Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Σε λίγες ώρες ο 1ος ημιτελικός της Eurovision !!!


Σε λίγες ώρες
ο πρώτος ημιτελικός
στον οποίον συμμετέχει
η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο
και τους Friends

Ζωντανά από την συχνότητα της ΝΕΤ στις 22:00

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μπορεί στην Ελλάδα να «χορεύουμε» στους ρυθμούς της Οικονομικής κρίσης και του Δ.Ν.Τ, στο Όσλο της Νορβηγία όμως «χορεύουν» σε ρυθμούς Eurovision.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision, μια Eurovision που για πρώτη φορά έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη καθώς η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος πριν τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί στις 25 και 27 Μαΐου. Οι χώρες που θα προκριθούν από τους ημιτελικούς θα διαγωνιστούν μαζί με τις Big 4 και την περσινή νικήτρια χώρα (Νορβηγία) στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.

Την Ελλάδα φέτος εκπροσωπούν οι ”Γιώργος Αλκαίος & Friends” με το τραγούδι «Opa» όπως αυτό επιλέχτηκε στον Ελληνικό Τελικό ανάμεσα από 8 διαγωνιζόμενα τραγούδια.

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό και εμφανίζεται στην 13η θέση ενώ η Κύπρος διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό και στην 14η θέση.


ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ


Η Ελλάδα που διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό μαζί με την Σλοβενία και το Βέλγιο, ενώ από τον δεύτερο φαβορί για πρόκριση είναι η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, του Ισραήλ και της Αρμενίας.

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ OUTSIDER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Στην φετινή Eurovision δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς κάποιο τραγούδι μιας και όλες οι συμμετοχές είναι από αδιάφορες μέχρι άθλιες. Παρ’ όλα αυτά οι φανατικοί οπαδοί του μουσικού διαγωνισμού έχουν ξεχωρίσει κάποια κομμάτια τα οποία και τα “προωθούν” ως φαβορί.

Πρώτες στις ψηφοφορίες των funs έρχονται οι συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Δανίας της Γερμανίας και του Ισραήλ. Η χώρα μας βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 6 θέση των φαβορί.

Οι funs όμως εκτός από τα φαβορί έχουν αναδείξει και τις συμμετοχές που θα βρεθούν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όπως η συμμετοχή της Εσθονίας, της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, της Βουλγαρίας, της Μάλτας και της Σλοβενίας.

Ακούγοντας όλες τις φετινές συμμετοχές θα διαπιστώσει κανείς πως 3-4 κομμάτια είναι αυτά που ξεχωρίζουν και θα μπορούσαν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το τραγούδι της Ελλάδας.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Η φετινή διοργάνωση είναι μια από της καλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει ποτέ για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού μιας και η Νορβηγία έχει πάρει την κρυάδα του διοργανωτή αφού έχει διοργανώσει ξανά τον διαγωνισμό.

Οι χώροι του γηπέδου έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες δημοσιογράφους και τους funs που ταξίδεψαν στο Όσλο για να καλύψουν τον διαγωνισμό.

Φέτος ο χώρος των δημοσιογράφων γνωστός και ως “Press Room” είναι μάλλον δυσλειτουργικός, ξεκινώντας από τον μικρό αριθμό υπολογιστών –αντιστοιχεί ένας υπολογιστής για 4 δημοσιογράφους- και φτάνοντας μέχρι την απουσία τηλεφωνικών συσκευών στον χώρο(!) σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που ήταν άρτια εξοπλισμένος με υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλέφωνα και κάθετι άλλο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει κάθε διαπιστευμένο δημοσιογράφο. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει ειδική εγκατάσταση μέσα στο Press Room για τους δημοσιογράφους που αρέσκονται να κάνουν την δουλειά τους στον προσωπικό τους υπολογιστή, κοινός laptop.

Δείτε την τελική πρόβα του Γιώργου Αλκαίου



Καλή επιτυχία Γιώργο ! Καλή επιτυχία Ελλάδα !

blogger templates 3 columns | Make Money Online