Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

"Ηρθε" ο νέος Σάκης Ρουβάς !!!


Φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, αφού εκτός από το X Factor, την Eurovision και τις ευθύνες του πατέρα, έχει να ολοκληρώσει και το νέο του album.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Πρώτο single από το επερχόμενο album είναι το «Ήρθες» σε στίχους Γιάννη Δόξα και μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου. Το video clip του τραγουδιού είναι σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη.

Το album θα κυκλοφορήσει σύντομα στα δισκοπωλεία.

Απολαύστε το νέο του τραγούδι


Read more...

X-Factor Live 21/11 - Αποχώρησαν οι Juke Box


Ένα ακόμα φαντασμαγορικό X FACTOR live ολοκληρώθηκε.

Έντονες διαμάχες ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, αγωνία , ανατροπές και φυσικά εξαιρετικές ερμηνείες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς...
...που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής αλλά και των τηλεθεατών που το παρακολούθησαν από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ο Σάκης Ρούβας αφιέρωνε στην Κάτια Ζυγούλη τον "Αύγουστο" του Νίκου Παπάζογλου που ερμήνευσε ο Νικόλας,
τα πάντα άλλαξαν όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη χαρακτήρισε αδιάφορη και μέτρια τραγουδιστικά την εμφάνιση των "Juke Box".

O manager του πενταμελούς boy band, Γιώργος Θεοφάνους αντέδρασε και ζήτησε επιχειρήματα για τα συγκεκριμένα σχόλια, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά αναρμόδια την Κατερίνα Γκαγκάκη να κρίνει σε μουσικό επίπεδο την παρουσία των παιδιών. Όπως ήταν λογικό εκείνη υποστήριξε την άποψη της και έτσι προκλήθηκε ρήξη ανάμεσα στους δύο κριτές.

Πιστός στην αυστηρή κριτική του στην Ειρήνη ήταν για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Θεοφάνους που εμμέσως πλην σαφώς της είπε ότι θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση της σε ένα από τα δύο κορίτσια της ομάδας του Γιώργου Λεβέντη, την Ανθή ή την Πολυξένη οι οποίες είχαν φύγει από το παιχνίδι στα προηγούμενα live αφού σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση είναι καλύτερες από εκείνη.

Η διαμάχη Κατερίνας Γκαγκάκη και Γιώργου Θεοφάνους συνεχίστηκε όταν ο γνωστός συνθέτης αμφισβήτησε την ορθότητα της επιλογής του τραγουδιού στο οποίο διαγωνίστηκε ο Λούκας. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως διακρίνει μία αδυναμία στην ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη να καθοδηγήσει σωστά όσον αφόρα στο ρεπερτόριο τον νεαρό τραγουδιστή από την Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της.

Η ένταση μεταξύ των μελών της επιτροπής κορυφώθηκε όταν ο Νίκος Μουρατίδης συγκινημένος υποστήριξε ότι θέλει να βοηθήσει πολύ τον Γιώργο Κλακουμάνο να κερδίσει όλα αυτά που έχει στερηθεί εδώ και 22 χρόνια. Ο Γιώργος Θεοφάνους χαρακτήρισε τη στάση του Νίκου Μουρατίδη ξεπερασμένη και ότι με αυτό τον τρόπο θέλει να προκαλέσει την εύνοια του κοινού στο πρόσωπο του Γιώργου Κλακουμάνου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Νίκος Μουρατίδης αντέδρασε έντονα ανταπαντώντας για αντίστοιχη στάση του γνωστού συνθέτη στο προηγούμενο live προκαλώντας ένταση στο τραπέζι της επιτροπής.
Έκπληξη προκάλεσε στους διαγωνιζόμενους αλλά και στους κριτές το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση βρέθηκαν οι "Juke Box" και η Ιωάννα παρά το γεγονός ότι η παρουσία τους στο live ήταν αρκετά καλή.

Οι δύο υποψήφιοι είχαν μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να μείνουν στο παιχνίδι τραγουδώντας ένα τραγούδι δικής τους επιλογής.H Ιωάννα επέλεξε να τραγουδήσει το "Beautiful" της Christina Aguilera και ενώ οι "Juke Box" το "Apologize" του Timbaland. Τελικά η Ιωάννα ήταν εκείνη που έπεισε τους κριτές και παρέμεινε στο X FACTOR μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα. Εντύπωση πάντως προκάλεσε η στάση του Γιώργου Θεοφάνους που ψήφισε για αποχώρηση τους "Juke Box" αν και άνηκαν στην ομάδα του τονίζοντας τους όμως πως από την επόμενη εβδομάδα τους περιμένει στο studio για να ηχογραφήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία.

Guest της βραδιάς ήταν ο Πασχάλης Τερζής ο οποίος ερμήνευσε καινούριες επιτυχίες από τον νέο δίσκο του που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους με τίτλο "Μια Νύχτα Ζόρικη". Τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή "προλόγισαν" οι διαγωνιζόμενοι του X FACTOR τραγουδώντας μεγάλες του επιτυχίες ενώ στο κομμάτι "κάνε ό,τι νομίζεις" τον συνόδεψαν τα δύο γκρουπ "Κόκκινα Χαλιά" και "Τριημιτόνιο". Ο Πασχάλης Τερζής έκλεισε την εμφάνιση του στο X FACTOR με το τραγούδι "μια νύχτα ζόρικη" παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους που τον συνόδεψε παίζοντας πιάνο.

ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ - "Mercy"
Με όπλο της την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία η Κέλλυ ξεπέρασε τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από το πρόβλημα υγείας που είχε να αντιμετωπίσει και έφερε εις πέρας την αποστολή της.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - "Αύγουστος"
Σε ένα τραγούδι που έχει χαρακτηριστεί από την φωνή και την ερμηνεία του Νίκου Παπάζογλου ο Νικόλας τα πήγε περίφημα.

"JUKEBOX" - "We made it"
Στην τελευταία τους εμφάνιση στο X FACTOR οι "Juke Box" διαγωνίστηκαν σε ένα πολύ ρυθμικό τραγούδι και ήταν αρκετά καλοί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΚΟΥΜΑΝΟΣ - "Απορώ"
O Γιώργος για μία ακόμη φορά πάνω στη σκηνή του X FACTOR ήταν ο γνωστός καλός Γιώργος γεγονός που αποτυπώθηκε και στα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

ΛΟΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - "Tainted love"
Σε ένα τραγούδι που τον δυσκόλεψε αρκετά και στο οποίο δούλεψε πάρα πολύ διαγωνίστηκε ο Λούης αλλά η απόδοση του ήταν κατώτερη προηγούμενων εμφανίσεων.

"ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ" - "Πούλα με"
Τα τρία αγόρια είναι χαμηλών τόνων αλλά μόνο στην καθημερινότητα τους, γιατί στο 5ο live απέδειξαν ότι όταν ανεβαίνουν στη σκηνή είναι ακριβώς το αντίθετο.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ - "Bang – bang"
Παρά το γεγονός ότι διαγωνίστηκε σε ένα ροκ τραγούδι για το οποίο είχε τις αντιρρήσεις του, ο Λούκας δεν είχε κανένα πρόβλημα να το ερμηνεύσει και να σταθεί αξιοπρεπώς.

ΚΩΝΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΟΥΡΗΣ - "Μη γυρίσεις"
Σε ένα τραγούδι που του προκαλούσε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Κωνσταντίνος ήταν εξαιρετικός κάτι που εκφράστηκε ομόφωνα από τους κριτές.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - "Ματώνω"
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γιώργου Θεοφάνους η Ειρήνη θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση της σε μία εκ των Ανθής και Πολυξένης.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Γιώργος Τεντζεράκης & Μιχάλης Εμιρλής Live

Δυο από τους πιο ανερχόμενους τραγουδοποιούς που έχουν δώσει το δικό τους στίγμα από την πρώτη τους κιόλας δισκογραφική δουλειά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα δυνατό, γεμάτες εκπλήξεις και ανατροπές πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Ο Μιχάλης Εμιρλής που με την “Πίπα της Ειρήνης” έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του πριν από 2 χρόνια θα βρεθεί επί σκηνής για να παρουσιάσει τα καινούργια του τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Μη Διστάζεις” μεταξύ των οποίων την επιτυχία “Μη Μου Μιλάτε Για Κεινη”. Μαζί του ο Γιώργος Τεντζεράκης, νέος τραγουδοποιός που με το ντεμπούτο άλμπουμ του “Ήλιε Μου” έκανε αισθητή την παρουσία του με τραγούδια όπως το “Μέσα Στην Αύρα Σου” και “Όσοι Αγαπάνε”.

Από τις 28 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Μιχάλης Εμιρλής και ο Γιώργος Τεντζεράκης μας δίνουν ραντεβού στο Goya live club με ένα πρόγραμμα γεμάτο δυνατές ερμηνείες, εκπλήξεις και συμμετέχοντες… εσάς!

Χορηγοί επικοινωνίας:
Δίεση 101,3 FM
MAD TV, www.mad.gr, MAD GREEKζ

GOYA club: Αριστοφάνους 11, Ψυρρή
Εισοδος με ποτό: 15€


Read more...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης...του 16ου !!!


Η πολυαγαπημένη ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, -βασισμένη στο θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου-, 50 χρόνια μετά την πρώτη της μεταφορά στον κινηματογράφο (1958-2008) θα ξαναγεννηθεί με ένα καστ εξαιρετικών ελλήνων ηθοποιών και θα γυριστεί σε μία σύγχρονη εκδοχή γιατί "τα πάντα γύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν"...

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Ο Ηλίας (Πέτρος Φιλιππίδης), ο Θωμάς (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης), τρία γκαρσόνια φίλοι, που οι υποχρεώσεις από δάνεια, κάρτες, ασφάλειες κλπ τους κυνηγούν καθημερινά, αποφασίζουν να κλέψουν τον κυρ-Λάμπρο (Αντώνης Αντωνίου), το αφεντικό του Βαγγέλη, ιδιοκτήτη καφετέριας, ενεχυροδανειστή και κλεπταποδόχο.

Τη διάρρηξη θα την κάνει ο Θωμάς, ενώ ο Ηλίας, ντυμένος αστυφύλακας, θα φυλάει τσίλιες απ'έξω. Την ώρα που ο ψευτο-αστυφύλακας περιπολεί στον δρόμο, σ'ένα διπλανό σπίτι - χαρτοπαικτική λέσχη, γίνεται αντιληπτή η απώλεια ενός δακτυλιδιού και για την κλοπή κατηγορείται η κοπέλα που προσέχει τη γιαγιά.

Ο Ηλίας καλείται να επέμβει και χωρίς να το καταλάβει αναλαμβάνει αστυνομικά καθήκοντα. Στο Τμήμα της περιοχής όπου καταλήγουν, ο Ηλίας ισχυρίζεται ότι ανήκει στη δύναμη ενός άλλου αστυνομικού τμήματος, του 16ου και απλώς έτυχε να περνά από εκεί.
Αλλά και ο Θωμάς θα συλληφθεί τυχαία και θα οδηγηθεί στο Τμήμα, όπου ο Ηλίας θα καταφέρει να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια για την "κλοπή" αποδεικνύοντας την αθωότητα της κοπέλας. Θα καταφέρει επίσης να γίνουν γνωστές οι παρανομίες του αφεντικού του Βαγγέλη και να "αφεθεί" ελεύθερος ο Θωμάς...

Ο Ηλίας του 16ου (2008)
ΚΩΜΩΔΙΑ
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κώστας Αποστολάκης , Θέμις Μπαζάκα, Υρώ Μανέ , Αντώνης Αντωνίου, Τάσος Κωστής, Νένα Μεντή, Αριέττα Μουτούση, Θάλεια Ματίκα, Χρήστος Σιμαρδάνης, Ορφέας Αυγουστίδης, Λαέρτης Μαλκότσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Κωνσταντάκη, Μιχάλης Γιαννάτος, Πάνος Σκουρολιάκος
Ημ.Πρεμιέρας: 25/11/2008



Read more...

Το "Ψέμα" του Χρήστου Δάντη!!!





Η... κόλαση του Δάντη στο «X Factor». Μία... παράλειψη που αυτή τη φορά δεν τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Mάνο Ψαλτάκη (για τα δικαιώματα του «Number 1»), αλλά με μία... υπερδύναμη της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, τον Κρις Κορνέλ, έκανε ο Χρήστος Δάντης κατά τη διάρκεια της γκεστ εμφάνισής του στο «Χ Factor» της περασμένης Παρασκευής: πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε τη slow διασκευή του κομματιού-θρύλος του Μάικλ Τζάκσον «Billie Jean», στις στροφές του οποίου δύο ολόκληρα χρόνια πριν είχε «κεντήσει» την μπαλάντα του ο πρώην τραγουδιστής των εξαιρετικά αγαπημένων συγκροτημάτων Audioslave και Soundgarden.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



«Μου προκαλεί οργή και έκπληξη», διαμηνύει μέσω της «Espresso» ο Κρις Κορνέλ, ο οποίος αυτό το διάστημα κάνει περιοδεία στον Καναδά. «Πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν αποτελεί απλή διασκευή, αλλά έχει τροποποιηθεί ολοκληρωτικά και βρίσκεται στο 2ο σόλο άλμπουμ μου, με τίτλο “Carry on”. Πέντε -παρόμοια με το δικό σας “X Factor”- shows χρησιμοποίησαν τη διασκευή μου, αλλά ανέφεραν ότι μου ανήκει. Ακόμη και ο θρύλος Τζόνι Κας που διασκεύασε το κομμάτι μου “Rusty Cage” δεν είπε ποτέ ότι του ανήκει.
Ο κ. Δάντης είναι ο μόνος που πέρασε τη δουλειά μου για δικιά του» αναφέρει, ενοχλημένος, στην «Εspresso» ο διάσημος τραγουδιστής και μοναδικός Αμερικανός (γεννημένος στο Σιάτλ) καλλιτέχνης που του επιτράπηκε να πραγματοποιήσει live συναυλία στην Κούβα!

Ο βαφτισμένος χριστιανός ορθόδοξος και παντρεμένος με Ελληνίδα (τη Βίκυ Καραγιάννη) τραγουδιστής, που έντυσε μουσικά και την ταινία του James Bond «Casino Royale» με το κομμάτι του «You know my name», τα βάζει με τον Ελληνα συνθέτη, αλλά και με το κανάλι που φιλοξένησε τη «δημιουργία» του και απλά... ξέχασε να τον αναφέρει.


Αν αυτό το ατόπημα θα έχει συνέχεια, θα αποδειχτεί πολύ σύντομα, καθώς ένα τεράστιο επιτελείο -πίσω από τον καλλιτέχνη- ασχολείται αποκλειστικά με τα ζητήματα των πνευματικών του δικαιωμάτων ανά τον κόσμο.

Για την ιστορία και όπως επισημαίνει η υπεύθυνη τύπου του Κρις Κορνέλ, Κλερ Ο’ Μπράιεν: «Η εκτέλεση του κυρίου Δάντη, που πήγε τόσο καλά στο show της Ελλάδας και καταχειροκροτήθηκε από κοινό και επιτροπή, στην πραγματικότητα δεν είναι δική του. Τη συγκεκριμένη εκδοχή αναπαρήγαγαν και άλλα σόου, όπως το “American Idol” (χάρισε μάλιστα τη νίκη στον David Cook!). Εκεί όμως o Ryan Seacrest (κριτής του show), αποφεύγοντας την οποιαδήποτε παρεξήγηση, τόνισε ότι η αρχική διασκευή είναι του Κρις Κορνέλ».

Το «φαινόμενο» του διασκευασμένου από τον Κορνέλ «Billie Jean» έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ακόμη και το show «Πολωνία έχεις ταλέντο» (!) «δάνεισε» το κομμάτι σε κάποιον παίκτη, χωρίς φυσικά να ξεχαστεί ο αρχικός διασκευαστής του. Το όνομα του Δάντη είναι το μοναδικό που φιγουράρει στις λίστες των δεύτερων διασκευών, για το μοναδικό λόγο ότι δεν ανέφερε τον Κορνέλ.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα στην σημερινή Espresso

Ακούστε το τραγούδι από τον Χρήστο Δάντη, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο X Factor και το τραγούδι από τον Chris Cornel όπως αυτός το παρουσίασε σε συναυλία του πριν από δύο χρόνια.



Read more...

Στις 30 Νοεμβρίου το ντοκιμαντέρ για την Britney Spears.


Ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της Britney Spears θα προβληθεί από το MTv στις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Έτοιμο για προβολή είναι το ντοκιμαντέρ για την ζωή της Britney Spears. Στο ντοκιμαντέρ αυτό, η Britney μιλάει για όλους και για όλα, που μπήκαν στην ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «For the Record» και έχει διάρκεια 90 λεπτά.

Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν και αποσπάσματα από την ηχογράφηση του album της, γυρίσματα του Womanizer ενώ η Britney θα μιλήσει για αυτά που της συνέβησαν και ποτέ δεν είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Το ντοκιμαντέρ "Britney: For The Record" θα προβληθεί στις 30 Νοεμβρίου στην Αμερική και στη Μεγάλη Βρετανία την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε δύο αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ της Britney.





Read more...

Happy Birthday Mad Radio 106, 2!


HAPPY BIRTHDAY MAD RADIO 106,2


Το πιο fun ραδιόφωνο έγινε δύο χρονών!!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Δύο χρόνια οι παραγωγοί μας δεν έχουν πάρει ανάσα και έτσι είπαμε να τους ... ξεκουράσουμε! Τη θέση τους από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, πήραν αγαπημένοι καλλιτέχνες οι οποίοι έπαιξαν αγαπημένα τους τραγούδια αλλά και επιλογές των ακροατών τους και απάντησαν σε μηνύματά!


Νίκος Βουρλιώτης, Ραλλία Χρηστίδου, Ονιράμα, Νίκος Μίχας, Ελλη Κοκκίνου, Τάμτα, Αρτέμης Ευθύμης back to back όλη μέρα πίσω από τα μικρόφωνα του Mad Radio 106,2!


Happy Birthday Mad Radio 106, 2!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Ο Χρήστος Δάντης στην Αρχιτεκτονική


Ο Χρήστος Δάντης ξεκινάει τις live εμφανίσεις του μαζί με τους Ηθικόν Ακμαιότατον και τους 48 Ώρες

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Στην “Αρχιτεκτονική” θα εμφανίζεται από την Κυριακή 23 Νοεμβρίου ο Χρήστος Δάντης με ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και επιτυχίες.

Μαζί του θα είναι τα συγκροτήματα Ηθικόν Ακμαιότατον και 48 Ώρες.

Με ένα προσωπικό χειρόγραφο μήνυμα ο Χρήστος Δάντης ανακοινώνει την έναρξη των εμφανίσεών του στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Παιδιά... η μουσική είναι αρρώστια... Αν της κρυφτείς, θα σε ξαναβρει. Αν δεν της κάνεις τα χατίρια, θα σε κάνει ρεζίλι στο δρόμο. Αν δεν την αγαπάς θα στα σπάσει... όλα! Γι' αυτό φέτος κι εγώ τα "σπάω", γιατί ξεσπάω, γιατί μου την έδωσε γιατί μου τη βάρεσε, γιατί μ'αρέσει να΄μαι εκτός τροχιάς και θέλω να κάνω όσα μου έλειψαν... Γιατί η μουσική είναι αρρώστια!!! Όπου κι αν βρίσκεσαι, όπου κι αν ζεις. Κι εγώ ζω και επιμένω να της κάνω τα χατίρια. Αυτή τη φορά με δύο καινούργιους αστερισμούς. Τους "Ηθικόν Ακμαιότατον" και τις "48 Ώρες". Δυνατοί, τρελαμένοι, λαμπεροί όπως και ο κόσμος που ζούμε!!!
Χρήστος Δάντης


Δείτε το χειρόγραφο μήνυμα του Χρήστου

Photobucket


Read more...

Bank Bang με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Πρεμιέρα για την νέα ταινία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Μετά από το «Πέντε Λεπτά Ακόμα», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξαναχτυπά με δύο σύντομους ήχους, «Bank Bang», την μεγάλη οθόνη.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ήρθε το…BANK BANG, η νέα ταινία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που θα ταράξει για τα καλά τα νερά του ελληνικού κινηματογράφου! Το BANK BANG είναι μία κωμωδία, έξω από τα συνηθισμένα, με πανέξυπνο σενάριο και all star cast. Τα γυρίσματά της - που ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο - πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Αττικής. Φιλοδοξία όλων των συντελεστών είναι να αποτυπώσουν στο σελιλόιντ με φρέσκο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις πιο αστείες στιγμές της ελληνικής καθημερινότητας.


Διαβάστε περισσότερα στο Read More + trailer



Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα V-Max, στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos.

Μια ξεχωριστή κωμωδία, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο χαρισματικός και αγαπημένος στο κοινό Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει 0 Αργύρης Παπαδημητρόπουλος. Δίπλα στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε «ρόλο – κλειδί» στην ταινία εμφανίζεται ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς (Ερμόλαος). Μαζί τους ο Δημήτρης Ήμελλος (Νώντας), η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Λένα), η Κατερίνα Μαυρογεώργη (Μίνα), ο Μιχάλης Ιατρόπουλος (Μάκης), ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Κώστας), ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (Μπαζούκας), η Τζένη Μπότση (Κάτια), ο Θάνος Σαμαράς (Δούκας), ο Σκώτης Δρόσος (Σαμ), ο Ιερώνυμος Καλετσάνος (έμπορος όπλων). Στην ταινία συμμετέχουν επίσης, οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Φάνης Μουρατίδης, Ερρίκος Λίτσης, Σήφης Πολυζωίδης. Το τραγούδι της ταινίας «Το Παρελθόν μου» ερμηνεύει η Άννα Βίσση.

Στην πρεμιέρα της ταινίας θα παρευρεθούν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Αντώνης Καρυστινός.

Το BANK BANG θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου από την Village.


Υπόθεση
Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή. Όμως, ο Νώντας έχει μπλεξίματα με την ελληνική μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Έτσι, προτείνει στον Μιχάλη να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες.
Για κακή τους τύχη, ο αρχηγός της αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, έχει αρχίσει να τοποθετεί μυστικούς αστυνομικούς στα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, κάνοντας τη ζωή των δύο αδερφών ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου όταν ο Μιχάλης γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, στο πρόσωπο μία τραπεζικής υπάλληλου με ιδιαίτερα «γραφική» οικογενειακή ζωή… Το «Bank Bang» είναι μία θεότρελη κωμωδία που κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει, κανείς δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει και που τις συνέπειες όλων των παραπάνω δεν θα τις ευχόσασταν ούτε στο χειρότερο εχθρό σας! Είναι να τη χάσετε;


Δείτε το trailer της ταινίας


Read more...

X Factor Live με Πασχάλη Τερζή


Ο Πασχάλης Τερζής στο σημερινό X Factor Live.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Έχουν μείνει πια 12 και για όλους η αγωνία είναι μεγάλη αφού οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να κατορθώσουν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Έτσι οι πρόβες των παιδιών έχουν εντατικοποιηθεί, ενώ οι καθηγητές τους προσπαθούν να τους καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο ώστε οι διαγωνιζόμενοι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο άρτιοι στο 5ο X FACTOR live show.

Έκτος όμως από τις πρόβες τους τα παιδιά προετοιμάζονται και για μια ακόμα πρόκληση που τα περιμένει στο live της Παρασκευής.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής θα εμφανιστεί ως guest στο X FACTOR αυτή την εβδομάδα και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του συνοδευόμενος από τα παιδιά.

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών του Πασχάλη Τερζή, ο Γιώργος Θεοφάνους πέρασε πολλές ώρες μαζί με τους διαγωνιζόμενους στο studio, συμβουλεύοντας τους ανερχόμενους τραγουδιστές στις πρόβες τους ώστε να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και να ανταποκριθούν στην μεγάλη αυτή πρόκληση.


Read more...

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Το παιχνίδι είναι... του Θάνου Πετρέλη


Νέο single από τον Θάνο Πετρέλη.

Ο Θάνος Πετρέλης ετοιμάζεται για περιοδεία στο εξωτερικό και είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του cd single.


Διαβάστε στο Read More την συνέχεια.


Μετά το πολύ επιτυχημένο hit «Ξύπνα Θανάση», o Θάνος Πετρέλης είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του cd signle. Τίτλος του, «Το παιχνίδι Είναι πλέον δικό μου» και το εν λόγο τραγούδι είναι σε στοίχους και μουσική του Φοίβου. Το cd single θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και θα περιλαμβάνει ακόμα δύο τραγούδια.

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με πολλά κινηματογραφικά στοιχεία.

Αυτήν την περίοδο ο Θάνος Πετρέλης ετοιμάζεται για την μεγάλη του περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά.


Read more...

Sexy showbiz απο Ominus & Dj S


Το νέο τραγούδι του Ominus και του Dj S έχει γίνει μεγάλη επιτυχία και έχει σχολιαστεί από πάρα πολλούς για τους στίχους του αλλά και για το sexy video clip.

Διαβάστε στο Read More την συνέχεια.



Εντύπωση προκάλεσε το τραγούδι «Αγαπημένη μου Showbiz» του Ominus και του Dj S. Μέσα από το κομμάτι τους, που σύντομα θα δούμε και το videoclip, βάζουν στο στόχαστρο την Τατιάνα Στεφανίδου, τη Χριστίνα Λαμπίρη, την Έφη Θώδη καθώς και την Άντζελα Δημητρίου.

Ακόμα αναφέρονται στα Μάλια της Κρήτης, στην ελληνική τηλεόραση και στα νούμερα της AGB.

Το τραγούδι υπάρχει στο νέο τους album με τίτλο «Παραλίγο Διάσημοι».

Απολαύστε το sexy video clip


Οι στοίχοι του τραγουδιού
Αγαπημένη μου showbiz

Μπήκα μες στη showbiz να φέρω ένταση και δράμα
σα να βλέπεις τη Λαμπίρη να 'ναι δίπλα στην Τατιάνα!
διάνα πετυχαίνω, φτου, στις κάμερες και βγαίνω
το στιλ μου σαν το AIDS είναι τόσο αρρωστημένο
συστημένο κάθε γράμμα, η κατάσταση είναι δράμα
όλοι τους ξεχνιούνται σαν τους παίκτες απ’ τη «Φάρμα»
κάρμα ή πεπρωμένο, τόσα χρόνια περιμένω
ν’ αποδείξω τι αξίζω, μη νομίζεις πως σε βρίζω!
Γι’ αυτό κι εκνευρίζω όσους βγαίνουν στα κανάλια
και για να κάνουν νούμερα τους τρέχουνε τα σάλια
μεθάει η επιτυχία γι’ αυτό γίνονται όλοι «χάλια»
όπως κάνουνε οι Αγγλοι όταν βρίσκονται στα Μάλια
πολλοί με κατακρίνουν μα τους βλέπω όλους με κιάλια
όπως έκανε η Αντζελα όταν έφαγε μπουκάλια!
δεν θα με δεις στης Μαριλένας το γάμο
να σκάω σαν γαμπρός με συνολάκι Ferragamo!

Ολοι μες στη showbiz... πίνουνε τα πάντα!
Μετράει η AGB το χάλι σου Ελλάδα!
Ξέχνα τη ρετσίνα και τη φασολάδα!
Γινήκαμε Ευρωπαίοι και πνιγήκαμε στα χρέη!

Στο σπίτι πάντα το τρανζίστορ έπαιζε αμερικάνικα
και στο σχολείο έβαζα φαρδιά με κοντομάνικα,
άδικα με κράζανε για καθετί που φόραγα
Μετά από δέκα χρόνια... όλοι ζητάνε αυτόγραφα!
«Θέλω ένα για μένα και για την ξαδερφούλα μου»!
για να μ’ αναγνωρίσουνε ματώσανε τα ούλα μου
Κούλα μου, σου το ’χα πει «κωλόπαιδο ο Κυριάκος»
όπου κι αν περπάταγα, ορθάνοικτος ο λάκκος
δεν ήμουνα καλό παιδί, δεν είχα φωτοστέφανο
γι’ αυτό το λόγο τράβηξα για Χίο σαν τον Στέφανο

Μολύνουν σαν τον τέτανο όσα σκέφτομαι και γράφω
κι αφήνουν στο άκουσμά τους ανοικτή την κάτω γνάθο!
Τι μου ’μελλε να πάθω στη showbiz και μένα
σαν τα μαλλιά των emo όλοι τα χουν «μπερδεμένα»
δεν έφυγε η γκαντεμιά κι ας έσπασε το ρόδι
Ominus ξανά, τάδε έφη σαν τη Θώδη!
Εγώ μιλάω ελληνικά μα τους ακούγονται κινέζικα
και ποιο το αποτέλεσμα; Α...... καλαβρέζικα!
Συγγνώμη αν σε προσβάλλω με τον τρόπο που εκφράζομαι
ειλικρινά δεν φταίω... γιατί εξαναγκάζομαι
να κάνω τον κινέζο σαν τον Κώστα τον Σημίτη
μα το δικό μου το πουλί δεν πιάνεται απ’ τη μύτη
πέφτει σαν τον κομήτη, πάνω σε κάθε σπίτι
χτυπώντας 13 φορές πριν ξημερώσει Τρίτη
κι ας είμαι απ’ την Κρήτη, μου βγάλανε το λάδι
γιατί φέρνω το φως σ’ ένα απύθμενο σκοτάδι
ποτέ δεν ακολούθησα το trendy τους κοπάδι
κι αφήνω ανεξίτηλο το κάθε μου σημάδι!

Σχετικές αναρτήσεις

"Αγαπημένη μου showbiz" με Ominus & Dj "S"




Read more...

Η Monica γυρίζει ανα την Ελλάδα


Δελτίο Τύπου

Η μοναδική Μόνικα, που έγινε γνωστή μέσα από το MySpace πραγματοποιεί μοναδικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Η Μόνικα, αφού κατάφερε με τον πρώτο της δίσκο να δημιουργήσει την κατηγορία “αγγλόφωνη θηλυκή τραγουδοποιός – τραγουδίστρια” στην Ελλάδα, ξεκινάει την πρώτη της χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι η Πάτρα την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στον πολυχώρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» παίζοντας ακουστική κιθάρα και πιάνο συνοδευόμενη από την εξαμελή της μπάντα (τύμπανα, μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, τσέλο, βιολί, τρομπέτα), με όλα φυσικά τα τραγούδια του «Avatar» αλλά και διασκευές που θα ξαφνιάσουν...




ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ακτή Δυμαίων 84 ΠΑΤΡΑ
Τηλ: 2610 342200

Ακούστε τα τραγούδια της στο MySpace



Read more...

Ο Παύλος Παυλίδης στον Μύλο !!!


Δελτίο Τύπου

Παύλος Παυλίδης


Ο Παύλος Παυλίδης για δύο μοναδικές βραδιές στον Μύλο stage στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Ο “ηγέτης” του συγκροτήματος των «Ξύλινων Σπαθιών», με το τελευταίο ζωντανά ηχογραφημένο διπλό c.d του στις αποσκευές του, αλλά και με εντελώς νέο ακυοφόρητο υλικό θα βρεθεί για δύο βραδιές στο ατμοσφαιρικό και ανανεωμένο club του Μύλου στην Θεσσαλονίκη, το Μύλος Stage την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου. Επί σκηνής, εμφανίζεται με την πενταμελή μπάντα του “b-movies” σ’ ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο και παραπάνω ωρών όπου πέρα από τις μελωδικές μπαλάντες του και τα νέα τραγούδια του, παρουσιάζει και πολλά αγαπημένα τραγούδια από τα « Ξύλινα Σπαθιά» με τρόπο εντελώς ξεχωριστό…

ΜΥΛΟΣ STAGE
Aνδ.Γεωργίου 56
τηλ 2310 551836


Read more...

Μιχάλης Χατζηγιάννης - "7"


Δύο χρόνια μετά από τον τετραπλά πλατινένιο δίσκο «Φίλοι και εχθροί», που ξεπέρασε ρα 120.000 αντίτυπα σε πωλήσεις(!), ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με νέο στούντιο album.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More + video


Το «7», είναι η έβδομη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, του πιο ανήσυχου και εμπνευσμένου δημιουργού της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Μπήκε στην ζωή μας αθόρυβα πριν από 8 χρόνια με γρήγορα και ρυθμικά βήματα, με ήχο ηλεκτρικό και συνάμα μελωδικό, υπογράφοντας πάντα τραγούδια με διάρκεια στο χρόνο.

11 τέτοια τραγούδια περιλαμβάνει το νέο album «7», σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και της Ελεάνας Βραχάλη, αλλά και του ίδιου του Μιχάλη στο τραγούδι «Άλλη μια νύχτα». Η ενορχήστρωση ανήκει σε έναν από τους μόνιμους πλέον συνεργάτες του, τον Soumka. 11 ολοκαίνουργια τραγούδια με φρέσκο ήχο, αλλά διαφορετικά μεταξύ τους. Το καθένα τους και μια μικρή ιστορία, μια ιδιαίτερη ψηφίδα σε αυτό το εντυπωσιακό παζλ, το γεμάτο δύναμη και συναίσθημα.

Ήδη το «Εμείς οι δύο σαν ένα», το πρώτο single του δίσκου έγινε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Κι ενώ «Η αγάπη που μένει», το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Mega «Η Πολυκατοικία», ανεβαίνει θεαματικά στις προτιμήσεις του κοινού, οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει αυτός ο δίσκος δεν σταματούν εδώ. Η μαγική «Θάλασσα» μας εισάγει σε διαφορετική ατμόσφαιρα, παρασύροντας μας σε μέρη μοναδικά αφήνοντας μας να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη.

Το track list toy album
Εμείς οι δυο σαν ένα
Η αγάπη που μένει (πολυκατοικία)
Νιώσε κοντά μου
Μη με κοιτάς
Όλα θα πάνε καλά
Θάλασσα
Παρ’ τα όλα δικά σου
Άλλη μια νύχτα
Που να σε βρω
Ανάποδα
Αναπτήρας

Ακούστε την υπέροχη ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Αναπτήρας»



Σχετικές αναρτήσεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από αύριο στο.. ράφι !!!
“Κλέφτης” (?)… ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Νέος Μιχάλης Χατζηγιάννης


Read more...

MARKY RAMONE IS BACK FOR MORE!!!


Μια φυσιογνωμία της μουσικής τόσο χαρακτηριστική όσο και οι τρελοί ρυθμοί των ντραμς του, ο τελευταίος των Ramones, Marky Ramone επιστρέφει για να μας ξεσηκώσει με την μπάντα δυναμίτης του, για μία μόνο βραδιά, στις 6 Δεκεμβρίου, στο Gagarin205!

Διαβάστε στο Read More τις λεπτομέρειες

Ως μεγάλος λάτρης των Horror Movies, (ας θυμηθούμε άλλωστε το πολύ αγαπημένο Pet Sematary…) δε θα μπορούσε με τίποτα να λείπει από το 2o Screamin’ Athens Horror Festival, όπου θα κάνει και την εμφάνιση του ως special guest αργά το βράδυ του Σαββάτου!

Οι πόρτες για αυτό το μοναδικό σόου θα ανοίξουν στις 22:00… και όποιος φοβάται… πάει και κοιμάται!

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει

Ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη βραδιά!

Τιμή εισιτηρίου 25 euro

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της σ τοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online sales: www.ticketpro.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας: MTV, RED FM

www.ramones.com
www.myspace.com/markyramone


Read more...

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Lindsay Lohan «Δεν είμαι λεσβία. Μπαϊσέξουαλ ίσως να είμαι»

Η ηθοποιός Lindsay Lohan σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε «Δεν είμαι λεσβία. Μπαϊσέξουαλ ίσως να είμαι» και συνέχισε, «Η Σαμάνθα Ρόνσον είναι ένα υπέροχο άτομο και την αγαπώ πολύ».

Διαβάστε την συνέχεια στο Read More. + video


Στην συνέντευξη της αναφέρθηκε ακόμα για τις περιόδους που είχε νοσηλευτεί σε κέντρα αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά, ότι έχει περάσει πολλές περιόδους, όπου αισθάνθηκε μοναξιά και ότι τώρα είναι χαρούμενη που γνώρισε την Dj Samantha, με την οποία κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις και διασκεδάζει, τραβώντας πάνω της όλα τα φλάς των paparazzi.

Πρόσφατα η Lindsay πήγε σε ένα μαγαζί στο Παρίσι, στο οποίο έπαιζε μουσική η Dj Samantha. Κατά την είσοδο της στο μαγαζί, μια ακτιβίστρια όρμισε κατά πάνω της και την αλεύρωσε, δηλώνοντας έτσι την αγανάκτηση της, για την συμπεριφορά της Lindsay απέναντι στα ζώα, αφού φόραγε μια μαύρη γούνα.

Οι φαν της πολλά μπορούν να της συγχωρέσουν, οι ακτιβιστές όμως για τα δικαιώματα των ζώων είναι αμείλικτοι!

Δείτε το σχετικό video!!!



Δείτε σχετικές αναρτήσεις για την Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan και η...φίλη της !!!



HOT Lindsay Lohan HOT (Νέα φωτογράφιση)



Read more...

Το Mad Greekζ παρουσιάζει τον Αντώνη Ρέμο



Το Mad Greekζ, το μουσικό κανάλι που αγαπά την ελληνική μουσική, ετοιμάζει για όλους εσάς ένα μεγάλο party, με τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο!!!

Διαβάστε στο Read More όλες τις λεπτομέρειες. + κερδίστε προσκλήσεις!!!


Το Mad Greekζ παρουσιάζει τον Αντώνη Ρέμο στο πιο δυνατό Party του χειμώνα, την επόμενη Δευτέρα (24/11) στο Αθηνών Αρένα.

Αν θες να ζήσεις την εμπειρία της μουσικής παράστασης Night & Day με τον Αντώνη Ρέμο στείλε τώρα τη λέξη Live, κενό και το ονοματεπώνυμο σου στο 54002 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!




Δείτε τι είχαμε γράψει για την μουσική παράσταση του Αντώνη Ρέμου, «Night & Day»


Read more...

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Είναι πολλά τα λεφτά… Σάκη!!!



Όταν πριν από λίγους μήνες ο Σάκης ανακοίνωσε στον κύκλο του, ότι του έγινε πρόταση από τον Ant1 να παρουσιάσει το X-Factor, όλοι του είπαν να μην κάνει αυτό το βήμα, γιατί μπορεί να βλάψει την μέχρι τώρα επιτυχημένη του καριέρα.

Ο Σάκης όμως, δεν τους αποκάλυψε πόσο δελεαστική ήταν αυτή η πρόταση, αφού συνοδευόταν από πολλά μηδενικά.

Διαβάστε στο Read More την συνέχεια. Πόσα να παίρνει άραγε ο Σάκης για την παρουσίαση ;

Μπορεί η οικονομική κρίση να μαστίζει στις μέρες μας, στην τηλεόραση όμως οι κρίσεις δεν υφίστανται. Ο Σάκης Ρουβάς είπε αμέσως το ΝΑΙ στην παρουσίαση του X-Factor αφού η αμοιβή του για κάθε εκπομπή αγγίζει τα 60.000€.

Ναι καλά διαβάσατε, 60,000€ την εβδομάδα για τρείς ώρες εκπομπή. Τι νομίζατε, πως ολόκληρος Σάκης Ρουβάς θα έπαιρνε 5000 και 6000€ ; Αυτές είναι οι αμοιβές της κριτικής επιτροπής.

Πως λοιπόν να μην δεχτεί μια τέτοια πρόταση, αφού έχει φτάσει πλέον στα 40, πόσο ακόμα θα αντέχει να χτυπιέται πάνω στην σκηνή. Εξ άλλου έγινε και πατέρας, έχει και μια κόρη να προικίσει και να σπουδάσει.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online