Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Anna Vissi Summer Tour 2009 !!!


Η 'Αννα Βίσση περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα
με συναυλίες γεμάτες ενέργεια, πάθος και ένταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + video


Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Άννα Βίσση θα βρεθεί και πάλι κοντά στους χιλιάδες fun της, μέσα από τις συναυλίες.

Από τις 30 Ιουνίου παίρνει στις αποσκευές της το νέο της album με τίτλο «Απαγορευμένο», όλες τις μεγάλες επιτυχίες της και ξεκινάει από την Αθήνα ένα μοναδικό live tour σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων, “Μελίνα Μερκούρη”.

Η αγαπημένη όλων (σχεδόν όλων), Άννα Βίσση σκοπεύει να χαρίσει στο κοινό της, τη γνωστή της ενέργεια, το πάθος και τη συγκίνηση που πάντα προσφέρει στις live εμφανίσεις της.

Οι ημερομηνίες των συναυλιών μέχρι στιγμής είναι:

Ιούνιος
30/6 Θέατρο Βράχων

Ιούλιος
2/7 Θέατρο Γης Θεσσαλονίκη
3/7 Λάρισα
6/7 Βόλος
8/7 Βέροια
10/7 Τρίκαλα
11/7 Καβάλα
16/7 Σαλαμίνα
20/7 Ηράκλειο Κρήτης
25/7 Χαλκιδική
26/7 Φεστιβάλ 'Αρδας

Αύγουστος
9/8 Ηγουμενίτσα
10/8 Κέρκυρα
12/8 Πάρος
14/8 Λευκάδα
16/8 Σαντορίνη (Ηφαίστεια)
26/8 Ξάνθη

Σεπτέμβριος
2/9 Πάτρα
25/9 Κύπρος


Δείτε το μήνυμα που στέλνει η Άννα Βίσση στους fun της σχετικά με την μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.


Read more...

Φώτης και Μαρία μετακομίζουν στο Star !!!



Στο Star θα εμφανίζονται απο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν
ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More




Τέλος ο Alpha για Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, αφού πριν καλά καλά τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν υπέγραψαν και οι δύο στο Star.

Ακούγεται ότι το συμβόλαιο που υπέγραψαν είναι για τρία συν ένα χρόνια και εκτός απο την εκπομπή που θα παρουσιάζουν θα αναλάβουν και βραδυνό show.

Κάποιοι λένε ότι θα πάρουν την θέση της Άννας Δρούζας ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι θα αναλάβουν την πρωινή ζώνη στη θέση του Αντρέα Μικρούτσικου, ο οποίος δεν κατάφερε να φέρει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι.

Ο λόγος της αποχόρησης τους απο τον Alpha ήταν το οικονομικό, αφού τόσο ο Φώτης όσο και η Μαρία είχαν πολύ υψηλές αμοιβές, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην νέα διοίκηση και προφανός δεν ήθελαν να τους ανανεώσουν το συμβόλαιο τους.

Έτσι ο Φώτης και η Μαρία αποφάσισαν να δεχτούν την πολύ δελεαστική πρόταση του Star και να υπογράψουν με το κανάλι.


Read more...

Δέσποινα Βανδή - Η Live επιστροφή !!!



Έναν ολόκληρο χρόνο έμεινε μακριά από τους
θαυμαστές της η Δέσποινα Βανδή και τώρα επιστρέφει
καλύτερη από ποτέ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ανανεωμένη και με ένα νέο rock glam look η Δέσποινα επιστρέφει με live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στις βαλίτσες της κουβαλάει και το νέο της single με την υπογραφή του επι χρόνια συνεργάτη της Φοίβου.

Η πρώτη στάση της περιοδείας της θα είναι στην Καλαμαριά στις 18 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν 30 ακόμα εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

«Η Δέσποινα θέλει πάρα πολύ να συναντήσει και πάλι live τους θαυμαστές της. Της έχει λείψει όλη αυτή η μοναδική επαφή με τον κόσμο και δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει την περιοδεία της» δήλωσε στενός συνεργάτης της Δέσποινας.

Την Δέσποινα θα συνοδεύσουν οι Goin’ Through, το Θηρίο, ο Στέλιος Μάξιμος και οι Νέβμα.

Η πρώτη όμως live εμφάνιση της Δέσποινας δεν θα είναι αυτή στην Καλαμαριά αλλά στα Μουσικά Βραβεία του Mad Tv που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων.

Σε αυτήν την live εμφάνιση θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο της single που όπως προαναφέραμε υπογράφει σε στίχους και μουσική ο Φοίβος.


Read more...

Μπουρδούμης – Παπουτσάκη 3 Μήνες μαζί !!!


Μπορεί να κρατάνε “μυστικό” τον έρωτα τους,
οι κοινές τους εμφανίσεις όμως άλλα μαρτυρούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αν και προσπαθούν πολύ και οι δύο να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνουν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι εδώ και τρείς μήνες ζευγάρι και σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον περνάνε πάρα πολύ καλά και είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το όλο σκηνικό είναι ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο για ανεβάσουν την τηλεθέαση στο σίριαλ που συμπρωταγωνιστούν, “Έχω ένα μυστικό” που προβάλλεται από την συχνότητα του Alpha.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού ήταν αυτή της περασμένης εβδομάδας, όπου μαζί με φιλική τους παρέα βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Thalassa Live», όπου εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τους Stavento.

«Παρόλο που δεν έκρυβαν τον έρωτα τους, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το μαγαζί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι» δήλωσε άνθρωπος που διασκέδαζε εκείνη την νύχτα εκεί.

Ο έρωτας τους δεν έχει μείνει μόνο στις κοινές τους εξόδους αλλά έχει περάσει και στην συγκατοίκηση, αφού εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης μαζί με την Κατερίνα μένουν κάτω από την ίδια στέγη.


Read more...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτεται στο Down Town !!!


Η Δέσποινα Βανδή μετακομίζει, ηχογραφεί νέα τραγούδια με τον Φοίβο, κάνει πρόβες για την περιοδεία της, φτιάχνει μποστάνι με δικά της κηπευτικά, συζητά την παρουσίαση του X-Factor, παραδέχεται πως είναι άλλη η σταρ Βανδή και άλλη η Δέσποινα, μιλάει για ισορροπίες, παιδικά χρόνια, τον Ντέμη, τα παιδιά, τη νύχτα, το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού και παρακαλάει τον Θεό «να μην αλλάξει στη ζωή μου τίποτα. Απολύτως».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πώς είσαι τόσο κανονική, Δέσποινα; Πώς; Είδωλο. Ίνδαλμα. Εικόνα-πρότυπο. Με κόσμο να παραληρεί μαζί σου. Πρώτη στο χρηματιστήριο αξιών της showbiz. Και χωρίς πανικό, τσίτα, πασάρισμα και πουσά¬ρισμα του εαυτού σου, των κινήσεών σου, του ινδαλματικού σου εαυτού. Πώς;


«Σ'το 'χω ξαναπεί. Κάποτε βλέπω στην Κηφι¬σιά μια γιγαντοαφίσα με μένα. Την κοιτούσα και ένιωθα πως είναι άλλη. Μια άλλη εικόνα. Η Δέσποινα είναι αυτό, εγώ, τα παιδιά μου, ο Ντέμης, η οικογένειά μου. Θα μπορούσα χωρίς την εικόνα, τη γιγάντια, τη μεγεθυμένη, την πιθανώς ωραιοποιημένη ή διαστρεβλωμένη. Δεν θα μπορούσα πιθανόν χωρίς το τραγούδι, χωρίς την ξεγνοιασιά, τη χαρά, το συναίσθημα που ξεχειλίζει όταν τραγουδάω. Όταν όλα ξεκίνησαν και έβλεπα ότι κάτι γίνεται με μένα, αισθανόμουν γύρω μου τις αλλαγές. Εκεί θα μπορούσα να χάσω αυτή την κανονικότητα που λες, αλλά δεν έγινε. Δεν έγινε γιατί τα πρώτα είκοσι χρόνια της ζωής μου ήταν αλλιώς. Και πάντα με γείωναν. Τα πρώτα είκοσι χρόνια είχαν στέρηση, ανάγκη. Εγώ έχω νιώσει τη διαφορά. Έχω νιώσει ένα είδος ρατσισμού. Βλέπεις, στην Καβάλα, όπου μεγάλωσα, ζούσαμε σε ένα σπίτι... ας μην το χαρακτήριζες... ζούσαμε σε ένα σπίτι χωρίς ανέσεις, θέρμανση, αυτά που είχαν τα άλλα σπίτια. Κι εγώ δεν ήμουν κόρη δικηγόρου, γιατρού, υπαλλήλου. Ο πατέρας μου αγωνιζόταν, ζούσε και υπήρχε μόνο για τα τρία του παιδιά. Μάθαμε σε ένα σύστημα αξιών. Ουσίας των πραγμάτων. Ίσως γι' αυτό με τα πρώτα μου λεφτά αγόρασα ένα κανονικό σπίτι για τους γονείς μου. Με θέρμανση, με μπάνια, με βεράντα. Κι αν έχω ένα βάρος, μια στενοχώρια, είναι που ο πατέρας μου πρόλαβε να το χαρεί μόλις έξι μήνες. Μόλις έξι μήνες. Και μετά, μετά... δεν είδε να κάνω οικογένεια, τον Ντέμη , τα παιδιά μας... δεν χάρηκε... δεν πειράζει. Λέω μέσα μου "Με αξίωσε ο Θεός και χαίρεται η μάνα μου το σπίτι και τα εγγόνια της"». Κλαίει.

Θα ήθελε να είναι πιο κοινωνικός ο Ντέμης;

«Τι; Κοινωνικός είναι. Κοσμικός δεν είναι. Όχι, δεν θα ήθελα. Είναι σε όλα σωστός». Λένε πως τώρα την έχει αναλάβει σαν μάνατζερ με τις νέες του ασχολίες. «Καλά. Ας λένε. Μα καταρχήν ο Ντέμης δεν κάνει αυτό. Φέρνει σχήματα από το εξωτερικό, μεγάλα ονόματα, και ανακαλύπτει ίσως εδώ γκρουπάκια, νέα παιδιά που έχουν πολλές υποσχέσεις δημιουργικότητας. Φυσικά και ως ζευγάρι, ως οικογένεια, θα συζητήσουμε και για τα επαγγελματικά μας, αλλά δεν θα αναλάβει κανείς από τους δυο μας τις αποφάσεις του άλλου».

Λένε ακόμα πως του χρόνου θα παρουσιάσει το X-Factor. Αλήθεια;

«Κοίτα, πέρσι μου είχε γίνει πρόταση και είχα ενδοιασμούς. Δεν το έκανα. Φέτος μου έγινε μια νύξη και το πράγμα έμεινε εκεί. Δεν έχω κάνει άλλες συζητήσεις. Και κοίτα και κάτι άλλο, ο Σάκης είναι πολύ καλός σε αυτό και ο κόσμος τον αγαπά πάρα πολύ. Είναι ένα πρόσωπο αποδοχής από τη μαμά μου μέχρι την κόρη μου. Και πολύ αξιόλογος που το 'χει αυτό, το έκανε, το πέτυχε. Εγώ, όταν είπα "όχι", σκεφτόμουν "Κι αν δεν μου βγει το live; Αν μπερδευτώ στις λέξεις..."».

Η ζωή της βρίσκεται σε κούτες. Την αγχώνει λίγο η επικείμενη μετακόμιση. Να προβλέψει κάθε κίνδυνο για τα παιδιά της. Να κλείσει κάθε άνοιγμα σε σκάλες, κήπο. Να ελαχιστοποιήσει το αναπάντεχο. Και μπαίνει και στούντιο για δύο νέα τραγούδια, φυσικά με τον Φοίβο. Και ξεκινάει και πρόβες για τις συναυλίες ανά την Ελλάδα. Τις γουστάρει πολύ τις συναυλίες.

Πιο πολύ ίσως από τα νυχτερινά κέντρα. Της δίνουν άλλη ενέργεια, άλλη αίσθηση, άλλη επικοινωνία με το κοινό που τρέχει στο στάδιο για τη συναυλία. Και η κρίση, τα κέντρα, η νύχτα, η διασκέδαση, η Αθήνα του χρόνου;

«Θα προσαρμοστούμε. Οι καλοί -το είδα και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια- πάντα δουλεύουν. Θα προσπαθήσουμε όλοι. Θα ρίξω κι εγώ την αμοιβή μου, θα μειώσει τις απαιτήσεις του και ο επιχειρηματίας και θα τα βρούμε. Φυσικά και έχουμε ευθύνη. Ζουν άνθρωποι απ' αυτό. Οι μουσικοί, οι σερβιτόροι, τα παιδιά στην κουζίνα, οι παρκαδόροι».

Θέλει ένα μικρό χώρο. Θέλει την ατμόσφαιρα της παρέας. Θέλει να μιλάει, να επικοινωνεί, να ευχαριστιέται η ίδια με το κοινό. Ένα κοινό που θα βλέπει τα πρόσωπά τους, τα μάτια τους. Θα τους ακούει να σι¬γοτραγουδούν, να μερακλώνουν, να ξεδίνουν.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Eros Ramazzotti - Νέο album και παγκόσμια περιοδεία

Το "Ali e Radici", είναι το νέο studio album
του Eros Ramazzotti που κυκλοφόρησε στις 25 Μαΐου παγκοσμίως
και βρίσκεται στο #3 του Billboard European charts.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το 11ο studio album του Eros, με τίτλο "ALI E RADICI" συμπεριλαμβάνει το
single "Parla Con Me" και ένα υπέροχο video σκηνοθετημένο από τον Marc
Klasfeld και κινηματογραφημένο στο κέντρο του Los Angeles (σε ένα μόλις
take!)

Εκτός από την απλή έκδοση του album, στα δισκοπωλεία κυκλοφορεί και μια special edition έκδοση σε οικολογική συσκευασία που εκτός από το νέο album περιλαμβάνει και ένα συλλεκτικό βιβλίο 64ων σελίδων με φωτογραφίες από τον Bruce Weber.

Αυτήν την περίοδο πέρα από την προώθηση του νέου του album, ο Eros ετοιμάζεται και για την παγκόσμια περιοδεία του, που θα περιλαμβάνει οπτικοαουστικά effect και την συμμετοχή του Le Cirque Du Soleil (που δούλεψαν και στην περιοδεία του '9').

Η παγκόσμια περιοδεία του Eros ξεκινάει στις 17 Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο Eros θα κάνει στάση στις εξής πόλεις:

17/10/2009 Rimini - 105 Stadium
20/10/2009 Belgrado - Arena
22/10/2009 Budapest - Sport Arena
24/10/2009 Zagabria - Arena
27/10/2009 Rotterdam - Ahoy
28/10/2009 Rotterdam - Ahoy
30/10/2009 Brussels - Forest National
31/10/2009 Brussels - Forest National
02/11/2009 Lussemburgo - Rockhal
05/11/2009 Riga - Arena Riga
07/11/2009 Vilnius - Siemens Arena
11/11/2009 Oslo - Spektrum
12/11/2009 Stockholm - Globe
14/11/2009 Helsinki - Hartwall Arena
17/11/2009 Praha - 02 Arena
19/11/2009 Ljubljana - Hala Tivoli
21/11/2009 Roma - Palalottomatica
22/11/2009 Roma - Palalottomatica
24/11/2009 Roma - Palalottomatica
25/11/2009 Roma - Palalottomatica
27/11/2009 Pesaro - Adriatic Arena
01/12/2009 Milano - Forum
02/12/2009 Milano - Forum
04/12/2009 Milano - Forum
05/12/2009 Milano - Forum
07/12/2009 Bologna - Futurstation
09/12/2009 Zurich - Hallestadion
12/12/2009 Torino - Palaisozaki
13/12/2009 Torino - Palaisozaki
15/12/2009 Firenze - Mandela Forum
17/12/2009 Brescia - Palabrixia
19/12/2009 Padova - Fiera

Για τις ημερομηνίες του 2010 επισκεφτείτε το official site του Eros Ramazzotti


Στα 25 χρόνια της καριέρας του ο Eros έχει κυκλοφορήσει 15 album, 3 dvd και έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Απολαύστε το πρώτο single του νέου του album με τίτλο «Parla Con Me»


Read more...

Rockwave Warm-Up Parties

Λίγες μόνο μέρες πριν το 13ο Rockwave Festival
ανοίξει τις πύλες του, η Jose
Cuervo μας προετοιμάζει κατάλληλα με μία σειρά
από δυναμικά warm-up Rockwave
parties, παρέα με το πιο αντισυμβατικό
και ροκ ποτό της εποχής μας, την Jose
Cuervo, στα πιο γνωστά μπαρ της Αθήνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όσοι «πιστοί» προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα,
όπως το μαγικό χαρτάκι που εξασφαλίζει την είσοδο στο πιο hot φεστιβάλ της
Ελλάδας και αναμνηστικά μπλουζάκια αλλά και να πάρουν μια γεύση για όσα
πρόκειται να ακολουθήσουν στις 27, 28, 29 & 30 Ιουνίου!!

Τα warm-up parties ξεκινούν αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, στο Γκαζάκι, στο
Γκάζι, αλλά και στο Εν Δελφοίς, στο Κολωνάκι και ακολουθούν, το Σάββατο 13
Ιουνίου, τα πάρτι στην Πρίζα, στο Σύνταγμα και στο TEATRO της Ν. Μάκρης.

Ένα καυτό pre Rockwave διήμερο μας περιμένει!

Και έπεται και συνέχεια!...

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Pre Rockwave διάθεση αγγίζει τα ύψη με τρεις
συνεχόμενες μέρες ατελείωτου πάρτι!!

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου αναλαμβάνουν να μας. ανεβάσουν τα Code στο Γκάζι και
Margaritas στο Ίλιον.

Ενώ, την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν τα ALLEYCAT και
SOCIALISTA στο Γκάζι.

Το Σάββατο, 20 Ιουνίου το ροκ κύμα.χτυπάει την ΑΥΛΑΙΑ στην Ηλιούπολη και το
SOUL στο Ψυρρή.

Το κύμα καταλαγιάζει -προσωρινά- την Κυριακή 21 Ιουνίου, στο Νηπιαγωγείο και
στο 45 ΜΟΙΡΕΣ στο Γκάζι. για να παρασύρει επισήμως και ολοκληρωτικά το κοινό
το επόμενο Σάββατο, 27 Ιουνίου, την πρώτη μέρα που ξεκινάει η απόλυτη
μουσική εμπειρία του καλοκαιριού. το Rockwave Festival '09!!




Vive Rockwave - Vive Cuervo!!!


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online