Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Μπουρδούμης – Παπουτσάκη 3 Μήνες μαζί !!!


Μπορεί να κρατάνε “μυστικό” τον έρωτα τους,
οι κοινές τους εμφανίσεις όμως άλλα μαρτυρούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αν και προσπαθούν πολύ και οι δύο να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνουν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι εδώ και τρείς μήνες ζευγάρι και σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον περνάνε πάρα πολύ καλά και είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το όλο σκηνικό είναι ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο για ανεβάσουν την τηλεθέαση στο σίριαλ που συμπρωταγωνιστούν, “Έχω ένα μυστικό” που προβάλλεται από την συχνότητα του Alpha.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού ήταν αυτή της περασμένης εβδομάδας, όπου μαζί με φιλική τους παρέα βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Thalassa Live», όπου εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τους Stavento.

«Παρόλο που δεν έκρυβαν τον έρωτα τους, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το μαγαζί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι» δήλωσε άνθρωπος που διασκέδαζε εκείνη την νύχτα εκεί.

Ο έρωτας τους δεν έχει μείνει μόνο στις κοινές τους εξόδους αλλά έχει περάσει και στην συγκατοίκηση, αφού εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης μαζί με την Κατερίνα μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

blogger templates 3 columns | Make Money Online