Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Γιάννης Πετρίδης – Κώστας Ζουγρής: «Από Την Κλασική Στο Ροκ»


Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι από τον Bach στον Miles Davis και από τους Beatles στην Βjork.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μία μουσική κιβωτός με περισσότερα από 900 άλμπουμ από το Rock, την Jazz, τα Blues, την παραδοσιακή και την κλασική μουσική, που προσπαθούν να καλύψουν τις μουσικές δημιουργίες ανεξαρτήτως του χρόνου που πρωτοπαρουσιάσθηκαν.

Έτσι συνθέτες όπως οι Bach, Beethoven, Mozart, Stravinsky, Ravel, Debussy και άλλοι μεγάλοι κλασικοί, συμμετέχουν μαζί με σύγχρονους δημιουργούς όπως οι Beatles, Miles Davies, Bob Dylan, Bjork, Chic Corea, Dead Can Dance, Philip Glass κ.ά.

Οι περισσότεροι φίλοι της μουσικής βρίσκονται σε μία συνεχή αναζήτηση για να ανακαλύψουν τους ήχους που θα τους ανταποδώσουν με την ποιότητά τους αυτή την μοναδική ευχαρίστηση που νιώθει ο κάθε φίλος της μουσικής όταν ανακαλύπτει για πρώτη φορά ένα ακόμα άλμπουμ που δείχνει να έχει τις προοπτικές να του κρατήσει συντροφιά για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Άλμπουμ διαχρονικά από διάφορα είδη μουσικής που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν το χάρισμα να μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τους μουσικόφιλους που δεν τους ενδιαφέρει να κατατάξουν τον κάθε δίσκο σε κάποια μουσική κατηγορία, αλλά η ακρόασή τους, αυτομάτως τούς κάνει κομμάτι της ζωής τους.

Το ροκ και τα διάφορα παρακλάδια του, η τζαζ, τα μπλούζ, η παραδοσιακή μουσική και η κλασική μουσική, καλύπτουν σχεδόν όλο το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου που σκοπό έχει να αποζημιώσει τους μακροχρόνιους εραστές της μουσικής με έναν απολογισμό που περιλαμβάνει άλμπουμ που θα είχαν θέση σε μία μουσική κιβωτό.

Στην νέα αυτή πρόταση των δημιουργών του βιβλίου, δεν συμπεριλαμβάνονται albums που υπάρχουν στα "Albums του Αιώνα" (εκδόσεις Ανατολικός, 2003), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καθώς και soundtracks κινηματογραφικής μουσικής, αφού ήδη υπάρχει ειδική αναφορά σ’ αυτόν τον ιδιαίτερα δημιουργικό χώρο της μουσικής με το βιβλίο μας "Soundtracks. Ο Ήχος Της Οθόνης" (εκδόσεις Ανατολικός, 2006).

Όλα τα άλμπουμ που έχουν επιλεγεί πληρούν κατά την γνώμη των συγγραφέων το κριτήριο της μετάδοσής τους από την ραδιοφωνική εκπομπή που τούς έχει παραχωρήσει κάθε απόγευμα από της 17:15 μέχρι τις 18:15 το Γ΄ Πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας.

Αυτό που ενώνει θεματολογικά όλα αυτά τα άλμπουμ, είναι το ότι ανεξάρτητα από το μουσικό είδος στο οποίο ανήκουν, το περιεχόμενό τους απευθύνεται στην πλειοψηφία αυτών που αναζητούν την καλή μουσική ανεξάρτητα του χώρου από τον οποίο προέρχεται.

Στο βιβλίο υπάρχουν χιλιάδες χρήσιμες πληροφορίες και ιστορικά γεγονότα, όλα τα βιογραφικά των δημιουργών, δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες άλμπουμ μαζί με φωτογραφίες καλλιτεχνών.

Σελίδες 352, τιμή 27 ευρώ


Read more...

Ενα ζεϊμπέκικο για τον... Αλέξη !!!



Ενα ζεϊμπέκικο για τον μικρό Αλέξη! Φορτισμένος συναισθηματικά από το τραγικό συμβάν με τον 15χρονο, ο Ηλίας Παλιουδάκης έγραψε τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


«Ηταν ένας άγγελος που έφυγε για τον ουρανό πριν προλάβει να ζήσει! Όταν άκουσα τι συνέβη, πάγωσε το αίμα μου. Όταν πληροφορήθηκα το θλιβερό γεγονός, ότι ένα παιδάκι έφυγε άδικα, ένιωσα συντετριμμένος. Παράλληλα, γεννήθηκε στην ψυχή μου η ανάγκη να γράψω τραγούδι στη μνήμη αυτού του παιδιού» λέει στην «Espresso» ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Ηλίας πριν από λίγους μήνες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. «Ήμουν ήδη φορτισμένος συναισθηματικά και το τραγικό περιστατικό με αυτό το αθώο παιδάκι με έκανε να εκφραστώ κατ’ αυτόν τον τρόπο!» Το τραγούδι μιλάει για την αθωότητα ενός παιδιού που βγήκε στο δρόμο και με τον αυθορμητισμό της νιότης του δεν πρόσεξε τους κινδύνους που παραφυλάνε παντού και συνάντησε το θάνατο.

«Λυπάμαι που κάποιοι έφτασαν τον κόσμο σε σημείο εξέγερσης. Είναι μια καταστροφή χωρίς τέλος!» τονίζει ο Ηλίας, μιλώντας για τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, ενώ συμπληρώνει για τον αστυνομικό που τράβηξε όπλο: «Απ’ όσο ξέρω, δεν έχει ζητήσει συγχώρεση από την οικογένεια του θύματος. Ντροπή!»

Το τραγούδι που αφιερώνει στον Αλέξη έχει τίτλο «Σάββατο» και θα κυκλοφορήσει σε CD single. «Τα έσοδα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα επιλέξει η οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Έχω συμφωνήσει με τους συνεργάτες μου να κάνουμε και συναυλία για τον ίδιο σκοπό».

Πηγή: Espresso


Read more...

Δολοφονήθηκε ο σύζυγος της Αγγελικής Ηλιάδη !!!

Αγγελική Ηλιάδη
Στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Νεκρός ο σύντροφός της.

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού δέχτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην λεοφώρο Αλκυονίδων στη Βούλα ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, Μούσες, Μπάμπης Λαζαρίδης.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μαζί του ήταν και η σύντροφός του, Αγγελική Ηλιάδη, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύεται σε κλινική των νοτίων προαστίων.

Οι στόχοι της επίθεσης ήταν μέσα στο σταθμευμένο πολυτελές μαύρο τζιπ μάρκας BMW που άνηκε στον επιχειρηματία, ενώ στον τόπο του τραγικού συμβάντους βρέθηκαν είκοσι κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος.

Η είδηση έφτασε αμέσως στις Μούσες. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πίστα ο Γιώργος Χρήστου, ο οποίος διέκοψε το πρόγραμμα λέγοντας στο κοινό πως συνέβη κάτι σοβαρό και το μαγαζί πρέπει να κλείσει.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του μαγαζιού. Από την πρώτη στιγμή οι περισσότεροι λένε ότι η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ένω είναι γνωστό πως ο επιχειρηματίας οπλοφορούσε γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης ήταν ακόμα παντρεμένος με την τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη ενώ τα τελευταία χρόνια συζούσε με την Αγγελική Ηλιάδη και είχαν αποκτήσει μαζί ένα γιο. Αν και στην αρχή ακούστηκε πως το παιδί ήταν μαζί τους τη στιγμή της επίθεσης, το περιβάλλον του ζευγαριού το διαψεύδει .

Πηγή: Yupi.gr


Read more...

X-Factor Live 12/12 Ο Χρήστος εκτός μάχης!



Η πορεία για την ανάδειξη του νικητή στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό, στο X FACTOR, συνεχίστηκε και στο 8ο live με αμείωτο ενδιαφέρον και με την αγωνία να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σε ένα ακόμα show, οι διεκδικητές της κορυφής έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να διατηρήσουν το όνειρο τους ζωντανό και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Χρήστος και η Κέλλυ παρά την καλή τους εμφάνιση στο live, ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αποδεικνύοντας πως το να είναι κάποιος απλά καλός στην φάση που έχει φτάσει το X FACTOR δεν είναι πια αρκετό για να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Οι δύο τους είχαν μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να παραμείνουν αλλά η ανάλαφρη στάση που κράτησε ο Χρήστος στην ερμηνεία του σε αντίθεση με την θέληση που επέδειξε η Κέλλυ στην αντίστοιχη δική της ήταν το καταλυτικό σημείο ώστε οι κριτές να αποφασίσουν την αποχώρηση του νεαρού τραγουδιστή από το X FACTOR.

Έτσι το 8ο live αποδείχθηκε πως δεν ήταν τυχερό για την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη που είχε την πρώτη απώλεια της στο παιχνίδι.

Στο τέλος της βραδιάς λοιπόν, έμειναν 8 οι διαγωνιζόμενοι του X FACTOR και είναι πια σαφές πως όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός κανείς από τους κριτές δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας του αφού οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στα live που απομένουν.

Στο 8o live εμφανίστηκαν ως guest οι Juke box λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρηση τους. Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε μέσα στο X FACTOR παρουσίασε την πρώτη του δουλεία, μια διασκευή του τραγουδιού "All I want for Christmas is you" που επιμελήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το τραγούδι αυτό κυκλοφορεί αποκλειστικά από το απόλυτο μουσικό portal, το 123play.gr και τα έσοδα αυτής της πρωτοβουλίας θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική Ένωση "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ".


Read more...

Τα όνειρα... του Αντώνη Βαρδή !!!


Λίγο πριν τις γιορτές ο Αντώνης Βαρδής μας κάνει δώρο «Τα όνειρα μας». Ένα album με 12 υπέροχα τραγούδια που αναμένετε να γίνουν μεγάλες επιτυχίες. Αφού κάθε νέα δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Βαρδή αγαπιέται πολύ από το κοινό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Κυκλοφόρησε το νέο προσωπικό album του Αντώνη Βαρδή με τίτλο «Τα Όνειρά Μας».
Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Βαρδή περιλαμβάνει 12 τραγούδια σε δική του σύνθεση και σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Στο album συμμετέχει και ο γιός του Αντώνη, Γιάννης Βαρδής στο ντουέτο με τίτλο “Νύχτα”.
Από το album ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα το single «Όλα» που έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Δείτε το track list του νέου album «Τα Όνειρά Μας»

ΟΛΑ
ΣΤΟ 2000 ΤΟΣΟ
Σ' ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ
ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΝΥΧΤΑ (συμμετέχει ο Γιάννης Βαρδής)
ΤΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ
ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ
ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ
ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ


Read more...

Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008 !!!


Η καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη Δημοπρασία Αγάπης του Mad η οποία πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά και στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου και πρόκειται να διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Για 1η χρονιά τo concept διαφοροποιείται: φέτος οι καλλιτέχνες δωρίζουν τα προσωπικά τους, χειροποίητα λευκώματα "Mad Books", αντί για αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα τους που ίσχυε τις προηγούμενες χρονιές. Ο κάθε καλλιτέχνης που θα συμμετέχει στη Mad Δημοπρασία Αγάπης θα επιμεληθεί προσωπικά το Mad λεύκωμα του με χειρόγραφες απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα φιλοξενούνται στις σελίδες του, φωτογραφίες, σκίτσα και άλλα αναμνηστικά δικά του όπως π.χ. εισιτήρια από συναυλίες του, μικρά προσωπικά αντικείμενα, κ.α.

Φέτος, το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Ίδρυμα "Αμυμώνη", ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που έχει κύριο στόχο τη ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (αυτισμό, νοητική στέρηση, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κλπ) και των οικογενειών τους.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στη Μad Δημοπρασίας Αγάπης μέσα από το ricardo.gr με on line bidding για να αποκτήσει τα πολυπόθητα προσωπικά Mad λευκώματα των αγαπημένων του καλλιτεχνών. Η τιμή εκκίνησης του κάθε λευκώματος "Mad Book" έχει οριστεί στα 10 Eυρώ. Όποιος ενδιαφερόμενος προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό για κάθε λεύκωμα κατά τη λήξη της δημοπρασίας θα κερδίσει το προσωπικό λεύκωμα του αγαπημένου του καλλιτέχνη.



Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008

“Χτυπήστε” τα Mad Book των αγαπημένων σας καλλιτεχνών


Read more...

H MONIKA ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!


Δελτίο Τύπου

H MONIKA ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ώρα 22:30

Μετά την θριαμβευτική πρώτη εμφάνιση της Μonika στο Stage του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, όπου 700 άτομα την απόλαυσαν και άλλα 500 έμειναν δυστυχώς… εκτός, η Monika αποφάσισε να συμπεριλάβει στην χειμερινή της περιοδεια άλλες δύο ημερομηνίες στο Stage του Μύλου στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν και άλλοι τη μοναδική ικανότητα της να μετατρέπει τα τραγούδια σε ύμνους!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Monika κατάφερε με τον πρώτο της δίσκο να δημιουργήσει την κατηγορία “αγγλόφωνη θηλυκή τραγουδοποιός – τραγουδίστρια” στην Ελλάδα και να μας κάνει να πιστέψουμε ξανά στις δυνατότητες τις ελληνικής ροκ σκηνής.

Ξεκινάει την πρώτη της χειμερινή περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη με την επταμελή της μπάντα (τύμπανα, μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, τσέλο, βιολί, τρομπέτα), με όλα φυσικά τα τραγούδια του «Avatar» αλλά και διασκευές που θα ξαφνιάσουν.

Με προπομπό το single «Over The Hill», η Μonika συστήθηκε δισκογραφικά στο Ελληνικό κοινό τον Μάιο του 2008 με πρώτο album το «Avatar» που κυκλοφόρησε στην Archangel Music.

Οι προσδοκίες για την δουλειά της δημιουργήθηκαν περίπου 3 χρόνια πριν, όταν εμφανίστηκε ζωντανά στην Γιορτή Της Μουσικής ερμηνεύοντας τα τραγούδια της.

Από τότε ακολούθησαν συναυλίες με τους Calexico, οι οποίοι συνεργάστηκαν και στον δίσκο της, συναυλίες με τους Antony & the Johnsons και συμμετοχές σε διάφορα festival όπως το Synch Festival του Ιουνίου.

Με ένα φάσμα επιρροών που ξεκινά από Beatles, Χατζιδάκι, ορχηστική pop των 60’s και φτάνει μέχρι την κιθαριστική pop των 90’s, η Μόνικα ακουμπάει στην folk, σε μια γενναία, αγνή pop αλλά και στο indie rock ύφος με το οποίο μεγάλωσε.

Προπώληση εισιτηρίων Metroplis, Stereodisc και στο Καπνοπωλείο του Μύλου


Read more...

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Sakis Rouvas Weekend στο MadTv !!!




Ένα Σαββατοκύριακο “γεμάτο” με τον Σάκη Ρουβά, ετοίμασε το μουσικό κανάλι MadTv.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Εάν "θέλετε σαν τρελοί" τον Σάκη Ρουβά συντονιστείτε στο Mad TV το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Δεκεμβρίου και απολαύστε τον αγαπημένο σας star στο απόλυτο "Σάκης Ρουβάς Weekend"!

Tι θα δούμε; Αποσπάσματα από παλιές συνεντεύξεις που έχει δώσει στο MAD, ΤΟP 10 και όλα του τα video clip! Από το Mad TV και την Trident που λατρεύουν τη μουσική.


Read more...

Η Britney Spears στην κορυφή του Billboard 200


Το νέο άλμπουμ της Britney Spears, "Circus", έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard 200 με πωλήσεις 505.000 κάνοντάς το 5ο No1 album της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η πριγκίπισσα της pop είναι η μοναδική τραγουδίστρια στην ιστορία της μουσικής που έχει 4 album με πάνω από 500.000 πωλήσεις το καθένα την εβδομάδα κυκλοφορίας τους.

Το “Oops!...i did it again” έδωσε 1,3 εκατομμύρια, το “Britney” έδωσε 746.000 και το “In the zone” έδωσε 609.000.

Το νέο της single “Circus” καρφώθηκε στο Νο3 του Billboard Hot 100, κάνοντας το έτσι το πρώτο της τραγούδι που μπαίνει κατευθείαν στο top10 πουλώντας 212.000 downloads.

Το “Womanizer” παραμένει στο top10 της Αμερικής σπάζοντας άλλο ένα ρεκόρ για την Britney καθώς είναι η πρώτη φορά που έχει 2 τραγούδια στο top10 την ιδία εβδομάδα.

Απολαύστε το τραγούδι “Womanizer” από την live εμφάνιση της Britney στο X- Factor



Σχετικές Αναρτήσεις
Σπάει κάθε ρεκόρ το "Circus" !!!!
Στις 30 Νοεμβρίου το ντοκιμαντέρ για την Britney Spears.
Γενέθλια με “Circus” για την Britney Spears
Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Britney Spears.
Britney Spears - Νεο Ρεκόρ
Britney Spears… Γυμνή στο νέο της video clip
World Tour για την Britney Spears


Read more...

H Τζένιφερ Άνιστον γυμνή στο νέο τεύχος του GQ !!!






Η Τζένιφερ Άνιστον φοράει απλά μία γραβάτα και αφήνει όλα τα άλλα να φανούν στο εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού GQ. Μιλάει, φυσικά, και για τις φήμες γύρω από το πρόσωπό της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos


«Δεν περιμένω το παιδί του Τζόν Μέιερ και δεν του έχω κάνει πρόταση γάμου» λέει και συνεχίζει να δίνει τροφή στους απανταχού κουτσομπόληδες αν και σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε πει πως δε θα ‘πρεπε να ασχολείται κανείς μαζί της. Εννοείται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αναφέρθηκε πάλι στην Αντζελίνα Τζολί αλλά αυτή τη φορά κάνοντας πλάκα. «Το αστείο είναι ότι ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πως πάμε όλοι μαζί στο Χάμπτονς τα σαββατοκύριακα. Εκεί παίρνω στα πόδια μου τη Ζαχάρα και τον Νοξ (παιδιά της Τζολί) στα πόδια μου».

Μιλάει και για τη νέα της ταινία λέγοντας πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή αντιδρούν στο κατεστημένο. «Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες εκεί έξω που δε δίνουν δύναμη στη γυναικεία φύση και την κάνουν σημαντική μόνο όταν βρει κάποιον άντρα. Μόνο έτσι είναι ευτυχισμένες και δεν είναι του στυλ μου αυτό».

Απολαύστε την φωτογράφιση της Jenifer στο περιοδικό GQ

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Έλενα Παπαρίζου Δοκιμάζει την τύχη της στο εξωτερικό!!!


Συνέντευξη στο περιοδικό μόδας L' Officiel έδωσε η Έλενα Παπαρίζου. Μεταξύ άλλων, η 27χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα των μεταναστών στη χώρα μας, την οικογένειά της και τον εδώ και δέκα χρόνια αγαπημένο της, Τόνυ Μαυρίδη. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσάρεστες φήμες που αναστάτωσαν το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον τη χρονιά που μας πέρασε και ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για ένα δυναμικό άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More




"Βλέπω τα κοριτσάκια που επηρεάζονται πολύ από τα μοντέλα, από τους celebrities, απ' όσα βλέπουν στα περιοδικά και την τηλεόραση" λέει στη διευθύντρια του περιοδικού, Εύη Καρατζά. "Και έρχονται τελικά αντιμέτωπα με έναν τόσο σημαντικό θέμα όπως η νευρική ανορεξία. Τα νέα κορίτσια ξεχνάνε ένα πράγμα: για ένα μοντέλο το σώμα του είναι η δουλειά του, πρέπει να είναι αδύνατο για να δείχνουν πιο εντυπωσιακά τα ρούχα των σχεδιαστών. Εγώ δεν είμαι μοντέλο. Είμαι απλή γυναίκα, όπως απλές γυναίκες είμαστε όλες, και όλες θέλουμε να δείχνουμε ωραίες. Έχω ακούσει από δημοσιογράφους ότι δεν είμαι πάρα πολύ γυμνασμένη. Δεν θέλω να είμαι κόκαλο, δεν θέλω να είμαι «φέτες», θέλω να είμαι υγιής όμως. Θα βγω δύο φορές την εβδομάδα για περπάτημα σε γρήγορο ρυθμό. Δεν χρειάζεται να σηκώνω βάρη, να κάνω κοιλιακούς ή να υπερβάλλω. Πάνω απ' όλα στη ζωή μας είναι η υγεία: να τρώμε σωστά, να τρώμε υγιεινά και να κινούμαστε. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με την παχυσαρκία και δεν αρκεί, ειδικά όταν τα κιλά είναι πάρα πολλά, μια απλή διατροφή για να τους βοηθήσει. Υπάρχουν και ιατρικές επεμβάσεις, που όπως γνωρίζω, για παράδειγμα, στη Σουηδία προσφέρονται δωρεάν από το ίδιο το κράτος".

Η Έλενα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που αφορούσαν την υγεία της, αλλά και τη σχέση της με τον Τόνυ: " Αυτό είναι το τίμημα. Υπάρχουν, ωστόσο, και πρέπει να υπάρχουν όρια.

Είναι σαν να με καλέσεις να πιω καφέ στο σπίτι σου, στο σαλόνι σου και κάποια στιγμή να με βρεις στο υπνοδωμάτιο να ψάχνω τα συρτάρια. Αυτό είναι παραβίαση. Εγώ δέχομαι ο κόσμος να έρθει να κάτσει στο σαλόνι μου, αλλά να μπει και να ψάξει τα συρτάρια μου δεν το δέχομαι. Πρέπει βέβαια να πω ότι τα media μου έχουν φερθεί καλά. Μια δυο φορές που κάτι έχει γραφτεί, το προσπερνάω. Δεν είναι κάτι που έχει επαναληφθεί. Οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν πολλά λάθη, αλλά δεν κάνουν το ίδιο λάθος δύο φορές".


Τέλος, μιλάει για την πολυσυζητημένη διεθνή της καριέρα, που, κατά τη γνώμη πολλών, έπρεπε να έχει ξεκινήσει αμέσως μετά τη νίκη της στη Eurovision: " Θα σου πω ποιο είναι το τωρινό μου όνειρο, που κανονικά θα έπρεπε να είχα πάρει απόφαση να το πραγματοποιήσω. Θα ήθελα να βγω στο εξωτερικό. Ήδη ψάχνουμε τραγούδια για το ξένο άλμπουμ. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με ανθρώπους από το εξωτερικό και περιμένω να δω πού θα καταλήξουν όλα αυτά. Βλέπω, δηλαδή, τουλάχιστον τον εαυτό μου να κάνει την προσπάθεια".

Πηγή: Yupi.gr


Read more...

"Καινούργια"... Καίτη Γαρμπή !!!


Αν και γνωστή σε όλους από την 20ετή επιτυχημένη πορεία της στο τραγούδι, η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει δισκογραφικά και μας συστήνεται ξανά, με συνεργασίες - έκπληξη!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τη μουσική και την ενορχήστρωση ολόκληρου του δίσκου έχει επιμεληθεί ο Νίκος Αντύπας, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Βίκυ Γεροθόδωρου, τη Ρεββέκκα Ρούσση και τους GML.

Στο ομότιτλο κομμάτι, "Καινούργια Εγώ", η Καίτη κάνει την έκπληξη και συνεργάζεται με το γνωστό ράπερ, Θηρίο! Αυτό το τραγούδι θα είναι το δεύτερο promo song του δίσκου και αναμένεται σύντομα και το videoclip του.

Στο μεταξύ, με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις της Καίτης με το Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρον.

Σχετικές Αναρτήσεις

"Αυτό Αξίζω" δηλώνει η Καίτη Γαρμπή

Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή Live

“Καίτη Γαρμπή... Reloaded Party”


Read more...

“Σε προκαλώ” φωνάζει η Μαριάντα Πιερίδη


"Σε Προκαλώ" λέγεται το νέο album που κυκλοφόρησε από τη Μαριάντα Πιερίδη. Ανάμεσα στα 9 τραγούδια του album ακόμα και τα ήδη γνωστά από τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις "Σε προκαλώ" και "Μίλια μακριά".

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το τελευταίο το ακούσαμε αποκλειστικά από το www.mad.tv.

Τη μουσική έχει γράψει ο Ευθύβουλος ενώ στο τραγούδι "Φυλακή" τους στίχους υπογράφει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πολλοί ακόμα σπουδαίοι δημιουργοί συντέλεσαν σ΄αυτή τη δουλειά, όπως ο Τάσος Βουγιατζής, η Αγγελική Μακρυνιώτη κι ο Κώστας Σέγγης.

Το booklet του CD, περιλαμβάνει και μια αφίσα της Μαριάντας!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ


Read more...

Σπάει κάθε ρεκόρ το "Circus" !!!!




Με 505.000 πωλήσεις το νέο album της Britney Spears καρφώθηκε κυριολεκτικά στην κορυφή του Billboard Top 200 κι έτσι η Princess of Pop κατέχει πλέον τη μοναδική θέση στην ιστορία της μουσικής με 4 album που έκαναν πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πιο αναλυτικά:

Το "Oops!... I Did It Again" έκανε 1,3 εκ. πωλήσεις
Το "Βritney" έκανε 746.000 πωλήσεις
Το "In Zone" έκανε 609.000 πωλήσεις

Όσον αφορά το CD single "Circus" το βλέπουμε στη θέση 3 του Billboard Hot 100. To τραγούδι είναι το πρώτο της Britney που μπαίνει κατευθείαν στο Top 10 καθώς έκανε πάνω από 210.000 downloads.

To "Womanizer" δίνει ακόμα ένα ρεκόρ στην τραγουδίστρια παραμένοντας στο Top 10 των ΗΠΑ καθώς είναι η πρώτη φορά που η Britney βλέπει 2 τραγούδια της στη δεκάδα, την ίδια εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ BRITNEY SPEARS


Read more...

Η αγωνία μεγαλώνει στο X FACTOR !!!


Είναι πια γεγονός πως κάθε λεπτομέρεια θα μετρήσει σημαντικά στην παραμονή των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι και έτσι τόσο οι κριτές όσο και τα παιδιά είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει, οι υποψήφιοι είναι 9 πια και τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα.

Οι επιλογές των τραγουδιών που θα βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους να δείξουν όλες τις πτυχές του ταλέντου τους αλλά και η εντατικοποίηση των προβών με στόχο να αποφύγουν το παραμικρό λάθος, είναι τα στοιχεία στα όποια έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα οι manager των παιχτών.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει επιλέξει τέσσερα πολύ δυνατά τραγούδια για τα αγόρια της ομάδας της με στόχο να αποφευχθεί για μία ακόμη εβδομάδα κάποια αποχώρηση από την κατηγορία που μανατζάρει.

Ο Γιώργος Λεβέντης που δεν έχει περιθώρια λάθους, διάλεξε για την Ιωάννα μία υπέροχη ελληνική μπαλάντα και ευελπιστεί και αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια να εντυπωσιάσει και να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Μουρατίδης μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Γιώργου Κλακουμάνου αλλά και την απογοητευτική εμφάνιση της Κέλλυ στο προηγούμενο live είδε τα περιθώρια να στενεύουν για την ομάδα του. Έτσι φρόντισε η επιλογές των τραγουδιών που θα ερμηνεύσουν ο Κωνσταντίνος και η Κέλλυ να είναι δύο πολύ σημαντικά τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο ελπίζοντας πως οι δύο τραγουδιστές θα αγγίξουν το κοινό με την παρουσία τους στο 8ο live.

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους θα δώσει την ευκαιρία στα δύο group του, να ερμηνεύσουν δύο πολύ ρυθμικά και ευχάριστα ελληνικά τραγούδια ελπίζοντας ότι θα ξεσηκώσουν το κοινό στο πλατό του X FACTOR και θα παραμείνουν στο παιχνίδι και αυτή την εβδομάδα.


Read more...

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Μάρω Λύτρα : Φεύγει στον Καναδά !!!



Απογοητευμένη από τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, η Μάρω Λύτρα αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να ταξιδέψει στον Καναδά για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά της στο Μόντρεαλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"Μετά το χωρισμό της, ένιωθε πολύ μόνη και δεν άντεχε να κάνει Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους" λέει στενή φίλη της τραγουδίστριας.

Όπως συμβαίνει πάντα στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που περνάει δύσκολα στην προσωπική της ζωή, υπάρχουν εξελίξεις στην επαγγελματική! Έτσι, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η Μάρω ολοκληρώνει αυτήν την εβδομάδα την ηχογράφηση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς. Πρόκειται για ένα CD single με πέντε νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου, και ο προσωρινός τίτλος είναι Ελπίζω Πια Σε Μένα.

Πηγή: Yupi.gr


Read more...

MONSTER MAGNET & opening acts



Οι Monster Magnet έφτασαν στην Ελλάδα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Και εμείς θα ταξιδέψουμε με τους δυνατούς stoner rock ήχους τους την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο Gagarin205.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30.

Οι Potergeist, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και οι HeadQuake το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin205 στις 20:15.

Ενώ στις 21:30, ετοιμαστείτε για τη μουσική χιονοστιβάδα των Monster Magnet!

Τιμή εισιτηρίου: 35e

Σημεία Προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς)

Online sales: www.ticketpro.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας:
MAD, RockFm 96,9, Rock Hard, Avopolis.gr
AVIV GEFFEN + Special guest Steven Wilson UNPLUGGED

Να σας θυμίσουμε πως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα δούμε το unplugged show του Aviv Geffen (Blackfield) με special guest τον Steven Wilson (Porcupine Tree) στο ex Club22 (Ζωοδόχου Πηγής κ Ακαδημίας).

Η είσοδος είναι μόνο με προσκλήσεις.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η unplugged εμπειρία ξεκινάει στις 21:30.


Read more...

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - «ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»!!!




Καινούργιος δίσκος, διαφορετικός ήχος, ίδια βελούδινη, μελωδική, φωνή.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει με καινούριο c.d. με τίτλο «Και τα μάτια κι η καρδιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ένα c.d. που «γεννήθηκε» στη Μαδρίτη , με τη συνεργασία του διάσημου Ισπανού συνθέτη-παραγωγού , βραβευμένου με δύο Grammy, Javier Limon. Μία υπέροχη καινούργια δουλειά, που παράλληλα με την Ελλάδα θα κυκλοφορήσει και σε όλο τον κόσμο , με τον τίτλο «Mirame» . Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Γιώργου Κυβέλου.

Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις μέσα από την οποία η ελληνική μουσική αποκτά κουβανέζικο χρώμα, διατηρεί λάτιν στοιχεία, διοχετεύει το πάθος και τα δάκρυα της κιθάρας φλαμένκο καθώς κάθε τραγούδι γράφει μία διαφορετική μουσική ιστορία.

Στο c.d. περιλαμβάνεται και ένα ντουέτο με την Ισπανίδα ερμηνεύτρια Buika με τίτλο «Mirame» το οποίο σύμφωνα με τον Javier Limon «αποτελεί το πρώτο βήμα προς το αύριο της μουσικής μια που μελλοντικά όλες οι κουλτούρες θα αλληλοκατανοούνται.Η Αφρική , η Ανδαλουσία και η Ελλάδα είναι τα τρία πόδια στα οποία στηρίζεται η σύνθεσή μου».


Τη μουσική των τραγουδιών εκτός από τον Javier Limon , υπογράφουν οι : Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Μήτσης, Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Καραδήμος και ο Ζέλικο Γιοξίμοβιτς και τους στίχους οι: Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Μωραϊτης, Μιχάλης Γκανάς, Κώστας Φασουλάς, Σμάρω Παπαδοπούλου και Λήδα Ρουμάνη.

Στο cd υπάρχουν και δύο radio versions των τραγουδιών «Πες μου» και «Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ» σε ενορχήστρωση του Soumka.

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι έχουν πάρει μία γεύση από το ολοκαίνουργιο c.d. της καταξιωμένης ερμηνεύτριας , αφού στα ραδιόφωνα παίζεται ήδη το τραγούδι «Τον έρωτα ρωτάω» που μας «συστήνει» με τον τρόπο του τη νέα δουλειά της Ελευθερίας Αρβανιτάκη


Απολαύστε το τραγούδι «Το τέλος μας δες» σε μουσική του Zeljko Joksimovic και στίχους Νίκου Μωραΐτη


Σχετικές αναρτήσεις

Συνεργασία Zeljko Joksimovic & Ελευθερίας Αρβανιτάκη.


Read more...

Το Ελληνικό MTV στο Liverpool με Stereo Mike !!!




Το Ελληνικό MTV ήταν στο Liverpool και μας παρουσιάζει την πρώτη εκπομπή-αφιέρωμα στον Stereo Mike για τα 2008 EMAs

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στο Liverpool η ομάδα του Ελληνικού MTV πραγματοποίησε τα γυρίσματα της πρώτης εκπομπής-αφιέρωμα με πρωταγωνιστή τον Stereo Mike.

Η κάμερα τον ακολούθησε στο Liverpool City, στο πασίγνωστο στέκι των Beatles «Cavern Club» και στο εντυπωσιακό party του Perez Hilton. Χιουμοριστικές σκηνές δείχνουν τον Stereo Mike να ξυπνάει αιφνιδιαστικά το πρωί, να προετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά των 2008 MTV Europe Music Awards και να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα club της πόλης.


Οι τηλεθεατές του MTV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτό το ανατρεπτικό, χιουμοριστικό, αποκαλυπτικό αφιέρωμα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30 και σε επανάληψη την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 20.30.


Read more...

30.000 επισκέψεις !!!



30.000 επισκέψεις μέσα σε σχεδόν δύο μήνες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την συμπαράσταση σας , καθώς και για τα πολλά πολλά mails.


Read more...

Ο Νίκος Μουρατίδης στην Ζάκυνθο !!!



Ο Bravo Radio 89,6 το βιβλιοχαρτοπωλείο ΠΛ. ΠΛΑΙΣΙΟ και οι εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων του Νίκου Μουρατίδη «ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ» τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 7.30 μ.μ. στο χώρο του βιβλιοχαρτοπωλείου.

Το Πλαίσιο βρίσκεται στην Αλ. Ρώμα 34 – Στοά Βοζαΐτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι και οι δύο παντρεμένοι. Ένα λάθος τηλεφώνημα τους φέρνει κοντά. Μες στη μοναξιά της προσωπικής τους ζωής κάθε τους συνομιλία είναι μια όαση. Ερωτεύονται και παραδίδονται στη γοητεία του αγνώστου και του απαγορευμένου. Και, όπως είναι φυσικό, καταλήγουν σε αλλεπάλληλα αδιέξοδα.

- Σ' αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ζούμε μες στα ψέματα;
- Ναι, μ' αρέσει. Προκειμένου να 'μαι μαζί σου, μ' αρέσει.

Το νέο μυθιστόρημα του Νίκου Μουρατίδη διαπραγματεύεται τον έρωτα που φυλακίζει αλλά και φυγαδεύει, που υπόσχεται αλλά και διαψεύδει. Η περιπέτεια του Ανδρέα και της Σοφίας: μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι η δική μας.

Εκδόσεις Καστανιώτη
Τίτλος: Αθήνα Θεσσαλονίκη
Συγγραφέας: Νίκος Μουρατίδης


Read more...

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Αναβάλεται η συναυλία της Μοnika 9/12/2008



Λόγω των λυπηρών γεγονότων που λαμβάνουν μέρος στην χώρα, η συναυλία της Μόνικα στο gagarin 205 που ήταν προγραμματισμένη για αυτή την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, αναβάλεται.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 22 Ιανουαρίου
GAGARIN 205 Live Music Space
Λιοσίων 205, Αθήνα

όλοι όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση και επιθυμούν να τα επιστρέψουν, μπορούν να το κάνουν στα γραφεία του ΕΡΩΔΙΟΥ, Περικλέους 30-32, στο Σύνταγμα ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 3210890 και 210 3210731 για πληροφορίες.


Read more...

Live your myth in Greece


Read more...

Αναβάλλεται η εμφάνιση του Γιάννη Κότσιρα




Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μinos EMI, η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο πολυκατάστημα Public Συντάγματος την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου αναβάλλεται σε ένδειξη πένθους.


Read more...



Read more...

Μεγάλες αλλαγές στην Eurovision !!!


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eurovision- greece.com, αλλάζουν τα δεδομένα γύρω από το τραγούδια που θα ανταγωνιστούν τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το Μάιο του 2009 στο διαγωνισμό της Eurovision στη Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Η επιτροπή της EBU για θέματα που αφορούν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ανακοίνωσε ότι στον 54ο διαγωνισμό τραγουδιού την τελική απόφαση για το νικητήριο τραγούδι θα πάρει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και μια κριτική επιτροπή που το ποσοστό και των δυο θα είναι ίσο (50% + 50%).

Η κριτική επιτροπή χρησιμοποιήθηκε στους δυο ημιτελικούς του 2008 και είχε ως αποτέλεσμα να διαγωνιστούν στον τελικό τραγούδια που δεν είχαν ψηφιστεί στη τηλεψηφοφορία.

Και στους ημιτελικούς του 54ου διαγωνισμού τα εννέα πρώτα τραγούδια θα προκρίνονται με τηλεψηφοφορία και το δέκατο τραγούδι θα είναι αυτό που έχει επιλέξει η κριτική επιτροπή και δεν έχει ψηφιστεί από το κοινό.

Τις επόμενες ημέρες η EBU θα βρεθεί στη Μόσχα όπου και θα συζητήσει για τις εθνικές κριτικές επιτροπές από πόσα μέλη θα απαρτίζονται και άλλα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το νικητήριο τραγούδι του 2009 θα επιλέξουν από κοινού και ισάριθμα κοινό και κριτική επιτροπή.


Read more...

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του Αλέξανδρου


Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του Αλέξανδρου

Δείτε το Read More



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ WWW.ERT.GR


Με απεργίες κατεβαίνουν σήμερα Τρίτη καθηγητές σε σχολεία και ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ένδειξη πένθους.

Νηπιαγωγεία και δημοτικά θα είναι ανοιχτά όμως η Διδασκαλική Ομοσπονδία έχει προκηρύξει απεργία και έτσι οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνούν με τα σχολεία για το ποια μαθήματα θα πραγματοποιηθούν.

Το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο θα το πούμε σήμερα στις 15:00 από το Νεκροταφείο Φαλήρου.

Την Τετάρτη η προγραμματισμένη 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ δεν θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη πορεία καθώς ανησυχία επικρατεί για τον φόβο νεων επεισοδίων που μπορεί να προκληθούν. Έτσι οι συνδικαλιστές θα συγκεντρωθούν απλά έξω από τη Βουλή κια ευχόμαστε να μην ξεσπάσουν κι άλλα επεισόδια.

Το ΠΑΜΕ έχει ανακοινώσει συγκέντρωση επίσης στις 10:00 στην Ομόνοια και πορεία προς στη Βουλή.

Επίσης, σύμφωνα με τη σελίδα της ΕΡΤ, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες για την Τρίτη εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου.


Read more...

Οι εικόνες της ντροπής σε 50 φωτογραφίες !!!


Read more...

Εντυπωσιακή πρεμίερα για Saki -Magires


Ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε στη λαμπερή πρεμιέρα του στο Starz, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σάκη Ρουβά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι πλέον γεγονός.

Ο μεγαλύτερος έλληνας pop star ξεκίνησε εντυπωσιακά τις εμφανίσεις του στο Starz με την λαμπερή πρεμιέρα του την Πέμπτη.

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τη Μπέττυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, το Μίνω Θεοχάρη, το μουσικό συγκρότημα Cabin 54, τον Dj Νίκο Μορφέση και τους νέους τραγουδιστές Τάσο Φωτιάδη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα απογειώνουν το κοινό σε ένα μοναδικό πάρτι.

Η σκηνοθεσία είναι του Φωκά Ευαγγελινού ενώ την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης.

Στη λαμπερή πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Starz παραβρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: Ηλίας Ψινάκης, Τζίνα Αλιμόνου.

Φωτογραφικό υλικό σύντομα στο HotShowBizNews


Read more...

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Αναβάλλεται ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF


Αναβάλλεται ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισαν την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα Τηλεμαραθωνίου Αγάπης κατά της πείνας και του υποσιτισμού λόγω των συνθηκών και της ημέρας.Ο τηλεμαραθώνιος θα γίνει τελικά την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου από τις 4 το απόγευμα και μέχρι τις πρωινές ώρες από την ΕΤ1 και από το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ.


Read more...

Αναβάλλεται η εκπομπή ”ΟΛΑ 9”



Όλοι οι δημοσιογράφοι και οι συντελεστές της εκπομπής ”ΟΛΑ 9” αποφάσισαν την αναβολή της αυριανής εκπομπής σε ένδειξη σεβασμού θλίψης και οργής για τη δολοφονία του 15χρόνου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Read more...

Η Σύντομη Ζωή Του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Η Σύντομη Ζωή Του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Τι έχουμε μάθει για τον πιτσιρικά που δολοφονήθηκε το Σάββατο στα Εξάρχεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Θα μπορούσε να γίνει διάσημος επειδή θα ανακάλυπτε τη θεραπεία μιας φρικτής ασθένειας, ή επειδή θα έγραφε ένα best seller, ή επειδή το συγκρότημά του θα κέρδιζε στο X-Factor. Αντί γι' αυτά, εσύ τώρα ξέρεις το όνομά του και βλέπεις παντού τη φατσούλα του επειδή ένας μπάτσος τον σκότωσε προχτές στα Εξάρχεια. Κι όλοι είναι μουδιασμένοι σήμερα, και θα είναι για καιρό ακόμα, όχι μόνο εξαιτίας της ανανδρίας και της βλακείας της επίθεσης, αλλά κυρίως επειδή ήτανε ένα παιδάκι. Σκοτώσανε ένα παιδάκι. Να τι έχουμε μάθει σήμερα γι' αυτόν και τη σύντομη ζωή του, διαβάζοντας εφημερίδες.

- Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό. Οι γονείς του είναι σχετικά ευκατάστατοι -η μάνα του έχει κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ο πατέρας του είναι διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας. Είναι χωρισμένοι.

- Του άρεσε το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, άκουγε χιπ-χοπ και ροκ μουσική. Φορούσε πολύ συχνά μια ζακέτα με μπλε και μαύρες ρίγες, και είχε πάντα μαζί του κι ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, που όμως δεν ήταν και πάρα πολύ μακριά.

- Ζούσε σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο ωραίας πολυκατοικίας στο Ψυχικό μαζί με τη μάνα του, τη γιαγιά του και την αδερφή του.

- Φοιτούσε στου Μωραΐτη μέχρι πέρσι, αλλά δεν ήταν και πολύ καλός στα μαθήματα. Φέτος πήγε σε άλλο ιδιωτικό σχολείο στη Σταμάτα. Σύμφωνα με όσα λένε φίλοι του, είχε δυο κολλητούς απ' το προηγούμενο σχολείο του. Έβγαινε στα καφέ του Φάρου Ψυχικού και στο κέντρο.

- Δεν ανήκε στον χώρο των αντιεξουσιαστών, διευκρινίζουν αρκετές εφημερίδες. Μια παρατήρηση ανούσια βεβαίως -γιατί, αν ανήκε, τί θα άλλαζε;

Πηγή : Αχιλλέας Σπανός, Yupi.gr


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online