Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΣΕΞ ("ΣούλαΕλάΞανά" ) με την Ζέτα…


Σας είχαμε μιλήσει για την νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε και το story της νέας κωμωδίας σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό στις Σπέτσες με πρωταγωνιστές τους: Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλη Μαρίνο, Μέμο Μπεγνή, Κώστα Φραγκολιά, Μίνα Αδαμάκη κ.ά.


Διάβασε στο Read More το story της ταινίας



Σούλα Σαρημπουγιούκη. Φοράει Σανέλ νούμερο 19 από τα δεκαπέντε της. Είναι τριάντα ετών, ανεξάρτητη και κατά του γάμου. Έχει μεγαλώσει με τις τρεις θείες της, που έχουν καταγωγή από την Πόλη, γι'αυτό και λατρεύει τα πικάντικα φαγητά.

Σήμερα έχει γενέθλια και τα γενέθλια είναι μια πολύ επικίνδυνη μέρα! Σαν την Πρωτοχρονιά! Πρέπει να πάρεις αποφάσεις...

Μόλις έλαβε τέσσερις προτάσεις γάμου... και αποφασίζει να παντρευτεί! Οι τρεις θείες της εντυπωσιάζονται, οι δύο κολλητές της τρέχουν να τη συνδράμουν και οι τέσσερις υποψήφιοι γαμπροί καταφθάνουν στο νησί, για να επιλεγεί ο κατάλληλος που θα φτάσει "εις γάμου κοινωνίαν"!

Η δοκιμασία αρχίζει και η κατάσταση περιπλέκεται... Ενώ ο νικητής είναι έτοιμος να "πληρώσει" τη νύφη, η Σούλα αποφασίζει ότι ένας γάμος δεν είναι τηλεπαιχνίδι... Η θεά τύχη επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή και η Σούλα βρίσκει επιτέλους τον ορισμό της αγάπης...

Πρωταγωνιστούν:
Σούλα: Ζέτα Μακρυπούλια
Οι φίλες της: Mαρία Ανδρούτσου, Φαίδρα Δρούγκα
Οι θείες της: Μίνα Αδαμάκη, Σόφη Ζανίνου, Αριέττα Μουτούση
Mαμά Μανώλη: Σούλη Σαμπάχ

Οι υποψήφιοι γαμπροί:
Tάσος: Μιχάλης Μαρίνος
Ζήσης: Μάνος Γαβράς
Αποστόλης: Κώστας Φραγκολιάς
Μανώλης: Μέμος Μπεγνής
Βασίλης: Τζώρτζης Μουριάδης

Διαβάστε και την προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με την ταινία.

“SEX” με την Ζέτα Μακρυπούλια


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

«Mad and the city» Οι Onirama στην πρώτη εκπομπή



«Mad and the city». Η πιο mad, νεανική εκπομπή στον ALPHA
Αύριο θα προβληθεί η πρώτη εκπομπή του «Mad and the City» στον Alpha.



Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Πρεμιέρα της εκπομπής «Mad and the city» τη Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 14:00 από τη συχνότητα του ALPHA. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή μεσημέρι από τον ΑLPHA και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη βραδυ στις 22:00 από το Mad TV.Καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής οι Onirama.

Άλλες αναρτήσεις σχετικά με το «Mad and the city»

"Mad and the City" Επιτέλους έρχεται

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του «Mad and the city»

MAD & the City


Read more...

Αλλαγές στον «Πρωινό Καφέ»



Πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του «Πρωινού Καφέ» του Ant1.

Αλλαγές σκέφτονται να κάνουν οι υπεύθυνοι του Ant1 στην εκπομπή του καναλιού «Πρωινός Καφές» με σκοπό την αύξηση της τηλεθέασης.

Ποιος θα είναι ο τρίτος παρουσιαστής ;

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Αφού δοκίμασαν διάφορα, όπως την εμφάνιση γνωστών ανθρώπων της τηλεόρασης, που όπου κ αν εμφανίζονται, κάνουν τα μηχανάκια της AGB να μετράνε σαν τρελά, είδαν ότι δεν “τραβάει” το team της πρωινής εκπομπής. Έτσι στα σκαριά έχουν μπει διάφορα σενάρια, με επικρατέστερο αυτό της ενδυνάμωσης του team.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, δύο είναι τα υποψήφια πρόσωπα για να πλαισιώσουν τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η Ζέτα μάλλον δεν θα δεχτεί λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο γνωστός παρουσιαστής όμως δεν αποκλείετε να το τολμήσει, αφού η «Λίστα» δεν φαίνεται να αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό και ενδέχεται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να μείνει χωρίς εκπομπή.


Read more...

Μοναδικές βραδιές στην Ιερά Οδο με Τερζή - Παπαρίζου !!!


Σαρώνουν ο Πασχάλης Τερζής και η Έλενα Παπαρίζου στην Ιερά Οδό.
Στην πρεμιέρα τους, στις 6 Νοεμβρίου έγινε το αδιαχώρητο, αφού πολλοί φίλοι και συνεργάτες των δύο καλλιτεχνών, βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν.

Διαβάστε την συνέχεια στο Read More + 3 videos


Εκτός από τους φίλους και τους συνεργάτες, στην πρεμέρα βρέθηκαν και τρείς τηλεοπτικοί σταθμοί για να καλύψουν την έναρξη των εμφανίσεων, του Πασχάλη και της Έλενας.

Δείτε τα video, όπως αυτά προβλήθηκαν στα δελτία ειδήσεων, των τριών καναλιών.

Τα videos ανέβηκαν αμέσως στο youtube.com και μπορείτε δείτε τι είπαν στον Alpha, το Star Channel και τον ΑΝΤ1 για τη λαμπερή πρεμιέρα. Μαζί με τον Πασχάλη και την Έλενα, εμφανίζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης, ο οποίος ήταν στο πλάι της Έλενας στην πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία.







Read more...

X-Factor Live 14/11 - Αποχώρησε η Πολυξένη


Η Πολυξένη παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή για την ευκαιρία που της έδωσε να δείξει το ταλέντο της υπογραμμίζοντας πως για εκείνη τώρα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα το όνειρο της.

Διαβάστε την συνέχεια στο Read More. + Φωτογραφίες


Το τέταρτο βήμα για την κατάκτηση της κορυφής στο X FACTOR ολοκληρώθηκε. Ένα ακόμα εντυπωσιακό live show πραγματοποιήθηκε με συστατικά όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το X FACTOR, δηλαδή τα σημαντικά τραγούδια, τις εξαιρετικές ερμηνείες και βέβαια την ένταση και την αγωνία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι 13 διαγωνιζόμενοι ξεδίπλωσαν για μία ακόμη φορά το ταλέντο τους στη σκηνή και προσπάθησαν να αποσπάσουν τα καλύτερα σχόλια της επιτροπής. Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι. Φάνηκε όμως ξεκάθαρα πως όσο προχωράει το παιχνίδι τόσο τα πράγματα θα δυσκολεύουν και η παραμονή τους σε αυτό θα κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Στο X FACTOR δεν αξιολογείται μόνο η καλλιτεχνική παρουσία των παιδιών αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η προσωπικότητα τους. Έτσι, ένταση προκλήθηκε όταν ο Γιώργος αμφισβήτησε την κριτική που δέχθηκε στο προηγούμενο live με δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της εβδομάδας και που προβλήθηκαν σε video.

Οι αντιρρήσεις που εξέφρασε για τα σχόλια που δέχθηκε από τους κριτές περί της εξωτερικής του εμφάνισης, της αδυναμίας του να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι παρά τα 22 χρόνια προσπάθειας και της απουσίας αυθεντικών στοιχείων όταν εμφανίζεται στην σκηνή, προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια της κριτικής επιτροπής και ειδικότερα του Γιώργου Θεοφάνους που προσβεβλημένος και ενοχλημένος αποφάσισε να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Γιώργο από εδώ και στο εξής.

Το live show του X FACTOR δεν άφησε δυσάρεστη γεύση μόνο στον Γιώργο αλλά κυρίως στην Πολυξένη που αποχώρησε από το παιχνίδι. Την τρίτη φορά που βρέθηκε στην θέση της υποψήφιας για αποχώρηση δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι αφού οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του στο X FACTOR στον δεύτερο υποψήφιο, τον Κωνσταντίνο.

Παρά την απογοήτευσή της, η Πολυξένη παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή για την ευκαιρία που της έδωσε να δείξει το ταλέντο της υπογραμμίζοντας πως για εκείνη τώρα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα το όνειρο της.

Με τη στάση της αυτή έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον manager της Γιώργο Λεβέντη αλλά και τον Σάκη Ρουβά που της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Στο 4o live show εμφανίστηκε ως guest ο Χρήστος Δάντης που μαζί με το συγκρότημα "48 Ώρες" ερμήνευσαν τις νέες μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τη διασκευή του "Billie Jean" που ο γνωστός καλλιτέχνης ετοίμασε ειδικά για το X FACTOR.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Το «Circus» της Britney, στο Internet

Διέρρευσαν κομμάτια από το νέο της album, στο internet.


Έξι κομμάτια της Britney από το album «Circus» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, ανέβηκαν στο internet…

Διαβάστε στο Read More την συνέχεια.

Είναι το lead single «Womanizer», που ανέβηκε στην διεύθυνση σε μορφή remix.

Το κομμάτι που ανέβηκε στην σελίδα, http://www.ktu.com/cc-common/news/sections/special/britneyspears2.html, είναι αποσπάσματα από 6 κομμάτια, που περιέχονται στο νέο της album.

Πρόκειται για τα τραγούδια: 'Circus', 'Out From Under', 'If U Seek Amy', 'Unusual You' και 'Kill the Lights'.

Το «Circus» είναι η έκτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Britney και θα κυκλοφορήσει την ημέρα των γενεθλίων της, δηλαδή στις 2 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε για το album, σε προηγούμενη ανάρτηση.



Read more...

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Η ταινία "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" στους κινηματογράφους !!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας ΓΥΝΑΙΚΕΣ (THE WOMEN) στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, η HOLLYWOOD ENTERTAINMENT συνεργάζεται με την W.I.N. Hellas.

Από την πώληση κάθε εισιτηρίου της ταινίας (20-26/11/08) η HOLLYWOOD ENTERTAINMENT θα διαθέτει 1€ για την ενίσχυση του έργου της W.I.N. Hellas.

Στα πλαίσια αυτής της σημαντικής συνεργασίας, διοργανώνεται και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο Odeon Kosmopolis (Λεωφ. Κηφισίας 73, Μαρούσι)με VIP προσκεκλημένους κυρίως από τον χώρο της showbiz και των media. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει party στο νέο club restaurant HOTEL.( Αγ. Ιωάννου 67, Αγ.Παρασκευή).
Συνεργάτες στην πρεμιέρα και στο party είναι οι: Όμιλος GLOU, καταστήματα ALDO, οι εταιρίες DAVLAS & Partners, Cocktail &Bar Catering, το club restaurant HOTEL και το λικέρ DISARONNO



W.I.N. HELLAS FOUNDATION

Διεθνής υποστήριξη γυναικών

(Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, βάσει των άρθρων 741 επ. του Α.Ξ, ημερ. Ιδρύσεων 29/9/2006. ΑΦΜ 998732508, ΔΟΥ Γλυφάδας)

Υγείας 33, Βούλα 16673

Τηλ.: 210-8996636, E-mail: info@winhellas.gr, www.winhellas.gr




Read more...

Παντρεύεται η Χριστίνα Κολέτσα ; + sexy φωτογράφηση

Παντρεύεται η Χριστίνα Κολέτσα ;

Εδώ και έξι μήνες, η sexy Χριστίνα Κολέτσα, διατηρεί δεσμό με τον νεαρό επιχειρηματία Νίκος Γιγουρτάκη. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν η Χριστίνα έκανε πρόβες στις αρχές του καλοκαιριού, στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» που ανήκει στον πατέρα του Νίκου…


Διαβάστε στο Read More την συνέχεια και απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Χριστίνας από το Nitro που κυκλοφορεί.


Εδώ και έξι μήνες, η sexy Χριστίνα Κολέτσα, διατηρεί δεσμό με τον νεαρό επιχειρηματία Νίκος Γιγουρτάκη. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν η Χριστίνα έκανε πρόβες στις αρχές του καλοκαιριού, στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» που ανήκει στον πατέρα του Νίκου.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, το ζευγάρι είχε μια έντονη διαφωνία που έθεσε τη σχέση τους σε κίνδυνο. Τότε εκείνος για να της δείξει πόσο πολύ την αγαπάει πήγε και έκανε τατουάζ τα αρχικά της C C (Christina Coletsa)!

H κίνησή του αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια και πολλοί λένε τώρα ότι δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

"Ποτέ δεν έψαχνα να βρω τον καλό γκόμενο" λέει η Χριστίνα στο Nitro που κυκλοφορεί.

"Ερωτευόμουνα κάποιον και δεν υπολόγιζα τίποτα. Όχι ότι έχω μάθει κάτι από όσα έχω περάσει, συνεχίζω να κοιτάζω μόνο το συναίσθημα" συμπλήρωσε η Χριστίνα.

Το ζευγάρι είναι, μάλιστα, τόσο ερωτευμένο που προσπαθούν να είναι συνέχεια μαζί.

Ο 27χρονος επιχειρηματίας ταξιδεύει συνεχώς στη Θεσσαλονίκη για χάρη της, αφού αυτή την εποχή τραγουδάει στο Fix, ενώ στενοί του φίλοι λένε πως, για πρώτη φορά στη ζωή του, βρήκε τη γυναίκα που τον έκανε να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια!

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Χριστίνας, στο Nitro που κυκλοφορεί.

PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Ο Χρήστος Δάντης στο X Factor Live !!!


Ο μοναδικός Χρήστος Δάντης θα εμφανιστεί σήμερα στο X- Factor Live

Συντονιστείτε στον Ant1 στις 9:00

Διαβάστε στο Read More για το σημερινό Live


Τα παιδιά θα διαγωνιστούν σε τραγούδια που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα μουσικού ρεπερτορίου και όλοι τους δηλώνουν σίγουροι για μία δυναμική παρουσία και μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους και με τις συμβουλές των 4 manager - κριτών, οι τραγουδιστές του X FACTOR είναι έτοιμοι να αρπάξουν για μία ακόμη φόρα την ευκαιρία και να αποδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι ώστε να παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι.

Στο σημερινό X Factor θα εμφανιστεί ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος θα ερμηνεύσει αγαπημένες μας επιτυχίες του.


Read more...

5 Χρόνια Klik Records - Ένα μεγάλο party


Klik Records and B.S.B
Proudly Present
Staring Into space
Saturday 29th of November
2003 – 2008. 5 χρόνια Klik Records.
Ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά party της χρονιάς!

Διαβάστε στο Read More, για το μεγάλο party της Klik Records και πώς μπορείτε να βρεθείτε εκεί.

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου η Klik Records και η B.S.B παρουσιάζουν το Staring Into Space. Ο χώρος της εκδήλωσης θα είναι το καινούργιο κτήριο της εταιρίας BSB στην έξοδο της Αττικής οδού στην Εθνική οδό με έξοδο προς Πειραιά. 2 stages θα φιλοξενήσουν 8 guest DJs σε μια βραδιά γεμάτη Cosmic Disco και Tech House Grooves.

Το roster της Klik Records εκπροσωπούν ο Nikos Diamantopoulos, o Nikko Patrelakis, ο Aris Kokou ο Liberto και ο George Kyriakou.

Καλεσμένοι από την Γερμανία ο Reinhard Voigt, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Kompakt και ο κυριότερος εκπρόσωπος της minimal techno pop σκηνής, ο Justus Kohncke με καριέρα που ξεκίνησε από τα 90’s και το project ‘Whirlpool Productions’ και με πολλές συνεργασίες με ονόματα όπως Chelonis R. Jones, Ladytron, Mylo, Andreas Dorau, Erasure, Stereo Total, Hot Chip, Zero 7, και ο Jeorg Burger, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς της minimal techno pop σκηνής της Κολωνίας που καταφέρνει να συνδυάζει τη minimal techno με την αγαπημένη του indie pop των 80’s.


Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008
Doors open : 23:00
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις


Κερδίστε διπλές προσκλήσεις
στέλνοντας email στο info@klikrecords.gr
με subject Staring Into space.

Γράφοντας το όνομα και το επίθετό σας με ελληνικούς χαρακτήρες


Προθεσμία συμμετοχής μέχρι τις 26/11
Οι νικητές θα λάβουν απαντητικό email


Read more...

Και πάλι στην νυχτερινή διασκέδαση η Δέσποινα Βανδή !!!


Τελικά θα κάνει εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή και φέτος.

Παρ όλο που είχε δηλώσει ότι δεν θα εμφανιστεί σε κάποια πίστα αυτόν τον χειμώνα, φαίνετε πως άλλαξε γνώμη μετά από μια δελεαστική πρόταση που δέχτηκε.

Διαβάστε στο Read More, για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, πριν λίγο καιρό έγινε μια προσέγγιση στη Δέσποινα από τον Λάκη Ραπτάκη για να διαδεχτεί τον Σάκη Ρουβά και τις αδερφές Μαγγίρα στις Χάντρες της πλατείας Ασωμάτων.

Ο Σάκης εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων του(βλ. Eurovision, X-Factor, κ.α), δεν επιθυμεί να τραγουδήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος, που έχει πλήρως ανακαινιστεί, βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που αναζητούσε η Δέσποινα για τις χειμερινές εμφανίσεις της.


"Θέλω να σταματήσω τα παραδοσιακά μπουζούκια. Δεν κρύβω πως έχω συμβιβαστεί στη ζωή μου με ανάλογες συνεργασίες. Τώρα θέλω να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Δεν θέλω να δουλεύω με γνώμονα το πόσα χρήματα θα βγάζω, αλλά το πόσο καλά περνάω σε αυτή τη δουλειά. Θα μπορούσα να κάνω διαφορετικές συνεργασίες όπου θα παίρνω τα μισά χρήματα, αρκεί να κάνω κάτι που πραγματικά θέλω" είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Παρ όλα αυτά, φαίνετε πως άρχισε να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του κ. Ραπτάκη και μάλλον θα την δούμε και πάλι στην νυχτερινή διασκέδαση.

Περισσότερα πληροφορίες, σύντομα εδώ !!!


Read more...

Αντώνης Ρέμος - Ζέτα Μακρυπούλια... Και πάλι μαζί !!!


Ναι. Είναι αλήθεια. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι και πάλι μαζί.

Διαβάστε στο Read More, τα πάντα για την επανασύνδεση τους.


Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Ζέτα δήλωσε πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για τον πρώην αγαπημένο της και δεν απέκλεισε ότι θα μπορούσαν να είναι και πάλι μαζί. Κάτι παρόμοιο είχε δηλώσει και ο Αντώνης, αφού μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα, δεν είχε καταφέρει -ή δεν ήθελε- να κάνει άλλη σοβαρή σχέση.

Τον τελευταίο καιρό οι επαφές τους είχαν γίνει συχνότερες, γεγονός στο οποίο είχε συμβάλει ο κοινός τους φίλος, Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε μάλιστα παρακολουθήσει την πρόβα τζενεράλε της παράστασης Κουζίνες, όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα, ενώ λίγες μέρες μετά εκείνη βρέθηκε στη δική του τελική πρόβα στο Αθηνών Αρένα. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, μέχρι τουλάχιστον να νιώσουν έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όσοι τους έχουν δει πάντως μαζί λένε ότι συμπεριφέρονται όπως στις πρώτες μέρες του έρωτά τους - που ξεκίνησε το 1999, όταν εκείνη ήταν μόλις 21!


Read more...

"Mad and the City" Επιτέλους έρχεται


Μετά από αρκετές αναβολές, επιτέλους η νέα εκπομπή του Alpha με τους παρουσιαστές του Mad Tv θα προβληθεί την Κυριακή στις 14:00.

Διαβάστε στο Read More τα πάντα, για την νεανική εκπομπή.

Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Αλέξανδρος Συμηριώτης - παρουσιαστές του Mad TV - θα είναι οι οικοδεσπότες της νεανικής, εβδομαδιαίας live εκπομπής "Mad and the City" που έρχεται στον ΑLPHA.

Παιδιά της πόλης, του σήμερα, που ζούνε αυτά που λένε και λένε γι’ αυτά που ζούνε. Παιδιά που ξενυχτάνε, διαβάζουνε, ακούνε πολύ μουσική, γυρνάνε παντού και ξέρουν καλά τι θα πει "sync my mp3 player" και "ollie". Οι τρεις παρουσιαστές του Μad ΤV για πρώτη φορά μαζί σε ένα συνδυασμό στο ίδιο πλατώ...

Απαραίτητα συστατικά του "Μad and the City": πολύ μουσική, αστείρευτο χιούμορ, χαλαρό attitude και παρεΐστικη ατμόσφαιρα! Διεθνής και ελληνική μουσική & showbiz επικαιρότητα, νεανικά lifestyle θέματα, πλούσια ρεπορτάζ & αφιερώματα για skate, graffiti, δισκοπωλεία, μουσικές σκηνές, μόδα, τάσεις, κ.α. τηλεφωνικά παιχνίδια με το κοινό, θεματικά Top 5, εβδομαδιαίο Charts με τα ελληνικά και ξένα videoclip που έπαιξαν περισσότερο στο Mad TV, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών και καλεσμένοι αγαπημένα αστέρια της μουσικής σκηνής αλλά & ενδιαφέροντα πρόσωπα της νεανικής κουλτούρας.




Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 14:00 από την τηλεόραση του ΑLPHA και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22:00 από το Mad TV.





Αναρτήσεις σχετικά με την εκπομπή "Mad and the City"

MAD & the City

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του «Mad and the city»


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online