Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Δυναμικό comeback (?) για τις Spice Girls !!!


Οι Spice Girls αποτέλεσαν το πρώτο γυναικείο group
και σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία.
Τώρα, 10 περίπου χρόνια μετά την διάλυση τους
είναι έτοιμες για την μεγάλη επιστροφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πολλά είναι τα ξένα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι θα ξαναδούμε και πάλι τις Spice Girls στην σκηνή, αφού το τελευταίο διάστημα τα τέσσερα από τα πέντε μέλη του διάσημου group, είχαν πολλές συναντήσεις.

Αναμφισβήτητα όλοι όσοι αγάπησαν αυτό το group ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα το απολαύσουν και πάλι πάνω στην σκηνή.

Πριν από λίγες μέρες η Geri Halliwell – η πρώτη που αποχώρησε από το group- έδωσε μια συνέντευξη σε γνωστό βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό και με τις απαντήσεις της, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, οι Spice Girls να επιστρέψουν.

Φυσικά όλοι θα καταλάβατε ότι αυτή που έχει τις περισσότερες αντιρρήσεις και αγνοεί ακόμα και τα φιλικά καλέσματα των παλιών της φιλενάδων, είναι η κυρία (λέμε τώρα) Victoria Beckηam.

Πάντως αν δεν θελήσει να επιστρέψει, αυτή θα ζημιωθεί, αφού σίγουρα θα χάσει πολλά χρήματα, όχι ότι τα έχει και πολύ ανάγκη αλλά λέμε τώρα.









Read more...

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Bon Jovi στην θέση του Michael Jackson !!!


Το συγκρότημα των Bon Jovi φαίνεται ότι θα καλύψει
το κενό που άφησε ο Michael Jackson στην Ο2 Arena
όπου είχε προγραμματίσει τις 50 συναυλίες του

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν ότι θα καλύψουν το κενό που άφησε ο Michael Jackson στην Ο2 Arena όπου είχε προγραμματίσει της 50 εμφανίσεις του.

Τελικά το επικρατέστερο (και σίγουρο σύμφωνα με τα ξένα περιοδικά) όνομα που θα εμφανιστεί, είναι το συγκρότημα Bon Jovi, όπου θα πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και αν όλα πάνε καλά, υπάρχει το ενδεχόμενο οι εμφανίσεις να αυξηθούν.

Οι διοργανωτές δεν επιβεβαίωσαν τα ξένα δημοσιεύματα και αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι το συγκρότημα έχει κλείσει αυτές τις εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Bon Jovi εγκαινίασαν πριν από δύο χρόνια αυτόν τον χώρο και πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album τίτλο «The Circle».










Read more...

"Σεσουάρ" το απόλυτο φονικό όπλο !!!


Ποιος το περίμενε ότι ένα απλό σεσουάρ
θα γινόταν το απόλυτο φονικό όπλο
και το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Περισσότεροι από 500.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου που παρουσιάστηκε σε σκηνή θεάτρου.

Το σεσουάρ για δολοφόνους συμπληρώνει έντεκα χρόνια επιτυχίας. Το κυνήγι του δολοφόνου αυτό το χειμώνα θα γίνει πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Ο Νίκος Μουτσινάς στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση θα ερμηνεύσει το θεότρελο κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ελένη Κρίτα, Θωμάς Παλιούρας, Γιάννης Παπαθανάσης.

Η απόδοση και η διασκευή είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε και οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Νίκος Μουτσινάς, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ελένη Κρίτα, Θωμάς Παλιούρας, Γιάννης Παπαθανάσης.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009, ώρα 21:15 μ.μ.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη : 20.00
Πέμπτη/ Παρασκευή : 21.15
Σάββατο : 18.15 λαϊκή απογευματινή, 21.15 βραδινή
Κυριακή : 18.15 απογευματινή, 21.15 βραδινή

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ: 22.00 €
ΛΑΪΚΗ: 18.00 €
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 18.00 €
ΟΜΑΔΙΚΟ: 18.00 €

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ: Σαρρή 11, Ψυρρή
210 3253153


Read more...

Σταματάει την ενασχόληση της με την μουσική (?) η Lilly Allen !!!


Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η Lilly Allen
δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλο album
και δεν θα ανανεώσει το δισκογραφικό της συμβόλαιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η ίδια η Lilly πριν από λίγες μέρες, έγραψε στο blog της ότι δε σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο της με την δισκογραφική εταιρεία EMI, ούτε ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει κάποιο νέο album.

Σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφει στο blog της ο λόγος που δεν θέλει να κυκλοφορήσει κάποιο νέο album, είναι η παράνομη διακίνηση μουσικής, που μέρα με την μέρα αυξάνεται δραματικά.

«οι μέρες που έβγαζες λεφτά από τη μουσική, πέρασαν, και δε σκοπεύω να βγάλω λεφτά από τις ρήτρες της σχετικής νομοθεσίας...» έγραφε μεταξύ άλλων η Lilly στο blog της.

Όσον αφορά για το τι θα κάνει τώρα που σταματάει (προσωρινά ; ) την ενασχόληση της με την μουσική, η ίδια δήλωσε πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Εν τω μεταξύ οι εμφανίσεις της που έχουν ήδη προγραμματιστεί είναι

24 Νοεμβρίου - National Indoor Arena, Birmingham
25 Νοεμβρίου - S.e.c.c., Glasgow
9 Δεκεμβρίου - Liverpool Echo Arena, Liverpool





Read more...

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τέλος για τις original Sugababes




Αποχώρησε και το τελευταίο μέλος
των Sugababes, Keisha Buchanan

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την οριστική της αποχώρηση από το συγκρότημα των Sugababes και η Keisha Buchanan.

Η Keisha ήταν το μόνο μέλος που είχε απομείνει από την αρχική σύνθεση του group και τώρα θα ξεκινήσει solo καριέρα.

Την θέση της στο group θα πάρει η 21χρονη Jade Ewen, την οποία γνωρίσαμε στην φετινή Eurovision, όταν εκπροσώπησε την Μ. Βρετανία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος ήταν με τις Mutya Buena, Siobhan Donaghy και Keisha Buchanan που σχηματίστηκαν το 1998 και έγιναν γνωστές με την μεγάλη τους επιτυχία «Overload»







Read more...

Οι U2 Live στην Αθήνα !!!



Η U2 360° TOUR
ANAKOINΩNEI THN ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2010

ΟΙ U2 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Ο.Α.Κ.Α. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

«…Το rock στα μεγάλα στάδια είναι το τελικό μέτωπο, οι U2 θαρραλέα πήγαν εκεί όπου κανείς άλλος δεν έχει ξαναπάει» The Globe & Mail, Toronto.

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation.

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ τους, “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, η περιοδεία 2010 θα έχει χορηγό για μια ακόμη φορά την BlackBerry.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών.

Οπότε, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές που δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν, θα έχουν μια νέα ευκαιρία να ζήσουν την φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένες στάσεις σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.

Κρατώντας την ιδέα ότι αυτή η περιοδεία είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική σκηνική κατασκευή με άριστη ορατότητα, τα εισιτήρια για την U2 360° 2010 περιοδεία θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ (ή το ισότιμο).

Εισιτήρια για τις εμφανίσεις των U2 στα πλαίσια της 360° Tour, στο Χόρσενς, στο Ελσίνκι και στη Βιέννη θα διατεθούν προς πώληση από το επόμενο Σαββατοκύριακο (δείτε παρακάτω το πρόγραμμα).

Η διάθεση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές συναυλίες θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.

Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους – και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά – θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD.

Όλες οι λεπτομέρειες στο: www.u2.com

Η U2 360° Tour είναι μία παραγωγή της Live Nation Global Touring και χορηγία της εταιρείας BlackBerry

www.U2.com

U2 360° TOUR 2010

Presented by BlackBerry

EUROPEAN TOUR ITINERARY


10-August Frankfurt, Germany Commerzbank Arena On sale soon
12-August Hannover, Germany AWD Stadium On sale soon
15-August Horsens, Denmark Stadium On sale Oct. 03
20-August Helsinki, Finland Olympic Stadium On sale Oct. 05
25-August Moscow, Russia Luzhniki On sale soon
30-August Vienna, Austria Ernst Happel Stadium On sale Oct. 03
03-September Athens, Greece Olympic Stadium On sale soon
06-September Istanbul, Turkey Ataturk Olympic Stadium On sale soon
15-September Munich, Germany Olympic Stadium On sale soon
18-September Paris, France Stade de France On sale soon
29-September Seville, Spain Olympic Stadium On sale soon
02-October Coimbra, Portugal Stadium On sale soon

Επιπλέον ημερομηνίες και πόλεις θα επιβεβαιωθούν σύντομα. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει.

Για ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια, fan club memberships, merchandise και άλλα, επισκεφτείτε: www.U2.com




Read more...

«This is it» Νέο album από τον Michael Jackson!!!


Νέο τραγούδι και νέο διπλό album για τον βασιλιά της Pop
που ακόμα και μετά θάνατον πουλάει σαν τρελός.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μπορεί ο Michael Jackson να “έφυγε” ένα όμως είναι σίγουρο, ότι δεν πρόκειται κανένας να τον ξεχάσει, αφού το υλικό που έχει αφήσει πίσω του είναι υπέρ αρκετό για να τον μάθουν και οι επόμενες γενιές. Δεν είναι υπερβολικό αυτό που γράφουμε, αφού ο Michael άφησε πάνω από 200 καινούργια τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η αρχή θα γίνει τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 12 Οκτωβρίου, όπου και θα κυκλοφορήσει το νέο single με τίτλο «This is it» που είναι προπομπός του νέου διπλού album. Το single θα κυκλοφορήσει δύο ακριβός εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της ταινίας/ντοκιμαντέρ με τον ομώνυμο τίτλο.

Στις 26 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει και το νέο διπλό album, που και αυτό θα έχει τον τίτλο «This is it».

Στο πρώτο cd θα υπάρχουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του βασιλιά της Pop η οποίες θα έχουν επεξεργαστεί για να έχουν σύγχρονο ήχο αλλά και δύο διαφορετικές εκτελέσεις του single «This is it».

Στο δεύτερο cd θα βρούμε καινούργια τραγούδια που δεν έχουμε ακούσει ποτέ και δεν ξέρουμε τίποτα για αυτά, αλλά σύντομα θα μάθουμε.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον άλλο μήνα.






Read more...

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Απόπειρα βιασμού για την Ρία Αντωνίου


Αποπειράθηκαν να βιάσουν
την πρώην Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς Ρία Αντωνίου

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πριν από λίγες μέρες ένας άγνωστος άντρας αποπειράθηκε να βιάσει το γνωστό μοντέλο Ρία Αντωνίου.

Το 21χρονο μοντέλο επέστρεφε λίγο μετά τα ξημερώματα, στο σπίτι της στο Χαλάνδρι όπου μένει μαζί με τους γονείς της. Καθώς έβγαινε από το αμάξι της, ο άγνωστος άντρας της επιτέθηκε από πίσω, βάζοντας το χέρι του στο στόμα της και χτυπώντας με μεγάλη δύναμη τα οπίσθια της.

Η Ρία διατηρώντας την ψυχραιμία της, γύρισε και τον χτύπησε με τα κλειδιά της στο πρόσωπο,βάζοντας όλη της την δύναμη. Αμέσως ο άγνωστος άντρας άρχισε να τρέχει ενώ η Ρία μπήκε γρήγορα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό της περιβάλλον, από εκείνη την ώρα η Ρια παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της, μη μπορώντας να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη.


Read more...

«4» το νέο σήριαλ του Χ. Παπακαλιάτη !!!


Πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται το νέο σήριαλ
του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «4»
έχει συζητηθεί πάρα πολύ και έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πρώτο επεισόδιο παρουσιάστηκε...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Χθες το Mega κάλεσε τους Δημοσιογράφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για να τους παρουσιάσει το πρώτο επεισόδιο –και λίγα λεπτά από το δεύτερο- από το σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «4».

Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» όπου εκτός από τους δημοσιογράφους παραβρέθηκαν και οι 4 βασικού πρωταγωνιστές του σήριαλ, Χριστόφορος Παπακαλίατης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Πάνος Μουζουράκης.

Το σήριαλ παρουσιάζει μια μητέρα , την οποία υποδύεται η Νένα Μεντή, η οποία έχει τέσσερις γιούς τους οποίους υποδύονται οι τέσσερις πρωταγωνιστές και χαϊδευτικά τους αποκαλεί «τέσσερις εποχές».

Στο σήριαλ παρουσιάζεται η ζωή των τεσσάρων αδελφιών, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό γεγονός αλλάζει ριζικά. Όπως είπε και ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα δούμε τέσσερις σειρές σε μία.

Στην σειρά θα πρωταγωνιστήσει επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα υποδύεται την γυναίκα του Χριστόφορου καθώς και η Δανάη Σκιάδη που την γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Σάκη Ρουβά στην ταινία «Alter Ego».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα επεισόδια έχουν γυριστεί και θα γυριστούν και άλλα στην Νέα Υόρκη.

Στο σήριαλ αυτό ο Χριστόφορος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την On Productions αφήνοντας την επι πολλά χρόνια συνεργασία του με το Studio ATA.

Παρακολουθήστε μερικά από τα trailer του σίριαλ καθώς και το βίντεο με την παρουσίαση του.














Read more...

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Kevin Costner & Modern West Live !!!


Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός, Kevin Costner,
έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά,
στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του τουρνέ για να δώσει
μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημά του
Modern West τον Οκτώβριο 14/10/09 στο θέατρο BADMINTON

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σχετικά με το συγκρότημα – Η ίδρυση του μουσικού συγκροτήματος MODERN WEST έγινε μετά από την ενθάρρυνση της γυναίκας του Kevin Costner, Χριστίνα, να επανασυνδεθεί με την αγάπη του στην μουσική.

Ωστόσο, η ιστορία της μπάντας αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Kevin συναντήσε τον John Coinman στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου.

Ο John ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Kevin ήταν
ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική.

Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Blair Forward.

Αυτή η συνεργασία δημιούργησε το σχήμα «Roving Boy» - ένα ροκ συγκρότημα, με νευρικό και δυτικό μουσικό στυλ, οι οποίοι με το single τους “Simple truth” ανέβηκαν στη πρώτη θέση κι έκαναν ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία!

Καθώς το αστέρι του Kevin άρχισε να μεγαλώνει ως ηθοποιός, η μπάντα συνέχισε να παίζει παρασκηνιακά, να γράφει και να ηχογραφεί κάθε φορά που μπορούσαν να βρεθούν όλοι μαζί.

Οι Coinman και Forward, βρέθηκαν μαζί στο Tucson της Arizona, όπου εκεί συνάντησαν τον κιθαρίστα και παραγωγό Teddy Morgan και τον ντράμερ Larry Cobb.

Έτσι το 2005, όταν οι τρεις πρώην “Roving Boys” αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα μπάντα μαζί, κάλεσαν τον Teddy και τον Larry και ονόμασαν το συγκρότημα «Μodern West - Σύγχρονη Δύση».

Γεννημένοι μέσα από τη κοινή αγάπη τους για την μουσική, μία σφιχτοδεμένη ομάδα παλιών φίλων, ο Kevin Costner και η «Σύγχρονη Δύση» δέχονται τις επιρροές τους από ένα ευρύ μωσαϊκό της αμερικανικής μουσικής και όχι μόνο.

Το show κυλά δείχνοντας τις επιρροές του από το αρχέγονο υλικό που φτιάχτηκε το συγκρότημα και καλύπτει τραγούδια γραμμένα από κολοσσούς της μουσικής.



14 Οκτωβρίου 2009
Θέατρο Badminton


Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Στα Φυσικά σημεία πώλησης

Α ζώνη 100€
Β ζώνη 80€
Γ ζώνη 65€
Δ ζώνη 45€
Ε ζώνη 35€
VIP 150€

Μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Internet

A ζώνη 104€
B ζώνη 83€
Γ ζώνη 67,5€
Δ ζώνη 47€
Ε ζώνη 37€
VIP ζώνη 156€






Read more...

Jamie Cullum-The Pursuit !!!



Το νέο album του βραβευμένου jazz μουσικού
Jamie Cullum κυκλοφορεί
στις 9 Νοεμβρίου από την Universal Music.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

O Jamie Cullum είναι ένας καλλιτέχνης που αν και έχουν γραφτεί διθύραμβοι για την μουσικότητα και το ταλέντο του είναι αρκετά περίπλοκο να περιγραφεί ο ίδιος σε μερικές λέξεις.

Εάν τον γνωρίζατε μόνο σαν ένα απλό jazz μουσικό που έκανε διασκευές με δημιουργικό τρόπο σε κομμάτια όπως το “High & Dry” των Radiohead ή το “Frontin” του Pharell τότε ξέρετε μόνο την αρχή.

Για τον ίδιο η δημιουργία του “The Pursuit” ήταν ένας μαραθώνιος αφού έκανε ένα διάλλειμα σχεδόν 2 χρόνων μέχρι να αποφασίσει τα τελικά τραγούδια.

Το “The Pursuit” είναι το 5ο album και πρώτο προσωπικό τα τελευταία 4 χρόνια και πήρε τον τίτλο του από την κλασική νουβέλα της Nancy Mitford «The Pursuit Of Love».

Ο ίδιος δηλώνει “In life, we pursue everything. Life is one longpursuit,”.

Είναι ένα album που έχει όλα τα κλασικά στοιχεία του Jamie Cullum και όλες τις μοντέρνες μουσικές ιδέες του. Από τον Cole Porter στη Rhianna και στους Aphex Twin. Τα ιδιαίτερα μουσικά πρότυπα του Jamie Cullum δηλαδή ,καθώς και η διαχρονική του αγάπη για την classic jazz βρίσκονται σε αυτό το album



Αξίζουν να σημειωθούν οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες του καθώς και τα βραβεία του που για ένα καλλιτέχνη της jazz σκηνής προκαλούν έκπληξη.

Έχει το τιμητικό βραβείο «Rising Star award» από τα British Jazz Awards ως το μεγαλύτερο ταλέντο στη σύγχρονη jazz σκηνή το 2003.

Το 2004 στα Brit Awards ήταν υποψήφιος στην κατηγορία «British Breakthrough Act».

Το 2005 προτάθηκε σε 2 κατηγορίες, αυτή του «Best Male Artist» και «Best Live Act» ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε και για το βραβείο Grammy.

Το BBC Radio του απένειμε το βραβείο «Artist of the Year».

Το 2007 του απονεμηθεί το βραβείο «Best British Male» στα Jazz Awards ενώ προτάθηκε για «Golden Globe Award for Best Original Song» για το τραγούδι “GranTorino” για την ομώνυμη ταινία του Clint Eastwood


Jamie Cullum-The Pursuit

Κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου από την Universal Music


Απολαύστε μερικά τραγούδια του Jamie






Δείτε και αυτά

http://www.youtube.com/watch?v=i7Q4jSSwDCw

http://www.youtube.com/watch?v=KUscn6VPfXc


Read more...

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοίγει τα φτερά του για διεθνή καριέρα ο Μ. Χατζηγιάννης !!!


Είναι ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές της νέας γενιάς.
Κάθε τραγούδι του γίνεται αμέσως μεγάλη επιτυχία.

Τώρα ήρθε η στιγμή για μια μεγάλη διεθνή καριέρα
για τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος- τραγουδιστές της εποχής μας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους λίγους, που καταφέρνει να γεμίζει γήπεδα και νυχτερινά μαγαζιά με χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές.

Όλες του οι καλοκαιρινές συναυλίες, είναι sold out και τα album του γίνονται το λιγότερο πλατινένια.

Μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες, ο Μιχάλης ξεκινάει την διεθνή του καριέρα κυκλοφορόντας ένα αγγλόφωνο single.

Το single ονομάζεται «More than beautiful» και πρώτη φορά το ακούσαμε μέσα από την συχνότητα του Love radio στις 16 Σεπτεμβρίου.

Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και είναι προπομπός για το νέο album του Μιχάλη.

Απολαύστε το και τα σχόλια δικά σας


Read more...

«ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ» με Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλη, Μπουλά + Guests


O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς
συναντιούνται ξανά αυτόν τον χειμώνα,
ανανεώνοντας μια συνεργασία που μετρά πολλά χρόνια,
από την εποχή του θρυλικού ‘Αχ Μαρία’ της δεκαετίας του ‘80.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Και οι 3 ήταν οι πρώτοι διδάξαντες στο θέαμα που συνδυάζει θεατρική και μουσική σκηνή, όπου συνυπάρχει το γέλιο, το τραγούδι, η πρόζα, στοιχεία από πολιτικό καμπαρέ.

Το φετινό χειμώνα φιλοξενούν επίσης το φίλο τους Λάκη Παπαδόπουλο (Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ) και μια εκπρόσωπο της νέας γενιάς, τη Ραλλία Χρηστίδου, που, όπως δηλώνουν και οι ίδιοι, «μας αρέσει πάρα πολύ».

Η Ακτή στην Οδό Πειραιώς είναι η μουσική σκηνή που θα παρουσιάσει το πρόγραμμά τους, ένα μαγαζί που αναμορφώνεται για να υποδεχθεί τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια, τα θεατρικά σκετς ειδικά γραμμένα για την παράσταση, με stand up και interactive στοιχεία, ώστε να ισορροπήσει αρμονικά η μουσική, το τραγούδι και η χαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα που παρουσιάζουν εδώ και 4-5 χρόνια είναι sold out!

Η φετινή διάθεση;

«Να επικαλεστούμε ό, τι έχει μείνει από την εφηβεία μας, να ξαναβρεθούμε με τις αναμνήσεις μας και να τις κάνουμε πράξεις στην πενταήμερη ...Θέλουμε τον κόσμο μας σε αυτήν την εκδρομή παρέα».

Το πρόγραμμα θα πλαισιώνει 10μελής ορχήστρα την οποία διευθύνει ο Ανδρέας Αποστόλου.

Έναρξη 23/10,
Παρασκευή +Σάββατο (22.30), Κυριακή (21.30).

Εξωσχολική περίοδος (2009-2010)
«ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ- ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ και ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online