Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Η "HOT & SEXY" Tara Reid στην Ελλάδα !!!


Έρχεται στην Ελλάδα η πανέμορφη και sexy ηθοποιός του Hollywood, Tara Reid.

Η γνωστή ηθοποιός και κολλητή της Paris Hilton, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την δική της σειρά ρούχων.

Από της 8 μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το event Athens Xclusive Designers Week στο οποίο θα παραβρεθεί και η Tara Reid για να παρουσιάσει τη δική της συλλογή ρούχων με τίτλο «Mantra by Tara». Η συλλογή αποτελείτε από μαγιό και καλοκαιρινά outfits με χαρακτηριστικό τα «ενεργειακά» κοσμήματα που τα διακοσμούν.

Στο ίδιο event θα παρουσιάσουν τα ρούχα τους οκτώ νέοι δημιουργοί και 18 κορυφαίοι σχεδιαστές.

Ακόμα θα διεξαχθεί έκθεση φωτογραφίας ενώ θα παρουσιαστούν είκοσι καλλιτέχνες σε live performances, γνωστοί Dj και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που όλοι μαζί θα βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό γκαλά.

Όσοι δεν γνωρίζεται την Tara, διαβάστε εδώ

Απολαύστε την Tara Reid !!!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Παντρεύετε η «Σιλβή» ;;;




Η πανέμορφη Παναγιώτα Βλαντή, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη χρονιά την Σιλβή στο σίριαλ «Μαύρα Μεσάνυχτα», σύντομα αναμένετε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Παναγιώτα ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, δίπλα στον αγαπημένο της οδοντίατρο Νίκο Ράπτη. Πριν από λίγες μέρες εθεάθη μαζί με τον αγαπημένο της να κάνει shopping και τράβηξε τα βλέμματα όλων, όσων βρέθηκαν εκεί.

Κάποιοι όμως εστίασαν στο αριστερό χέρι της ηθοποιού και πρόσεξαν το λαμπερό μονόπετρο που φορούσε, δώρο του αγαπημένου της φυσικά.

Ήταν δώρο αρραβώνα ή επετείου ; Κανείς δεν γνωρίζει.

Το σίγουρο όμως είναι ότι θέλει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο και σύντομα μάλιστα.


Read more...

«Αξίζει να το δεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο




Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Αξίζει να το δεις» , θα εμφανιστεί την ερχόμενη Τρίτη στις 15:45, ο Γιάννης Πλούταρχος.

Όσοι παρακολουθήσουν την εκπομπή, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον Γιάννη Πλούταρχο, για τα παιδικά του χρόνια, τα εφηβικά και για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Ακόμα θα αποκαλύψει ένα μεγάλο του μυστικό, το πρόβλημα δυσλεξίας που αντιμετώπιζε μικρός και πώς το ξεπέρασε.

Ακόμα θα μας ξεναγήσει στο χωριό του αλλά και στο πατρικό του σπίτι που όπως λέει και ο ίδιος είναι το ησυχαστήριο του.

Μην χάσετε την εκπομπή «Αξίζει να το δεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο, γιατί πραγματικά Αξίζει να το δεις.


«Αξίζει να το δεις» Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 15:45 στον
Αnt1


Read more...

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του «Mad and the city»

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, πρεμιέρα της εκπομπής «Mad and the City».

Οι ανακατατάξεις προγραμμάτων, έκαναν την πρεμιέρα της εκπομπής να πάρει προσωρινή αναβολή.

Η εκπομπή είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Κυριακή στις 15:30, με τους Αλέξανδρο Συμηριώτη, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά στην ώρα της εκπομπής θα δούμε ξένη ταινία που έχει επιλεγεί από τον Alpha.

Πότε όμως θα γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής, δεν έχει γίνει γνωστό.


Read more...

Μαρινέλλα – Γιάννης Πάριος, η συνάντηση της χρονιάς.



Μαρινέλλα – Γιάννης Πάριος,

η συνάντηση της χρονιάς.


20 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, η Μαρινέλλα και ο Γιάννης Πάριος συναντιούνται ξανά στην σκηνή του Διογένης Studio.

Την μουσική αυτή συνάντηση, θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τους δύο καλλιτέχνες. Είχε σκηνοθετήσει την Μαρινέλλα στις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα ενώ είχε συμμετάσχει στον τελευταίο δίσκο του Γιάννη Πάριου.

Τη μουσική και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών της Μαρινέλλας έχει επιμεληθεί ο συνεργάτης της και μαέστρος Γιώργος Νιάρχος. Τη μουσική επιμέλεια των τραγουδιών του Γιάννη Πάριου έχει αναλάβει ο μαέστρος Γιάννης Σαρόγλου.

Τα σκηνικά στο Διογένης Studio υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης, οι χορογραφίες ανήκουν τον Δημήτρη Παπάζογλου.

Στις 30 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εμφανίσεων των δύο καλλιτεχνών και θα εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Γιάννης Πάριος απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του τελευταίου του album ενώ η Μαρινέλλα βρίσκετε στο studio για να ηχογραφήσει το νέο της album.

Διογένης Studio, Λεωφόρος Συγγρού 259 & Αμφιθέας, Αθήνα
τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9425754



Read more...

Super xXx Factor !!! Διαβάστε τα πάντα εδώ


Παρακολουθήσαμε το πρώτο Live του X Factor.


Ο Σάκης Ρουβάς, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην παρουσίαση (αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος αλλά μάλλον είχε άγχος, μήπως γεννήσει η Κάτια).

Οι 16 υποψήφιοι παρουσίασαν το ταλέντο τους πάνω στην σκηνή. Αμέσως μετά, το κοινό από το σπίτι του είχε 15 λεπτά στην διάθεσή του για να ψηφίσει μέσω τηλεφώνου τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή φωνητικό group. Οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις λιγότερες ψήφους στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία αποφάσισε ποιος θα αποχωρήσει από το show και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή του X FACTOR.


Στο X Factor όμως, εκτός από τους παίκτες, "διαγωνίζονται" και οι κριτές! Ο κάθε κριτής, σε συνεργασία με τους βοηθούς του - που είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες ο καθένας στο χώρο του - αναλαμβάνει ρόλο manager σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες υποψηφίων. Κατά συνέπεια, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την επιλογή του τραγουδιού που ερμηνεύει ο κάθε διαγωνιζόμενος της ομάδας του, για τη φωνητική του απόδοση, για τη σκηνική του παρουσία, αλλά και για το styling. Με άλλα λόγια, ο κάθε κριτής έχει σαν στόχο να καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο την κατηγορία που έχει αναλάβει και να αναδείξει τον νικητή του X Factor μέσα από την ομάδα του, γεγονός που θα σημαίνει και την δική του προσωπική επιτυχία.


Την κατηγορία "αγόρια 16-24 ετών" αναλαμβάνει η Κατερίνα Γκαγκάκη, την κατηγορία "κορίτσια 16 - 24 ετών" αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεβέντης, την κατηγορία "καλλιτέχνες άνω των 25 ετών" αναλαμβάνει ο Νίκος Μουρατίδης, ενώ την κατηγορία των φωνητικών group ο Γιώργος Θεοφάνους.

Αλλά ας περιγράψουμε πρώτα την μουσική αυτή βραδιά.


Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, ο οποίος εμφανίστηκε μέσα από το τεράστιο video wall, το οποίο βρίσκετε στην κεντρική σκηνή του show.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το X Factor στήθηκε η μεγαλύτερη σκηνή που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στην Ελληνική Τηλεόραση.

Αμέσως μετά στην σκηνή του show παρουσιάστηκαν οι 4 κριτές, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης και Γιώργος Θεοφάνους.

Το show άνοιξε ο 16χρονος Κύπριος ερμηνευτής Λούης Γεωργίου, που ανήκει στους παίκτες της ομάδας 16+ και είναι στην ομάδα που έχει αναλάβει η Κατερίνα.

Ο Λούης απέσπασε πολύ καλές κριτικές, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Χωρίς εσένα» του Δημήτρη Κοργιαλά.

Στην συνέχεια, απολαύσαμε την Κέλλυ Καλτσή, η οποία ανήκει στην ομάδα του Νίκου Μουρατίδη και ερμήνευσε, πάρα πολύ καλά τολμώ να πω, το τραγούδι

Ακολούθησε η 16χρονη Ιωάννα Πρωτόπαπα , από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, η οποία ερμήνευσε τέλεια το γνωστό “I kiss a girl”.

Αμέσως μετά στην σκηνή του X Factor έκανε την εμφάνιση του, το πρώτο συγκρότημα με την ονομασία “Τριμητόνιο” που ερμήνευσε το τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, «Έτσι κ αλλιώς».

Ο Χρήστος Καλλιατσας από την Θεσσαλονίκη, που ανήκει στην ομάδα της Κατερίνας, ερμήνευσε αρκετά καλά το «Μοιάζουμε» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το τραγούδι «Πάρε με αγκαλιά και πάμε» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ερμήνευσε η Βασιλική Τσιούμα που ανήκει στην κατηγορία των 25+ και είναι από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη.

Μετά την πανέμορφη Βασιλική, στην σκηνή βρέθηκε η 23χρονη Ειρήνη Παπαδοπούλου που ερμήνευσε το τραγούδι «Επικίνδυνα σε θέλω» των C:Real. Ένα τραγούδι που επέλεξε ο υπεύθυνος για αυτήν, Γιώργος Λεβέντης.

«Κόκκινα Χαλιά» λεγόταν το συγκρότημα που ακολούθησε αμέσως μετά, από το οποίο ακούσαμε το τραγούδι «Μη μ' αγγίζεις» που ανήκει στα Κίτρινα Ποδήλατα. Υπεύθυνος για το γκρουπ ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Λούκας Γιώρκας, 17 ετών από την Κύπρο ερμήνευσε το «Έχω μια αγάπη » του Πασχάλη Τερζή, ένα τραγούδι που διάλεξε για αυτόν η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στην συνέχεια ο πληθωρικός και ταλαντούχος Κωνσταντίνος Τσιμούρης, ερμήνευσε με την καταπληκτική φωνή του, το τραγούδι «Πώς να κρυφτείς απ τα παιδιά» του Διονύση Σαββόπουλου, το τραγούδι που του διάλεξε ο Νίκος Μουρατίδης.

Με ροκ εμφάνιση η Ανθή Σημείου, που ακολούθησε, ερμήνευσε με λίγο τρεμάμενη φωνή αλλά ροκ ύφος το «Τρέξε» της Πέγκυ Ζήνα, επιλογή Γιώργου Λεβέντη.

Άλλο ένα συγκρότημα, βρέθηκε στην σκηνή του X Factor. Το συγκρότημα Juke Box, που πήρε το όνομα του από τον υπεύθυνο για αυτό, Γιώργο Θεοφάνους, ξεσήκωσε το κοινό όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Every Breath» των Police.

Το μικρόφωνο πήρε στην συνέχεια ο Νικόλας Μεταξάς,(ο καλύτερος της βραδιάς, σύμφωνα με τον Γιώργο Λεβέντη) από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάνη και ερμήνευσε το «Fairytale Gone Bad» των Sunrise Avenue.

Ο μεγαλύτερος ηλικιακά (43 ετών) συμμετέχον, ήταν ο Γιώργος Κλακουμάνος. Ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Σε χρειάζομαι» του Γιάννη Πάριου, που του διάλεξε ο Νίκος Μουρατίδης.


Η επόμενη τραγουδίστρια, η τελευταία υποψήφια από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, ήταν η γνωστή Πολυξένη, που έχει βγάλει 2 cd με παιδικά τραγούδια (Τα γνωστά cd που έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς το Alter). Η Πολυξένη ερμήνευσε, με αρκετά καλό τρόπο το τραγούδι «Θέλω να σε δώ» της Δέσποινας Βανδή.

Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, έκλεισε με το συγκρότημα “ Crowns” από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος διάλεξε για αυτές το τραγούδι «Lady Marmalade» (Voulez Vous Coucher Avec Moi).

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, στην σκηνή βρέθηκαν οι SONNY J,
το νέο hot όνομα από τη Μ. Βρετανία, που παρουσίασε live το super hit "Handsfree"


Η βραδιά έκλεισε με την πρώτη αποχώρηση. Μετά από πολύ σκέψη η κριτική επιτροπή αποφάσισε να θέσει εκτός X Factor την Βασιλική Τσιούμα.


Όλα τα νέα του X Factor καθώς και τα βιογραφικά των παικτών εδώ

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket



Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online