Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Η τελευταία γυμνή φωτογράφιση της Όλγας Φαρμάκη !!!



Το κορίτσι του «Όλα» φωτογραφίζεται
για τελευταία (;;;;) φορά γυμνή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την έχουμε δει σε αρκετά, πολύ και περισσότερο σέξι πόζες, διαπιστώνοντας πως η Όλγα Φαρμάκη, ή το κορίτσι του «Όλα 9» (μάλλον θα την ξαναδούμε και στη 10η χρονιά της εκπομπής, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ομάδα της νέας σεζόν), μπροστά στο φωτογραφικό φακό καταλαμβάνεται από ένα αισθησιακό πνεύμα — και θυμίζει ελάχιστα το μελαχρινό κορίτσι που κοκκινίζει με νάζι μπροστά από τον «κύριο Θέμο».

Το wild sexy εαυτό της η Όλγα θέλει να τον τιθασεύσει, λέει, γι' αυτό είχαμε καιρό να τη δούμε τόσο αποκαλυπτική, και θα κάνουμε ακόμα περισσότερο:

«Νομίζω πως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και τώρα θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω θέμα με το σώμα μου, και ούτε θα αποκτήσω, ακόμα κι αν κάποια στιγμή κάνω κάτι πιο "οικογενειακό", όπως μια πρωινή εκπομπή. Νομίζω πως αυτά τα κόμπλεξ τα έχουμε μόνο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, από τη Μαντόνα και τη Σαρλίζ Θερόν μέχρι την Αντζελίνα Τζολί και τη Νικόλ Κίντμαν, όλες έχουν άνεση με τις γυμνές φωτογραφίσεις. Όμως με κούρασε η σέξι Όλγα. Μόνο αν εξαφανιστεί για καιρό θα σας λείψει πραγματικά».




Γι' αυτό το «αποχαιρετιστήριο» shooting τη δελεάσαμε με το διάσημο φωτογράφο Steven Lyon, που ήρθε από τη Νέα Υόρκη ειδικά για να αιχμαλωτίσει την πιο ατίθαση πλευρά της.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Όλγας και δες πολλές αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο Nitro που κυκλοφορεί.


Read more...

Ο Γιάννης Κότσιρας Live στην Ζάκυνθο !!! (Φωτογραφικό Υλικό)


Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδι
χάρισε ο Γιάννης Κότσιρας σε όσους βρέθηκαν
στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ήταν μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια ερμηνευμένα από τον μοναδικό Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, στην σκηνή του –γεμάτου- Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου, βρέθηκαν δύο νέοι ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες. Ο λόγος για την Ραλία Χρηστίδου – γνωστή από το Fame Story- και τον Μύρωνα Στρατή που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Πάνω απ’ όλα» καθώς και με το τραγούδι «Τι ζητάς» με το οποίο είχε διακριθεί στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό.



Read more...

Κέλλυ Κελεκίδου «Ονειρεύτηκα το γιο μου» !!!



Παραδοσιακά λένε πως, όταν η έγκυος περιμένει αγόρι, αγριεύει και ασχημαίνει, αλλά στη δική της περίπτωση δεν είναι έτσι. Η Κέλλυ είναι όμορφη και γλυκιά σαν ζαχαρωτό, και ακόμα πιο γλυκιά όταν χαμογελάει με εκείνο τον αλά Μόνα Λίζα τρόπο, που σου λέει πως ξέρει κάτι σπουδαίο: Ότι η ευτυχία είναι αυτό που περιμένει να έρθει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Κυρία Κελεκίδου-Κουρκούλη λοιπόν... Tι άλλαξε στη ζωή σου τον τελευταίο μήνα;

Τι άλλαξε; (γελάει) Τίποτα δεν άλλαξε! Με τον Νίκο έτσι κι αλλιώς είμαστε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σχέση μας είναι σχέση ουσιαστική, σχέση ζωής. Αυτό δεν θα μπορούσε να το αλλάξει ένα χαρτί με τις υπογραφές μας που λέει πως είμαστε παντρεμένοι. Ο πολιτικός μας γάμος ήταν μια συγκινητική και αξέχαστη εμπειρία, που τη ζήσαμε παρέα με την Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη) και τον Μάκη (σ.σ. Πουνέντη) σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Όσον αφορά στο θρησκευτικό γάμο, τον βλέπουμε από τη νέα χρονιά.

Μπορώ να πω πως για γυναίκα ετοιμόγεννη είσαι απίστευτα fit. Πρόσεχες καθόλου τη διατροφή σου, ακολουθούσες ειδι¬κό διαιτολόγιο;

Όχι, τίποτα απολύτως. Έτρωγα πολλά φρούτα στην αρχή, είχα μια μανία για φρούτα. Κατά τα άλλα δεν έτρωγα πολύ, όχι όμως επειδή καταπιέστηκα ή πρόσεχα τι θα φάω. Καλώς ή κακώς, εγώ δεν είμαι και άνθρωπος που μπορώ να καταπιεστώ σ' αυτά. Τη γλέντησα την εγκυμοσύνη μου. Πήρα 13-14 κιλά και μπορεί να πάρω κι άλλα δύο μέχρι να γεννήσω.

Είχες νεύρα, κλάματα, ορμονικά σκαμπανεβάσματα;

Όχι, μπορεί να έχω γίνει λίγο πιο ευσυγκίνητη, αλλά τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς, δεν είμαι από τις περιπτώσεις των γυναικών που ο σύντροφός τους είναι απόμακρος ή αδιάφορος ή δεν συμμετέχει σε αυτό που ζουν: δηλαδή τις αλλαγές στο σώμα τους, τις αγωνίες, τους φόβους που συνοδεύουν τον ερχομό ενός μωρού.

Παράξενα όνειρα έβλεπες;

Α, αυτό ναι! Απίθανα όνειρα, χρωματιστά, με πρόσωπα, με πλοκή. Έργα ολόκληρα. Και το μωρό μας το έχω ονειρευτεί. Μελαχρινό, χαμογελαστό, με μαγουλάκια, με ζουμερά χειλάκια. Είπα μάλιστα στον Νίκο «Σίγουρα είναι έτσι όπως τον ονειρεύτηκα». Μόλις τον δω, θα τον γνωρίσω.

Και το όνομα αυτού; Κάπου διάβασα πως μάλλον θα είναι Αθανάσιος-Ραφαήλ.

Μέχρι στιγμής έτσι λέμε. «Αθανάσιος» είναι το όνομα του πατέρα του Νίκου και «Ραφαήλ» το όνομα του προστάτη αγίου μου, στη Μυτιλήνη. Ας έρθει βέβαια πρώτα ο μικρός με το καλό και βλέπουμε.

Κάνεις ήδη σχέδια για το μετά; Για καινούργιο δίσκο ή για κάποιες εμφανίσεις;

Το μόνο σίγουρο, προς το παρόν, είναι πως στην αρχή τουλάχιστον δεν θα δουλέψω, θα μείνω σπίτι, να χαρώ τους πρώτους μήνες μαζί με το μωρό μου. Όσο για δίσκο, υπάρχει κάποιο καινούριο «υλικό», δεν είναι όμως σαφές το πότε θα κυκλοφορήσει. Θα δούμε. Άλλα έχουν τώρα προτεραιότητα.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Νέο album από την Norah Jones !!!


Το νέο της προσωπικό album ετοιμάζεται
να κυκλοφορήσει η μοναδική Norah Jones.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η τελευταία της δισκογραφική δουλειά. Τώρα η Norah Jones μετά την απουσία των δύο χρόνων και την ταινία με τον Jude Law, επιστρέφει στην δισκογραφία με ένα νέο album, γεμάτο νέες ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Στο νέο album της Norah, συμμετέχουν οι Ryan Adams, Jesse Harris και Will Sheff από το συγκρότημα των Okkervil River.

Την παραγωγή του album υπογράφει ο Jacquire King, γνωστός από τις συνεργασίες του, με τα συγκροτήματα Kings of Leon και Modest Mouse.

Σύντομα θα μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και το tracklist.





Read more...

Η Χριστίνα Μήλιου στο Maxim !!!


Η Χριστίνα Μήλιου και τα βαρυσήμαντα όπλα της
επιστρέφουν στο Maxim για ακόμα περισσότερες φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;

Τα περισσότερα νέα παιδιά –όχι όλα– είναι άτομα που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, χωρίς να σκέφτονται καθόλου να βελτιώσουν κάτι πάνω τους, και αυτό τους κάνει πολλές φορές να δείχνουν ατάλαντοι, πράγμα πολύ άσχημο.

ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ...

Έχουμε χαθεί λίγο με τη Σάσα τώρα, λόγω δουλειάς. Αλλά μη φανταστείς ότι κάναμε και τόσο τρελά πράγματα. Θα βγαίναμε να πιούμε τα ποτά μας, θα παρηγορούσαμε η μια την άλλη για κάποιον γκόμενο, τέτοια πράγματα... Δεν είναι όπως φαίνεται η Σάσα, είναι ήρεμο παιδί. Βγαίναμε για την πάρτη μας και περνάγαμε πολύ καλά.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ;

Είμαι καψούρα με τη Βίσση. Πολύ καψούρα όμως! Θα ’θελα τρομερά να κάνω δουλειά μαζί της. Τη θαυμάζω και δεν με απασχολούν οι κακίες που λένε για αυτήν.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

Εγώ τα πάω καλά μαζί τους, αυτές δεν τα πάνε καλά μαζί μου! Κοίτα, στη δουλειά μου τα πάω καλά με τις γυναίκες. Μου έχει τύχει όμως και να καταλάβω πως κάποια με ζηλεύει ή δεν με συμπαθεί και κάνει διάφορα σκηνικά.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ;

Έχω ακούσει από πρώην κολλητή μου να έχει πει στον δικό της ότι είμαι πολύ μεγάλη πουτάνα και ότι κάνω παρτούζες.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ (ΓΑΜΩΤΟ);

Όχι απλώς δεν ισχύει αλλά είμαι και η πιο ξενέρωτη γκόμενα που παίζει να υπάρχει!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ;

Εννοείται πως κάνουν! Μόνο που τα βλέπει ο άλλος παθαίνει σοκ!

Σ’ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΣ; ΑΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΓΑ;

Επειδή δεν μπορεί να δει ο άλλος εκείνη τη στιγμή τη ρώγα, μένει κυρίως στο μέγεθος.

ΜΑΧΙΜ ΤΕΥΧΟΣ 37, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΓΑ!

Σίγουρα, πάντως, όταν βλέπει και τη ρώγα live, παθαίνει κάτι, είναι η αλήθεια!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;

Το καλύτερο σχόλιο ήταν ο δικός σας τίτλος πέρυσι (σ.σ.: εννοεί την πρώτη της φωτογράφιση για το περιοδικό, με τίτλο «Τα κανόνια του Ναβαρόνε»), χωρίς πλάκα!

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ;

Ναι, συμβαίνει αυτό! Είχα, θυμάμαι, ένα φίλο στο σχολείο που έλεγε συνέχεια: «Είναι εξωπραγματικά! Είναι τεράστια!».

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ: ΤΑ «ΒΡΕΧΕΙΣ»;

Χμμ… Εννοείς αν κάνω τόπλες;

Ε, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ: Σ’ ΤΑ «ΒΡΕΧΟΥΝ»;

Εεε… ααα… ουμμμ… ναι, μωρέ, ναι!

Περισσότερα στο Maxim που κυκλοφορεί !!!

fixed2_95x70_maxim_48_miliou_2_small fixed2_95x70_maxim_48_miliou_3_small fixed2_95x70_maxim_48_miliou_4_small fixed2_95x70_maxim_48_miliou_5_small


Read more...

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Placebo !!!


Ακυρώθηκαν τελικά οι συναυλίες
των Placebo στην Αμερική. Είναι επίσημο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι επίσημο πλέον ότι η πολύαναμενόμενη περιοδεία των Placebo στην Αμερική ακυρώθηκε, μετά την κατάρρευση επί σκηνής του frontman Brian Molko την προηγούμενη εβδομάδα στο Summer Sonic Festival στην Ιαπωνία.

Είχαν προγραμματιστεί 19 συναυλίες σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί κανονικά στα μουσικά Φεστιβάλ του Reading και του Leeds στο τέλος Αυγούστου.

Το συγκρότημα εξέφρασε τη λύπη του που αναγκάστηκε να ακυρώσει τα shows του στην Αμερική, αλλά τόνισε ότι προέχει η υγεία του Brian!

Και οι Aerosmith ακύρωσαν πρόσφατα την περιοδεία τους στον Καναδά, μετά το ατύχημα του Steve Tyler επί σκηνής.






Read more...

Η Ελένη Μενεγάκη Φωτογραφίζεται με τα παιδιά της


Τα παλιά καλοκαίρια, η θάλασσα, τα παιδιά, η Άνδρος, η Λέσβος,
η Μύκονος, τα ελληνικά χρώματα, τα εξώφυλλα.

Η Ελένη Μενεγάκη μας παραχώρησε το οικογενειακό
άλμπουμ των φετινών διακοπών της.
Τι είδαμε; Μια εντελώς διαφορετική εικόνα του
πιο πολυφωτογραφημένου προσώπου της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο Άγγελος έχασε δυο δόντια και έβγαλε άλλα δύο, που η Λάουρα πήρε πέντε πόντους και η Βαλέρια, με τα αστεία μπρατσάκια της, «χαιρόταν και πλατσούριζε στο νερό, σαν παπάκι». Άλλωστε -θα σου πει με εκείνο το δικό της τρόπο, απλής, μαμαδίστικης σοφίας- τα παιδιά το καλοκαίρι «χαίρονται οπουδήποτε υπάρχει θάλασσα και άλλα παιδιά για να παίζουν».

Έτσι χαίρεται πια και η ίδια, σχεδόν σαν παιδί, με λίγα πράγματα: μια ήσυχη, ωραία, καθαρή παραλία σε ένα ελληνικό νησί. Ένα ταβερνάκι με καλό φαγητό. Λίγες μέρες γλυκιάς απραξίας με την οικογένεια και τους φίλους της— ή και χωρίς αυτούς. Λίγες ώρες παραπανίσιου ύπνου — ευτυχώς, φέτος, ήταν η πρώτη φορά έπειτα από αμέτρητα καλοκαίρια που είχε την πολυτέλεια να ξυπνάει «αργά» (σ.σ. Όπου «αργά» σημαίνει σε γενικές γραμμές μετά τις 9.00 το πρωί, γεγονός σπά¬νιας χαράς, σε οποιοδήποτε σπίτι με τρία μικρά παιδιά...).

Κι επίσης φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι που, όπως θα πει γε¬λώντας, ξεκουράστηκε, ενώ «τα παιδιά εξοντώθηκαν στις διακοπές», ακολουθώντας το δρομολόγιό της: Κως, Κάλυμνος, Καλαμάτα (οι τελευταίοι σταθμοί των live εμφανίσεων του Καφέ με την Ελένη), λίγες μέρες στην Κάρυστο (αντί για την Αστυπάλαια, που ήταν ο αρχικός της προορισμός, πλην όμως άλλες οι βουλές της Ολυμπιακής), Μύκονος, Άνδρος.

Προορισμός εκεί τα Άχλα, στο βόρειο μέρος του νησιού, εκεί όπου πέφτει ο βοριάς. Μια βδομάδα διακοπές σε ένα μικρό κτήμα-«συγκρότημα», με οκτώ σπίτια, σαν καλοκρυμμένο μυστικό, πάνω από μια παραλία ονειρική, με άσπρο τριμμένο βότσαλο.

Η Άνδρος τής έδωσε τις καλύτερες πόζες στο φετινό άλμπουμ των διακοπών της: Μέρες και νύχτες κάτω από τα πλατάνια, τραπέζια με γέλια και πειράγματα, μια παρέα ξεχασμένη στη «μέση του πουθενά», όπου φτάνει κανείς μόνο οδηγώντας οκτώμισι χιλιόμετρα σε χωματόδρομο, σύρριζα στον γκρεμό — ακόμα ιδρώνει όταν θυμάται αυτό το τελευταίο. Ναι, θα πει, η Άνδρος τής άρεσε πολύ, τα χρώματα, οι αντιθέσεις, η φύση, τα καπεταναίικα αρχοντικά της. Ένα νησί άσπρο και γαλάζιο, πολύ διαφορετικό από τη Λέσβο (τον προτελευταίο σταθμό του φετινού καλοκαιριού της), με το σκούρο καφέ της πέτρας και το θέαμα του ελαιώνα που κυματίζει στον κάμπο — απέραντη ασημιά θάλασσα.

Εκεί πέρασε άλλη μια εβδομάδα «οικογενειακές διακοπές», σε ένα «οικολογικό συγκρότημα έξω από το Πυργί, μέσα στις ελιές».

Κι αυτό είναι το μόνο που θα αποκαλύψει, κλείνοντας πονηρά το μάτι στις ορδές των paparazzi που για μέρες την έψαχναν πότε στη Φολέγανδρο, πότε στην Αστυπάλαια, πότε στις Μαλδίβες και πότε στη Γη του Πυρός.

Γιατί το καλοκαίρι του 2009 ήταν επίσης το καλοκαίρι που έκανε τα περισσότερα εξώφυλλα με μαγιό ever, περισσότερα από κάθε άλλη προβεβλημένη TV περσόνα.

Ναι -θα ομολογήσει με κόπο-, το να είναι σε μια παραλία (σ.σ. π.χ. στην Ψαρού τον Αύγουστο, τις λίγες «δικές της» μέρες με τον Γιάννη), όπου όλοι σχεδόν κρατούν στο χέρι τους ένα εβδομαδιαίο περι¬οδικό και συγκρίνουν το εξώφυλλο με το πρωτότυπο, «μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περίεργα».

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Χρηστίδου- Μαραντίνης Όσα έγιναν στο γάμο τους


Στο μέρος όπου πρωτοσυναντήθηκαν τυχαία πριν από έξι χρόνια,
στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, για να γίνουν αργότερα
ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ,
αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης η Σίσσυ Χρηστίδου
και ο Θοδωρής Μαραντίνης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, με μια συναυλία που έδωσαν οι Onirama στον Γλαρόκαβο όπου ήταν παρούσα, φυσικά, η Σίσσυ και αρκετοί φίλοι τους. Την επομένη οι κολλητές φίλες της Σίσσυς έκαναν το μπάτσελορ πάρτι της νύφης, διασκεδάζοντας σε διάφορα beach parties, ενώ ο Θοδωρής με τους φίλους του το ίδιο βράδυ διασκέδασε στον νυχτερινό χώρο FIX. «Θέλησαν να τηρήσουν το έθιμο και να περάσουν χωριστά την τελευταία μέρα και νύχτα πριν από τον γάμο τους.

Οι φίλοι του Θοδωρή αποφάσισαν να οργανώσουν κάτι διαφορετικό στο μπάτσελορ πάρτι ενός κλασικού ροκά, κι έτσι διασκέδασαν στα μπουζούκια. Και οι δύο πέρασαν πραγματικά πολύ ωραία, αλλά αδημονούσαν να έρθει η μέρα του γάμου» περιγράφει στο ΟΚ! φίλος του γαμπρού.

Το Μυστήριο ήταν προγραμματισμένο για τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής. Πρώτος στον ιερό ναό έφτασε ο Θοδωρής Μαραντίνης, με λευκό κοστούμι Dolce & Gabbana και μαύρη γραβάτα.




Η Σίσσυ τήρησε την παράδοση και άφησε τον γαμπρό να περιμένει περισσότερο από μισή ώρα στην εκκλησία. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της Θεόδωρο, τη μητέρα της Μίνα, τον αδελφό της Γιάννη αλλά και τον γιο της Φίλιππο Ραφαήλ, έφτασε στην εκκλησία είκοσι λεπτά πριν από τις έξι, λαμπερή και υπέροχη, με το κατάλευκο νυφικό με τη μακριά ουρά που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο Βασίλης Ζούλιας.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Όλοι μάς εύχονται να κάνουμε ακόμη ένα παιδί, και θα χαρούμε αν έρθει. Όσο για το γαμήλιο ταξίδι, θα γίνει του χρόνου, αφού φέτος οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν» δήλωσε το ζευγάρι, λίγο πριν ανοίξει τον χορό και ξεκινήσει το πάρτι. «Στην αρχή χόρεψε η Σίσσυ με τον πατέρα της και ο Θοδωρής με τη μητέρα του. Αμέσως μετά οι νεόνυμφοι χόρεψαν μια μπαλάντα που έχει γράψει ο Θοδωρής για τη Σίσσυ και άκουσαν όλοι, όπως και η ίδια, για πρώτη φορά.

Την στιγμή εκείνη έσκασαν χιλιάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό.

Η βραδιά ήταν μαγική» περιγράφει στο ΟΚ! ένας από τους καλεσμένους.


Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.


Read more...

Η Vanessa Mae στο Ηρώδειο !!!



Η "βασίλισσα του βιολιού" στο Ηρώδειο!

Η Vanessa Mae έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας
και οι συναυλίες της είναι πάντα sold out.
Μετά από απουσία 5 χρόνων επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ' όλης της ύλης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, το Ηρώδειο φιλοξενεί και πάλι την βασίλισσα του βιολιού.

Αυτή τη φορά όμως θα έχει μαζί της μία μπάντα με έξι μουσικούς, μία ορχήστρα καθώς και μια μεγάλη ομάδα τεχνικών, απαραίτητη για την παρουσίαση ενός μοναδικού show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη βραδιά κατά την οποία η Vanessa Mae θα μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα τα απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα, καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.

Η "βασίλισσα του βιολιού" έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, η μουσική της ακούγεται και στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Disney "Μulan", ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της. Παρουσιάζει ποπ τραγούδια, ικανά να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις των καταλόγων επιτυχιών ολόκληρου του κόσμου...

Οι δραστηριότητες όμως της πολυτάλαντης μουσικού δεν σταματούν εδώ. Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορες εκστρατείες του Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο, είτε ως σκηνοθέτης της δικής της βουβής ταινίας, η οποία βασίστηκε στο άλμπουμ της "The original four seasons", είτε ως ηθοποιός στη σειρά Arabian Nights που γυρίστηκε για το βρετανικό κανάλι ABC το 1999.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 60€, Γ’ ΖΩΝΗ 80€, Β’ ΖΩΝΗ 100€,
Α’ ΖΩΝΗ 130€, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 200€, ΑΜΕΑ 30€.
Προπώληση - Κρατήσεις εισιτηρίων (για το Ηρώδειο): www.greekfestival.gr
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 32 72 000 (Καθημερινά 9:00-21:00)
Πανεπιστημίου 39 (Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30-16:00, Σάββατο: 9:00-14:30)

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τέλος Ιουλίου





Read more...

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

O Joaquin Cortes στην Αθήνα !!!


O Joaquin Cortes, ο «θεός» του flamenco, όπως έχει εύστοχα χαρακτηριστεί
έρχεται στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου για μια μοναδική
νέα παράσταση με τίτλο «CALÉ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Joaquin Cortes ξεκινά ένα ταξίδι συναισθημάτων. Αυτή τη φορά με τον τίτλο Calé (ΡΟΜ στη δική μας γλώσσα), κάνει μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα ουσιώδους πορείας του στη ζωή και την καριέρα του, αποτυπώνοντας τις επιρροές και τις προσωπικές του εμπειρίες.

Έτσι, ο Joaquin, συγκεντρώνει την ουσία των 6 έργων που διεύθυνε και έπαιξε σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια. Ο χορευτής και χορογράφος έδωσε την ψυχή του στο πολυαναμενόμενο τελευταίο show του για μία ακόμη φορά.
Συγκεντρώνει επί σκηνής 16 μουσικούς, 10 χορευτές και συνολικά 40 ανθρώπους που τον συνοδεύουν στην παγκόσμια περιοδεία του Calé. Η μουσική που ακούγεται είναι καθαρό flamenco και η εντυπωσιακή σκηνή απεικονίζει καθαρά τα συναισθήματα και τις αισθήσεις του καλλιτέχνη, αφήνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ξαφνιάζει τους θεατές. Διατηρεί επάξια τον τίτλο του πρωτοπόρου καλλιτέχνη που αναμειγνύει μοναδικά διαφορετικούς ρυθμούς και μουσικά όργανα.

Η πρεμιέρα του νέου show του Joaquin Cortes πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη το Μάρτιο και τον Απρίλιο αντίστοιχα, λίγο πριν τη μεγάλη παγκόσμια πρεμιέρα στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης στις 14 Μαΐου. Τον Ιούνιο συνέχισε τις εμφανίσεις του στο Mεξικό.

Info :
Πότε: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ‘09
Που: Καλλιμάρμαρο
Ώρα έναρξης show: 21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Άνω διάζωμα: 40€, Κάτω διάζωμα:60€, Πλατεία: 100€, ΑΜΕΑ: 25€.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Ταμεία:
-Στο δισκοπωλείο Public στην Πλατεία Συντάγματος: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος 105 63 Αθήνα, Τηλ: 210 3246210
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές: 09.00-21.00, Σάββατο: 09.00-20.00. Ticket Ηouse (Πανεπιστημίου 42) εντός Στοάς, Τηλ. 210 3608366

- Village Cinemas (Village Park 20 Cinemas - Αγ. Ι. Ρέντη, Village 5 Cinemas - Παγκράτι, Village 15 Cinemas @ Mall - Μαρούσι, Village 9 Cinemas - Φάληρο, Village 11 Cinemas @ Cosmos - Θεσσαλονίκη, Village 4 Cinemas - Βόλος. Odeon (Odeon Kosmopolis - Μαρούσι, Odeon StarCity - Συγγρού Ν. Κόσμος)

Τηλεφωνικό Κέντρο:
Τηλεφωνικό κέντρο Village 801 100 9191 & 210 810 8080
Τηλεφωνικό κέντρο Odeon 801 11 60000 & 210 6786000
Ηλεκτρονικά:
Από το http://showtime.villagecinemas.gr
Από το www.i-ticket.gr

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τέλος Ιουλίου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 6980044, 2310 263353




Read more...

Archive Live in Athens !!!


Oι πολυλατρεμένοι εκπρόσωποι του νέου κύματος του progressive rock,
των οποίων το τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Controling Crowds"
έκανε ταχύτατη είσοδο στην κορυφή των charts, επιστρέφουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Με κλασσικά κομμάτια όπως το "Fuck U", "Again", "Pulse" αλλά και νέες επιτυχίες όπως το "Bullets", οι Archive θα μας δείξουν πόσο καλά μπορούν να ελέγχουν το κοινό τους με το μοναδικό όπλο της μουσικής τους.

Η ιστορία της μουσικής κολεκτίβας που ακούει στο όνομα Archive ξεκινά το 1994 από τους Darius Keeler και Danny Griffiths, δύο εξαίρετοι synth maniacs των οποίων οι επιρροές ξεκινούσαν από το Trip Hop και έφταναν μέχρι το progressive rock. Ίσως για αυτό ο ήχος των Archive να μην είναι πότε ο ίδιος από άλμπουμ σε άλμπουμ.

Από τον άκρως ηλεκτρονικό και downtempo ήχο του παρθενικού “Londinium” μέχρι το πιο πρόσφατο “Controlling Crowds”, η μουσική και η σύνθεση του ηχητικού αυτού συνασπισμού έχει μεταβληθεί αρκετές φορές. Το “You All Look the Same to Me” του 2002 εισήγαγε, πέρα από τον Craig Walker, μία άλλη μουσική θεώρηση, με το σχήμα να κάνει στροφή από την ηλεκτρονική μουσική σε πιο rock μονοπάτια, μπολιάζοντας τα όμως με trip hop και electronica στοιχεία.

Ακολούθησε το “Noise” το 2004 και μέσω του “Fuck U”, ο ύμνος κατά του George W. Bush, οι Archive γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη. Το 2006 σηματοδοτεί την αποχώρηση του Craig Walker και την κυκλόφορια του “Lights” το οποίο ακολουθεί το DVD “Live at Zenith” το 2007.

Και φτάνουμε στο 2009 και την κυκλοφορία του “Controlling Crowds”, ενός δίσκου που σηματοδότησε την επιστροφή του σχήματος τόσο στην κορυφή των charts αλλά και στην Ελλάδα και μάλιστα μας δίνει την ευκαιρία να τους απολαύσουμε όχι μία αλλά τρείς φορες!

Γιατί εκτός από την Αθήνα, οι Archive "θα θέσουν υπό τον έλεγχο τους" και την Πάτρα (10/9 - Ακτή Δυμαίων) και την Θεσσαλονίκη (12/9 - Principal Club Theater).


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009
Θέατρο Badminton

Παραγωγή: ΑΝΩΣΗ

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Στα Φυσικά σημεία πώλησης
Α ζώνη 50€
Β ζώνη 45€
Γ ζώνη 40€
Δ ζώνη 35€

Μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Internet
Α ζώνη 52€
Β ζώνη 47€
Γ ζώνη 41,5€
Δ ζώνη 36,5€

Διάλειμμα: Όχι



Read more...

Μεγάλες εκπλήξεις από τους Arctic Monkeys !!!


Μία πρωτότυπη ιδέα marketing είχαν οι Arctic Monkeys
για την προώθηση του νέου τους single 'Crying Lightning'.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Έκρυψαν μέσα στα CDs ‘χρυσά’ εισιτήρια για τα φεστιβάλ του Reading και του Leeds στις 28 και 29 Αυγούστου!

Για την ακρίβεια, δύο CD θα κρύβουν μέσα τους ένα κωδικό που θα εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στα φεστιβάλ για τους νικητές, ενώ άλλες 40 κόπιες θα φέρουν την υπογραφή ολόκληρης της μπάντας.

Πέρα από αυτό, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει και για τους συλλέκτες αποκλειστικές επτάιντσες κόπιες του 'Crying Lightning' μόνο μέσα από τα φιλανθρωπικά καταστήματα Oxfam στην Αγγλία.

Το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys 'Humbug' αναμένεται στα δισκοπωλεία στις 24 Αυγούστου.

Πηγή: Mad Tv




Read more...

Διαλύθηκε το συγκρότημα των Verve (; )


Tο συγκρότημα Verve έχει διασπαστεί και σε αυτό
ευθύνεται ο κιθαρίστας Nick McCabe
και ο τραγουδιστής Richard Ashcroft.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Richard Ashcroft και ο κιθαρίστας Nick McCabe δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και πάνε μήνες που έχουμε να ακούσουμε κάποιο νέο για το συγκρότημα των Verve.

Είναι γνωστό στους γνωρίζοντες ότι ο Richard Ashcroft εδώ και χρόνια ακολουθεί και solo καριέρα, ενώ ο Simon Jones, μπασίστας του γκρουπ έχει φτιάξει ένα δικό του side project, τους “Black Ships” που πολύ σύντομα θα ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album.

Η φήμη για την διάλυση τους δεν κυκλοφορεί πρώτη φορά, αφού το 1996 και το 1999 είχαν πάλι ανακοινώσει το τέλος τους, ωστόσο το 2008 επέστρεψαν με νέο δίσκο με τίτλο “Forth” ενώ έπαιξαν και headlines στο Glastonbury Festival.

Είναι κρίμα πάντως ένα συγκρότημα σαν τους Verve με πολλές επιτυχίες όπως, 'Bittersweet Symphony' και πρόσφατα το 'Love Is Noise' να διαλύονται έτσι απλά.



Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online