζυγο, Sarah Lownds.

1979: O Dylan ανακοινώνει ότι βαφτίστηκε χριστιανός και κερδίζει το πρώτο του Grammy.
1985: Συμμετέχει στο single “We are the World” και στις 13 Ιουλίου εμφανίζεται στο Live Aid που γίνεται στο στάδιο JFK, της Φιλαδέλφειας.

1986: Παντρεύεται την Carolyn Dennis, backing singer στις συναυλίες του. Μέσα από αυτόν τον γάμο, που ολοκληρώνεται το 1992, αποκτά το τέταρτο παιδί του.

1988: Ξεκινάει την περιοδεία Never Ending Tour που μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 2200 shows σε όλο τον κόσμο.

1992: Ο Dylan γιορτάζει την τριακοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου album του, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, την Madison Square Avenue με τη συμμετοχή τριάντα καλλιτεχνών, όπως ο Neil Young, ο Johnny Cash, ο Lou Reed, ο τραγουδιστής των Pearl Jam’s Eddie Vedder, ο George Harrison, ο Eric Clapton και άλλοι.

2001: Κερδίζει Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι του Things Have Changed που ακούγεται στην ταινία Wonder Boys και την 11η Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το αποκαλυπτικό album Love and Theft.

2004: Κυκλοφορεί την best-seller αυτοβιογραφία του Chronicles: Vol. One.

2006: Το Μάιο ξεκινάει το Theme Time Radio Show, ένα ωριαίο ραδιοφωνικό δορυφορικό πρόγραμμα που μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο και ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2009.

2007: Μία μικρή γκαλερί στο Chemnitz της ανατολικής Γερμανίας, εκθέτει για πρώτη φορά πίνακες του Bob Dylan.

2009: Κυκλοφορεί το πεντηκοστό πέμπτο προσωπικό album του “Together Through Life”.

Σάββατο 29 Μαΐου, TerraVibe Park, ο Bob Dylan θα εμφανιστεί στο Ελληνικό κοινό.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Tο εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 45 €

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €

Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880
ΙΑΝΟΣ
Αθήνα
Σταδίου 24
Τηλ.: 210 3217917
Θεσσαλονίκη
Πλατεία Αριστοτέλους 7
Τηλ.: 2310 277004
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online