Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Το ανανεωμένο NITRO κυκλοφόρησε !!!


Ένα από τα καλύτερα περιοδικά ποικίλης ύλης
που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ανανεώθηκε!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το νέο Nitro που θα βρεις στα περίπτερα (Πέμπτη στην Αθήνα -Παρασκευή στην υπόλοιπη Ελλάδα) είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήξερες: Ραγδαία ανανεωμένο αισθητικά, με πιο «επιθετική» και χιουμοριστική ύλη, πιο edgy φωτογραφίες και μοντέρνο στήσιμο, είναι πρακτικά ένα άλλο περιοδικό.

Ο Σάκης Ρουβάς μας κοιτάζει απ' το εξώφυλλο αγριεμένος και αξύριστος, και μέσα στο τεύχος διηγείται για πρώτη φορά ιστορίες από τη ζωή του, από τη σκληρή παιδική του ηλικία στην Κέρκυρα, στην πρώτη του συναυλία στον Πειραιά όταν του πέταγαν πέτρες, μέχρι την επιτυχία και το θάλαμο του μαιευτηρίου όπου γεννήθηκε η κόρη του.

Αλλού στο τεύχος, η Άννα Ίρις Αγαθονικιάδη μιλάει για πρώτη φορά για την υπόθεση του ροζ DVD, η Πετρούλα Κωστίδου εξομολογείται τι έκανε πριν αρχίσει να λέει τον καιρό («μέχρι να κάνει πλαστική στο στήθος, γέμιζε το σουτιέν της με κάλτσες»!), ενώ σε ένα σπαρταριστό αφιέρωμα οι συντάκτες του περιοδικού περνούν γενεές 14 τον κουρασμένο Καραμανλή, τον ακατάσχετο Καρατζαφέρη, τον τσουλουφοφόρο Τσίπρα, και τους άλλους αστέρες του πολιτικού στερεώματος.

Το νέο Nitro το ξεφυλλίζεις και δεν το αναγνωρίζεις: Είναι 300 σελίδες φρέσκιας ανατροπής.

Και μετά από όλα αυτά, σου δίνουν και δώρο δύο DVD με ταινίες της Αντζελίνα Τζολί. Στη μία εμφανίζεται και γυμνή. Τι άλλο θες;



Δείτε το backstage video από την φωτογράφηση του Σάκη Ρουβά

blogger templates 3 columns | Make Money Online