Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Down Town !!!


Μια συνέντευξη που μιλάει για όλους και για όλα,
έδωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Γιατί κόπηκε μισή ώρα απο την εκπομπή της ;
Γιατί μειώθηκε ο μισθός της ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η φετινή χρονιά ήταν εκείνη που αναποδογύρισε την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και τους παρουσιαστές. Αυτό δεν είναι παράξενο, είναι κοινή διαπίστωση. Το παράξενο είναι ότι αναταράχτηκε και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η μοναδική ή τουλάχιστον από τις ελάχιστες εκπομπές με υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα! Η ίδια η Τατιάνα βάζει τα πράγματα στη θέση τους...

Πώς ήταν η φετινή χρονιά για σένα, μια και σε λίγο τελειώνει η σεζόν;

Για μένα ήταν πολύ καλή χρονιά, γιατί εδραιώθηκε αυτή η εκπο¬μπή, με εμπιστεύτηκαν πιο εύκολα οι καλεσμένοι, και ειδικά οι καλλιτέχνες, και είχε μια φυσιολογική ροή. Ήταν επίσης και μετα¬βατική χρονιά, γιατί λόγω της στροφής του σταθμού σε πιο νεανικά κοινά κλήθηκα και εγώ να προσεγγίσω νεανικά κοινά. Δεν ήταν εύ¬κολο, αλλά, όταν συνέβη, ήταν θετικό. Χαίρομαι που τα κατάφερα, γιατί και οι εκπομπές και εμείς οι παρουσιαστές δεν είμαστε μάγοι ώστε να αλλάζουμε target group και ύφος εκπομπής σε χρόνο-μη¬δέν, αλλά τα καταφέραμε.


Υπάρχει ένας νόμος στην πιάτσα, που αφορά και τα περιοδικά και την τηλεόραση: Ομάδα που πάει καλά δεν την αλλάζεις. Στην περίπτωσή σου δεν ίσχυσε αυτό;

Κοίταξε, κόπηκε μισή ώρα από την εκπομπή, γιατί το μεσημεριανό δελτίο περιορίστηκε στα δέκα λεπτά. Για να μη σ' τα λέω περίπλο¬κα, θα έπρεπε ή εγώ να καλύπτω το χρόνο και να γίνει η εκπομπή δυόμισι με τρεις ώρες ή να περιοριστεί, όπως και έγινε. Την επιλο-γή την έκανε ο σταθμός, γιατί αυτός αποφασίζει και όχι εγώ, αλλά προκειμένου να γίνει η εκπομπή λάστιχο, με κίνδυνο να χάσει το ρυθμό της, καλύτερα η μείωση.

Δεν μειώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, έτσι;

Όχι, δεν μειώθηκαν.


Σου έγινε μείωση μισθού;

Ναι, βεβαίως συνέβη. Καταρχήν συναίνεσα και είμαι πολύ υπέρ στο να γίνει μείωση μισθού όχι μόνο σε παρουσιαστές αλλά και σε υψη¬λόμισθα στελέχη. Ήταν πολιτική του σταθμού να μειωθούν οι μι¬σθοί των στελεχών του, έτσι ώστε να σταθούμε στην οικονομική κρίση και να μην απολυθούν άνθρωποι. Σωστά έπραξε.




Η Βίκυ Καγιά πώς σου φαίνεται;


Πάρα πολύ συμπαθής.
Και πολύ πάνω από το μέσο όρο, όπως λένε κάποιοι. Πολύ όμορφη, πολύ ψηλή, πολύ κομψή. Γενικώς... πολύ!
Είναι πολύ γλυκό πλάσμα. Είναι αυτό που λέμε καλή στόφα αν¬θρώπου. Μου άρεσε και πολύ ο τρόπος που μίλησε μετά. Έδειχνε σεμνότητα και αισιοδοξία.

Εσύ ποιο πρωινό έβλεπες φέτος;

Τη Μενεγάκη. Με την Ελένη γελάω πολύ. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να ξυπνήσω και να είμαι συννεφιασμένη, όμως μία με το γέ¬λιο της, μία με τα αινίγματα, μία με το παρεάκι της, μου έφτιαχνε πά¬ντα τη διάθεση. Είναι και καλά φέτος η Ελένη, ισορροπημένη και ευτυχισμένη, και βγάζει μια ηρεμία. Δεν ήθελα κάτι άλλο το πρωί.


Βραδινό show τύπου Fame Story θα ξαναέκανες;

Ποτέ μη λες ποτέ! Εξαρτάται από την πρόταση, αλλά δεν είναι μια επιλογή που θα ήθελα να κάνω.


Με τα καλλιστεία τι θα γίνει; Θα είσαι τελικά η φετινή παρουσιάστρια ή όχι;

Δεν ξέρω, δεν μου έχουν πει κάτι. Αλλά το θεωρώ τρομερά κο¬μπλεξικό και ανασφαλές να γατζώνεται κανείς από μια θέση ή μια εκπομπή. Εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης έτσι κάνουμε! Πώς θα γίνει, όμως; Δεν μπορούμε να είμαστε ισόβιοι παρουσιαστές. Δεν έχω αυτήν την εμμονή, γιατί έτσι γινόμαστε και γραφικοί μερι¬κές φορές. Αν τυχόν μου προταθεί, θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Αν όμως το κανάλι θέλει ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο, θα το στηρί¬ξω, και μάλιστα θα βοηθήσω όσο μπορώ...


Παλιότερα είχες ένα μόνιμο άγχος ότι δεν πέρναγες αρκετό χρόνο με τα παιδιά σου. Έχει αλλάξει κάτι;

Όχι, δυστυχώς συνεχίζω να μην προλαβαίνω, και μάλιστα τώρα που μεγάλωσαν έχουν και περισσότερες απαιτήσεις από μένα. Το πρώτο μέρος της σεζόν τα πράγματα ήταν κα-λύτερα και είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Από τα μέσα όμως και μετά, που λιγοστεύουν τα θέματα και οι καλεσμένοι και αυξάνεται η πίεση, πάλι αναγκάστηκα να μειώσω το χρό¬νο που περνάω με τα παιδιά. Βέβαια έρχονται από το σχολείο περίπου στις 5.00 και εγώ φτάνω σπίτι κατά τις 8.00-8.30. Αν καταφέρνω και φτάνω κατά τις 7.30, τότε δεν θα έχω κανένα παράπονο, θα είμαι ευχαριστημένη.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι απιστευτα ποδια ειναι αυτα,η γυναικα ειναι για πολυ γλειψιμο στα ποδια της

blogger templates 3 columns | Make Money Online