Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Kevin Costner & Modern West Live !!!


Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός, Kevin Costner,
έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά,
στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του τουρνέ για να δώσει
μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημά του
Modern West τον Οκτώβριο 14/10/09 στο θέατρο BADMINTON

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σχετικά με το συγκρότημα – Η ίδρυση του μουσικού συγκροτήματος MODERN WEST έγινε μετά από την ενθάρρυνση της γυναίκας του Kevin Costner, Χριστίνα, να επανασυνδεθεί με την αγάπη του στην μουσική.

Ωστόσο, η ιστορία της μπάντας αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Kevin συναντήσε τον John Coinman στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου.

Ο John ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Kevin ήταν
ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική.

Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Blair Forward.

Αυτή η συνεργασία δημιούργησε το σχήμα «Roving Boy» - ένα ροκ συγκρότημα, με νευρικό και δυτικό μουσικό στυλ, οι οποίοι με το single τους “Simple truth” ανέβηκαν στη πρώτη θέση κι έκαναν ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία!

Καθώς το αστέρι του Kevin άρχισε να μεγαλώνει ως ηθοποιός, η μπάντα συνέχισε να παίζει παρασκηνιακά, να γράφει και να ηχογραφεί κάθε φορά που μπορούσαν να βρεθούν όλοι μαζί.

Οι Coinman και Forward, βρέθηκαν μαζί στο Tucson της Arizona, όπου εκεί συνάντησαν τον κιθαρίστα και παραγωγό Teddy Morgan και τον ντράμερ Larry Cobb.

Έτσι το 2005, όταν οι τρεις πρώην “Roving Boys” αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα μπάντα μαζί, κάλεσαν τον Teddy και τον Larry και ονόμασαν το συγκρότημα «Μodern West - Σύγχρονη Δύση».

Γεννημένοι μέσα από τη κοινή αγάπη τους για την μουσική, μία σφιχτοδεμένη ομάδα παλιών φίλων, ο Kevin Costner και η «Σύγχρονη Δύση» δέχονται τις επιρροές τους από ένα ευρύ μωσαϊκό της αμερικανικής μουσικής και όχι μόνο.

Το show κυλά δείχνοντας τις επιρροές του από το αρχέγονο υλικό που φτιάχτηκε το συγκρότημα και καλύπτει τραγούδια γραμμένα από κολοσσούς της μουσικής.14 Οκτωβρίου 2009
Θέατρο Badminton


Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Στα Φυσικά σημεία πώλησης

Α ζώνη 100€
Β ζώνη 80€
Γ ζώνη 65€
Δ ζώνη 45€
Ε ζώνη 35€
VIP 150€

Μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Internet

A ζώνη 104€
B ζώνη 83€
Γ ζώνη 67,5€
Δ ζώνη 47€
Ε ζώνη 37€
VIP ζώνη 156€

blogger templates 3 columns | Make Money Online