Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Baila Chiki Chiki by Χρήστος Βάμος !!!

Μετά την επιτυχία του, με το τραγούδι «Ο Ρομπέν των δασών», ο Χρήστος έρχεται να μας
εκπλήξει με την διασκευή του τραγουδιού «chiki chiki(πιτσιρίκι)».

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Πρόκειται για το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπήθηκε η Γαλλία στην Eurovision της Σερβία αλλά στην Ελληνική του version.

Τους στίχους, έγραψε ο ίδιος ο Χρήστος, ενώ το video clip που θα αρχίσει να προβάλετε από την Δευτέρα, είναι σε σκηνοθεσία του μοναδικού Γιώργου Γκάβαλου.

Το τραγούδι περιλαμβάνετε στην επανέκδοση του album «Ο Ρομπέν των Δασών» που κυκλοφορεί ήδη από την Exis Music.


Λίγα λόγια (και καλά) για τον Χρήστο

Ο Χρήστος Βάμος γεννήθηκε στην Αμφιλοχία στις 22 Μαρτίου 1983, όπου και έζησε τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής του.

Στην ηλικία αυτή, αρχικά κρυφά από τους γονείς του, έλαβε μέρος σε ένα μουσικό διαγωνισμό τηλεοπτικού σταθμού της Άρτας, στον οποίο βγήκε πρώτος. Αυτό ήταν η αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. Τα πρώτα χρόνια παράλληλα με το σχολείο τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο της Άρτας και σπούδαζε κιθάρα, σολφέζ και αρμονία με την Ρόζα Μαλιγιάννη.

Με τη στήριξη της οικογένειάς του, καθότι ακόμα ανήλικος, δέχτηκε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να τραγουδήσει στο "ΡΟΔΟΝ live". Εκεί τραγουδούσε 4 συνεχόμενα χρόνια και συνεργάστηκε με σημαντικά ονόματα του χώρου, όπως τον Νίκο Βέρτη, τον Ανδρέα Στάμο, την Κέλυ Κελεκίδου.

Μετά από πρόταση δισκογραφικής εταιρίας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο, μετακόμισε στην Αθήνα και κυκλοφόρησε το πρώτο CD single με τίτλο «Ότι κι αν ζητήσεις».

Με το ομώνυμο τραγούδι, τον επέλεξαν για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Διαγωνισμό Μεσογειακών Χωρών "MEGA HIT" όπου διεξήχθη στο Fetie της Τουρκίας. Στο διαγωνισμό αυτό, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Δημοφιλέστερος Καλλιτέχνης».

Επιστρέφοντας από την Τουρκία, ξεκίνησε αμέσως να τραγουδάει στο Ποσειδώνιο με τη Μάρω Λύτρα και το Νίκο Βέρτη. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως: Αντύπας, Πέτρος Ίμβριος, Λένα Παπαδοπούλου, Άγγελος Διονυσίου και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες φτάνοντας στην πρόσφατη συνεργασία στο CAN CAN με την Άντζελα Δημητρίου και τον Θέμη Αδαμαντίδη, των οποίων η βοήθεια είναι πολύτιμη.


Απολαύστε την επιτυχία του Χρήστου «Ρομπέν των Δασών»




Δείτε επίσης απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel σχετικά με την συμμετοχή του Χρήστου στον Διαγωνισμό Μεσογειακών Χωρών που έγινε στην Τουρκία.



Read more...

Ο Νότης Σφακιανάκης αύριο στο Πρώτο Θέμα




Μετά τη μεγάλη επιτυχία με τους δίσκους του αγαπημένου τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου και του ερωτικού Δημήτρη Μητροπάνου, το «ΘΕΜΑ» συνεχίζει τις -πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα- προσφορές του με τέσσερις αυθεντικούς δίσκους του Νότη Σφακιανάκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Εβδομήντα κομμάτια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή, που πρωταγωνιστεί στη μουσική σκηνή περισσότερο από 15 χρόνια, θα αποτελέσουν ένα ανεκτίμητο συμπλήρωμα στη δισκοθήκη των αναγνωστών της εφημερίδας.

Το «ΘΕΜΑ» χαρίζει στους αναγνώστες του τα τέσσερα πιο πρόσφατα αυθεντικά άλμπουμ του καλλιτέχνη, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στο εμπόριο: «Μνήμες», «Αναγέννησις», «Με αγάπη ό,τι κάνεις» και «Ας μιλήσουν τα τραγούδια». Σε αυτά περιλαμβάνονται 70 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη, τραγούδια όπως τα «Ελλάδα μου», «Πρόβατα», «Διεφθαρμένη συνουσία» και «Αγιασμένα από τα πολλά δάκρυα», αλλά και τα ερωτικά του, το «Για σένανε φοβάμαι», «Ολα τα σ’ αγαπώ», «Κι αν με βρεις», «Μάτια παλάτια μου».

Το όνομα του αγαπημένου καλλιτέχνη έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας ως ο εμπορικότερος όλων των εποχών με επταπλό πλατινένιο, το «Ενθύμιον», ένα ρεκόρ που δεν κατάφερε να καταρρίψει κανείς μέχρι τώρα. Το μεγαλύτερο χάρισμα του Νότη είναι η αμεσότητα, η ειλικρίνεια και το ψυχικό σθένος με το οποίο εκφράζεται. Χωρίς περιστροφές ή παιχνίδια δημοσίων σχέσεων, ο συνομιλητής του είναι βέβαιος πως θα ακούσει ακριβώς αυτό που σκέφτεται, παρά το γεγονός ότι αρκετά συχνά η σκέψη και γενικότερα η κοσμοθεωρία του έρχεται σε σύγκρουση με την πεπατημένη.

Ο Νότης Σφακιανάκης διαφέρει και το γνωρίζει. Οποιος τον γνωρίσει, ωστόσο, εύκολα αντιλαμβάνεται πως η εικόνα του σκληρού αρσενικού, του μάγκα, που συνήθως του αποδίδουν για τον ψέξουν, του βγαίνει φυσικά, αβίαστα και ανεπιτήδευτα. Το ύφος του είναι σκληρό και η γλώσσα του αιχμηρή, αλλά τα επιχειρήματά του δύσκολα καταρρίπτονται.

Σίγουρα, δεν είναι ο λαϊκός καλλιτέχνης που έχουμε συνηθίσει. Είναι ίσως ο μοναδικός που προσπαθεί με προσωπικό κόστος να διευρύνει τη θεματολογία του για να έλξει τη σκέψη των ακροατών του σε λιγότερο ανάλαφρα θέματα, μάλιστα σε ένα απαιτητικό κοινό που πληρώνει για τη γνωστή διασκέδαση στα μπουζούκια και δύσκολα αποδέχεται το διαφορετικό στη νύχτα.

Ο Νότης, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι θαυμαστές του, καταφέρνει να μιλά με τα τραγούδια του για πατρίδα σ’ έναν φαινομενικά ανάρμοστο χώρο και σε ανοίκειο με αυτά κοινό.


Read more...

Ο Σάκης επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση με ένα μοναδικό show!!!


Το πιο πρωτοποριακό μουσικό θέαμα της χρονιάς είναι έτοιμο.

Ο λόγος φυσικά, για το μοναδικό show που έχουν ετοιμάσει ο Σάκης Ρουβάς και οι αδελφές Μαγγίρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στις 4 Δεκεμβρίου ανοίγει το ανακαινισμένο Starz και φιλοξενεί το καλύτερο μουσικό show της χρονιάς με τον Σάκη Ρουβά, την Μπέττυ και την Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ο Σάκης Ρουβάς, στο καλύτερο σημείο της πορείας του, μαζί με τη Μπέττυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, το Μίνω Θεοχάρη, το μουσικό συγκρότημα Cabin 54, τον Dj Νίκο Μορφέση και τους νέους τραγουδιστές Τάσο Φωτιάδη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη, θα απογειώνουν το κοινό σ’ένα μοναδικό πάρτυ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο κορυφαίος Φωκάς Ευαγγελινός.

To Starz ανακαινίσθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σ’ένα λιτό, υπερσύγχρονο χώρο τριών επιπέδων για να φιλοξενήσει τον ταλαντούχο performer και τις αδερφές Μαγγίρα σ΄ένα θέαμα γεμάτο ενέργεια, κίνηση, χιούμορ, σάτιρα και συναίσθημα.



Σάκης Ρουβάς -Σχετικές αναρτήσεις
Γερμανού- Ρουβάς στην Eurovision ;;;
"Ηρθε" ο νέος Σάκης Ρουβάς !!!
Είναι πολλά τα λεφτά… Σάκη!!!
Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά στο X FACTOR!


Read more...

X-Factor Live 28/11 - Αποχώρησε η Ειρήνη !!! (update)


Η Ειρήνη από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη αποχώρησε από το X Factor

Διαβάστε περισσότερα στο Read More + photos



Πραγματοποιήθηκε και το 6ο Live του X-Factor

Ένα από τα καλύτερα live του X Factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, αφού όλοι οι εκκολαπτόμενοι τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είχαν την καλύτερη παρουσία από κάθε άλλη φορά.

Στο χθεσινό Live ο Σάκης Ρουβάς άφησε για λίγο τον ρόλο του παρουσιαστή και γύρισε στον παλιό καλό γνώριμο ρόλο του, αυτόν του τραγουδιστή.
Ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο του Τραγούδι με τίτλο “Ήρθες” σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Γιάννη Δόξα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν για μία ακόμα φορά η κερδισμένη της βραδιάς αφού διατήρησε και τους 4 παίχτες της κατηγορίας της. Τα αγόρια 16-24 τα κατάφεραν περίφημα και σε αυτό το live αναγκάζοντας την manager τους να σηκωθεί δύο φορές από τη θέση της και να φιλήσει τον Λούκα και τον Νικόλα ώστε να τους συγχαρεί για την παρουσία τους στο show.

Ο Νίκος Μουρατίδης νιώθει και εκείνος δικαιωμένος με τις επιλογές του αφού και η δική του ομάδα κατάφερε να μην έχει απώλειες ούτε και σε αυτό το live παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος ήταν υποψήφιος για αποχώρηση.

Τα γκρουπ του Γιώργου Θεοφάνους είχαν μια ήσυχη βραδιά και σχετικά εύκολα παρέμειναν στο παιχνίδι. Αντίθετα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον Γιώργο Λεβέντη που έμεινε να διεκδικεί τη νίκη στο X FACTOR μόνο με την Ιωάννα, αφού η Ειρήνη παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το X FACTOR.


Μια μικρή μάχη παίχτηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη και την Ειρήνη από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, που συγκέντρωσαν τους λιγότερους ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού.

Οι δύο υποψήφιοι εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή ερμηνεύοντας δικές τους επιλογές και αμέσως μετά δόθηκαν στα χέρια της κριτικής επιτροπής η οποία αποφάσισε να δώσει 2 ψήφους στον Κωνσταντίνο και 2 ψήφους στην Ειρήνη.

Για πρώτη φορά στο live του X Factor υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στους δύο προτεινόμενους και ο τελικός κριτής ήταν οι ψήφοι που συγκέντρωσαν οι δύο διαγωνιζόμενοι την βραδιά αυτή.

Τελικά τους λιγότερους ψήφους της βραδιάς συγκέντρωσε η πανέμορφη και ταλαντούχα Ειρήνη, η οποία αποχώρησε από το X Factor.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Η συνέντευξη του Κώστα Μαρτάκη στο E! Entertainment !!!


Μετά την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στο E! Entertainment, προβλήθηκε και η συνέντευξη του Κώστα Μαρτάκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για πρώτη φορά το τηλεοπτικό δίκτυο E Entertainment συγκαταλέγει ανάμεσα στους 25 πιο sexy άνδρες του κόσμου, έναν Έλληνα.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μαρτάκη ο οποίος κατέλαβε την 19η θέση στην λίστα των 25 πιο sexy ανδρών μαζί με τον David Beckham, τον Dan Carter, τον Gilles Marini κ.α.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν στείλει επιτελείο στην Αθήνα για μια συνέντευξη με τον Κώστα Μαρτάκη, η οποία προβλήθηκε στο εξωτερικό σε μια ειδική εκπομπή, πριν από λίγες μέρες. Όπως ακριβώς είχε γίνει και με την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου η οποία βρέθηκε στην 16η θέση στην λίστα με της 25 πιο sexy γυναίκες του κόσμου.

Απολαύστε την συνέντευξη του sexy Κώστα Μαρτάκη


Read more...

Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή !!!


Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον Love Radio

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και της Μαργαρίτας Δρούτσα στο Love Radio 97,5 χθες ήταν η Δέσποινα Βανδή. Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά από τις πρώτες ερωτήσεις που τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έχουν θέσει από το καλοκαίρι είναι οι φήμες για τον χωρισμό της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"Δεν χωρίζουμε... δεν είμαστε γκόμενοι με τον Ντέμη για να λένε ότι χωρίζουν, έχουμε παιδιά που πηγαίνουν σχολείο", ήταν η απάντηση της Δέσποινας. Ωστόσο πέρα από το χαριτωμένο της όλης συζήτησης, η τραγουδίστρια πως εάν συνεχιστούν τα δημοσιεύματα θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά για να προστατέψει την οικογένειά της.

Για το project στο Πεκίνο, όπως είχε γράψει και το www.mad.tv πριν από λίγες μέρες, δεν ήθελε να μιλήσει καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Σε μια πιο χαλαρή πλευρά της συνέντευξης, η Δέσποινα αστειεύτηκε με το γεγονός ότι της εύχονται για την ονομαστική της εορτή στις 21 Νοεμβρίου και κάλεσε τους fans της να ψηφίσουν ποια ημερομηνία από τις δύο θέλουν να γιορτάζει τελικά!

Για την βάφτιση της κόρης του Σάκη και εάν θα είναι τελικά η νονά, η τραγουδίστρια είπε πως καλό είναι τον ρόλο του νονού να τον αναθέσουν σε ένα πολύ δικό τους άτομο, ίσως μέλος της οικογένειας.

Για το σπίτι στο οποίο μένει, η Δέσποινα Βανδή είπε πως έψαχνε πολύ καιρό το σημείο που θα το έφτιαχνε και είναι ευχαριστημένη που η τοποθεσία προσφέρει την άνεση που θέλει, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για την κόντρα Τσαλιγοπούλου - Ζήνα, η ίδια δήλωσε πως της αρέσουν τα τραγούδια και των δύο και της αρέσει πολύ η φωνή της Τσαλιγοπούλου και την συγκινεί. Δεν θέλει να μπει στο "παιχνίδι" αν η μία τραγουδίστρια αρέσκεται στα τραγούδια της άλλης, πάντως η ίδια ακούει και των δύο!

Για τη συνεργασία της με τον Φοίβο είπε πως δεν περνάει καμία κρίση και όσον αφορά τις φήμες για την ακύρωση της συναυλίας της στην Κύπρο λόγω χαμηλής προπώλησης, απόρησε καθώς όπως είπε και η ίδια, δεν ξεκίνησε ποτέ η διαδικασία της προπώλησης για να ισχύει ένας τέτοιος λόγος!

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, είπε μόνο ότι ετοιμάζει δύο συναυλίες για τις 20 και 21 Δεκεμβρίου!

Πηγή: Επίσημο Fan Club Δέσποινας Βανδή

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ FAN CLUB ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ ONLINE


Read more...

Η μοναδική Ayo στην Ελλάδα !!!


H Ayo σε μία και μοναδική εμφάνιση στο party του Κοσμος 93,6 στις 3 Δεκεμβρίου!!!!

Η Ayo και το συγκρότημα της θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του πρόσφατού του album της “Gravity at last” αλλά και του προηγούμενού της “Joyful”.

Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό μετά την μεγάλη επιτυχία της “Down on my Knees” και το album “Joyful” το οποίο έγινε χρυσό στην χώρα μας έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση με αφορμή το Party για τα 7 χρόνια του Κοσμος 93,6!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Δελτίο Τύπου

Ο Κοσμος 93,6 κλείνει επτά χρόνια στα ερτζιανά και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι!

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου o Κόσμος 93.6 υποδέχεται τους φίλους του στο «Αθηνών Αρένα» για να σβήσουμε επτά κεράκια και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Την τούρτα θα φέρει η νέα σταρ από τη Νιγηρία Ayo με το τετραμελές της συγκρότημα που θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του πρόσφατού τους δίσκου “Gravity at last” αλλά και του προηγούμενού της “Joyful”.

Το πάρτι του Κόσμος 93,6, όμως, δεν θα έχει μόνο την Ayo:

Τέσσερις εξαιρετικοί έλληνες φωτογράφοι –ο Γιάννης Ψιλλάκης, η Μάρω Κουρή, ο Κώστας Γιατράς και ο Γιάννης Κόντος - θα προβάλουν δουλειά τους από ταξίδια τους σε ολόκληρο τον κόσμο – έτσι για να γίνει το ταξίδι και οπτικό!

Η Monika, το πιο καυτό όνομα της φετινής χρονιάς που θα εμφανιστεί ζωντανά με τη μπάντα της.

Στην είσοδο του Αθηνών Αρένα το κοινό θα υποδέχεται ο καλός έλληνας σαξοφωνίστας Γιάννης Παπαναστασίου με το τρίο του

Πριν και μετά τη συναυλία οι παραγωγοί/DJs του Κόσμος 93,6 θα παίξουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες (και είναι πολλές….) που παίχτηκαν τα επτά αυτά χρόνια στη συχνότητα του σταθμού


Επτά χρόνια μουσικών, επτά χρόνια ταξιδιών μέσα από τους 93,6 και τον Κόσμος.

Οι πόρτες του πάρτι ανοίγουν στις 9 το βράδυ οπότε θα αρχίσει και η ζωντανή μετάδοση από τις συχνότητες του Κόσμος.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. Φορέστε το πιο καλό σας κέφι και ελάτε στο «Αθηνών Αρένα» να γιορτάσουμε μαζί τα επτά χρόνια του Κόσμος 93,6.

Για προσκλήσεις ακούστε τους παραγωγούς του Κόσμος.


Read more...

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά στο X FACTOR!


Συντονιστείτε στις 9:00 στον Ant1 για να απολαύσετε το σημερινό live του X-Factor καθώς και τον Σάκη Ρουβά με το τραγούδι “Ήρθες”

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Στο σημερινό live ο απόλυτος έλληνας σταρ θα αφήσει για λίγο στην άκρη τον ρόλο του παρουσιαστή και θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι με τον τίτλο "Ήρθες" από το ομώνυμο καινούριο album του που υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά




Σχετικές αναρτήσεις

"Ηρθε" ο νέος Σάκης Ρουβάς !!!
X-Factor Live 28/11 News


Read more...

Ο Πάνος Κιάμος είναι… έτοιμος για αγάπη !!!


Έτοιμο είναι το νέο album του Πιάνου Κίαμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο ολοκληρωμένο album του Πάνου Κιάμου με τίτλο
«Για Αγάπη Ετοιμάσου»


To album θα περιλαμβάνει 15 λαϊκά Τραγούδια.
Τα 15 τραγούδια είναι ερωτικές μπαλάντες με ήρεμους ρυθμούς αλλά και πιο ρυθμικά κομμάτια.

Για το νέο αυτό album ο Πάνος συνεργάστηκε με τους καλύτερους του χώρου, όπως κάνει κάθε φορά άλλωστε, αφού αναζητάει πάντα τους καλύτερους συνεργάτες, τραγούδια που γεφυρώνουν διαφορετικούς κόσμους, φρέσκο ήχο και νέα μονοπάτια.

Στο album θα υπάρχει και το πρώτο single που έχει γίνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία και δεν είναι άλλο από το τραγούδι «Χαρτορίχτρα» το οποίο έχει μονοπωλήσει τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts. Είναι ένα τραγούδι σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino.

Απολαύστε το τραγούδι «Χαρτορίχτρα»


Read more...

Αρχίζει το “Bellas Tv” !!!




Την επόμενη Πέμπτη η πρεμιέρα της νέας σατιρικής σειράς/εκπομπής του Mega.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More + videos

Από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ένα νέο κανάλι βγαίνει στον αέρα!

Το όνομά του «Bellas Tv» και το περιεχόμενό του, η ελληνική τηλεόραση όπως θα έπρεπε να είναι: κουτσομπολιό, γκλάμουρ, περιπέτεια, ενημέρωση, υγεία, διαφημίσεις, μεταφυσική, θαύματα, αναζητήσεις, ειδήσεις, θρίλερ, ντοκιμαντέρ, διαφημίσεις, θάψιμο επωνύμων, οικολογία, ψυχαγωγία, διαφημίσεις, τρέιλερ, δελτίο καιρού, διαφημίσεις...

Μία εκπομπή που βασίζεται στη σάτιρα, σχολιάζοντας και καυτηριάζοντας με μοναδικό τρόπο, όσα παρακολουθούμε καθημερινά στην τηλεόραση.

Ο Σάκης Μπουλάς και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι οι δύο μοναδικοί πρωταγωνιστές όλων των προγραμμάτων του σταθμού, υποδυόμενοι μια πλειάδα προσώπων, με αποτέλεσμα ασύλληπτες καταστάσεις γέλιου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Καούρης, Πέρδας, Γαματάς, Ορνέλλα, Λουγκρατόνι, Ταραντούλα, Τριανταφυλλάτος, Παργαλάτσος, Σκαρμελούτσος και μια πλειάδα άγνωστων μαϊντανών
Σενάριο: Ομάδα σεναριογράφων
Σκηνοθεσία: Νίκος Χατζηαγγελής, Θανάσης Τοτσίκας
Εκτέλεση Παραγωγής:Bellas TV Productions








Read more...

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

X-Factor Live 28/11 News



Αυριο το 6ο Live Show του X-Factor

Πως “κινήθηκαν” οι 4 managers αυτήν την εβδομάδα και πώς μοίρασαν τα τραγούδια στους παίκτες ;

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

O Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε για τα δύο group της ομάδας του, τα "Κόκκινα Χαλιά" και το "Τριημιτόνιο" να διαγωνιστούν σε δύο τραγούδια πολύ γνωστά και αγαπημένα στο κοινό, με σκοπό δείξουν ένα διαφορετικό ύφος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους και από ό, τι δείχνουν στις πρόβες μάλλον θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν για μία ακόμη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λεβέντης θέλει τα δύο κορίτσια της ομάδας του, η Ιωάννα και η Ειρήνη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποφύγουν την περιπέτεια της υποψηφιότητας προς αποχώρηση όπως συνέβη με την Ιωάννα την περασμένη εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό τα τραγούδια που έχει επιλέξει για εκείνες είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους και το μόνο που έχουν να κάνουν τα κορίτσια είναι να δουλέψουν πολύ στις πρόβες ώστε να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Ο Νίκος Μουρατίδης έχει σαν στόχο να παραμείνει αλώβητη η ομάδα του και αυτή την εβδομάδα και έτσι επέλεξε τραγούδια που για την Κέλλυ, τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο αποτελούν πρόκληση για τον καθένα ξεχωριστά. Και οι τρεις τους είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την παρουσία τους στο live της Παρασκευής και δηλώνουν έτοιμοι να κερδίσουν με την εμφάνιση τους κοινό και κριτική επιτροπή.

Τέλος η Κατερίνα Γκαγκάκη που βρίσκεται σε θέση ισχύος σε σχέση με τους άλλους τρεις κριτές καθώς η ομάδας της δεν έχει καμία απώλεια ως τώρα στο παιχνίδι, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Έτσι ο Λούης, ο Λούκας, ο Νικόλας και ο Χρήστος ευελπιστούν να παραμείνουν πιστοί στις καλές εμφανίσεις τους και να διατηρήσουν την εξαιρετική εικόνα που έχουν δείξει στα προηγούμενα live.


Read more...

Άννα Βίσση… η απαγορευμένη!!! (Ακούστε 3 νέα songs)



Έτοιμο να βγει στην κυκλοφορία το νέο album της Άννας Βίσση

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + 3 songs + tracklist

Η δισκογραφική επιστροφή της Άννας είναι πλέον γεγονός. Το νέο της album με τίτλο «Απαγορευμένο» ολοκληρώθηκε και θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία ανήμερα της γιορτής της Άννας, στις 9 Δεκεμβρίου. Κάτι ανάλογο έκανε και η Britney Spears, που διάλεξε το νέο της album να κυκλοφορήσει ανήμερα των γενεθλίων της.
Το πρώτο single του album είναι σε μουσική του Πάτρικ Λέοναρντ, στενού συνεργάτη της Madonna και σε στίχους της Έλεάννας Βραχάλη. Το συγκεκριμένο single, σύμφωνα με πολλούς, θυμίζει αρκετά την επιτυχία της Sia, Soon we’ll be Found.

Αυτό είναι το tracklist του νέου album
1. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ
μουσική:Γιάννης Κυφωνίδης
στίχοι:Γιώργος Μητσιγκας

2.ΚΟΝΤΡΑ
(διασκευή του ''Breathless'' του Dan Wilson)
ελληνικοί στίχοι: Mυρτώ Κοντοβά

3.ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
μουσική:Άννα Βίσση
στίχοι: Μυρτώ Κοντοβά

4.ΡΙΣΚΟ
(χαρακτηρίστηκε από την ίδια την Άννα ως "ροκ ζεϊμπέκικο", αλλά και πολύ παλαιότερα τον ίδιο χαρακτηρισμό είχε δώσει και η Ελεάνα Βραχάλη)
μουσική: Γ. Χριστοδουλόπουλος
στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

5.ΑΝ Σ' ΕΡΩΤΕΥΤΩ
(διασκευή του ''That's what love can do'' της Christina Aguilera)
ελληνικοί στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

6.ΜΕΤΑΛΛΟ
(διασκευή τραγουδιού της Luz Casal από ταινία του Pedro Almodóvar, πρόκειται για το ''Un ano de amor'')
ελληνικοί στίχοι: Μυρτώ Κοντοβά

7.ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝO
μουσική:Patrick Leonard
στίχοι:Eλεάνα Βραχάλη

8.ΑΝΑΚΩΧΗ
μουσική:Patrick Leonard
στίχοι:Mυρτώ Κοντοβά

9.AΛΗΤΙΣΣΑ ΨΥΧΗ
(το δεύτερο ζεϊμπέκικο του δίσκου)
μουσική: Γιάννης Κυφωνίδης
στίχοι: Βάλλια Καλαϊτζή

10.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ
μουσική: Γιάννης Κυφωνίδης
στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη


Στο διαδίκτυο έχουν ήδη διαρρεύσει τρία από τα κομμάτια του album.

Απαγορευμένο

Από μακριά κ αγαπημένοι

Κόντρα / Breathless


Read more...

Στο Νοσοκομείο η Μάρω Λύτρα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μάρω Λύτρα το βράδυ της Τρίτης.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Στο Metropolitan μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης, η Μάρω Λύτρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά από σοβαρή κρίση βρογχικού άσθματος, που την ταλαιπωρούσε αρκετές μέρες μεταφέρθηκε στην ιδιωτική κλινική Metropolitan.

"Ήταν μόνη στο σπίτι και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Φοβήθηκε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι, πως τις τελευταίες μέρες η υγεία της παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση αλλά η ίδια δεν έδινε σημασία" δήλωσε μια φίλη της, από το στενό της περιβάλλον.

Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή μορφή βρογχίτιδας και επέβαλαν στην Μάρω να μείνει στο κρεβάτι για τις επόμενες ημέρες ενώ της χορηγήθηκε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Η Μάρω βγήκε από το νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης και μεταφέρθηκε στο σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα, όπου και ξεκουράζεται. Όσον αφορά τον σύντροφο της, Γιάννη Αμανατίδη, δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά της, λόγο αθλητικών υποχρεώσεων.


Read more...

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

30 χρονιά Άλκηστις Πρωτοψάλτη


Best of από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Τα 30 χρόνια της στην δισκογραφία γιορτάζει η Άλκηστις και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


"Κι Είμαστε Ακόμη Ζωντανοί" Best Of - 30 Χρόνια Δισκογραφία είναι ο τίτλος της επετειακής έκδοσης του best of album της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που καταγράφει την 30χρονη πορεία της στη μουσική.

Το επετειακό αυτό album θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδώσεις, μια απλή και μια συλλεκτική.
Η απλή έκδοση θα περιλαμβάνει 3 cd με μεγάλες επιτυχίες της Άλκηστις ενώ η συλλεκτική θα περιλαμβάνει 4 cd με 80 τραγούδια, 1 Dvd με 28 video clip και στιγμιότυπα από συναυλίες και ένα βιβλίο με φωτογραφίες, κριτικές, προγράμματα και σημειώσεις της Άλκηστις.


Read more...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ W.I.N. HELLAS - GLOU


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο Bar-Restaurant “HOTEL” στην Αγ. Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για τις ανάγκες της καμπάνιας της W.I.N. Hellas σε συνεργασία με τον Όμιλο GLOU ενόψει της 25ης Νοεμβρίου- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο Bar-Restaurant “HOTEL” στην Αγ. Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για τις ανάγκες της καμπάνιας της W.I.N. Hellas σε συνεργασία με τον Όμιλο GLOU ενόψει της 25ης Νοεμβρίου- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ.

Συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι : Έλενα Κουντουρά, , Ελεονώρα Μελέτη, Αννίτα Ναθαναήλ, ,Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Νίκος Βουρλιώτης, Αλέξανδρος Παρθένης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Μεστούσης, Λάμπρος Παπακώστας, Σμάρα και Ζήνα Γκλου.

Συντελεστές :
Συντονισμός: Μάντα Παπαδάκου, Δημήτρης Τσέλιος, Νίκη Μάντσιου
Creative Director: Καρολίνα Ροβύθη
Φωτογράφος: Γιώργος Μεστούσης
Styling: Δημήτρης Γραμματικογιάννης
Make up: Oriflame
Hair Styling: Κωνσταντίνος Χατζής

Τα καταστήματα GLOU από 22/11 έως και 4/12 προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στο W.I.N. Hellas.


Read more...

Mad in MAC για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS!!!

Δελτίο Τύπου

Mad in Mac για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS!
Εκδήλωση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού

To MAD σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών MAC διοργανώνει τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Mac, Ερμού 44 και ώρα 15:00-19:00, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη νόσο του AIDS αλλά και την πρόληψη της.

Το θεσμό MAC AIDS Fund υποστηρίζουν οι παρουσιαστές του Mad ΤV αλλά και αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι θα συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση ενημερώνοντας το κοινό για την παγκόσμια μάστιγα.

Επίσης, ο ραδιοφωνικός σταθμός Mad Radio 106.2 θα εκπέμπει από εκεί live με τους μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, 15:00-19:00 στο κατάστημα Mac στην Ερμού 44.

Mad in MAC για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

H MAC συμβάλει στην καταπολέμηση του ιού του AIDS μέσω του MAC AIDS FUND ένα ίδρυμα το οποίο έχει συγκεντρώσει 130 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως τα οποία έχουν συλλεχθεί από τις πωλήσεις των προϊόντων VIVA GLAM, τα έσοδα των οποίων διατίθεται 100% στο ΜΑC AIDS FUND, που παρέχει άμεση φροντίδα σε άντρες, γυναίκες και παιδιά που πάσχουν από τον ιό.


Με την υποστήριξη:


Read more...

Γερμανού- Ρουβάς στην Eurovision ;;;


Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η Ναταλία Γερμανού ενδέχεται να συμμετάσχει και αυτή στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία τον Μάιο του 2009.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως είχε ανακοινωθεί και στην συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει στον Ελληνικό Τελικό 3-4 τραγούδια για να επιλεγεί το ένα, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2009. Είχε ακουστεί ότι την μουσική θα γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Σύμφωνα όμως με τα τελευταία δημοσιεύματα στο “παιχνίδι” θα μπει και η Ναταλία Γερμανού. Η ίδια δεν απέκλισε τον ενδεχόμενο να συμμετάσχει με δικό της τραγούδι αφού σε σχετική ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο απάντησε: "Δεν μου έχει γίνει ποτέ επίσημη πρόταση. Όποιος κι αν γράψει το τραγούδι πιστεύω ότι ο Σάκης θα φέρει την πρωτιά στη χώρα μας. Φέτος είναι η χρονιά του".

Οι στενοί της συνεργάτες την έχουν συμβουλεύσει πως -μετά την πρωτιά που έφερε στην Ελλάδα μαζί με τον Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου το 2005- θα της άξιζε απευθείας ανάθεση σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ την προτείνουν.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Ό,τι κι αν συμβεί, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου στη Μόσχα - με τα πρώτα προγνωστικά των Eurofans να τον θεωρούν ήδη μεγάλο φαβορί!


Read more...

Το "Greek" τον Δεκέμβριο στο MTV Greece!!!


Δελτίο Τύπου

GRΣΣK
Η δημοφιλής σειρά GREEK κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο στο MTV Greece!

Τι είναι το GREEK;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More




Όταν ο αντί-κοινωνικός πρωτοετής Rusty καταφτάνει στο Cyprus-Rhodes University, θέλει να αφήσει την εικόνα του «φυτού» που είχε στο Γυμνάσιο και να αρχίσει από την αρχή. Η αδελφή του, Casey, είναι δημοφιλές μέλος μίας αδελφότητας και κάνει πως δεν τον ξέρει. Η σειρά επικεντρώνεται στο “Greek System” των πανεπιστημίων της Αμερικής και τα κοινωνικό αντίκτυπο αυτών. Μια νεανική σειρά για τη ζωή στο κολλέγιο και τις αδελφότητες, τις φιλίες και τους φοιτητικούς έρωτες.

Και μερικά tips:

• Η σειρά βγήκε στις τηλεοπτικές οθόνες της Αμερικής στις 7 Ιουλίου 2007.
• Το slogan της σειράς είναι : «College. It’s a rush”.
• Ο τίτλος του show “Greek” βγαίνει από τις «Ελληνικές» Αδελφότητες που υπάρχουν στα πανεπιστήμια της Αμερικής.
• Η πρώτη τηλεοπτική σεζόν περιλάμβανε 10 επεισόδια ενώ ήδη η δεύτερη σεζόν έχει ξεκινήσει να προβάλλετε στην Αμερική.
• Ήταν υποψήφια για GLAAD Μedia Award ως Καλύτερη Δραματική Σειρά για το 2008.
• Το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους αρχής είναι το "Our Time Now" από τους Plain White T's.
• Οι Plain White T's , έχουν επίσης κάνει guest star σε δύο επεισόδια στης πρώτης σεζόν.
• Ο Clark Duke, ένας από τους νεαρούς πρωταγωνιστές της σειράς, είχε προταθεί το 1993 για Young Artist Award στην κατηγορία Outstanding Actor Under Ten in a Television Series για την ερμηνεία του στην σειρά “Hearts Afire”.
• Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Spencer Grammer, είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Kelsey Grammer, πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Frasier”.
Δείτε και ένα video από την τηλεοπτική σειρά


Read more...

Η Lindsay Lohan λεσβία ;;; Μπααααα




Όχι η Lindsay δεν είναι λεσβία, απλά της αρέσουν και οι γυναίκες.(Ρε μας δουλεύει ;)

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Πριν από λίγες εβδομάδες, η Lindsay σε συνέντευξη της είχε δηλώσει πως δεν είναι λεσβία. Απλά αγαπάει πολύ την φίλη της Dj Samantha.

Πριν από 2-3 μέρες όμως κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα με τις αποκαλύψεις από τις παλιές “φίλες” της Lindsay, οι οποίες άφησαν πολλά να εννοηθούν για τις λεσβιακές τάσεις της Lindsay.

Μαζί με τα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες από την “φιλική” σχέση της Lindsay με την Dj Samantha.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Σχετικές Αναρτήσεις
Lindsay Lohan «Δεν είμαι λεσβία. Μπαϊσέξουαλ ίσως να είμαι»
HOT Lindsay Lohan HOT (Νέα φωτογράφιση)
Η Lindsay Lohan και η...φίλη της !!!


Read more...

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Leona Lewis -Μέσα σε μια εβδομάδα βρέθηκε στην 1η θέση.



Στην πρώτη θέση των charts της Μ. Βρετανίας φιγουράρει το νέο album της Leona Lewis.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Leona, έγινε γνωστή από το Βρετανικό X Factor, έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, μέσα από την πολύ καλή της φωνή και τα υπέροχα τραγούδια της. Αυτό φαίνετε από τις πωλήσεις του album της, που όταν κυκλοφόρησε βρισκόταν για πολλές εβδομάδες στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε μια deluxe edition του «Spirit» το οποίο πούλησε πάνω από 77.000 αντίτυπα τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και βρέθηκε από το Νο 137 στο Νο 1 των Βρετανικών charts.

Στην δεύτερη θέση συναντάμε την Dido με το νέο της album «Safe Trip Home»

Πλήρες βιογραφικό της Leona

Απολαύστε την Leona, στην μεγάλη της επιτυχία Bleeding Love


Read more...

Σταματήστε τον Axl Rose!


Η Κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε ότι ο τίτλος του νέου album των Guns n' Roses "Chinese Democracy" είναι πολύ προβοκατόρικος και το απαγόρευσε από τα δισκοπωλεία αλλά και από τις μηχανές αναζήτησης στο internet.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Η πρόσβαση στο site chinesedemocracy.com καθώς και στο επίσημο site των Guns n' Roses είναι κομμένη για τους fans του συγκροτήματος στην Κίνα, οι οποίοι μπορούν να ακούσουν κάποια από τα νέα τραγούδια μόνο στο MySpace του συγκροτήματος.

Παράλληλα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας δήλωσε πως "είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Δεν ξέρω αν έχει απαγορευτεί, μπορεί να είναι απλά φήμη".

Εν τω μεταξύ, στην άλλη άκρη του Ειρηνικού, εξαιτίας της κυκλοφορίας του εν λόγω album το αναψυκτικό Dr. Pepper έχει γίνει ανάρπαστο. Όχι, ο Axl Rose δεν άλλαξε επάγγελμα, απλά η εν λόγω εταιρεία έβαλε στοίχημα τον περασμένο Μάρτιο ότι αν το album κυκλοφορήσει μέσα στο 2008, θα μοιράσει δωρεάν το Dr. Pepper σε όλη την Αμερική!

Η διαδικασία είναι απλή, μπαίνεις στο site του Dr. Pepper και κάνεις αίτηση για δωρεάν κουπόνι. Τη Δευτέρα 24/11 που κυκλοφόρησε το "Chinese Democracy", το site, όπως ήταν αναμενόμενο, "έπεσε" λόγω αυξημένης ζήτησης και η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει την προσφορά μέχρι και σήμερα.

Πηγή: Mad Tv


Read more...

Το "Avatar" της Μόνικα, έγινε χρυσό!!!


Η Μόνικα, το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο την χρονιά που διανύουμε, ανεβαίνει στην σκηνή του Gagarin 205 για την πρώτη της μεγάλη προσωπική συναυλία στην Αθήνα, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της εκτός Αθήνας, η Μόνικα επιστρέφει εδώ που όλα ξεκίνησαν για να γιορτάσει και την απονομή του χρυσού της δίσκου «Avatar», παίζοντας ακουστική κιθάρα και πιάνο συνοδευόμενη από την εξαμελή της μπάντα, τον Άρη Ζέρβα (τσέλο), τον Νίκο Αγλούπα (μπάσο), τον Διογένη Χατζόπουλο (τύμπανα), τον Σωτήρη Πέπελα (τρομπέτα), τον Μάνο Πατεράκη (ηλ.κιθάρα) και την Σταματέλα Σπίνουλα (βιολί) με όλα φυσικά τα τραγούδια του «Avatar» αλλά και διασκευές που θα σας ξαφνιάσουν...


Προπώληση εισιτηρίων από 1/12
PUBLIC (Πλ. Συντάγματος)
FNAC (Mall Athens & Γλυφάδα)
ΙΑΝΟΣ (Σταδίου24)
Τιμή εισιτηρίου: € 15
Προπώληση εισιτηρίων από 26/11
www.i-ticket.gr (801 11 600)
www.ticketquest.gr

GAGARIN 205
Λ. Λιοσίων 205
Τηλ. 210 8547600
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: € 15


Read more...

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

H Πέγκυ Ζήνα... στο πιο "best of" συναυλιακό event!



Το Mad Greekζ παρουσιάζει την Πέγκυ Ζήνα...

Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Το Mad Greekζ παρουσιάζει την Πέγκυ Ζήνα... στο πιο "best of" συναυλιακό event!

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου απολαύστε για μια και μοναδική βραδιά την Πέγκυ Ζήνα με τα καλύτερα του χρυσού album της στο VOX!


Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδάει για τους fans της στο VOX την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ σε ένα πρόγραμμα με τα αγαπημένα κομμάτια από το χρυσό album της "Best Of +".

Στείλτε τώρα τη λέξη VOX, κενό και το ονοματεπώνυμό σας στο 54002 και κερδίστε όλοι διπλές προσκλήσεις (μόνο για τους ενεργούς συνδρομητές της NOVA).

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Νοεμβρίου


Read more...

Ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι για… “φτύσιμο”


Ο Notis θα γίνει γραμματόσημο.

Μια πολύ δελεαστική πρόταση έγινε στον Νότη Σφακιανάκη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.


Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Ακούγεται πολύ έντονα ότι τα ΕΛΤΑ πρότειναν στον Νότη να κυκλοφορήσουν μια συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων με την φωτογραφία του.

Ο Νότης ενθουσιάστηκε με την πρόταση αυτή και την δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η συλλεκτική αυτή σειρά, θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς αλλά στα γραμματόσημα δεν θα υπάρχει κάποια γνωστή φωτογραφία του τραγουδιστή, αφού θα πραγματοποιηθεί ειδική φωτογράφιση.

Περισσότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό, σύντομα.


Read more...

Ακυρώθηκε η συναυλία “5 Elements of Hip Hop Tour”


Ανακοίνωση/Δελτίο Τύπου

Η Άνωση και η Show What ανακοινώνουν ότι η συναυλία 5 Elements of Hip Hop Tour που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο FUZZ CLUB ακυρώθηκε αιφνιδίως καθώς οι καλλιτέχνες έχασαν την πτήση τους από Ελβετία προς Αθήνα.

Εκ μέρους των εταιρειών διοργάνωσης και των καλλιτεχνών ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού και σας ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν το αντίτιμο στα σημεία προπώλησης:

Ticket House: Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ: 2103608366, Δε- Πα:10:30-18:30, Σαβ:10:30-16:00
Public: Πλατεία Συντάγματος, Τηλ. 2103246210, ΔΕ-ΠΑ 09:00-21:00, Σαβ: 09:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Άνωσης στο 2106076200.


Read more...

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

«Κόβεται» η εκπομπή “Η Στιγμή της Αλήθειας”;;;


Είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το τηλεπαιχνίδι «Η στιγμή της Αλήθειας» που προβάλλεται από τον Ant1. Οι τελευταίες όμως πληροφορίες αναφέρονται στην διακοπή του τηλεπαιχνιδιού, κάτι που έχει αναστατώσει τόσο την παραγωγή όσο και την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τον τελευταίο καιρό, “παίζει” σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Από μέρα σε μέρα αναμένετε η απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως για να αποφασίσει για το αν θα συνεχιστεί η προβολή του reality-τηλεπαιχνιδιού. Η έκτακτη συνεδρίαση ήταν αποτέλεσμα, των πολλών καταγγελιών που έφτασαν στα γραφεία του ΕΡΣ , για “προσβολή της ανθρωπινής αξιοπρέπειας”.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, πάντως, δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον του παιχνιδιού.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τα τελευταία νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αντίστοιχα της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει, αφού ο μέσος όρος για το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν 25,8%, όταν η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που προβλήθηκε την ίδια μέρα στον Alpha σημείωσε ένα εντυπωσιακό 37,7%.


Read more...

“Ξεσπάθωσε” ο Λάκης Λαζόπουλος


Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά στην συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Στην συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα ο Λάκης σχολίασε τη σύλληψη του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια ενώ δεν άφησε ανυπεράσπιστο τον εαυτό του στην επίθεση που δέχτηκε για τα σχόλια που είχε κάνει για τον γάμο της Μιμής Ντενίση.

«Ασφαλώς και δεν έκανα φάουλ, διότι ήταν ένα γεγονός το οποίο συνέβαινε εκείνη την ημέρα, σχολιαζόταν έτσι κι αλλιώς από το πρωί και η εκπομπή μου δεν υπήρχε περίπτωση να το παραλείψει, όπως δεν παραλείπει και άλλα γεγονότα. Επίσης δεν ήταν ένας γάμος μυστικός, που μπήκα μέσα απρόσκλητος, ήταν ένας γάμος που είχε ανακοινωθεί τρεις μήνες νωρίτερα, είχαν ντυθεί νύφη και γαμπρός σε όλα τα περιοδικά και το ξεφτιλίκι αυτής της τάξης η οποία θέλει να διασύρει όλη της τη ζωή για να υπάρξει είναι θέμα σάτιρας. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο, ούτε της συγκεκριμένης γυναίκας ούτε κανενός άλλου. Έχει να κάνει με την ευκολία που έχουμε να καίμε στο τζάκι και τη μάνα μας όταν τελειώνουν τα κούτσουρα. Κι αυτό η σάτιρα πρέπει να το πει, ότι δηλαδή ο άνθρωπος κάτι πρέπει να κρατάει για τον εαυτό του. Δηλαδή, όταν για δέκα ημέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπεις να ασχολούνται με τις μπομπονιέρες, το πρόβλημα είναι γιατί εγώ σχολίασα τον γάμο» δήλωσε για τον γάμο της Μιμής Ντενίση.

Ενώ για τον Νίκο Καρβέλα δήλωσε τα εξής: «Για όλα φταίει η έπαρση. Μου έχει συμβεί να με σταματήσουν σε μπλόκο αστυνομικοί επειδή νόμιζαν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν κλεμμένο. Δείξαμε τα χαρτιά, δώσαμε εξηγήσεις και φύγαμε. Δηλαδή τι θέλουμε; Να βλέπουμε έναν άνθρωπο να περνάει τα κόκκινα και να μην τον σταματάει κανένας; Ας γράψει ''Καρβέλας'' πάνω στο τζιπ κι ας τρέχει. Να βάλουν μια ταμπέλα: είμαστε ο Καρβέλας και η Πάνια και τρέχουμε».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λάκης θα επιστρέψει τον Μάρτιο και θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα κάθε Τρίτη με την εκπομπή «Αλ τσαντίρι news». Ακόμα ακούστηκε ότι οι Γερμανοί που αγόρασαν μετοχές του Alpha, δήλωσαν ότι οι μηνύσεις που θα τρώει θα πληρώνονται από την τσέπη του.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online