Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Οι Take That Live στα Europe Music Awards



Πανευρωπαϊκή live αποκλειστική μετάδοση του νέου single Greatest Day

Ψηφίστε στο www.mtvema.com

Το MTV Networks International ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Take That θα εμφανιστούν στην σκηνή των 2008 MTV Europe Music Awards. Τα βραβεία θα μεταδοθούν live από το Echo Arena στο Liverpool – την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008.
Χορηγοί των βραβείων είναι οι: “edc” by Esprit, Sony Ericsson και Dell.

Το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του στο ΜTV το 1994 στα πρώτα MTV Europe Music Awards στο Brandenburg Gate του Βερολίνου, όπου κέρδισαν και το βραβείο για το Best Group. Μετά το comeback τους το 2006 και την sold out περιοδεία τους το 2007, The Beautiful World Tour, οι Take That επιστρέφουν ξανά για μια εμφάνιση επί σκηνής στα 15α MTV Europe Music Awards.

Την εμφάνιση των Take That στα MTV Europe Music Awards στο Liverpool θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του The Circus την 1η Δεκεμβρίου 2008 – το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους μετά το 9 φορές πλατινένιο Beautiful World. Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ, Greatest Day, θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου ενώ θα ερμηνευτεί για πρώτη φορά live πανευρωπαϊκά από το συγκρότημα στα 2008 MTV Europe Music Awards.

“Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή στην ιστορία των MTV Europe Music Awards,” σχολίασε ο Richard Godfrey, Senior Vice President, Music and Production & Executive Producer, MTV Europe Music Awards. “Οι Take That ήταν μέρος των πρώτων βραβείων και είναι φυσικό να επιστρέφουν στα MTV Europe Music Awards για την 15η επέτειο τους.”

Οι Take That θα πλαισιώνουν στη σκηνή τους Beyoncé, P!nk, Duffy, The Killers και Kid Rock την ημέρα των βραβείων, τα οποία παρουσιάζει η Katy Perry.

“Μετά την εμφάνισή μας στα πρώτα MTV Europe Music Awards το 1994 και έχοντας τόσο καλές αναμνήσεις από το event στο Βερολίνο, είναι μεγάλη μας τιμή που μας ζητήθηκε 14 χρόνια μετά να εμφανισθούμε ξανά στην όμορφη αυτή πόλη του πολιτισμού που είναι το Liverpool. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί,” πρόσθεσαν οι Take That.

Το τελευταίο άλμπουμ των Take That Beautiful World πούλησε παραπάνω από 2 ½ εκατομμύρια αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία, κάνοντας το την πιο επιτυχημένη τους δουλειά μέχρι σήμερα. Έχοντας τη φήμη του πιο αγαπημένου συγκροτήματος στο Λονδίνο οι Take That έχουν κερδίσει μια σειρά από βραβεία όπως το Ivor Novello για το single Shine, και τρία Brit Awards: Best Single (2007) για το Patience, Best Single (2008) για το Shine και Best Live Act (2008). Οι δύο τελευταίες τους περιοδείες πούλησαν πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια και τα live DVDs που κυκλοφόρησαν ήταν οι μεγαλύτεροι μουσικοί τίτλοι εμπορικά για το 2006 (The Ultimate Tour) και το 2007 (Beautiful World Live).

blogger templates 3 columns | Make Money Online