Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Swatch MTV Playground !!! Έτοιμοι ???

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη
εμπειρία του Swatch MTV Playground?

Ελάτε και παίξτε μαζί μας στο BIOS στην Αθήνα
στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου από τις 18.30 μέχρι αργά το βράδυ.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Βάλτε τον εαυτό σας σε μια καλλιτεχνική περιπέτεια. Με μια επίθεση στις φιλοτεχνικές σας αισθήσεις θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Δείξτε μας το ταλέντο σας στους τομείς που θέλετε να σχεδιάσετε το δικό σας έργο, δημιουργήστε ένα light graffiti και προβάλλετε εκεί τις εικόνες σας.


Οι fashionistas μπορούν και δημιουργούν τη δικιά τους πασαρέλα, όσοι ασχολούνται με την μουσική έχουν τη δυνατότητα να χαζέψουν τους δίσκους βινυλίου, ενώ αυτοί που τους αρέσει ο κινηματογράφος θα έχουν μάτια μόνο για τις ταινίες.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι θα μπορέσουν να πάρουν ένα κομμάτι του Playground μαζί τους φεύγοντας αφού θα υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν αφίσες.

Μπορείτε επίσης να αφήσετε το σημάδι σας γράφοντας το σχόλιό σας πάνω στον καλλιτεχνικό τοίχο, που ταξιδεύει στις εκθέσεις του Swatch MTV Playground σε όλη την Ευρώπη.

Έχει και συνέχεια. Παρακολουθήστε τη δημιουργικότητα την ώρα των “Καλλιτεχνικών Μαχών” που θα παρουσιάζουν οι Secret Wars (secretwars.co.uk).

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες στον κάθε τομέα θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χρόνο, τεστάροντας έτσι τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες live πάνω στη σκηνή.


Όλα τα παραπάνω γίνονται κάτω από τις μουσικές επιλογές των DJ S.E.T, DJ Blend a.k.a. Mishkin και το beatboxing των Word of Mouth.

blogger templates 3 columns | Make Money Online