Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

«Μια τρύπα στο νερό» από το Mega

Πολλά είναι τα τηλεπαιχνίδια που υπάρχουν φέτος στην ελληνική tv και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά.
Παρ όλα αυτά, το Mega θα βάλει και άλλο τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμα του.

«Μια τρύπα στο νερό» θα λέγετε το νέο τηλεπαιχνίδι και το Mega ελπίζει να μην γίνει επαλήθευση του τίτλου του.
Το ξεκαρδιστικό παιχνίδι που μόλις έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, έρχεται τώρα και στην Ελλάδα.

Το concept είναι πολύ απλό, οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο τηλεπαιχνίδι, θα χωρίζονται σε δύο ομάδες με σκοπό να μαζέψουν πόντους. Τους πόντους θα τους κερδίζουν μέσα από παιχνίδια που θα παίζουν, όπως να περνάνε μέσα από τοίχους με διάφορα σχήματα που θα μετακινιούνται προς τα πάνω τους. Στόχος τους είναι να περάσουν τα εμπόδια χωρία να πέσουν στην πισίνα κάνοντας “Μια τρύπα στο νερό”.
Παρουσιαστής θα είναι, ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος

Δείτε (read more) πως περιγράφετε το παιχνίδι μέσα στο site του Mega

Το Μία Τρύπα στο Νερό είναι ένα παιχνίδι γεμάτο... φιγούρες, γέλιο και ανατροπές!


Δεν απαιτεί γνώσεις, μνήμη και στρατηγική αλλά ευελιξία... σώματος και καλή διάθεση! Στο Μία Τρύπα στο Νερό δύο ομάδες των τριών παικτών καλούνται να ανταγωνιστούν σε μια δύσκολη αποστολή. Οι παίκτες πρέπει να χωρέσουν τα σώματά τους ώστε να καταφέρουν να περάσουν μέσα από αστείες φιγούρες που είναι τρυπημένες πάνω σε έναν τοίχο και που αλλάζουν κάθε φορά. Ο τοίχος όμως κινείται προς τα πάνω τους! Αν καταφέρουν να πάρουν τη σωστή στάση και περάσουν μέσα από τον τοίχο κερδίζουν. Αν όμως δεν τα καταφέρουν ο τοίχος τους παρασύρει σε μια πισίνα γεμάτη νερό!

blogger templates 3 columns | Make Money Online