Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

PAROV STELAR LIVE !!!


Με δύναμη από την Αυστρία

Κατά Πολλούς η κορυφαία Dance μπαντα στον κόσμο

19 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205

Plus dj set by Mike Ringle

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για τον Parov Stelar δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις. Αγαπημένος πλέον του Ελληνικού κοινού δίκαια θεωρούνται το επόμενο μεγάλο όνομα στο χώρο της χορευτικής σκηνής με εκπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις.

Στο site του Parov Stelar (κατά κόσμο Markus Fureder), του σημαντικότερου ίσως ταλέντου που έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή η Αυστρία, διαβάζουμε ότι “όπως και η ζωή, έτσι και η μουσική πρέπει να κινείται προς τα μπρος και να εξελίσσεται.

Όπως όμως και στη ζωή, έτσι και με τη μουσική, καλούμαστε ενίοτε να αναπολούμε και να ανατρέχουμε στο παρελθόν.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που απολαμβάνουμε την εμπειρία του να ακούμε νέους ήχους και μετά να επισκεπτόμαστε ξανά την μουσική παλαιότερων δεκαετιών, γιατί όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι παρά μια προέκταση της ίδιας της ζωής”.

Και φυσικά το να δανείζεσαι samples από το charleston και τη jazz, και να τα αναμιγνύεις με το breakbeat και την pop, πετυχαίνοντας ένα κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον αποτέλεσμα, δεν είναι εύκολη δουλειά, ακόμη και σήμερα, που το fusion είναι στις δόξες του, είτε μιλάμε για τη μουσική, είτε για την εσωτερική διακόσμηση και τη μαγειρική!

Ο Parov ωστόσο φαίνεται ότι διαθέτει το κριτήριο που απαιτείται ώστε αυτό που προκύπτει από αυτή την … αλχημεία να ηχεί “όπως πρέπει”.

Ευτυχώς για τον ίδιο, φαίνεται ότι συμφωνούν με την οπτική του και οι fan του παγκοσμίως, αφού η αλά –Σταχτοπούτα ιστορία του πρώην άγνωστου καλλιτέχνη από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας, το Linz, εξακολουθεί να δείχνει ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη…

Και πώς να μην έχει, αφού το ταλέντο του Parov διαδίδεται από στόμα σε στόμα.

Η μουσική του δεν είναι μουσική για σούπερ-μάρκετ, ούτε εύκολη lounge, αλλά καλή μουσική, ενώ η όποια επιτυχία του έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής, τον ωθεί να προχωράει διαρκώς μπροστά, αντί να επαναπαύεται στις δάφνες του.


O Parov Stelar είναι πρωτίστως ένας καλλιτέχνης που απολαμβάνει να προσφέρει στους γύρω του χαρά μέσω της μουσικής του. Καμία συναισθηματική απόσταση δεν υπάρχει εδώ, ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κοινό του.

Για την ακρίβεια, το μυστικό της επιτυχίας του Parov Stelar ήταν ανέκαθεν η αληθινή του ανάγκη για οικειότητα και επαφή με το κοινό του. Κάτι που διαπιστώσανε, ιδίοις όμμασι, όσοι τυχεροί παρακολούθησαν το live του Parov, στο Fuzz, την τελευταία φορά που βρέθηκε το γκρουπ στην Ελλάδα.

Όλοι έκαναν λόγο για ένα από τα καλύτερα live της σεζόν, με απίστευτη ενέργεια, fun και πολύ, πολύ χορό!

Και σημειώστε: Αυτή του η συναυλία στην Ελλάδα συμπίπτει με την κυκλοφορία και του καινούριου του άλμπουμ!


http://www.parovstelar.com/



blogger templates 3 columns | Make Money Online