Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Η “Θεοπούλα” στα Μαύρα Μεσάνυχτα !!!

Άλλη μια guest εμφάνιση για την «Θεοπούλα». Η Έφη Παπαθεοδώρου, που έγινε γνωστή στο ρόλο της γιαγιάς μέσα από το «Παρά 5», από την στιγμή που τελείωσε το σίριαλ δεν έχει σταματήσει να δέχεται προτάσεις για guest εμφανίσεις σε σίριαλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Έτσι σε λίγες μέρες θα την απολαύσουμε στο σίριαλ “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Η Έφη Παπαθεοδώρου πρόκειται να εμφανιστεί στο 34ο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Στο συγκεκριμένο guest η Έφη θα υποδυθεί την μητέρα ενός από τους πολλούς αστυνομικούς που εμπλέκονται στις υποθέσεις της νύχτας.

Στο εν λόγω επεισόδιο, ο Θράσος (Στέλιος Μάινας) αναγκάζεται να πάρει μέρος στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών Μπεχράκη - Σπύρου. Αρνείται, όμως, να δεχτεί το σχέδιο της Σιλβή (Παναγιώτα Βλαντή) και των υπολοίπων σχετικά με τα διαμάντια κι εκείνοι ενεργούν πίσω από την πλάτη του.

Παράλληλα, η κατάσταση στο σπίτι είναι εκρηκτική. Η Λένα (Μπέσσυ Μάλφα) μαθαίνει τα καμώματα του Βασίλη (Παναγιώτης Καρμάτης) και τον υποχρεώνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Νικόλας (Δημήτρης Μάριζας) με τη βοήθεια του Λάζαρου (Βασίλης Ρίσβας) και του Ζαν-Κλοντ (Ευθύμης Παπαδημητρίου) ανακαλύπτει το κρησφύγετο της Πένυς (Γιούλικα Σκαφίδα).

blogger templates 3 columns | Make Money Online