Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ο Νίκος Μακρόπουλος αποχώρησε από το «ΘΕΑ» !!!

Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ» όπου
θα άρχιζε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Μακρόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο Νίκος Μακρόπουλος είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ» λίγο μετά το Πάσχα, κάτι που τελικά δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος είχε έντονες διαφωνίες με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, που σαν αποτέλεσμα είχαν την απομάκρυνση του τραγουδιστή από το σχήμα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο επιχειρηματίας έσπευσε να αντικαταστήσει τον Νίκο Μακρόπουλο και να παραχωρήσει την θέση του στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Θάνο Πετρέλη, οι οποίοι θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο «ΘΕΑ» από την Παρασκευή 24 Απριλίου μέχρι μέσα Ιουλίου.

«Μετά την αποχώρηση του Νίκου τη θέση του πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μαζί με τον Θάνο Πετρέλη θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις του την Παρασκευή 24 Απριλίου και θα πάνε μέχρι τον Ιούλιο. Το πρόγραμμα θα είναι κυρίως λαϊκό με αρκετές εκπλήξεις. Αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεων τους ο Θάνος θα κάνει την βάφτιση της δεύτερης κόρης του ενώ ο Νίκος θα υπηρετήσει τη θητεία του στο ναυτικό» λέει στενός συνεργάτης των δυο τραγουδιστών.


Read more...

Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για τον επερχόμενο γάμο του !!!


Ένας σχεδόν κινηματογραφικός έρωτας που εξελίσσεται σε δύο ηπείρους -με πολλές πτήσεις αεροπλάνων, χαρούμενες επισκέψεις και σπαρακτικούς αποχωρισμούς-, μια πρόταση γάμου στη Βενετία και ένα ορθόδοξο μυστήριο, καλοκαιρινό, που ετοιμάζεται να γίνει δίπλα στη θάλασσα. Ο Γιώργος Λιανός , εκτός από τη Σοφία, τη Βίκυ, τη Δέσποινα, μιλάει για άλλη μία γυναίκα: την Ανθή. Κι αυτή είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


«Είναι πολύ καλός» λέει τρυφερά «με έχει πάντα στο μυαλό του, είμαι η προτεραιότητά του στη ζωή και είναι απλά υπέροχος. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ήμουν από την αρχή σίγουρη πως θα γίνουμε ζευγάρι». Το «για πάντα» αιωρείται, με αυτές τις φλύαρες σιωπές που μπορούν και κάνουν μόνο οι ερωτευμένοι.

«Η Ανθή έχει κατανόηση, είναι ακομπλεξάριστη, απροβλημάτιστη και πάνω απ' όλα καλός άνθρωπος» λέει ο Γιώργος με τη σειρά του για όλα εκείνα που τον έκαναν να την αγαπήσει. «Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Κι έτσι, λέμε να παντρευτούμε στα τέλη του καλοκαιριού και να κάνουμε ανοιχτό γάμο, δίπλα στη θάλασσα...». Η Ανθή συμπληρώνει την εικόνα και τη φράση: «...αλλά όχι σε νησί. Να παντρευτούμε στη θάλασσα δίπλα, αλλά στη θάλασσα της Αττικής. Και γιατί μας αρέσει η αίσθησή της, αλλά και γιατί θα έρθουν καλεσμένοι από Αμερική. Θα κάνουν τόσο μεγάλο ταξίδι, μην τους ταλαιπωρήσουμε κι άλλο».

Κάτι ψελλίζω, πως καλοκαίρι, ανοιχτός γάμος, θα πλακώσουν όλοι οι φωτογράφοι και κάμερες. Βρε Γιώργο, δεν κουράστηκες απ' την έκθεση στα ΜΜΕ;

«Μα, δεν θέλω να κρύβομαι. Και ένας γάμος , ούτως ή άλλως, είναι ένα γεγονός που είναι ανοιχτό. Δεν γίνεται κρυφά. Όποιος θέλει ας έρθει στην εκκλησία, θα απαγορεύσουμε την είσοδο; Ε, τώρα στο παρτάκι μας μπορούμε να είμαστε πιο πολύ παρεΐστικα, στο πάρτι για πάρτη μας, ναι; Δεν θέλω μεγάλο νταραβέρι, αλλά ούτε και να κρύβομαι».

Τώρα που η Ανθή λείπει στην κουζίνα, βρίσκω ευκαιρία για μία ακόμη ερώτηση: Δεν είναι πολύ μικρός για γάμο; «Μικρός; Ξέρω εγώ! Είμαι 32 χρόνων. Δεν με λες και πιτσιρικά. Κι αφού βρήκα αυτό που ονειρευόμουν, σίγουρα δεν είμαι μικρός για γάμο. Όταν βρίσκεις τον άνθρωπο που πάντα ονειρευόσουν, κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις. Και μου αρέσει και η εικό¬να του νέου ζευγαριού που προχωράει στη ζωή του και δημιουργεί συντροφικά, που βλέπει τη ζωή με ένα βλέμμα. Μου αρέσει αυτό το "πάμε μαζί"». Δεν τον ζηλεύει που είναι προβεβλημένος, που χαίρει αναγνωσιμότητας, που έχει τόσο ωραίες γυναίκες στο εργασιακό του περιβάλλον; «Όχι. Δεν είναι ζηλιάρα η Ανθή και καταλαβαίνει ότι παίζω ένα ρόλο σε μια δουλειά. Ούτε εγώ ζηλεύω, παρότι είναι τόσο όμορφη γυναίκα, γιατί με κάνει και νιώθω ασφάλεια, δεν μου δίνει δικαιώματα».

Αλήθεια, θέλουν να κάνουν παιδιά; Σύντομα; «Λατρεύω τα παιδιά, άλλωστε γι' αυτό παντρευόμαστε! Θέλω να κάνουμε πολλά παιδιά, αλλά όχι αμέσως» λέει η Ανθή επιστρέφοντας κοντά μας. Ο Γιώργος την κοιτάζει και συμφωνούν μάλλον για πολλοστή φορά στα όσα λένε. «Θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Πιστεύω ότι τρία είναι καλά, αρκεί να έρθει το κοριτσάκι, γιατί στην οικογένεια έχουμε μια παράδοση στα αγόρια». Λένε πως ο Γιώργος που έχει ζήσει πολλά χρόνια μόνος, λόγω σπουδών και δουλειάς, βοηθάει στη λάντζα του σπιτιού, αν και τώρα τελευταία, επειδή λείπει συνέχεια, η Ανθή κάνει όλες τις δουλειές και τις ετοιμασίες του γάμου τους μόνη της. Ο Γιώργος, όμως, επιμένει ότι όλα θα φτιάξουν με τον καιρό, πως θα βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον. Λέει ακόμη πως δεν έχει ταμπού, πως για αυτόν στο σπίτι δεν υπάρχουν γυναικείες και αντρικές δουλειές, αν και προτιμά να αναλάβει την κουζίνα. Θεωρεί τον εαυτό του σεφ αξιώσεων και σπεσιαλιτέ του είναι τα κοκκινιστά και οι ηπειρώτικες πίτες.

Για άλλη μία φορά, τον ρωτάω κι εγώ αυτό που σίγουρα έχει βαρεθεί να ακούει, υπό το όλο κατανόηση και -ελαφριά- ανησυχία βλέμμα της Ανθής: «Τι πιστεύεις ότι δεν έκαναν καλά ο Νίκος με την Κατερίνα, Γιώργο;». Χωρίς να δείξει πόσο δυσανασχετεί, πράγμα που είναι μάλλον αδύνατο, απαντά πως «Τηλεοπτικά ήταν extreme για τα γούστα της πρωινής ζώνης, σύμφωνα με τη δική μου θεώρηση. Προσωπικά μου αρέσει το χιούμορ τους, αν και δεν τους έχω κάνει παρέα, αλλά δεν ξέρω πώς το εισπράττει ο θεατής». Η Ανθή θέλει τον Γιώργο μουσικό, όπως άφησε να εννοηθεί. Ο ίδιος τι επιλέγει; Τη μουσική ή την τηλεόραση; «Το πάθος μου και η δουλειά μου είναι η μουσική. Μάλιστα, στις αρχές Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο μου CD single Κρατάει για Πάντα από τη Heaven. Είχα ορισμένες προτάσεις που δεν μου άρεσαν σε κάποια νυχτερινά μαγαζιά, παράλληλα ήρθε η πρόταση για το X-Factor και δέχτηκα. Σκέφτηκα "Ας το δοκιμάσω". Στη συνέχεια, ήρθε η πρόταση για τη Σοφία Αλιμπέρτη και το βρήκα καλή ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνει αδιάφορο ο χώρος της τηλεόρασης, αρκεί να μου αρέσει το τηλεοπτικό προϊόν». Θα με αποχαιρετίσουν ενώ θα κρατιούνται χέρι χέρι, στην πόρτα του διαμερίσματός τους. Θα κλείσουν αργά αργά, ευγενικά την πόρτα, καμουφλάροντας την ανάγκη τους να κρατήσουν όλο τον κόσμο έξω, να μείνουν οι δυο τους, να αδιαφορήσουν για όλους μας. Και ζήσαμε αυτοί καλά κι εγώ χειρότερα σε μποτιλιάρισμα στη Βουλιαγμένης...

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Νίκος Βέρτης – Ρία Αντωνίου: Είναι ζευγάρι (?) !!!


Είναι το νέο hot ζευγάρι της Show Biz ;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Με νέα δισκογραφική δουλειά επιστρέφει ο μοναδικός Νίκος Βέρτης.

Πολλοί είναι οι δημιουργοί που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το album, ανάμεσα στους οποίους θα συναντήσουμε τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Αντώνη Βαρδή και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Τέσσερα τραγούδια του album τα υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος ως συνθέτης, ενώ τους στίχους έχουν γράψει οι Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Νίκος Γρίτσης, Βίκυ Γεροδόθωρου, Αδάμου, αλλά και ο ίδιος.

Πριν από λίγες μέρες έγιναν τα γυρίσματα για το πρώτο single του album που έχει τίτλο «Δεν τελειώσαμε». Στο video clip πρωταγωνιστεί η πανέμορφη Ρία Αντωνίου.

«Τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο. Τον γνώρισα στα γυρίσματα του κλιπ και είναι καταπληκτικό άτομο. Έχει πλάκα και είναι πολύ επαγγελματίας. Είχαμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Τα γυρίσματα έγιναν σε μια βίλα, στην Αττική και κράτησαν σχεδόν μια ολόκληρη μέρα. Δεν κουράστηκα καθόλου, το αντίθετο μπορώ να πω. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τόσες ώρες» δήλωσε η Ρία σε συνέντευξη στο Yupi.gr.

Περισσότερα νέα για την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη σύντομα.


Read more...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Michael Jackson - David Copperfield μαζί στην σκηνή (?)!!!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις συναυλίες
του Michael Jackson, ο βασιλιάς της Pop
θα κάνει “μαγικά” στην σκηνή
του Ο2 Arena του Λονδίνου

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Michael Jackson ζήτησε από τον επί χρόνια φίλο του και διάσημο μάγο David Copperfield
Να τον βοηθήσει στις συναυλίες του κάνοντας τα μοναδικά μαγικά του κόλπα.

Ο Michael δήλωσε την επιθυμία να “πετάει” πάνω στην σκηνή, να εξαφανίζεται και άλλα τέτοια κόλπα που μόνο ο David μπορεί και κάνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Michael ζήτησε να μπαίνει στην σκηνή πάνω σε έναν ελέφαντα. Ούτε το Τσίρκο της Britney δεν έχει τέτοια κόλπα.

Περισσότερα νέα σύντομα !!!


Read more...

Πάτωσε ο Χατζηγιάννης στο εξωτερικό (?)



Τι έγινε στην συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη
στην Νέα Υόρκη ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Την Πέμπτη 26 Μαρτίου ο Μιχάλης εμφανίστηκε στο Nokia Theatre στο Μανχάταν.
Η συναυλία αυτή στέφθηκε με απόλυτη… αποτυχία.

Μπορεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο να γεμίζει στάδια και μουσικές σκηνές, μπορεί όλες οι συναυλίες του από την πρώτη μέρα προπώλησης να είναι sold out αλλά στο εξωτερικό φαίνεται πως δεν έχει την ίδια πέραση.

Η συναυλία του Μιχάλη μάζεψε με τα βίας 500 άτομα σε έναν χώρο που χωράει πάνω από 2000 θεατές.

Ο Μιχάλης σας σωστός επαγγελματίας εμφανίστηκε στην σκηνή και τραγούδησε για τους θεατές που βρέθηκαν εκεί. Λογικό όμως ήταν να μην έχει το κέφι που έχει πάντα στις συναυλίες του, αφού έβλεπε των χώρο μπροστά του σχεδόν άδειο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso οι τιμές των εισιτήριων της συναυλίας ξεκινούσαν από τα 80 δολάρια και έφταναν τα 200, σαν να λέμε δηλαδή από 60 ευρώ μέχρι 170, ενώ την ίδια στιγμή τα εισιτήρια για την συναυλία της Britney Spears στην Αμερική ξεκινούν από τα 50 δολάρια.

Μήπως οι τιμές των εισιτήριων ήταν λίγο τσιμπημένες ;

Το βίντεο είναι από την συναυλία του στην New York


Read more...

Το ανανεωμένο NITRO κυκλοφόρησε !!!


Ένα από τα καλύτερα περιοδικά ποικίλης ύλης
που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ανανεώθηκε!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το νέο Nitro που θα βρεις στα περίπτερα (Πέμπτη στην Αθήνα -Παρασκευή στην υπόλοιπη Ελλάδα) είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήξερες: Ραγδαία ανανεωμένο αισθητικά, με πιο «επιθετική» και χιουμοριστική ύλη, πιο edgy φωτογραφίες και μοντέρνο στήσιμο, είναι πρακτικά ένα άλλο περιοδικό.

Ο Σάκης Ρουβάς μας κοιτάζει απ' το εξώφυλλο αγριεμένος και αξύριστος, και μέσα στο τεύχος διηγείται για πρώτη φορά ιστορίες από τη ζωή του, από τη σκληρή παιδική του ηλικία στην Κέρκυρα, στην πρώτη του συναυλία στον Πειραιά όταν του πέταγαν πέτρες, μέχρι την επιτυχία και το θάλαμο του μαιευτηρίου όπου γεννήθηκε η κόρη του.

Αλλού στο τεύχος, η Άννα Ίρις Αγαθονικιάδη μιλάει για πρώτη φορά για την υπόθεση του ροζ DVD, η Πετρούλα Κωστίδου εξομολογείται τι έκανε πριν αρχίσει να λέει τον καιρό («μέχρι να κάνει πλαστική στο στήθος, γέμιζε το σουτιέν της με κάλτσες»!), ενώ σε ένα σπαρταριστό αφιέρωμα οι συντάκτες του περιοδικού περνούν γενεές 14 τον κουρασμένο Καραμανλή, τον ακατάσχετο Καρατζαφέρη, τον τσουλουφοφόρο Τσίπρα, και τους άλλους αστέρες του πολιτικού στερεώματος.

Το νέο Nitro το ξεφυλλίζεις και δεν το αναγνωρίζεις: Είναι 300 σελίδες φρέσκιας ανατροπής.

Και μετά από όλα αυτά, σου δίνουν και δώρο δύο DVD με ταινίες της Αντζελίνα Τζολί. Στη μία εμφανίζεται και γυμνή. Τι άλλο θες;



Δείτε το backstage video από την φωτογράφηση του Σάκη Ρουβά


Read more...

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Down Town !!!


Μια συνέντευξη που μιλάει για όλους και για όλα,
έδωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Γιατί κόπηκε μισή ώρα απο την εκπομπή της ;
Γιατί μειώθηκε ο μισθός της ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η φετινή χρονιά ήταν εκείνη που αναποδογύρισε την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και τους παρουσιαστές. Αυτό δεν είναι παράξενο, είναι κοινή διαπίστωση. Το παράξενο είναι ότι αναταράχτηκε και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η μοναδική ή τουλάχιστον από τις ελάχιστες εκπομπές με υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα! Η ίδια η Τατιάνα βάζει τα πράγματα στη θέση τους...

Πώς ήταν η φετινή χρονιά για σένα, μια και σε λίγο τελειώνει η σεζόν;

Για μένα ήταν πολύ καλή χρονιά, γιατί εδραιώθηκε αυτή η εκπο¬μπή, με εμπιστεύτηκαν πιο εύκολα οι καλεσμένοι, και ειδικά οι καλλιτέχνες, και είχε μια φυσιολογική ροή. Ήταν επίσης και μετα¬βατική χρονιά, γιατί λόγω της στροφής του σταθμού σε πιο νεανικά κοινά κλήθηκα και εγώ να προσεγγίσω νεανικά κοινά. Δεν ήταν εύ¬κολο, αλλά, όταν συνέβη, ήταν θετικό. Χαίρομαι που τα κατάφερα, γιατί και οι εκπομπές και εμείς οι παρουσιαστές δεν είμαστε μάγοι ώστε να αλλάζουμε target group και ύφος εκπομπής σε χρόνο-μη¬δέν, αλλά τα καταφέραμε.


Υπάρχει ένας νόμος στην πιάτσα, που αφορά και τα περιοδικά και την τηλεόραση: Ομάδα που πάει καλά δεν την αλλάζεις. Στην περίπτωσή σου δεν ίσχυσε αυτό;

Κοίταξε, κόπηκε μισή ώρα από την εκπομπή, γιατί το μεσημεριανό δελτίο περιορίστηκε στα δέκα λεπτά. Για να μη σ' τα λέω περίπλο¬κα, θα έπρεπε ή εγώ να καλύπτω το χρόνο και να γίνει η εκπομπή δυόμισι με τρεις ώρες ή να περιοριστεί, όπως και έγινε. Την επιλο-γή την έκανε ο σταθμός, γιατί αυτός αποφασίζει και όχι εγώ, αλλά προκειμένου να γίνει η εκπομπή λάστιχο, με κίνδυνο να χάσει το ρυθμό της, καλύτερα η μείωση.

Δεν μειώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, έτσι;

Όχι, δεν μειώθηκαν.


Σου έγινε μείωση μισθού;

Ναι, βεβαίως συνέβη. Καταρχήν συναίνεσα και είμαι πολύ υπέρ στο να γίνει μείωση μισθού όχι μόνο σε παρουσιαστές αλλά και σε υψη¬λόμισθα στελέχη. Ήταν πολιτική του σταθμού να μειωθούν οι μι¬σθοί των στελεχών του, έτσι ώστε να σταθούμε στην οικονομική κρίση και να μην απολυθούν άνθρωποι. Σωστά έπραξε.




Η Βίκυ Καγιά πώς σου φαίνεται;


Πάρα πολύ συμπαθής.
Και πολύ πάνω από το μέσο όρο, όπως λένε κάποιοι. Πολύ όμορφη, πολύ ψηλή, πολύ κομψή. Γενικώς... πολύ!
Είναι πολύ γλυκό πλάσμα. Είναι αυτό που λέμε καλή στόφα αν¬θρώπου. Μου άρεσε και πολύ ο τρόπος που μίλησε μετά. Έδειχνε σεμνότητα και αισιοδοξία.

Εσύ ποιο πρωινό έβλεπες φέτος;

Τη Μενεγάκη. Με την Ελένη γελάω πολύ. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να ξυπνήσω και να είμαι συννεφιασμένη, όμως μία με το γέ¬λιο της, μία με τα αινίγματα, μία με το παρεάκι της, μου έφτιαχνε πά¬ντα τη διάθεση. Είναι και καλά φέτος η Ελένη, ισορροπημένη και ευτυχισμένη, και βγάζει μια ηρεμία. Δεν ήθελα κάτι άλλο το πρωί.


Βραδινό show τύπου Fame Story θα ξαναέκανες;

Ποτέ μη λες ποτέ! Εξαρτάται από την πρόταση, αλλά δεν είναι μια επιλογή που θα ήθελα να κάνω.


Με τα καλλιστεία τι θα γίνει; Θα είσαι τελικά η φετινή παρουσιάστρια ή όχι;

Δεν ξέρω, δεν μου έχουν πει κάτι. Αλλά το θεωρώ τρομερά κο¬μπλεξικό και ανασφαλές να γατζώνεται κανείς από μια θέση ή μια εκπομπή. Εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης έτσι κάνουμε! Πώς θα γίνει, όμως; Δεν μπορούμε να είμαστε ισόβιοι παρουσιαστές. Δεν έχω αυτήν την εμμονή, γιατί έτσι γινόμαστε και γραφικοί μερι¬κές φορές. Αν τυχόν μου προταθεί, θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Αν όμως το κανάλι θέλει ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο, θα το στηρί¬ξω, και μάλιστα θα βοηθήσω όσο μπορώ...


Παλιότερα είχες ένα μόνιμο άγχος ότι δεν πέρναγες αρκετό χρόνο με τα παιδιά σου. Έχει αλλάξει κάτι;

Όχι, δυστυχώς συνεχίζω να μην προλαβαίνω, και μάλιστα τώρα που μεγάλωσαν έχουν και περισσότερες απαιτήσεις από μένα. Το πρώτο μέρος της σεζόν τα πράγματα ήταν κα-λύτερα και είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Από τα μέσα όμως και μετά, που λιγοστεύουν τα θέματα και οι καλεσμένοι και αυξάνεται η πίεση, πάλι αναγκάστηκα να μειώσω το χρό¬νο που περνάω με τα παιδιά. Βέβαια έρχονται από το σχολείο περίπου στις 5.00 και εγώ φτάνω σπίτι κατά τις 8.00-8.30. Αν καταφέρνω και φτάνω κατά τις 7.30, τότε δεν θα έχω κανένα παράπονο, θα είμαι ευχαριστημένη.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Taylor Swift: Η πριγκίπισσα της country μουσικής !!!


Είναι μόλις 19 ετών, είναι pop star, τραγουδάει country
και πουλάει εκατομμύρια…

Είναι η Taylor Swift.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στα 19 της δεν έχει κάνει καμία κατάχρηση, (όπως κάνουν πολλές star στην ηλικία της ) δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της, ούτε καν το χρώμα των μαλλιών της, δεν έχει πει ποτέ της ψέματα κι όμως είναι η πιο ανερχόμενη pop star των τελευταίων μηνών.


Το νέο της album έχει τίτλο «Fearless» και πουλάει σαν τρελό ενώ τα τραγούδια της έχουν γίνει powerplay στο MTv και σε πολλά ακόμα μουσικά δίκτυα. Ήδη βρίσκεται εδώ και 9 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Billboard.


Το 2008 ήταν η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική.

Η Taylor πέρα από τις αμέτρητες πωλήσεις και τις υποψηφιότητες για βραβεία Grammy έχει και μια μικρή πορεία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.




Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση ήταν σε μερικά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «CSI».


Διαβάστε εδώ τα πάντα για την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Taylor Swift


Αυτήν την περίοδο εκτός από την προώθηση του album της ετοιμάζεται να γεμίσει τις αρένες σε 52 πόλεις της Αμερικής








Read more...

Η Βάσια Λόη στο GALA της Κυριακής !!!


Η Μαρία Σταματέρη συναντά τη Βάσια Λόη
αυτήν την Κυριακή στην εκπομπή GALA.

Για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, η παρουσιάστρια
της εκπομπής του ALTER, TV Weekend, Βάσια Λόη,
παίρνει τη ζωή της από την αρχή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Θυμάται τα πρώτα της χρόνια στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε, και το παιδικό της όνειρο να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πολύ ζωηρή Ταλαιπώρησα πολύ τους γονείς μου. Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο. Μια φορά με είχαν αφήσει και είχαν πάει ταξίδι. Όσο καιρό λείπανε, δεν πάτησα ούτε μια μέρα στο σχολείο. Φυσικά ο πατέρας μου το έμαθε και μετά με συνόδευε ο ίδιος στο σχολείο για να είναι σίγουρος ότι πηγαίνω. Το σχολείο δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μένα».

Η Βάσια Λόη απαντά και στην ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για τη δημόσια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε αυτήν και τη Ναταλία Γερμανού στην αρχή της τηλεοπτικής περιόδου, σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και τη Σοφία Αλιμπέρτη:

«Με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο η Ναταλία και μου είπε “έχω ένα παράπονο, τα δικά μου τα νούμερα τα αποσιωπάτε που είμαι τις περισσότερες φορές μπροστά ενώ όταν περνά μπροστά η Σοφία (Αλιμπέρτη) το φωνάζετε”. Εγώ της απάντησα ότι αυτό το πράγμα δεν ισχύει. Τυχαίνει όταν λέμε εμείς τα νούμερα να είναι μπροστά η Σοφία. Δεν γίνεται κάτι επίτηδες».

Η Βάσια Λόη δεν διστάζει να μιλήσει και για τα προσωπικά της. Για πρώτη φορά η όμορφη παρουσιάστρια του ALTER παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Μαδιά, αλλά αποφεύγει να φωτογραφίζεται μαζί του. Όταν η Μαρία Σταματέρη τη ρωτά αν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνη δεν διστάζει να απαντήσει:

«Ναι... γιατί όχι;... βέβαια έχουμε ένα πρόβλημα με το νυφικό. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αν θα είναι μακρύ ή κοντό».


Read more...

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Take That – Επιστρέφουν χωρίς τον Robbie !!!


Πριν από λίγες μέρες γράψαμε ότι οι Take That
επιστρέφουν μαζί με τον Robbie Williams.

Ο Jason Orange όμως άλλα λέει…

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η επιστροφή των Take That είναι γεγονός αλλά ο Robbie δεν θα είναι μαζί τους.


Μπορεί ο Robbie να είχε δηλώσει πως θέλει να επιστρέψουν οι Take That αλλά απ ότι φαίνεται δεν θα συμμετάσχει τελικά στο comeback του συγκροτήματος.


Σύμφωνα με τον Jason Orange (μέλος του συγκροτήματος) ο Robbie είναι ένας άνθρωπος που συνεχώς αλλάζει γνώμη. Ενώ στην συνέχεια αρνήθηκε τη συμμετοχή του Robbie στην επανένωση του group.


Αυτό το στήριξε στο ότι ο Robbie βρίσκεται στο studio για να ηχογραφήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά και ότι σύντομα θα ανακοινώσει μέσα από το site του ότι τελικά δεν θα συμμετάσχει στο comeback των Take That.


Read more...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Η Gisele γυμνή και sexy !!!


Το πανέμορφο μοντέλο Gisele “τα πέταξε” για το
Απριλιάτικο τεύχος του περιοδικού VanityFair.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos

Είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο κόσμο.

Είναι η Gisele και είναι πολύ sexy.


Η Gisele φωτογραφήθηκε για το Απριλιάτικο τεύχος του περιοδικού VanityFair.

Η φωτογράφιση της χαρακτηρίστηκε “γυμνή”.

Εγώ πάλι θα την χαρακτήριζα αισθησιακή, sexy.

Αλλά δεν έχει και τόσο σημασία. Αυτήν την γυναίκα και με ράσο να τη δεις κολάζεσαι.

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της και σύντομα θα έχουμε και άλλες photos.



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Ποιος είναι αυτός δίπλα στην Σάσα ;;;;



Μάθε ποιος είναι πατώντας στο Read More !!!



Φουλ ερωτευμένη δηλώνει η Σάσα Μπάστα με τον αρραβωνιαστικό της πλέον, Θοδωρή Λανταβό. Οι δυο τους καθημερινά κάνουν βραδινές εξορμήσεις σε νυχτερινά κέντρα και club.

Εμένα πάντως κάτι με προβληματίζει. Ρε παιδιά συγνώμη αν γίνω κακός, αλλά θα γίνω.

Είναι δυνατόν αυτή η κουκλάρα Σάσα να αρραβωνιάστηκε αυτό τον άνδρα ; Άνδρας λέμε τώρα.

Είχαν φτάσει κάποιες πληροφορίες στο mail μου σχετικά με τον αρραβωνιάρη της, ότι την κουνάει λίγο την αχλαδιά αλλά δεν το πολύ πίστευα.

Αλλά την Κυριακή, ξεφυλλίζοντας το ένθετο περιοδικό ΌΛΑ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, έπεσα σε μια φωτογραφία της Σάσας και του Θοδωρή.

Συγνώμη τώρα, όχι πείτε μου σαν φαίνεται “φανατικός” ο Τεό ;

Θα μου πείτε, μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από μια φωτογραφία ;

Κι όμως μπορείς.

Το λένε και οι καταραμένοι σχιστομάτιδες «Μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις».

Για τσέκαρε…


Read more...

H Britney παραμένει Sexy!!!


Στο Γερμανικό Maxim φωτογραφήθηκε η Britney Spears.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι παραμένει sexy
και πανέμορφη παρ όλα αυτά που έχει περάσει.

Και δεν είναι και λίγα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Για το Απριλιάτικο τεύχος του Γερμανικού Maxim φωτογραφήθηκε η Britney Spears.
Παρά της δύο γέννες, τα ταλαιπωρία που πέρασε με τον χωρισμό της, τον εγκλεισμό της σε κλινική και όλα αυτά που έχει περάσει παραμένει sexy και πανέμορφη όπως όταν ξεκίνησε την καριέρα της στην μουσική.

Απολαύστε την φωτογράφηση της στο Γερμανικό Maxim !!!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Αρχίζει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο Νο 2»


Μετά από αρκετές αναβολές,
το talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο Νο2»
αρχίζει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

O Ant1 είναι έτοιμος να “ρίξει” στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα το talent show που πέρυσι είχε μεγάλη ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Τώρα τι έγινε ο περσινός νικητής δεν ξέρω.

Φέτος όμως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Καταρχάς την παρουσίαση δεν θα την κάνει η Σοφία Αλιμπέρτη αλλά το άλλο δυνατό χαρτί του σταθμού, ο Χρήστος Φερεντίνος.

Πριν την έναρξη των live show θα προβληθούν 4 εκπομπές όπου θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν μέσω των οποίων έγινε η τελική επιλογή των ταλέντων.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται και φέτος από την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Ηλία Ψινάκη και τον Βαγγέλη Περρή.

Το χρηματικό βραβείο θα αγγίζει για άλλη μια φορά τα 100.000€.

Σύμφωνα με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ant1 η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται λίγο πριν το Πάσχα.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online