Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Ο Αντώνης Ρέμος στο "Αθηνών Αρένα" !!! (update)



Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του νέου του album, διάλεξε ο Αντώνης Ρέμος να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα».

O Αντώνης μαζί με τους συνεργάτες του έχει ετοιμάσει μια παράσταση που συνδυάζει το θέαμα με το ροκ, pop και λαϊκό τραγούδι.

Η μουσική παράσταση έχει τίτλο «Night And Day» και για αυτήν δουλεύουν πυρετωδώς πάνω από 30 καλλιτέχνες και 20 τεχνικοί. Θα είναι μια παράσταση- σταθμός στην αθηναϊκή νύχτα, ενώ θα είναι η μεγαλύτερη σε κόστος παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη led οθόνη 150 τ.μ.

Ο Αντώνης Ρέμος φέτος σε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα φέρει την δική του υπογραφή , ένα πρόγραμμα γεμάτο νέα τραγούδια από την νέα του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου με τίτλο "Αλήθειες και Ψέματα".

Συνοδοιπόροι του Αντώνη Ρέμου στο ταξίδι του στη... "νύχτα και την ημέρα (Night and Day), το ανερχόμενο ροκ συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, Emigre και η μοναδική Αθηνά Ρούτση.


Δείτε (Read More) την προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με τις εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου


Ένα μοναδικό πρόγραμμα με πολλές παλιές και νέες επιτυχίες, παρουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος στο «Αθηνών Αρένα»

Ο Αντώνης Ρέμος, πιο ώριμος από ποτέ, εμφανίζετε για άλλη μια χρονιά στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» μαζί με νέους ανερχόμενους τραγουδιστές και το συγκρότημα των Εmigré.

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο παλιές επιτυχίες, ενώ ερμηνεύει και τις νέες του επιτυχίες «Ποτέ» και «100 Φορές» που περιέχονται στο νέο του album που θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου με τίτλο “Αλήθειες και Ψέματα”.

Ακούστε απο πιο προηγούμενη ανάρτηση το "Ποτέ"



blogger templates 3 columns | Make Money Online