Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η Melody Gardot στην Αθήνα !!!


Η Melody Gardot ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή περιοδεία της
στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου
με μια μοναδική παράσταση
στο κατάμεστο κηποθέατρο Παπάγου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στη πρώτη εμφάνισή της στην Ελλάδα, η Melody ταξίδεψε το Αθηναϊκό κοινό, που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί, με την χαρισματική της φωνή και τις μελωδίες της. .

Η Melody τραγούδησε, έπαιξε πιάνο, κιθάρα και κρουστά! Οι βιρτουόζοι μουσικοί της, δημιουργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα που πλαισίωνε με τον ιδανικότερο τρόπο τη φωνή και την προσωπικότητα της Melody.

Δείτε εδώ το video clip του single “Baby I’m A Fool”



Στο τέλος της βραδιάς, το team της Universal Music Greece απόνειμε στη Melody το χρυσό δίσκο για τις πωλήσεις του νέου album «My One And Only Thrill».


Read more...

Στην Δίπλα Θέση… με την Βαλάντω !!!


Απολαύστε
το πρώτο single την νικήτριας
του Greek Idol Βαλάντως
με τίτλο «Στην Δίπλα Θέση»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η Βαλάντω Τρύφωνος, που βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού στο Greek Idol
& κέρδισε τις καρδιές μας, γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1988 & ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου, Θεωρίας, Αρμονίας και Σολφέζ σε ηλικία μόλις 5 ετών.

Για πρώτη φορά την είδαμε τηλεοπτικά το 2006, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα της Κύπρο στην Eurovision. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε και τις σπουδές της στην Αγγλία στον τομέα του Environmental Science στο Queen Mary – University of London.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, μετακομίζει στην Αθήνα όπου και δηλώνει συμμετοχή στο talent show Greek Idol και το ταξίδι ξεκίνησε.

Το όνειρο της γίνεται πραγματικότητα... ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony Music σαν έπαθλο της νικητήριας θέσης στο show στον τελικό του οποίου και παρουσίασε για πρώτη φορά και το τραγούδι της «Στην Δίπλα Θέση» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου & στίχους Νίκου Μωραϊτη.

ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΘΕΣΗ... Σε ένα μοναδικό dance remix!!!



Read more...

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

“RED” The Funky Jazz Show - Η Sold Out παράσταση επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη !!!



“RED” The Funky Jazz Show

Η "sold out" παράσταση που ενθουσίασε το κοινό
σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιστρέφει
την Πέμπτη 22 Ιουλίου για μια και μοναδική βραδιά στο
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Βιβή Παντελίδου σαν μια άλλη Jessica Rabbit, σαρκάζει την απόλυτη "αντρική φαντασίωση"!

Διάσημες Jazz μελωδίες συναντούν τα καυστικά κείμενα του
Άγγελου Πυριόχου στην πιο πρωτότυπη κι ανατρεπτική παράσταση.

Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.

Για μία μόνο βραδιά! Μια παράσταση...
που θα συζητιέται για πολύ... Μην τη χάσετε!"

Δείτε αυτό το promo video




Γραφτείτε στο Fan Club του Red και μάθετε έγκαιρα ειδήσεις και ειδικές προσφορές

Γίνετε φίλοι στο νέο προφίλ ειδικά για την παράσταση στη Θεσσαλονίκη


Η ιστορία του "RED"
Γεννήθηκε το Μάιο του 2009 στο “Half Note”. Σε δύο “sold out” βραδιές, το «Red» ξάφνιασε τους θαμώνες του γνωστού Jazz Club της Αθήνας με την πρωτοτυπία του και τις ανεπανάληπτες ερμηνίες της Σίας Κοσκινά.

Η παράσταση ανέβηκε ξανά, ανανεωμένη, με την αισθητική πια παρέμβαση στα καυστικά κείμενα και τη σκηνοθεσία του Άγγελου Πυριόχου, το Δεκέμβριο του 2009, για 20 μόνο παραστάσεις. Ιδιαίτερα προκλητικό στο λόγο και ιδιαίτερα απαιτητικό στις ερμηνείες των πιο σημαντικών Jazz τραγουδιών της Παγκόσμιας μουσικής σκηνής,στο ειδικά διαμορφωμένο Live Music - Bar - Restaurant «Caminito» στο Μεταξουργείο, το Red δημιούργησε ένα πραγματικά νέο είδος θεάματος που δεν αφορούσε πια μόνο το εξειδικευμένο κοινό της Jazz αλλά και το ευρύ κοινό.

Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα όλες οι παραστάσεις να αποκτήσουν μια Sold out αποδοχή από το κοινό ακόμα και στις εκτός Αθηνών παραστάσεις ("Αίγλη" Θεσσαλονίκης, "Πορτοκάλι" στη Ζάκυνθο), μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την Σία Κοσκινά που σφράγισε με την αξία της την πρώτη και δύσκολη περίοδο του RED.

To Red περνάει τώρα στη 2η περίοδο του. Έχοντας συλλέξει όλη την εμπειρία αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού εξελίσεται κι άλλο με μια νέα παρουσία στο ρόλο "μιας άλλης Jessica Rabbit" της Βιβής Παντελίδου (πιο κάτω διαβάστε βιογραφικό).

Μέσα απ’ τα καυστικά κείμενα και τη σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Πυριόχου, μια άλλη “Jessica Rabbit”, ζωντανεύει την απόλυτη αντρική φαντασίωση, σε μια αλλιώτικη παράσταση…

Η δυναμική performer Βιβή Παντελίδου με αισθησιασμό και χιούμορ σαρκάζει την «ατέλεια» της τελειότητας, το ξέφτισμα της αντρικής φαντασίωσης, που εξουθενώνεται στο ναρκισσισμό της, βιώνοντας τη Μπρεχτική decadence της αμείλικτης καθημερινότητας που τη μετατρέπει σε γυναίκα της διπλανής πόρτας, που αναζητά ένα και μόνο πράγμα… την ευτυχία του μεγάλου έρωτα…

Stand-up Comedy; One-Woman Show; θεατρική πρόκληση; ή ρεσιτάλ ερμηνείας; Το Red διαγράφει το δικό του ξεχωριστό είδος παράστασης που συνδυάζει όλα αυτά που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό Funky Jazz Show, για «απαιτητικούς» και «ψαγμένους» θαμώνες…

Ο προβολέας για μια ακόμα φορά θα φωτίσει τη βελούδινη κουρτίνα, κι ένα γυναικείο πόδι με πανύψηλη κόκκινη γόβα θα ξεπροβάλει … κι όταν η «απόλυτη φαντασίωση» θα εμφανιστεί για να σας προκαλέσει ναζιάρικα με το χυμώδες κορμί, τα κόκκινα μακριά μαλλιά και μια φωνή που θα σας παρασύρει στον αισθησιασμό, σκεφτείτε… «Είστε σίγουροι ότι μια τέτοια γυναίκα θα θέλατε στη ζωή σας;»…

Μια παράσταση χωρίς περιττά με φόντο προβολές και μέσα από από απαιτητικές ερμηνείες τραγουδιών Χολιγουντιανών σταρ του ‘50 & ’60, όπως «Sooner or later», «My heart belongs to daddy», «Amado mio», «Cry me a river», μέχρι το «Μαμά γερνάω», τα «Στερεότυπα» ή και τη «Τζένη των πειρατών», αγαπημένα ακούσματα που στριφογυρίζουν στις αναμνήσεις μας .

Ένας πιανίστας, ένας σαξοφωνίστας, ένας κοντραμπασίστας κι ένας ντράμερ, μέσα σε χαμηλούς φωτισμούς, δίνοντας εικαστικά μια νότα αμερικάνικου bar, θα συνθέσουν την ατμόσφαιρα μιας βραδιάς που υπόσχεται να σας παρασύρει στη μαγεία της.

"Red"
The Funky Jazz Show


Κείμενα-Σκηνοθεσία: Άγγελος Πυριόχος












Concept: Nikos Ventouratos



















Read more...

Ξένια – DPC «Greek to me» !!!



Η Ξένια με τους DPC παρακινούμενοι
από αυτά που μας απασχολούν σήμερα δημιούργησαν
ένα Ελληνοαγγλικό Uptempo Hip Hop τραγούδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το «Greek to me» είναι ένας διάλογος όπου μέσω της αδυναμίας επικοινωνίας δυο πλευρών παράγεται δυνατός λόγος και καυστική σάτιρα για το σημερινό γίγνεσθαι.

ΞΕΝΙΑ
Με ξεχωριστές φωνητικές και μουσικές δυνατότητες, η Ξένια αποδίδει σύγχρονο Pop με μικρές πινελιές από Rock και RnB.

Τα τραγούδια της, που τα υπογράφει πάντα η ίδια, με καταβολές από τη μακρινή Αυστραλία και την όχι τόσο κοντινή Ρωσία ζωντανεύουν χάρη στην άνεση και τη δυναμική της φωνής της.

Αγγλόφωνα και Ελληνόφωνα τραγούδια, που αγγίζουν καθημερινά αλλά και ιδιαίτερα θέματα, ερμηνεύονται από μια πολύ νέα και πολλά υποσχόμενη φωνή.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online