Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

AC/DC in Athens... ήρθε η ώρα για τα εισιτήρια !!!


Η μεγάλη συναυλία των AC/DC είναι γεγονός. Σας το είπαμε από τους πρώτους. Τώρα ήρθε η ώρα για να προμηθευτείτε και τα εισιτήρια σας !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Big Star Touring & η Live Nation παρουσιάζουν τους ΑC/DC στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 28 Μαΐου. Για πρώτη φορά οι κεραυνοί του συγκροτήματος θα σαρώσουν την Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους "Black Ice World Tour" η οποία μέχρι στιγμής είναι sold out. To συγκρότημα με τα μοναδικά του show αναμένεται να ξεσηκώσει και τους Έλληνες fans του.

Η περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και με 60 σταθμούς σε Ευρώπη και Αμερική στους οποίους τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Σε 18 από αυτούς έγιναν sold out μέσα σε μια μέρα

Το "Black Ice", είναι το 15ο στούντιο album των AC/DC και κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες, καταλαμβάνοντας αυτόματα την πρώτη θέση στα charts παγκοσμίως και το Νο1, σε πωλήσεις άλμπουμ σε 29 χώρες. Στην Ελλάδα έγινε χρυσό μόλις σε 2 εβδομάδες!

Το "Rock N Roll Train", το πρώτο single του "Black Ice", είναι υποψήφιο για το Grammy Award της κατηγορίας της καλύτερης Ροκ εμφάνισης γκρουπ. Είναι η πέμπτη φορά που οι Αυστραλοί προτείνονται γιαvGrammy. Μάλιστα, για την δημιουργία του video clip του "Rock N Roll Train", οι AC/DC προσκάλεσαν 150 fans τους να συμμετάσχουν σε αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 6 εισιτήρια ανά άτομο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90 Eυρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα

70 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.

60 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.

80 Ευρώ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΤΙCKET HOUSE
Αθήνα ? Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00
Online Sales: www.ticketpro.gr

Σχετικές Αναρτήσεις
Επιτέλους οι AC/DC στην Ελλάδα !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα τους δω στο manchester με 40 λίρες, δηλ 50ευρώ(τη στιγμή που το πήρα), στο wembley έχει 60. Τώρα σε εσάς αυτές τις τιμές δεν ξέρω ποιος τις σκαρφίστηκε. Απλά για μια ακόμη φορά δυστυχώς χαίρομαι που εχω φύγει απ την ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Καλά φάε την βροχή μια ζωή τώρα και δες τους 20 ευρώ φθηνότερα..

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε φίλε, γιατί το αρνείσαι? το παλικάρι έχει δίκιο, αυτή η Big Star μας αρμέγει κανονικά! Λώρης και Θελούρας τα κονομάνε με την αγάπη του κόσμου για μουσική... ήμαρτον...

Τα εισιτήρια ήταν ακριβότερα αν τα αγόραζε κανείς online...!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ???

blogger templates 3 columns | Make Money Online