Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ο Νίκος Μακρόπουλος αποχώρησε από το «ΘΕΑ» !!!

Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ» όπου
θα άρχιζε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Μακρόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο Νίκος Μακρόπουλος είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ» λίγο μετά το Πάσχα, κάτι που τελικά δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος είχε έντονες διαφωνίες με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, που σαν αποτέλεσμα είχαν την απομάκρυνση του τραγουδιστή από το σχήμα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο επιχειρηματίας έσπευσε να αντικαταστήσει τον Νίκο Μακρόπουλο και να παραχωρήσει την θέση του στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Θάνο Πετρέλη, οι οποίοι θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο «ΘΕΑ» από την Παρασκευή 24 Απριλίου μέχρι μέσα Ιουλίου.

«Μετά την αποχώρηση του Νίκου τη θέση του πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μαζί με τον Θάνο Πετρέλη θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις του την Παρασκευή 24 Απριλίου και θα πάνε μέχρι τον Ιούλιο. Το πρόγραμμα θα είναι κυρίως λαϊκό με αρκετές εκπλήξεις. Αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεων τους ο Θάνος θα κάνει την βάφτιση της δεύτερης κόρης του ενώ ο Νίκος θα υπηρετήσει τη θητεία του στο ναυτικό» λέει στενός συνεργάτης των δυο τραγουδιστών.

blogger templates 3 columns | Make Money Online