Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Η Sexy Σάσα Μπάστα στο νέο Maxim !!!




Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη της
εμφάνιση σε περιοδικό
σβήνει κεράκια και ανάβει φωτιές
με μια καινούρια φωτογράφηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Έπειτα από τόσες συνεντεύξεις και εξώφυλλα, υπάρχει κάτι που δεν έχεις πει ποτέ και θες να το μοιραστείς μαζί μας;

Έχω να κάνω εξώφυλλο ενάμιση χρόνο. Ένιωθα ότι τα είχα κάνει όλα, ότι τα είχα πει όλα. Αυτή η φωτογράφηση όμως είναι ιδιαίτερη, επετειακή. Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια (σ.σ.: στις 26 Νοεμβρίου 2005) έκανα την πρώτη φωτογράφηση της ζωής μου, πάλι στο Μaxim.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, δηλαδή…

Εννοείται, και αυτό δεν το ξεχνάω! Τότε τραγούδαγα στο Posidonio. Όταν μου είπε ο Πάνος (σ.σ.: ο Κοκκίνης) να κάνω Μaxim, η πρώτη μου αντίδραση ήταν: «Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα». Άσε που είχα πρόβλημα με τον τότε σύντροφό μου, ο οποίος επέμενε να μη δημοσιευτεί η φωτογράφηση. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, τίποτα απ’ όσα ακολούθησαν δεν θα είχε γίνει. Ουσιαστικά, το έκανα στα κρυφά και, φυσικά, μετά χωρίσαμε.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου και στον τρόπο σκέψης σου;

Γάμησέ τα: (σ.σ.: Γελάει.) Έχουν αλλάξει πολλά. Το μόνο που έμεινε σταθερό είναι ότι μένω στο ίδιο σπίτι, στη Γλυφάδα. Υπάρχουν πράγματα που έκανα τότε και δεν θα τα έκανα σήμερα, καθώς και ευκαιρίες που έχασα, ενώ σήμερα θα τις εκμεταλλευόμουν.

Για περισσότερη Σάσα Μπάστα… στο Maxim που κυκλοφορεί !!!

98757162902900785868.jpg 16040108686345701990.jpg 23651226251050407922.jpg 66498730932399432865.jpg 19455303279071083203.jpg 95950117521911782628.jpg 83228227692143144242.jpg


Read more...

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

«Ναι Ναι Ναι» Το Video Clip !!!



Απολαύστε
το video clip του τραγουδιού
«Ναι Ναι Ναι»


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πρώτα το ακούσαμε σε όλα τα ραδιόφωνα όπου σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε για πολλές εβδομάδες την πρώτη θέση στα μουσικά chart. Τώρα ήρθε η στιγμή να το απολαύσουμε και στην τηλεόραση.

Η μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Ναι Ναι Ναι» οπτικοποιήθηκε και σας την παρουσιάζουμε.

Φυσικά πρέπει να σας αναφέρουμε ότι το τραγούδι ανήκει στο δυναμικό δίδυμο Χριστόδουλος Σιγανός – Valentino.

Απολαύστε το video Clip «Ναι Ναι Ναι»


Read more...

Η Σία – Jessica Rabbit – Κοσκινά στο «Caminito» !!!


Για δεύτερη χρονιά
η μοναδική παράσταση με τίτλο «Red»
ζωντανεύει τις φαντασιώσεις σας
στο ανανεωμένο «Caminito» στο Μεταξουργείο

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η παράσταση «Red» γεννήθηκε πέρσι στο «Half Note».Σε δύο “sold out” βραδιές, το «Red» ξάφνιασε τους θαμώνες του πρώτου Jazz Club της Αθήνας και τώρα επιστρέφει ανανεωμένο, για 20 μόνο παραστάσεις, προκλητικό και ιδιαίτερα απαιτητικό, στο ειδικά διαμορφωμένο Live Music - Bar - Restaurant «Caminito» στο Μεταξουργείο.

Μέσα απ’ τα καυστικά κείμενα του Άγγελου Πυριόχου, η Σία Κοσκινά σαν μια άλλη “Jessica Rabbit”, ζωντανεύει την απόλυτη αντρική φαντασίωση, σε μια αλλιώτική παράσταση…

Η γνωστή musical performer Σία με αισθησιασμό και χιούμορ σαρκάζει την «ατέλεια» της τελειότητας, το ξέφτισμα της αντρικής φαντασίωσης που εξουθενώνεται στο ναρκισσισμό της, βιώνοντας τη Μπρεχτική decadence της αμείλικτης καθημερινότητας που την μετατρέπει σε γυναίκα της διπλανής πόρτας, που αναζητά ένα και μόνο πράγμα… την ευτυχία του μεγάλου έρωτα.

Stand-up Comedy; One woman show; θεατρική πρόκληση; ή ρεσιτάλ ερμηνείας;

Το «Red» διαγράφει το δικό του ξεχωριστό είδος παράστασης που μέσα από την ολοκληρωμένη καλλιτεχνική υπόσταση της Σίας Κοσκινά συνδυάζει όλα αυτά που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό Funky Jazz Show, για «απαιτητικούς» και «ψαγμένους» θαμώνες.

Μια παράσταση χωρίς περιττά λόγια και με φόντο προβολές από κλασικές, μονταρισμένες σκηνές film noir, μέσα από απαιτητικές ερμηνείες τραγουδιών Χολιγουντιανών σταρ του ‘50 & ’60, όπως «Sooner or later», «My heart belongs to daddy», «Amado mio», «Cry me a river» , «Ιf you go away» μέχρι το «Μαμά γερνάω» τα «Στερεότυπα» ή και τη «Τζένη των πειρατών» αγαπημένα ακούσματα που στριφογυρίζουν στις αναμνήσεις σας .

Ένας πιανίστας, ένας σαξοφωνίστας, ένας κοντραμπασίστας κι ένας ντράμερ, μέσα σε χαμηλούς φωτισμούς, δίνοντας εικαστικά μια νότα αμερικάνικου bar, θα συνθέσουν την ατμόσφαιρα μιας βραδιάς που υπόσχεται να σας παρασύρει στη μαγεία της…



Read more...

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Νέο sexy video Clip από τον Κώστα Μαρτάκη !!!


Δείτε το νέο Video Clip
του Κώστα Μαρτάκη
για το τραγούδι «Ποτέ»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το «Ποτέ» είναι το δεύτερο official video από το Χρυσό album του Κώστα Μαρτάκη που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Δημήτρη Συλβέστρο, η μουσική στους Holter and Erixson και οι στίχοι στον Τάσο Βουγιατζή.

Απολαύστε το νέο video clip του Κώστα Μαρτάκη


Read more...

H Sexy Σύλβια Παπαδάκη στο Nitro !!!


Η Σύλβια δεν τρέχει με στιλ «Τραβάτε με κι ας κλαίω»
να ποζάρει για να την δείξουν τα μεσημεριανιαδικα
και να παραμένει επίκαιρη.

Όταν το κρίνει απαραίτητο, απλώς βγάζει τα ρούχα της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η πανέμορφη και sexy Σύλβια Παπαδάκη για άλλη μια φορά μας παρουσιάζει τον υπέροχο εσωτερικό της κόσμο, στο νέο τεύχος του Nitro που κυκλοφορεί.


Αν ποτέ καταφέρεις να κάτσεις απέναντι της, έστω και σε απόσταση μιας καρέκλας, έστω για ένα καφέ, (για να το πετύχεις κράτα μερικές σημειώσεις: «Δεν πλησιάζω άντρες, περιμένω από εκείνους το πρώτο βήμα και θέλω να είναι ακομπλεξάριστοι, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Χωρίς τουπέ») θα δεις μια τόσο γλυκιά κοπέλα, που γελάει συνέχεια και έχει μια δόση από την «έχω –γεννηθεί- στην – Κρήτη» προφορά.

Διαβάστε τα πάντα για την Σύλβια στο νέο τεύχος του Nitro και μέχρι να το πάρετε στα χέρια σας, απολαύστε την sexy φωτογράφηση της.


50317496238966668892.jpg 63858231909515977028.jpg 14120915186592875039.jpg 02771647458144719697.jpg 96719400923917291052.jpg


Read more...

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Το νέο τραγούδι του Γ. Πλούταρχου είναι «Θησαυρός» !!!


Ακούστε το νέο τραγούδι
του Γιάννη Πλούταρχου
με τίτλο «Θησαυρός»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με ένα νέο single με τίτλο «Θησαυρός».

Ένα τραγούδι διαφορετικό, πολύ ξεχωριστό, ένα τραγούδι με ρυθμό, ένα τραγούδι που ακούγεται δυνατά, ένα τραγούδι «Θησαυρός».

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του αγαπημένου Γιάννη Πλούταρχου έκανε «πρεμιέρα» από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 9,49 και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό στους ρυθμούς του.

Ένας «Θησαυρός» δια στόματος του αγαπημένου μας ερμηνευτή που σε παρασύρει με τη μελωδία, ανεβάζει τη διάθεση και σε παρακινεί να το ακούς και να το τραγουδάς δυνατά!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο υπογράφουν το δίδυμο των επιτυχιών ο Χριστόδουλος Σιγανός (μουσική) και ο Valentino (στίχοι) και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου !!!

Δεν έχετε παρά να το απολαύσετε, καλή ακρόαση!


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online