Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Sticky & Sweet Tour - Οι νέες ημερομηνίες !!!


Διαβάστε τις ημερομηνίες για την δεύτερη Sticky & Sweet περιοδεία της Maddona.
Είναι η Ελλάδα μέσα ;;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη δεύτερη Sticky & Sweet περιοδεία της Madonna στην Ευρώπη μέσα από την επίσημη ιστεοσελίδα της.

Μέχρι στιγμής η Αθήνα δεν έχει συμπεριληφθεί!

Πιο συγκεκριμένα:

04/07: Λονδίνο
07/07: Μάντσεστερ
11/07: Werchter, Βέλγιο
14/07: Μιλάνο, Ιταλία
21/07: Μπαρτσελόνα, Ισπανία
23/07: Μαδρίτη, Ισπανία
28/07: Αμβούργο, Γερμανία
30/07: Όσλο, Νορβηγία
04/08: Ταλίν, Εσθονία
06/08: Ελσίνκι, Φιλανδία
09/08: Γκέτεμπόργκ, Σουηδία
11/08: Κοπεγχάγη, Δανία
13/08: Πράγα, Τσεχία
15/08: Βαρσοβία, Πολωνία
18/08: Μόναχο, Γερμανία
20/08: Λιουμπλιάνα, Σλοβενία

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες θα προστεθούν ημερομηνίες για τη Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ρουμανία και Σερβία


Read more...

X FACTOR Λούκας Γιώργκας ο μεγάλος Νικητής !!! (Update)


Το X Factor έφτασε στο τέλος του! Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό και με νικητή τον ΛΟΥΚΑ.

Ήταν μία μαγική βραδιά που είχε πολύ τραγούδι, πολλές εκπλήξεις και βέβαια πολύ αγωνία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του κορυφαίου τραγουδιστή του X Factor.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More +Videos + Photos


Οι 4 φιναλίστ μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το έπαθλο του X Factor. Και το δήλωσαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο από την έναρξη του τελικού που τραγούδησαν όλοι μαζί του "we will rock you" αλλά και με τις ερμηνείες τους στα κομμάτια που παρουσίασαν.

Όλοι τους έδειξαν ότι δίκαια έφτασαν ως εδώ, έκαναν εμφανίσεις νικητή και δυσκόλεψαν το κοινό που ψήφισε και έπρεπε να επιλέξει τον μεγάλο κερδισμένο.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους έζησαν και εκείνοι με την δική τους αγωνία την έκβαση του μεγάλου τελικού αφού ήταν οι δύο managers που κατάφεραν να οδηγήσουν τους 4 διαγωνιζόμενους στην διεκδίκηση της νίκης.

Από την άλλη μεριά Γιώργος Λεβέντης και Νίκος Μουρατίδης χωρίς άγχος, απόλαυσαν τον τελικό και σχολίασαν τις εμφανίσεις των παιδιών.

Τελικά η μεγάλη κερδισμένη από τους κριτές του X Factor ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η ομάδα της, η οποία με κορυφαίο τον Λούκα αναδείχθηκε νικήτρια το παιχνίδι.

Οι εκπλήξεις στον τελικό ήταν πολλές. Η πρωταγωνίστρια της πολύ πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "Λόλα", Αντα Λιβιτσάνου αποκάλυψε και άλλο ένα ταλέντο της όταν ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι "Think" της Aretha Franklin και εντυπωσίασε τους πάντες.

Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν τον τελικό όταν παρουσιάστηκαν και τραγούδησαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που είχαν περάσει από την σκηνή του X Factor και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια.

Ιδιαίτερη στιγμή επίσης ήταν όταν μερικοί από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν στις audition του X Factor και που τους αγαπήσαμε για την αυθεντικότητα τους και την ιδιαίτερη ερμηνεία τους, ανέβηκαν στην σκηνή, τραγούδησαν και αποθεώθηκαν από το κοινό.

Και βέβαια πολύ σημαντική στιγμή για τον μεγάλο τελικό ήταν όταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγούδησε τα νέα της τραγούδια που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους. Την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια προλόγισαν οι διαγωνιζόμενοι του X Factor με ένα ωραίο medley από μεγάλες γνωστές επιτυχίες της.

Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Σάκης Ρουβάς άρχισε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον νικητή του X Factor. "Κόκκινα Χάλια" και "Τριημιτόνιο" ήταν οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους και κέρδισαν την τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Έτσι τα δύο αγόρια της ομάδας της Κατερίνας Γκαγκάκη, είχαν μία τελευταία ευκαιρία να παρουσιάσουν στον κόσμο την πιο αγαπημένη τους εμφάνιση στο X Factor.

O Νικόλας με το "let me entertain you" και ο Λούκας με το "πάρτι", λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να τους απολαύσει για τελευταία φορά στο X Factor.


Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι νικητής του X Factor είναι ο Λούκας ο οποίος κέρδισε το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την SONY BMG αλλά και ένα πολυτελές Jeep Patriot.

Έτσι ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μουσικό show της ελληνικής τηλεόρασης και το ραντεβού ανανεώθηκε για το X Factor 2 που πολύ σύντομα θα είναι και πάλι η αγαπημένη συνήθεια στις τηλεοράσεις μας.

Tips

Τριημιτόνιο

Άγγιξαν τις καρδιές όλων

Οι "Τριημιτόνιο" κατάφεραν με την πορεία τους στο show να αγγίξουν τις καρδιές όλων.

Για το συγκρότημα έκπληξη του X Factor που ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους και έφτασε στον τελικό, ο Γιώργος Θεοφάνους διάλεξε ένα τραγούδι που τα τρία παιδιά με την ευαισθησία τους και την ψυχή τους το ερμήνευσαν με πολύ όμορφο τρόπο και καταχειροκροτήθηκαν στο πλατό του X Factor.

Final: "Τριημιτόνιο"
Τραγούδι: "Με το ίδιο μακό" - Ερμηνευτής: Ελευθερία Αρβανιτάκη

Νικόλας

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επέλεξε για την τελική εμφάνιση του Νικόλα ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι με σκοπό να συγκλονίσει και να συγκινήσει.


Ο ταλαντούχος τραγουδιστής του X Factor απέδειξε και με αυτή την ερμηνεία του ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και ότι έχει όλα τα φόντα για μία μεγάλη καριέρα.


Final: "Νικόλας"
Τραγούδι: "Ανθρωποι μονάχοι" - Ερμηνευτής: Βίκυ Μοσχολιού

Λούκας

Μπαίνει στο studio...

Μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις ο Λούκας και δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό στον τελικό.



Ένα από τα πιο ωραία τραγούδια της Μαρινέλας επέλεξε για εκείνον η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Λούκας πραγματικά τα έδωσε όλα. Τέτοιου είδους εμφανίσεις ήταν αυτές που τον ανέδειξαν νικητή και η δήλωση του Γιώργου Θεοφάνους ότι πολύ σύντομα θα μπουν στο στούντιο είναι εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην καριέρα του.

Final: "Λούκας"
Τραγούδι: "Πυρετός" - Ερμηνευτής: Μαρινέλλα


Κόκκινα Χαλιά

Σε πρώτη μετάδοση!

Τα Κόκκινα Χαλιά ανέβηκαν στον χαρταετό που ετοίμασε για εκείνα ο Γιώργος Θεοφάνους και απογείωσαν τους πάντες στον τελικό του X Factor.



Σε πρώτη μετάδοση ερμήνευσαν το τραγούδι που έγραψε ο μέντορας τους, σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου εντυπωσίασαν και παρουσίασαν ένα δείγμα από την πρώτη δισκογραφική τους δουλεία που θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά την εξαιρετική τους πορεία στο X Factor.



Final: "Κόκκινα Χαλιά"
Τραγούδι: "Χαρταετός", Ερμηνευτής: "Κόκκινα Χαλιά"

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

X FACTOR Λούκας Γιώργκας ο μεγάλος Νικητής !!!


Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε για μεγάλο νικητή του X FACTOR τον εντυπωσιακό ΛΟΥΚΑ ΓΙΩΡΓΚΑ. Μια λαμπρή πορεία μόλις ξεκίνησε για τον νεαρό με την μεγαλύτερη εξέλιξη όλο αυτό το διάστημα στο show!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από 13 εβδομάδες γεμάτες live shows, τραγούδια, αποχωρήσεις, συγκινήσεις αλλά και ενθουσιασμό, το μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με τον Λούκα να κατακτά την κορυφή του X FACTOR.

Με την ανάδειξή του αυτή, ο ταλαντούχος Λούκας κέρδισε ένα μεγαλοπρεπές δισκογραφικό συμβόλαιο με τη SONY BMG, ενώ από τις εγκαταστάσεις του show αποχώρησε με ένα πολυτελές Jeep Patriot.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νικόλας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην προτίμηση του κοινού, ενώ οι "Τριημιτόνιο" και τα "Κόκκινα Χαλιά" την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο.


Read more...

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο Σάκης Ρουβάς !!!

Ποιες χώρες θα συναγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς στον ημιτελικό της Eurovision ;
Ποια είναι τα φαβορί στον ημιτελικό, που θα διαγωνιστεί η Ελλάδα ;
Τι γίνεται με τα ελληνικά υποψήφια τραγούδια ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη φάση του 54ου διαγωνισμού της Eurovision.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των 38 από τις 43 χώρε σε δύο ημιτελικούς ενώ η δεύτερη φάση, που θα γίνει μέσα Μαρτίου, θα καθορίσει και την σειρά, βάση της οποίας θα εμφανιστούν οι χώρες στην σκηνή της Eurovision στην Ρωσία.

Σύμφωνα με την κλήρωση (η οποία προσπαθεί σαν διαδικασία να διαχωρίσει τις χώρες που εμφανίζονται να αλληλοψηφίζονται έντονα) ο Σάκης και η Ελλάδα έχουν να συναγωνιστούν τις: Σλοβενία, Δανία, Αζερμπαϊτζάν, Ολλανδία, Λετονία, Ουγγαρία, Σερβία, Νορβηγία, Λιθουανία, Πολωνία, Κροατία, Εσθονία, Μολδαβία, Ιρλανδία, Σλοβακία και Αλβανία ενώ και η Κύπρος θα διαγωνιστεί (και θα ψηφίσει φυσικά) στο δικό μας ημιτελικό.


Ευτυχώς η Ελλάδα δεν κληρώθηκε στον πρώτο ημιτελικό, στον οποίον κληρώθηκε και ένα από τα φετινά φαβορί. Ο λόγος για το τραγούδι της Τουρκίας που από την πρώτη στιγμή, θεωρήθηκε φαβορί από τους φανς του θεσμού.

Όσο για το Σάκη, οι φήμες λένε πως το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση των τριών τραγουδιών -σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου- που θα παρουσιάσει στον Ελληνικό τελικό της 18ης Φεβρουαρίου.

Την παρουσίαση της βραδιάς έχουν αναλάβει και φέτος οι αδερφές Μαγγίρα ενώ τα κείμενα υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ακούγεται μάλιστα πως εκείνη τη βραδιά θα εμφανιστεί και η Καλομοίρα και την επόμενη μέρα θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον αγαπημένο της, Γιώργο.

Η επιλογή για το Ελληνικό τραγούδι θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Αθηνών Αρένα!


Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι δύο ημιτελικοί

SEMI FINAL 1-12th of May

01. Bosnia & Herzegovina
02. Sweden
03. Israel
04. Belgium
05. Andorra
06. Czech Republic
07. Montenegro
08. Iceland
09. Georgia
10. Bulgaria
11. Portugal
12. Switzerland
13. FYROM
14. Finland
15. Belarus
16. Turkey
17. Romania
18. Malta
19. Armenia

SEMI FINAL 2-14th of May

01. Slovenia
02. Denmark
03. Azerbaijan
04. The Netherlands
05. Latvia
06. Hungary
07. Serbia
08. Norway
09. Ukraine
10. Greece
11. Lithuania
12. Poland
13. Croatia
14. Estonia
15. Moldova
16. Cyprus
17. Ireland
18. Slovakia
19. Albania

Δείτε εδώ την διαδικασία, βάση της οποίας έγινε ο διαχωρισμός των χωρών.


Read more...

Η Μάρω Λύτρα στο νέο τεύχος του Nitro !!!

Η Μάρω είναι 38 χρονών, μόνη και έτοιμη για τη νέα, happy go lucky φάση της. Ετοιμάζεται να σχεδιάσει μια συλλογή από T-shirts, έχει βαλθεί να γνωρίσει το λατρεμένο της Τζέραρντ Μπάτλερ, επειδή «είναι γραφτό», αισιοδοξεί ότι θα βρει πια τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο που θα της χαρίσει την πρώτη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου της ζωής της. Και, βέβαια, μόλις βγαζει καινούριο δίσκο, το Ελπίζω Πια Σε Μένα. Αυτό είναι το comeback της πιο ενδιαφέρουσας γυναίκας της ελληνικής σοουμπίζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σιχαίνεται τα ψέματα
«Όχι, δεν παράτησα την καριέρα μου για έναν έρωτα. Απλώς η προσωπική μου ζωή προχωρούσε μπροστά και η καριέρα μου όχι. Ήμασταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, μόλις είχα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη, και δεν είχα καμία πρόταση. Οπότε, τι να κάνω, έφυγα για Γερμανία με τον καλό μου. Και προς τα έξω φαινόταν ότι εγώ τα άφηνα όλα πίσω. Πώς όμως να βγεις να τα πεις όλα αυτά όταν είσαι γνωστή και όλοι περιμένουν ότι έχεις τα πάντα στρωμένα;

Είναι σκληρή (πρώτα με τον εαυτό της)

«Τώρα συνειδητοποιώ ότι όλο το προηγούμενο διάστημα περνούσα κατάθλιψη. Μέχρι και τα γενέθλιά μου στις 3 Νοεμβρίου, όταν χώρισα. Ξυπνώντας εκείνη τη μέρα, συνειδητοποίησα ότι ένας ακόμη χρόνος από τη ζωή μου έχει φύγει, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα "Τι κάνεις, you stupid bitch; Είναι αυτό το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τη ζωή σου;"».


Είναι too much για τους άντρες (και το ξέρει)

«Τους βλέπω να προσπαθούν να με συντρίψουν και να με χωρέσουν στον όμορφο φάκελο που έχουν καταχωρίσει στο μυαλό τους ως pretty little woman. Εγώ όμως δε χωράω εκεί, και αυτό προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις μου. Ίσως τελικά στο τέλος της ημέρας αυτό που θέλει ένας άντρας είναι μια Μπάρμπι που δε μιλάει. Οk, μπορώ να προσποιηθώ ότι είμαι για χάρη του σεξ, αλλά δεν είμαι αυτό».

Δεν την πάνε οι μάνες

«Δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού οι γιοι τους περνάνε καλά μαζί μου. Τους προσέχω. Είμαι η μάνα τους όταν χτυπήσουν, η νοσοκόμα τους όταν αρρωστήσουν, η μαγείρισσά τους όταν πεινάσουν και η φαντασίωσή τους στο κρεβάτι. Τι παραπάνω θέλουν;»


Το παρελθόν την πληγώνει

«Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, δε μου έχουν στείλει ποτέ λουλούδια. Πώς να μη γίνεις σκληρή όταν σου συμβαίνει αυτό; Σκέψου ότι στο γυμνάσιο με φώναζαν μάγισσα. Ήμουν λευκή και είχα μακριά μαύρα μαλλιά τα οποία ξύρισα, ενώ η αδερφή μου ήταν τύπου ντίβα, με μακριά ξανθά μαλλιά. Σκέψου ότι έρχονταν από άλλο γυμνάσιο για να τη φλερτάρουν. Οπότε κάθονταν στο παγκάκι και σκούνταγαν ο ένας τον άλλος καθώς πέρναγε και μετά, όταν ερχόμουν εγώ, έπεφτε σιωπή κι έλεγαν "Ησυχία. Περνάει η μάγισσα"».

Περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί.


Read more...

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

X FACTOR Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ !!!


ΑΝAΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ X FACTOR!

H δύναμη είναι στα χέρια σας! Ψηφίστε τώρα τον νικητή του X FACTOR και οδήγησέ τον στον δρόμο προς τη δόξα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του κορυφαίου τραγουδιστή του X FACTOR πλησιάζει στο τέλος της και η αγωνία κορυφώνεται.
Μετά από 6 μήνες γεμάτες audition, live, τραγούδια, αποχωρήσεις, συγκινήσεις αλλά και ενθουσιασμό, το μουσικό ταξίδι πλησιάζει στον τελικό προορισμό του.
Οι 4 finalist τα "Κόκκινα Χαλιά", ο Λούκας, ο Νικόλας και οι "Τριημιτόνιο" έχουν ήδη αρχίσει την μάχη από την λήξη του ημιτελικού. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή είναι ήδη σε εξέλιξη και θα κορυφωθεί το βράδυ του τελικού σε ένα φαντασμαγορικό show.

Ένα show που θα έχει πολλές εκπλήξεις, πολύ τραγούδι, όλους τους αγαπημένους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το X FACTOR και όχι μόνο από τα live... Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα δώσει την τελευταία ευκαιρία στους 4 του τελικού να αποδείξουν στο κοινό ότι αξίζουν την πρώτη θέση. Αλλωστε το κοινό είναι εκείνο που με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του θα αναδείξει τον νικητή, εκείνον που θα κερδίσει το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο καθώς επίσης και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Οι δύο κριτές που έχουν την πιο μεγάλη αγωνιά για τον τελικό, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξαν για τους finalist τραγούδια που θα συγκινήσουν, θα ενθουσιάσουν και που ίσως προκαλέσουν έκπληξη. Όπως και να έχει στόχος τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να αφήσουν την καλύτερη των εντυπώσεων στην τελική τους εμφάνιση στην σκηνή του X FACTOR ώστε να βγουν νικητές. Από την άλλη μεριά, Γιώργος Λεβέντης και Νίκος Μουρατίδης απαλλαγμένοι από το άγχος της διεκδίκησης της κορυφής για τις ομάδες τους περιμένουν από τους 4 finalist να κάνουν εμφάνιση νικητή και να τους αποδείξουν ότι δικαίως έφτασαν ως εδώ.


Τα "Κόκκινα Χαλιά", ο Λούκας, ο Νικόλας και οι "Τριημιτόνιο" θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά τον κόσμο ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές στο παιχνίδι και να κατακτήσουν την κορυφή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στον τελικό, αποκλειστικός κριτής θα είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Η μάχη είναι μεγάλη και έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του ημιτελικού της περασμένης Παρασκευής, οπότε και άνοιξαν οι γραμμές ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσει το βράδυ της Παρασκευής 30/1 κατά τη διάρκεια του τελικού. Επέλεξε τον αγαπημένο σου τραγουδιστή ή group, ψηφίζοντας είτε από το web site του X FACTOR ή από το τηλέφωνο για να αναδείξεις το μεγάλο νικητή.

Guest Star η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η σπουδαία τραγουδίστρια με την μοναδική λαϊκή φωνή θα εμφανιστεί ως guest και θα ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και τα νέα της τραγούδια που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.


ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓAΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ X FACTOR!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
ΟΤΕ: 901 111 222 01
SMS: Χ1 στο 54991 (Auditotex: 1,19€ / κλήση - sms)
ΛΟΥΚΑΣ
ΟΤΕ: 901 111 222 02
SMS: Χ2 στο 54991 (Auditotex: 1,19€ / κλήση - sms)
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΟΤΕ: 901 111 222 03
SMS: Χ3 στο 54991 (Auditotex: 1,19€ / κλήση - sms)


Read more...

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Πάλι στην Ευρώπη η Madonna !!! (Και η Αθήνα στο πρόγραμμα)

Στην Ευρώπη θα περιοδεύσει για άλλη μια φορά η Madonna

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Σύμφωνα με το Madonna.com, η νέα περιοδεία της Madonna θα είναι και πάλι στην Ευρώπη. Ακόμα λέει ότι μέσα στην εβδομάδα θα δημοσιευθούν και πολλές λεπτομέρειες για την περιοδεία..

Πρόκειται για τη συνέχεια του Sticky & Sweet Tour, το show του οποίου θα υποστεί ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τραγουδίστριας, η Madonna θα επισκεφθεί πόλεις της Ευρώπης που δεν κατάφερε να συμπεριλάβει στην περσινή της περιοδεία.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι πόλεις και οι λεπτομέρειες για την πώληση των εισιτηρίων.

Latest news

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φημολογούμενο πρόγραμμα της νέας περιοδείας περιλαμβάνεται και η Αθήνα και συγκεκριμένα αναφέρει μια συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 1η Σεπτεμβρίου του 2009



Read more...

OI PUPPINI SISTERS 'Ερχονται στο Gazarte !!!


OI PUPPINI SISTERS EΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ GAZARTE ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
30 KAI 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

PUPPINI SISTERS
Τα χρόνια της αθωότητας επιστρέφουν

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Θυμάστε τα χρόνια της αθωότητας; Δύο τσαχπίνες από τη Μεγάλη Βρετανία, και μία ατσίδα από την Ιταλία αναβιώνουν τα κοριτσίστικα χαμόγελα, τα φουρό και τα καπέλα, τα μακριά φορέματα και τα ρούχα του καμπαρέ της δεκαετίας του 40’ και του 50’.

Οι Puppini Sisters, δίκαια ονομάστηκαν το «girl group» της μεταπολεμικής περιόδου και του αμερικάνικου ονείρου. Μόνο που άργησαν μισό αιώνα! A capella φωνητικά, jazzy τόνος και ενορχηστρώσεις που θυμίζουν τον Benny Goodman εν καιρώ πολέμου, οι Puppini Sisters, σπάνε τα τετριμμένα και διασκευάζουν από το «Jeepers Creepers » μέχρι το « Heart of Glass » των Blondie και το «Panic» των Smiths.

Ένας μουσικός δε μπορεί να κάνει θαύματα ξανατραγουδώντας το «Tu Vuo Fa l’Americano», οι Puppini Sisters όμως μπορούν!! Με στυλ, μπρίο, όρεξη για τραγούδι και μουσικές του χθες και του σήμερα, δύο χειμωνιάτικες βραδιές στο Gazarte, με το φώς των κεριών και την ατμόσφαιρα να θυμίζει καμπαρέ του Παρισιού στα μέσα της δεκαετίας του 40’ είναι η καλύτερη πρόταση.


Εάν τις χάσετε, απλά δεν θα αναβιώσετε τα χρόνια της χαμένης αθωότητας όσοι τα ζήσατε και όσοι δε τα ζήσατε, απλά δε θα μάθετε ποτέ πως ήταν. Γι’αυτό θα ‘ρθείτε μόνο και μόνο για να πάρετε μια γεύση και μια γερή δόση από swing, jazz και λίγο ερωτισμό από τις καλύτερες του είδους.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΩΡA ENAΡΞΗΣ: 22:30


ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΘΙΜΕΝΟΙ Α ΖΩΝΗ : 45€ με ένα ποτό
ΚΑΘΙΜΕΝΟΙ Β ΖΩΝΗ : 35€ με ένα ποτό
ΟΡΘΙΟΙ Γ ΖΩΝΗ : 25€ με ένα ποτό


Προπώληση εισιτηρίων:

www.ticketquest.gr
καταστήματα ACS ανα την Ελλάδα
βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ σε ΑΤΤΙΚΗ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
GAZARTE ΒΟΥΤΑΔΩΝ 32- ΓΚΑΖΙ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ :Ηρακλειδών 16-Θησείο
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:210 34 52 277



Read more...

Mad4Bands Nokia Contest 2008

O διαγωνισμός για την ανάδειξη νέων συγκροτημάτων ξεκίνησε!
Αre U mad for bands?

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο διαγωνισμός “Mad4Bands” που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το Mad με αποκλειστικό χορηγό τη NOKIA και στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση νέων συγκροτημάτων μόλις ξεκίνησε!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 08/02/09 είτε να στείλουν το demo τους στα γραφεία του Mad στην Παλλήνη ή να το ανεβάσουν στο http://www.mad.tv/microsites/mad4bands/08/ μαζί με ένα βιογραφικό του συγκροτήματος, φωτογραφία και την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής.

Από τις 09/01/09 και μέχρι τη λήξη υποβολής των συμμετοχών (22/02/09), το κοινό και η κριτική επιτροπή θα ψηφίζουν και τελικά θα επιλέξουν τα 10 συγκροτήματα που θα προχωρήσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Nα αναφέρουμε ότι η κριτική επιτροπή της φετινής διοργάνωσης απαρτίζεται από τους: Ειρήνη Δούκα-μέλος του συγκροτήματος των C:Real, Άλεξ Καββαδίας-μέλος του συγκροτήματος των Matisse, Νίκο Μπιτζένη- μέλος του συγκροτήματος των ΜΙCRO, Μηδενιστή και Δημήτρη Κανελλόπουλο- δημοσιογράφο στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.


Η έναρξη του διαγωνισμού δόθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο Koo-Κoo Club όπου και πραγματοποιήθηκε το πρώτο event του Mad4Bands Nokia Contest 2008. Tη βραδιά παρουσίασε η Λυδία Παπαϊωάννου και εμφανίστηκαν live οι νικητές του πρώτου Mad4bands contest, «3 Ευχές» και οι: Cyanna, Professional Sinnerz & Incognia.


Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσω του NOKIA music corner να δουν από κοντά μερικές από τις νέες συσκευές ΝΟΚΙΑ και ειδικότερα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και λειτουργίες του Nokia 5220 XpressMusic και Nokia 5320 XpressMusic.


Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού συντονιστείτε στo Mad TV, το Mad Radio 106,2 και το ειδικό site



Mad4Bands Nokia Contest 2008.

«Η νέα μουσική είναι εδώ! Ανακαλύψτε τη μέσα από το Mad4bands!»

Connect to music.


Read more...

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

AC/DC in Athens... ήρθε η ώρα για τα εισιτήρια !!!


Η μεγάλη συναυλία των AC/DC είναι γεγονός. Σας το είπαμε από τους πρώτους. Τώρα ήρθε η ώρα για να προμηθευτείτε και τα εισιτήρια σας !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Big Star Touring & η Live Nation παρουσιάζουν τους ΑC/DC στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 28 Μαΐου. Για πρώτη φορά οι κεραυνοί του συγκροτήματος θα σαρώσουν την Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους "Black Ice World Tour" η οποία μέχρι στιγμής είναι sold out. To συγκρότημα με τα μοναδικά του show αναμένεται να ξεσηκώσει και τους Έλληνες fans του.

Η περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και με 60 σταθμούς σε Ευρώπη και Αμερική στους οποίους τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Σε 18 από αυτούς έγιναν sold out μέσα σε μια μέρα

Το "Black Ice", είναι το 15ο στούντιο album των AC/DC και κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες, καταλαμβάνοντας αυτόματα την πρώτη θέση στα charts παγκοσμίως και το Νο1, σε πωλήσεις άλμπουμ σε 29 χώρες. Στην Ελλάδα έγινε χρυσό μόλις σε 2 εβδομάδες!

Το "Rock N Roll Train", το πρώτο single του "Black Ice", είναι υποψήφιο για το Grammy Award της κατηγορίας της καλύτερης Ροκ εμφάνισης γκρουπ. Είναι η πέμπτη φορά που οι Αυστραλοί προτείνονται γιαvGrammy. Μάλιστα, για την δημιουργία του video clip του "Rock N Roll Train", οι AC/DC προσκάλεσαν 150 fans τους να συμμετάσχουν σε αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 6 εισιτήρια ανά άτομο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90 Eυρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα

70 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.

60 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.

80 Ευρώ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΤΙCKET HOUSE
Αθήνα ? Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00
Online Sales: www.ticketpro.gr

Σχετικές Αναρτήσεις
Επιτέλους οι AC/DC στην Ελλάδα !!!


Read more...

Ο Robbie Williams και οι Take That και πάλι μαζί (?)

Τους Take That θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Wembley και σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους θα είναι και ο Robbie Williams

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο manager του Robbie Williams άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο τραγουδιστής να συμμετέχει στη συναυλία των Take That που θα γίνει στο Wembley.


Συγκεκριμένα ο Tim Clark δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι ο Robbie ίσως κάνει guest εμφάνιση στη συναυλία των Take That αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γυρίσει πίσω στο συγκρότημα οριστικά.


"Είναι ακόμα όλοι τους φίλοι" λέει ο Clark. "To εάν ο Robbie εμφανιστεί στη συναυλία τους στο Wembley, είναι καθαρά δική του υπόθεση".


Οι συναυλίες του συγκροτήματος έχουν οριστεί για τις 1,3,4 και 5 Ιουλίου.


Read more...

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

H Πρεμιέρα Tων Onirama !!!

Τη νύχτα της Παρασκευής οι Onirama έκαναν τη μεγάλη τους επιστροφή στην Αθήνα και όλοι οι επώνυμοι φίλοι τους ήταν στη μουσική σκηνή Άνοδος Stage για να τους στηρίξουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Φυσικά, το μαγαζί γέμισε από νωρίς και με τους θαυμαστές τους που, αφού έκαναν αρκετούς μήνες υπομονή για να τους απολαύσουν, χόρευαν και τραγουδούσαν σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν πριν από ένα χρόνο στην ίδια γειτονιά.



Η Βίκυ Καγιά με το σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη.


Ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη γυναίκα της ζωής του, Σίσσυ Χρηστίδου


Η Καλομοίρα, η οποία φυσικά δεν παρέλειψε να πει και μερικά τραγούδια, με τον αρραβωνιαστικό της, Γιώργο. Στη σκηνή ανέβηκε και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έκαναν την εμφάνισή τους στο μαγαζί


Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου.



Ο Λούκας Γιώρκας που τραγούδησε μαζί με τα Κόκκινα Χαλιά με πολύ ανεβασμένη διάθεση, αφού είναι μέσα στους παίχτες που έφτασαν στον τελικό



Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν συνεχώς
αγκαλιασμένοι και τραγουδούσαν


Πηγή: Yupi


Read more...

Ο James Blunt στην Αθήνα !!!



Στην Αθήνα θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία, ο “ερωτικός” James Blunt !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όσοι θέλατε πέρυσι να απολαύσετε τον James Blunt αλλά τελικά δεν μπορέσατε, αφού οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες αναβλήθηκαν, φέτος θα μπορέσετε με μία μικρή διαφορά η συναυλία θα είναι μία και μοναδική.

Η μία και μοναδική συναυλία του James Blunt θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο του Taw Kwon Do στις 11 Μαρτίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα μέσω internet.

Μείνετε εδώ συντονισμένοι για αποκλειστικά νέα για την συναυλία αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το μουσικό κανάλι Mad Tv !!!


Read more...

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Ι Like You… απο το Mad Radio 106,2 !!!

Ι Like You… η νέα εκπομπή για σχέσεις, στο Mad Radio 106,2
Παρουσιάζουν η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Αναστασία Περάκη
Δευτέρα έως και Παρασκευή 21:00 – 23:00

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ι Like You! Μετά από το ilikeu.gr, το νεανικό community portal – εξπέρ στις σχέσεις, έρχεται από την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου η καινούργια εκπομπή της βραδινής ζώνης του Mad Radio 106,2 με την Έβελυν Καζαντζόγλου και την Αναστασία Περάκη για να ασχοληθεί με όλα όσα σας απασχολούν για τις σχέσεις σας!!!

Κάθε Δευτέρα με Παρασκευή και ώρα 21:00-23:00 το γυναικείο δίδυμο του Mad Radio 106,2 θα είναι έτοιμο να απαντήσει στα sms σας και σε mails σας στο ilikeu.gr, προτείνοντάς λύσεις και ιδέες για οτιδήποτε σας απασχολεί!

Συντονιστείτε λοιπόν στο Mad Radio 106,2 και την απολυτή εκπομπή για τις σχέσεις, πείτε άφοβα το μυστικό σας και η Έβελυν και η Αναστασία θα σας δώσουν τη λύση!

I Like You! Μόνο από το Mad Radio 106,2


Read more...

Παντρεύεται η Βίκυ Καγιά... ( ; )



Παντρεύεται η Βίκυ Καγιά ; Μόντελινκγ, θέατρο, τηλεόραση, τι προτιμά ;
Γιατί κόπηκε το παιχνίδι που παρουσίαζε «Μέσα σ΄ όλα» ; Διαβάστε την συνεύτευξη της Βίκυς στο ένθετο Ετ2 του Ελεύθερου Τύπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Μόντελινγκ, θέατρο, τηλεόραση, σινεμά, τραγούδι. Τελικά η Βίκυ Καγιά είναι μέσα σε όλα;

Είμαι μέσα γενικά. Μου αρέσει να ρισκάρω και δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Oταν ξέρω ή νιώθω ότι μπορώ να κάνω κάτι, τότε προχωράω. Βέβαια, πρέπει να πω ότι ήμουν πολύ τυχερή. Νιώθω σαν να έχω ένα φύλακα-άγγελο και όλες οι δουλειές μου πάνε καλά.

Ο φύλακας-άγγελος, όμως, δεν φάνηκε να βοήθησε πολύ στην περίπτωση του «Είσαι μέσα»…

Ολα γίνονται για κάποιο λόγο. Φαντάζομαι ότι η απόφαση του καναλιού να «κόψει» τη συγκεκριμένη εκπομπή έγινε για καλό.

Στενοχωρήθηκες όταν σου το ανακοίνωσαν;

Ούτε στενοχωρήθηκα ούτε απογοητεύτηκα. Κι αυτό γιατί οι ίδιοι οι Γερμανοί μού είπαν ότι με πιστεύουν, ότι με θεωρούν καλή παρουσιάστρια και ότι η εκπομπή σταμάτησε λόγω οικονομικών συνθηκών. Εχουν πάρει πλέον ενεργό ρόλο στο κανάλι και σκοπεύουν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Θα δημιουργήσουν μια νέα πλατφόρμα σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα.

Αποτελείς μέρος του νέου προγράμματος;

Εχω καλές σχέσεις μαζί τους και συνεχίζω, αλλά πάνω σε άλλες βάσεις πια. Συζητάμε ήδη για κάτι καινούργιο. Θα είναι μάλλον ένα βραδινό εβδομαδιαίο σόου, γερμανικής παραγωγής. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο γιατί δεν έχουμε κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο κόνσεπτ.

Φοβάσαι την αποτυχία;

Καθόλου. Ολα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό δεν περπατούσα σε στρωμένα κόκκινα χαλιά. Επεσα, χτύπησα, ταλαιπωρήθηκα, έκλαψα, αλλά επέμενα και επιμένω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή κάτι καλό θα συμβεί.

Είσαι πολιτικοποιημένη;

Μόνο εγκυκλοπαιδικά! Δεν πιστεύω σε παρατάξεις. Θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο κοινωνικοποιημένη.

Πώς βλέπεις όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας;

Εχω κουφαθεί. Ασφαλώς και συμμερίζομαι όλες τις απόψεις, γιατί όλοι έχουν δίκιο από τη δική τους μεριά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να καίγεται το σύμπαν, γιατί πρέπει να διαλύονται επιχειρήσεις, γιατί πρέπει να διακόπτονται θεατρικές παραστάσεις, γιατί πρέπει να πηγαίνει πίσω η ζωή μιας ολόκληρης χώρας. Νιώθω θυμό και απογοήτευση. Εχω ζήσει στο εξωτερικό, έχω δει αρκετά πράγματα, αλλά αυτό που έγινε στην Ελλάδα, με τους νέους να καίνε και να λεηλατούν τα πάντα, δεν το έχω δει πουθενά. Προσπαθώ να καταλάβω τελικά ποιος είναι ο λόγος. Θέλω κάποιος να μου πει το λόγο. Ο άδικος θάνατος αυτού του παιδιού, τα ασφαλιστικά, τα ομόλογα, η οικονομική κρίση; Είναι όλα μαζί και μας φταίει η κυβέρνηση; Νομίζω, τελικά, ότι έχει χαθεί η ουσία.

Η όψη της αλλάζει, μιλάει γρήγορα και τα χέρια της κουνιούνται ακόμα πιο έντονα.
Σε μια εποχή, λοιπόν, που δοκιμάζεται, τι θεωρείς ότι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει και να δοθεί λύση εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη;

Η Παιδεία. Τα ερεθίσματα που παίρνουν τα παιδιά, τα βιβλία που διαβάζουν, οι δάσκαλοι που τα διδάσκουν. Πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα. Πρέπει οι νέοι να μάθουν να σέβονται, να λειτουργούν ομαδικά, να έχουν κοινωνική συνείδηση, αν θέλουμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη χώρα. Θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι οργισμένα, είναι θυμωμένα γιατί δεν τους έχει δοθεί ποτέ η προσοχή που τους αξίζει, δεν τους έχει δοθεί ποτέ ένα χέρι βοήθειας. Είναι απογοητευμένα…

Η Βίκυ είναι επαναστάτης;

Είμαι φουλ επαναστάτης, χωρίς όμως να ενοχλώ κανέναν.

Θα έπαιρνες μέρος σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σε πορείες;

Με τον τρόπο που γίνονται τώρα, όχι. Κι αυτό γιατί θα πάω στην πορεία που θα έχει ένα μεγάλο και ευγενή σκοπό και θα σκάσουν μετά οι γνωστοί άγνωστοι, θα τα σπάσουν όλα, και μετά πάει κι ο σκοπός, πάνε όλα. Θα ταξίδευα, όμως, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Θα πήγαινα οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη, αν μπορούσα πραγματικά και ουσιαστικά να βοηθήσω και όχι για το θεαθήναι.

Τι θέλεις να σου φέρει το μέλλον;

Το μόνο που θέλω είναι να ανοίξω μια μέρα τα μάτια μου και να δω την ελληνική κοινωνία να δουλεύει σαν ομάδα και να μην κοιτάει ο καθένας την πάρτη του. Εχουμε το πρώτο υλικό: καλά μυαλά και ικανούς ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν και να δημιουργήσουν. Ομως εδώ δεν τους δίνεται η δυνατότητα. Ετσι αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό, όπου και «ανθίζουν», και δεν ξαναγυρνάνε ποτέ πίσω.

Πιστεύεις στη μοίρα;

Πιστεύω στο κάρμα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή μας, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Μπορεί κάτι να έρθει μπροστά στα πόδια μας και εμείς να το αγνοήσουμε.

Θεωρείς ότι αγνόησες τα δέκα χρόνια γνωριμίας και φιλίας που είχες με τον τωρινό σου σύντροφο;

Οντως, με τον Νίκο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, απλά ήταν άλλες οι συγκυρίες τότε. Δόξα σοι ο Θεός, σήμερα είμαστε καλά και ήρεμα.

Επειτα από μια μακρόχρονη και επίσημη πλέον σχέση, το ενδεχόμενο του γάμου φαντάζει πιο κοντά από πριν;

Θεωρώ το γάμο μόνο μια κοινωνική υποχρέωση και τίποτα παραπάνω. Θέλω να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, να συνυπάρχω μαζί του στο ίδιο σπίτι για να δω αν μπορώ να φτιάξω μαζί του μια ωραία οικογένεια. Αν μπορούμε να καταφέρουμε αυτό, τότε να παντρευτούμε, γιατί όχι;

Ποιο είναι το μότο σου;

«Ολα γίνονται για κάποιο λόγο…».


Read more...

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» Νο2 !!!

Οι ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού έχουν αρχίσει. Ποια θα είναι όμως η τυχερή παρουσιάστρια που θα μας πει «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ;


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τρεις είναι οι υπελεκίδου, ψυχαγωγία, Τηλεοπτικές Εκπομπές, οψήφιες που φλερτάρουν με τον ρόλο της παρουσιάστριας. Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια, την Κέλλυ Κελεκίδου και την Έλλη Κοκκίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, όχι τόσο στο σκηνικό, όσο στα πρόσωπα. Μπορεί η Σοφία Αλιμπέρτι να είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι η παρουσιάστρια του show.

Έτσι στο τραπέζι της παραγωγής, “έπεσε” το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλιας, η οποία έχει εμπειρία στην παρουσίαση, από το show που παρουσίασε μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, «Baby Dance». Αλλά η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί, αφού σκέφτηκαν να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και στις τραγουδίστριες, βάζοντας στο παιχνίδι την Κέλλυ Κελεκίδου και την Έλλη Κοκκίνου.

Εκτός από την παρουσίαση, μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως είναι και η επιλογή της κριτικής επιτροπής αφού αν τα γυρίσματα ξεκινήσουν τον Μάιο, η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν θα μπορεί να είναι, λόγω της Eurovision, ενώ με ερωτήματα είναι και οι συμμετοχές των Ηλία Ψινάκη και Βαγγέλη Περρή.

Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να προωθήσει το δικό του σόου και για τον Βαγγέλη Περρή ακόμη δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση.


Read more...

Η “Θεοπούλα” στα Μαύρα Μεσάνυχτα !!!

Άλλη μια guest εμφάνιση για την «Θεοπούλα». Η Έφη Παπαθεοδώρου, που έγινε γνωστή στο ρόλο της γιαγιάς μέσα από το «Παρά 5», από την στιγμή που τελείωσε το σίριαλ δεν έχει σταματήσει να δέχεται προτάσεις για guest εμφανίσεις σε σίριαλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Έτσι σε λίγες μέρες θα την απολαύσουμε στο σίριαλ “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Η Έφη Παπαθεοδώρου πρόκειται να εμφανιστεί στο 34ο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Στο συγκεκριμένο guest η Έφη θα υποδυθεί την μητέρα ενός από τους πολλούς αστυνομικούς που εμπλέκονται στις υποθέσεις της νύχτας.

Στο εν λόγω επεισόδιο, ο Θράσος (Στέλιος Μάινας) αναγκάζεται να πάρει μέρος στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών Μπεχράκη - Σπύρου. Αρνείται, όμως, να δεχτεί το σχέδιο της Σιλβή (Παναγιώτα Βλαντή) και των υπολοίπων σχετικά με τα διαμάντια κι εκείνοι ενεργούν πίσω από την πλάτη του.

Παράλληλα, η κατάσταση στο σπίτι είναι εκρηκτική. Η Λένα (Μπέσσυ Μάλφα) μαθαίνει τα καμώματα του Βασίλη (Παναγιώτης Καρμάτης) και τον υποχρεώνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Νικόλας (Δημήτρης Μάριζας) με τη βοήθεια του Λάζαρου (Βασίλης Ρίσβας) και του Ζαν-Κλοντ (Ευθύμης Παπαδημητρίου) ανακαλύπτει το κρησφύγετο της Πένυς (Γιούλικα Σκαφίδα).


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online