Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 21 Σεπτεμβρίου το νέο album των Pearl Jam !!!


Οι Pearl Jam ανακοίνωσαν ότι οι fans που θα αποκτήσουν το νέο album τους
με τίτλο «Backspacer» το οποίο κυκλοφορεί στις 21 Σεπτεμβρίου
σε Cd ή σε download μορφή
θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν
2 Live ηχογραφήσεις του group εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Όλες οι version που θα κυκλοφορήσει το νέο cd των Pearl Jam θα περιέχουν ένα αποκλειστικό eBridge, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους fans να αποκτήσουν υλικό σχεδόν 5 ωρών από μερικές από τις καλύτερες συναυλίες τους.

Το eBridge θα επιτρέπει στον ακροατή να έχει ένα Preview από τις 11 συναυλίες και να κατεβάσει 2 από αυτές ολόκληρες καθώς και να επισκεφτεί και να γίνει μέλος στο «Ten Club» το οποίο περιέχει αποκλειστικά νεά,videos,updates κ.α.

Περισσότερα και στο www.pearljam.com

Η υπηρεσία eBridge επιτρέπει στον ακροατή να αποκτήσει Live ηχογραφήσεις των Pearl Jam αγοράζοντας το νεό album και συνεχίζει την παράδοση των Pearl Jam με τους φίλους του group -μετά τα Bootleg Series – παρέχοντας σε υψηλή ποιότητα CDs και MP3’s από τις συναυλίες τους.

Οι 11 live ηχογραφήσεις από τις οποίες θα μπορεί κάποιος να επιλέξει με την αγορά του «Backspacer» είναι οι παρακάτω:

Halifax (22/09/05)
Philadelphia (03/10/05)
Santiago (21/11/05)
Chicago (17/05/06)
Grand Rapids (19/05/06)
Camden (28/05/06)
ERutherford (06/03/06)
San Francisco (16/07/06)
New York (25/06/06)
Hartford (27/06/08)
Mansfield (28/06/08)

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία (eBridge)θα παρέχεται με ένα μοναδικό serial-coded application, το οποίο θα βρίσκεται στο cd, με το οποίο ο χρήστης θα λαμβάνει το Bonus περιεχόμενο!!!

Το «Backspacer» eBridge ,θα είναι συμβατό από την στιγμή που θα τοποθετείται το CD είτε σε PC ή Mac ενώ για τους digital αγοραστές θα δίνεται μέσω ενός secure web-link.



Read more...

Going Youth Festival 2009 !!!



Το πιο ανατρεπτικό φεστιβάλ της πόλης,
με περισσότερους από 300 νέους καλλιτέχνες έως και 29 ετών,
έρχεται στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Καθημερινά από τις 5 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το Φεστιβάλ υποδέχεται κοινό και καλλιτέχνες.

Από την Τετάρτη 23 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, η “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται στον πιο ζωντανό, εναλλακτικό και πολύπλευρα καλλιτεχνικό χώρο της πόλης! Θέατρο, Χορός, Μουσική, Εκθέσεις Φωτογραφίας και Εικαστικών, Video-Art από 300 και πλέον καλλιτέχνες, από διάφορα σημεία της Ελλάδας, σε ένα Φεστιβάλ όπου οι νέοι καταθέτουν τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα.

Καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί, ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές επιλογές θα περιμένει τους επισκέπτες.

Σε πέντε ημέρες το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει 20 παραστάσεις Θεάτρου και Χορού, 27 μουσικά συγκροτήματα, 50 εικαστικούς και φωτογράφους, 10 δημιουργούς video-art, θα υποδεχτεί καλλιτέχνες του “δρόμου” (street art), perfomeres του skate, εικαστικούς στο wall painting & graffiti, ενώ το Σαββατοκύριακο θα καλωσορίσει γονείς με τα παιδιά τους με πλούσιες δραστηριότητες για όλους.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν οι Διαδρομές Πολιτισμού και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου & Χορού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Έπειτα από τη μεγάλη και ένθερμη ανταπόκριση στη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τις αιτήσεις που λάβαμε να αγγίζουν τις 500, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα πολυποίκιλο και πολύπλευρο.

Η φετινή διοργάνωση έχει ως βασικό στόχο να δώσει βήμα σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες από την Αθήνα και από κάθε σημείο της Ελλάδας και να παρουσιάσει δείγματα της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της χώρας.


ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Going Youth Festival 2009 λειτουργεί με ανοιχτό χαρακτήρα και εντάσσει την εθελοντική συμμετοχή πολλών ατόμων σε όλα τα στάδια και τους τομείς της διοργάνωσης.

Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να βρεθούν από κοντά στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vol@goingyouthfestival.gr

Γενική είσοδος/ημέρα:

10 ευρώ (ΗΜΕΡΗΣΙΟ) περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων.
Εισιτήριο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (5 ημέρες του φεστιβάλ).
Φοιτητικό:25 ευρώ
Κανονικό:40 ευρώ.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια στο κατάστημα Public


Read more...

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η Κατερίνα Αυγουστάκη πάει Eurovision για την Ελλάδα !!!

Η γλυκιά και ταλαντούχα Κατερίνα Αυγουστάκη,
θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα
στην Eurovision που θα γίνει τον Μάιο του 2010 στο Oslo.

Τι ; Δεν την ξέρετε ;

Τότε μάθετε τα πάντα
για αυτήν στο Read More


Γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1983, από Έλληνα πατέρα και Βελγίδα μητέρα.

Η 26χρονη Κατερίνα Αυγουστάκη ζει με τους γονείς της, στο Βέλγιο.

‘Έχει πολλές διακρίσεις και βραβεία στην μουσική με σημαντικότερα, το βραβείο της καλύτερης Pop τραγουδίστριας, το βραβείο της καλύτερης γυναικείας παρουσίας και το βραβείο για το καλύτερο μουσικό βίντεο, στο Βέλγιο.

Πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα είχε τα γενέθλια της και οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, της έκαναν το καλύτερο δώρο, αφού της ανακοίνωσαν ότι θα μας εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2010 στο Oslo της Νορβηγίας.


Η Κατερίνα είχε δηλώσει από καιρό, ότι θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

"Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα το 2010 στο διαγωνισμό της Eurovision” δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της και τελικά κατάφερε να πείσει τους υπεύθυνους ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Εξ άλλου η Κατερίνα έχει εμπειρία από Eurovision, αφού το 2002 είχε λάβει μέρος στα προκριματικά του Βελγίου, αλλά τελικά δεν πήγε.

Απολαύστε ένα τραγούδι της Κατερίνας, το οποίο αυτήν την στιγμή είναι μεγάλη επιτυχία στο Βέλγιο.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το site της γλυκιάς Κατερίνας











Read more...

Η Megan Fox στον περιοδικό Rolling Stone !!!


Η πανέμορφη Megan Fox προκαλεί για άλλη μια φορά
με την συνέντευξη και τη sexy φωτογράφηση της
στο νέο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η ηθοποιός Megan Fox μίλησε για όλους και για όλα στην συνέντευξη που έδωσε, στο νέο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone.


Το νέο ανερχόμενο αστέρι του Hollywood παραδέχτηκε ότι γίνεται πολύ επικίνδυνη όταν νευριάζει, τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό της, αφού όπως είπε η ίδια, για να μπορέσει να ξεσπάσει, μαχαιρώθηκε.

Ακόμα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε απειλήσει τον τότε αρραβωνιαστικό της Brian Austin Green, ότι θα τον σκοτώσει.

«Ο θυμός είναι απίστευτα κακός», δήλωσε η 23χρονη Megan στο αμερικανικό περιοδικό.

«Έλεγα στον Brian “σταμάτα να μου μιλάς γιατί θα σε σκοτώσω. Θα σε μαχαιρώσω με κάτι, σε παρακαλώ φύγε”», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Fox.

Παρ’ όλα αυτά, η Megan με ή χωρίς νεύρα είναι μια πανέμορφη sexy και ταλαντούχα ηθοποιός.

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της από το περιοδικό Rolling Stone.



10089012084208422907.jpg 78325576913027703654.jpg 40621923818436924869.jpg 04299896960172300503.jpg 04076610063926627988.jpg 81509949484679617741.jpg 49364484314592413985.jpg


Read more...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Swatch MTV Playground !!! Έτοιμοι ???

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη
εμπειρία του Swatch MTV Playground?

Ελάτε και παίξτε μαζί μας στο BIOS στην Αθήνα
στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου από τις 18.30 μέχρι αργά το βράδυ.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Βάλτε τον εαυτό σας σε μια καλλιτεχνική περιπέτεια. Με μια επίθεση στις φιλοτεχνικές σας αισθήσεις θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Δείξτε μας το ταλέντο σας στους τομείς που θέλετε να σχεδιάσετε το δικό σας έργο, δημιουργήστε ένα light graffiti και προβάλλετε εκεί τις εικόνες σας.


Οι fashionistas μπορούν και δημιουργούν τη δικιά τους πασαρέλα, όσοι ασχολούνται με την μουσική έχουν τη δυνατότητα να χαζέψουν τους δίσκους βινυλίου, ενώ αυτοί που τους αρέσει ο κινηματογράφος θα έχουν μάτια μόνο για τις ταινίες.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι θα μπορέσουν να πάρουν ένα κομμάτι του Playground μαζί τους φεύγοντας αφού θα υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν αφίσες.

Μπορείτε επίσης να αφήσετε το σημάδι σας γράφοντας το σχόλιό σας πάνω στον καλλιτεχνικό τοίχο, που ταξιδεύει στις εκθέσεις του Swatch MTV Playground σε όλη την Ευρώπη.

Έχει και συνέχεια. Παρακολουθήστε τη δημιουργικότητα την ώρα των “Καλλιτεχνικών Μαχών” που θα παρουσιάζουν οι Secret Wars (secretwars.co.uk).

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες στον κάθε τομέα θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χρόνο, τεστάροντας έτσι τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες live πάνω στη σκηνή.


Όλα τα παραπάνω γίνονται κάτω από τις μουσικές επιλογές των DJ S.E.T, DJ Blend a.k.a. Mishkin και το beatboxing των Word of Mouth.


Read more...

Πρώτη με διαφορά η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» !!!


Πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών
ήταν χθες η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα»
με την Φαίη Σκορδά που προβάλλεται
από την συχνότητα του Alter.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η μεσημεριανή εκπομπή του Alter, «Πολύ μπλα μπλα» με την Φαίη Σκορδά, βρέθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης από την πρώτη μέρα προβολής.

Στην χθεσινή εκπομπή εμφανίστηκε live από την Ζάκυνθο ο γνωστός δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος συνεργάτης της εκπομπής Άγγελος Πυριόχος και η τηλεθέαση άγγιξε το 18,5% αφήνοντας πίσω κατά πολύ την Χριστίνα Λαμπίρη με 11,7% και την Κατερίνα Καραβάτου με 10,1%.



Σε χθεσινή ανάρτηση αναφερθήκαμε στην live εμφάνιση του Αγγέλου Πυριόχου που έγινε από την πανέμορφη Ζάκυνθο. Συγκριμένα σχολιάσαμε το ότι ο Άγγελος δεν άντεξε και πολύ, μακριά από την τηλεόραση.

Τελικά φαίνεται πως ούτε η τηλεόραση αντέχει μακριά του, αφού έχει αποδειχτεί ότι ο Άγγελος είναι πολύ αγαπητό και οικείο πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό και αυτό φάνηκε από τα μηνύματα του κόσμου κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Η εκπομπή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού η κεφάτη παρέα και τα “καλοφτιαγμένα” ρεπορτάζ είναι αυτά που αναζητούν οι τηλεθεατές.


Read more...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

PAROV STELAR LIVE !!!


Με δύναμη από την Αυστρία

Κατά Πολλούς η κορυφαία Dance μπαντα στον κόσμο

19 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205

Plus dj set by Mike Ringle

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για τον Parov Stelar δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις. Αγαπημένος πλέον του Ελληνικού κοινού δίκαια θεωρούνται το επόμενο μεγάλο όνομα στο χώρο της χορευτικής σκηνής με εκπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις.

Στο site του Parov Stelar (κατά κόσμο Markus Fureder), του σημαντικότερου ίσως ταλέντου που έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή η Αυστρία, διαβάζουμε ότι “όπως και η ζωή, έτσι και η μουσική πρέπει να κινείται προς τα μπρος και να εξελίσσεται.

Όπως όμως και στη ζωή, έτσι και με τη μουσική, καλούμαστε ενίοτε να αναπολούμε και να ανατρέχουμε στο παρελθόν.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που απολαμβάνουμε την εμπειρία του να ακούμε νέους ήχους και μετά να επισκεπτόμαστε ξανά την μουσική παλαιότερων δεκαετιών, γιατί όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι παρά μια προέκταση της ίδιας της ζωής”.

Και φυσικά το να δανείζεσαι samples από το charleston και τη jazz, και να τα αναμιγνύεις με το breakbeat και την pop, πετυχαίνοντας ένα κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον αποτέλεσμα, δεν είναι εύκολη δουλειά, ακόμη και σήμερα, που το fusion είναι στις δόξες του, είτε μιλάμε για τη μουσική, είτε για την εσωτερική διακόσμηση και τη μαγειρική!

Ο Parov ωστόσο φαίνεται ότι διαθέτει το κριτήριο που απαιτείται ώστε αυτό που προκύπτει από αυτή την … αλχημεία να ηχεί “όπως πρέπει”.

Ευτυχώς για τον ίδιο, φαίνεται ότι συμφωνούν με την οπτική του και οι fan του παγκοσμίως, αφού η αλά –Σταχτοπούτα ιστορία του πρώην άγνωστου καλλιτέχνη από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας, το Linz, εξακολουθεί να δείχνει ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη…

Και πώς να μην έχει, αφού το ταλέντο του Parov διαδίδεται από στόμα σε στόμα.

Η μουσική του δεν είναι μουσική για σούπερ-μάρκετ, ούτε εύκολη lounge, αλλά καλή μουσική, ενώ η όποια επιτυχία του έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής, τον ωθεί να προχωράει διαρκώς μπροστά, αντί να επαναπαύεται στις δάφνες του.


O Parov Stelar είναι πρωτίστως ένας καλλιτέχνης που απολαμβάνει να προσφέρει στους γύρω του χαρά μέσω της μουσικής του. Καμία συναισθηματική απόσταση δεν υπάρχει εδώ, ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κοινό του.

Για την ακρίβεια, το μυστικό της επιτυχίας του Parov Stelar ήταν ανέκαθεν η αληθινή του ανάγκη για οικειότητα και επαφή με το κοινό του. Κάτι που διαπιστώσανε, ιδίοις όμμασι, όσοι τυχεροί παρακολούθησαν το live του Parov, στο Fuzz, την τελευταία φορά που βρέθηκε το γκρουπ στην Ελλάδα.

Όλοι έκαναν λόγο για ένα από τα καλύτερα live της σεζόν, με απίστευτη ενέργεια, fun και πολύ, πολύ χορό!

Και σημειώστε: Αυτή του η συναυλία στην Ελλάδα συμπίπτει με την κυκλοφορία και του καινούριου του άλμπουμ!


http://www.parovstelar.com/




Read more...

«Έφυγε» ο Patrick Swayze


Είκοσι μήνες πολέμαγε τον καρκίνο ο γνωστός ηθοποιός
Patrick Swayze και δυστυχώς σήμερα
τα ξημερώματα έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο γνωστός ηθοποιός Patrick Swayze εδώ και 2 χρόνια προσπαθούσε μέσα από πολλές θεραπείες να θεραπεύσει τον καρκίνο στο πάγκρεας από τον οποίον έπασχε.

Πριν από λίγο καιρό η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και όλοι ήλπιζαν πως θα γίνει και πάλι καλά. Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάσταση του άρχισε να χειροτερεύει απότομα με αποτέλεσμα να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και ο οργανισμός του να κουράζεται με το παραμικρό.

Δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα ο Patrick υπέκυψε στο σπίτι του, περιτριγυρισμένος από την εδώ και 35 χρόνια σύζυγο του Lisa Niemi και τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν.





Με δεκάδες ταινίες και βραβεία στο ενεργητικό του ο Patrick Swayze, έχει χαρακτηριστεί σαν ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς και είναι σίγουρο ότι τόσο το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και η χορευτική του δεινότητα θα μας μείνουν αξέχαστα.






Read more...

Δεν αντέχει μακριά από την Tv !!!


Σήμερα το μεσημέρι ο Άγγελος Πυριόχος εμφανίστηκε στην εκπομπή
του Alter «Πολύ Μπλα Μπλα» με την Φαίη Σκορδά
και σχολίασε τα τελευταία γεγονότα της Showbiz.

Δείτε αποκλειστικό υλικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Δεν αντέχει μακριά από την TV απ’ ότι φαίνεται, ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης, εμφανίστηκε και πάλι στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» του Alter που μέχρι πέρυσι συμμετείχε δυναμικά στο πανελ σχολιάζοντας τα επίκαιρα γεγονότα της Showbiz.

Μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Άγγελος μεταφέρθηκε μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, την πανέμορφη Ζάκυνθο όπου συνεχίζει τις δημοσιογραφικές του δραστηριότητες στον τοπικό σταθμό Stigma Radio 97.6.

Από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού ο Άγγελος εμφανίστηκε live στην εκπομπή «Πολύ Μπλά Μπλά» όπου σχολίασε τα επίκαιρα γεγονότα της showbiz.

Δείτε αποκλειστικές (backstage) φωτογραφίες.

15227222645641424564.jpg 98608612385434429336.jpg 64762367153342477007.jpg 82602771110762184107.jpg 93608138618651485191.jpg 36356894872516013378.jpg 62327016752385366715.jpg 43554068354195955972.jpg 69276448853730929891.jpg 08545354124755716575.jpg 79896960804932681390.jpg 43323698902166796592.jpg 35842569555604321573.jpg


Read more...

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Η νέα φωτογράφηση της Lily Allen !!!



Η νέα φωτογράφηση
της Lily Allen στο περιοδικό GQ.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αυτή είναι η νέα sexy φωτογράφηση της Lily Allen στο αμερικάνικο περιοδικό GQ.
Το περιοδικό αποκαλεί την Lily ως «Γυναίκα της Χρονιάς». Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως το γιατί. Είναι «Γυναίκα της Χρονιάς» επειδή δέχτηκε να φωτογραφηθεί topless και sexy ; Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο.

Δεν λέω ωραία η Lily Allen, γλυκιά sexy και με καλή φωνή. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να την αποκαλείς και Γυναίκα της χρονιάς.

Η Beyonce πείρε από το περιοδικό Billboard τον ίδιο τίτλο, αλλά τουλάχιστον αυτή τον αξίζει πραγματικά και για την ομορφιά της και για τις επιτυχίες της και για την καταπληκτική πορεία της.

Παρ όλα αυτά η φωτογράφηση είναι πολύ καλή και sexy. Απολαύστε την…

60412561956312307704.jpg 73054587336662205832.jpg 42248906659876967673.jpg 43086367272394265667.jpg 27691627791790721204.jpg 60558158481102423888.jpg 96566681584637320592.jpg 18436723593992589215.jpg


Read more...

Ηχηρές απουσίες από τις χειμερινές πίστες !!!


Αυτά είναι τα μεγάλα ονόματα
που θα απέχουν τον χειμώνα από τις πίστες

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Είναι φανερό πλέον, πως εδώ και αρκετό καιρό η Ελλάδα (και όχι μόνο) βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση ένεκα τις οικονομικής κρίσης.

Όσον αφορά την μουσική βιομηχανία, πάμε από το κακό στο χειρότερο, αφού οι πωλήσεις δίσκων έχουν μειωθεί κατά πολύ ενώ τα νυχτερινά μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο και αυτά που αποφάσισαν να ανοίξουν τον χειμώνα, θα λειτουργούν μόνο δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο.

Δυστυχώς από αυτά τα μαγαζιά θα απουσιάζουν τα “μεγάλα” ονόματα της νύχτας. Ο λόγος για τους Πασχάλη Τερζή, Γιώργο Μαζωνάκη, Νότη Σφακιανάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Έλενα Παπαρίζου.

Οι «γίγαντες» του λαϊκού πενταγράμμου αποφάσισαν να μείνουν εκτός αυτόν τον χειμώνα όχι όμως λόγο της οικονομικής κρίσης αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ξεκινάμε λοιπόν με την Έλενα Παπαρίζου η οποία μετά το τέλος τον εμφανίσεων της στο «Thalassa People’s Stage» κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα ξεκουραστεί κοντά στους δικούς της ανθρώπους στην Σουηδία.

Ο Νότης Σφακιανάκης που πριν από κάποια χρόνια γέμιζε καθημερινά το μαγαζί όπου εμφανιζόταν επέλεξε να απέχει και αυτός από τις νυχτερινές πίστες για ακόμα μια χρονιά αλλά θα κάνει και μια μικρή περιοδεία στον Καναδά (http://www.discoomega.com). Ο λόγος που απέχει από τις πίστες τόσο μεγάλο διάστημα, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, είναι ότι θέλει να ξεκουραστεί αρκετά ώστε να επανέλθει με ένα πολύ «δυνατό» δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την πρώτη του Live περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όπου εμφανίστηκε γινόταν ο χαμός. Έτσι αποφάσισε τον χειμώνα να ξεκουραστεί και να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του γυναίκα και τα τρία του παιδιά.

Όσον αφορά τον Πασχάλη Τερζή και τον Γιώργο Μαζωνάκη, αν και δέχτηκαν πάρα πολλές προτάσεις από τα νυχτερινά μαγαζιά, δεν έκλεισαν κάποια συμφωνία αφού όπως δήλωσαν θέλουν να ξεκουραστούν και να ετοιμάσουν τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές.

Για τον Γιώργο Μαζωνάκη μάθαμε ακόμα, ότι δεν δέχτηκε κάποια από τις προτάσεις όχι μόνο επειδή θέλει να ξεκουραστεί και να ετοιμάσει το νέο του album αλλά επειδή τα χρήματα που του προσέφεραν ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που ζητούσε και δεν δεχόταν κανένα συμβιβασμό.


Read more...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ally McErlaine


Πολύ κρίσιμες είναι οι ώρες που περνούν
για τον κιθαρίστα των Texas, Ally McErlaine.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο κιθαρίστας Ally McErlaine του γνωστού συγκροτήματος Texas, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ally υπέστη αιμορραγία στον εγκέφαλο –από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- και είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει.

Οι γιατροί καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Στο πλευρό του γνωστού κιθαρίστα βρίσκονται συνεχώς η σύζυγος του, οι στενοί φίλοι του καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των Texas.

Ας ελπίσουμε πώς όλα θα πάνε καλά για τον ταλαντούχο Ally.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online