Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Οι μεγάλες επιτυχίες του Δ. Μητροπάνου στο «Πρώτο Θέμα»

Από αύριο
και για 6 Κυριακές
ο Δημήτρης Μητροπάνος
θα βρίσκεται στο «Πρώτο Θέμα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του ερωτικού Γιάννη Πάριου, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ξεκινώντας από αύριο, μας προσφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου.

Η συλλογή αποτελείται από μια πολυτελή θήκη, 6 CD ΜΕ 95 συνολικά τραγούδια και ένα DVD με την συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.


Read more...

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει !!!


Στους δυο πρώτους κύκλους είδαμε ότι
δεν υπάρχουν όρια στα ταλέντα, τη φαντασία
και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων.
Όμως, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
επανέρχεται ανανεωμένο
για να μας αποδείξει ότι δεν τα έχουμε δει όλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Για 3η σεζόν ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται και μας παρουσιάζει μια ακόμα φουρνιά Ελλήνων που πιστεύουν ότι διαθέτουν ξεχωριστά ταλέντα. Θα πρέπει όμως, να πείσουν και την κριτική επιτροπή, που ανανεώνεται κι αυτή: ο Ηλίας Ψινάκης, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Βαγγέλης Περρής, αποφασίζουν με το πάτημα ενός κουμπιού, ποια ταλέντα κόβονται και ποια συνεχίζουν.

Ο πήχης φέτος ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά, οπότε ετοιμαστείτε για ακόμη πιο εντυπωσιακό θέαμα κι ακόμη περισσότερες εκπλήξεις… Γιατί ο 3ος κύκλος του «Ελλάδα έχει ταλέντο» σκοπεύει να ξεπεράσει τη φαντασία μας.

Το πρωτότυπο talent show που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έχει πλέον το πιστό κοινό του και στην χώρα μας. Περίπου 1.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τους 2 πρώτους κύκλους του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που σημείωσαν ποσοστά της τάξης του 30% στο δυναμικό κοινό 15-44 και άγγιξαν ακόμη και το 70% στο νεανικό κοινό 15-24.

Performers από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από την ομογένεια, παιδιά μεσήλικες και υπερήλικες, μόνοι τους ή με την παρέα τους, είναι για άλλη μια φορά ευπρόσδεκτοι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί οι συμμετέχοντες να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όμως έχουν κάτι κοινό: είναι Έλληνες και έχουν ταλέντο, έκαστος στο είδος του.

Αυτό το διάστημα γίνεται η διαδικασία του casting στην Αθήνα και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά! Όσοι έχουν ταλέντο και δεν θέλουν να το αφήσουν να πάει χαμένο, ήρθε η στιγμή να το μοιραστούν με όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν 100.000€



Read more...

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Everyone Dance με το νέο τραγούδι του Μ. Χατζηγιάννη!!!


Ακούστε το νέο
αγγλόφωνο τραγούδι
του Μιχάλη Χατζηγιάννη
με τίτλο «Everyone Dance»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το «Everyone Dance» είναι το δεύτερο αγγλόφωνο τραγούδι που ακούμε από τον αγαπημένο όλων Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αλλά δεν είναι και τόσο καινούργιο, είναι μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Μιχάλη «Χέρια Ψηλά»

Το «Everyone Dance» καθώς και το «More than Beautiful» θα υπάρχουν μαζί με άλλα 10 τραγούδια στο αγγλόφωνο album του Μιχάλη που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα στο εξωτερικό.

Και τώρα… Everyone Dance !!!


Read more...

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Οι BIG FOUR στο Sonisphere Festival !!!


ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
TERRA VIBE PARK, ΑΘΗΝΑ

ΟΙ METALLICA, SLAYER, MEGADETH
ΚΑΙ ANTHRAX ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όλα τα Ελληνικά sites, blogs και forum εδώ και μερικούς μήνες, έχουν πλημμυρίσει από φήμες για μια πιθανή εμφάνιση των “BIG FOUR” στη χώρα μας.

Η DiDi Music / Big Star Promotion, επίσημα πια, επιβεβαιώνει ότι την
Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας
νέος θεσμός που θα συνταράσσει τα καλοκαίρια μας: το Sonisphere Festival!!

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Sonisphere Festival, σε μία μόνο μέρα, θα παρουσιάσει ένα line up που θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Οι Big Four - METALLICA, SLAYER, MEGADETH και ANTHRAX - θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία, και μαζί με τους Stone Sour, Mastodon, και Bullet For My Valentine, θα προκαλέσουν ακόμα και στο πιο απαιτητικό κοινό, φρενίτιδα ενθουσιασμού!

Ο LARS ULRICH των METALLICA σχολιάζει την ιστορική ανακοίνωση:
"Ποιος θα το περίμενε, ότι 25 χρόνια μετά το ξεκίνημα της, οι big 4 της thrash metal όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν, αλλά τώρα θα παίξουν και μαζί για πρώτη φορά... what a mindfuck! Bring it on!"

“Ήταν η ώρα να συμβεί κάτι τέτοιο,” λέει ο KERRY KING των SLAYER. “και η ώρα για τους fans να πάρουν επιτέλους αυτό που θέλουν. This is fucking awesome.”
Ο κιθαρίστας των ANTHRAX, ο SCOTT IAN, συμφωνεί σχολιάζοντας το μέγεθος της ανακοίνωσης.

“Ο κόσμος συζητάει από το 1984 για να παίξουν μαζί αυτά τα τέσσερα συγκροτήματα. Αυτό είναι είκοσι έξι χρόνια προσδοκίας!!! Και το θέμα είναι δεν πιστεύω ότι απλώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους αλλά θα τις «σμπαραλιάσουμε»!!

Καμία άλλη τετράδα συγκροτημάτων με τέτοια επιρροή δεν το έχει κάνει αυτό ποτέ. Φαντάζεστε αν οι Beatles, οι Stones, οι The Who και οι Zeppelin είχαν εμφανιστεί μαζί? Ή οι Sabbath, οι Priest, οι Maiden και οι Motorhead? Εντάξει, μπορεί να τα παραλέω αλλά ως fan, τόσο μεγάλο γεγονός νιώθω ότι είναι.”

Αυτά τα τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα αναδύθηκαν από το υπόγειο thrash κίνημα για να κυριαρχήσουν στον metal κόσμο τη δεκαετία του 1980, πουλώντας εκατομμύρια άλμπουμ και γεμίζοντας στάδια ανά τον κόσμο.

Οι γίγαντες του metal δεν έχουν μοιραστεί ποτέ τη σκηνή παρόλη την απαίτηση του κοινού. Αλλά στις 24 Ιουνίου 2010, οι METALLICA, SLAYER, MEGADETH και οι ANTHRAX θα ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe Park, για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των headbangers της Ελλάδας.


“Είναι ευκαιρία ζωής για τους οπαδούς του Heavy Metal να δουν τα τέσσερα μεγαλύτερα συγκροτήματα του είδους στην Αμερικάνικη Ιστορία, μαζί, σε μια σκηνή” καταλήγει ο ηγέτης των MEGADETH, DAVE MUSTAINE. “Εάν έχουν μείνει κεφάλια στο τέλος του Φεστιβάλ που δεν έχουν κοπανηθεί, δεν ανήκουν εδώ.”

Έχοντας βραβευτεί ως το “Καλύτερο Νέο Φεστιβάλ” στα UK Festival Awards 2009 το SONISPHERE FESTIVAL προχωράει δυνατά με την ανακοίνωση του line up του και στην Ελλάδα το 2010.

Το SONISPHERE του 2009, μέτρησε τη συμμετοχή 300.000 fans σε έξι φεστιβάλ της ηπείρου, στην Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Φιλανδία, και τη Βρετανία. Επιδεικνύοντας ένα line-up που κάλυπτε πραγματικά ένα ευρύ φάσμα της ροκ μουσικής σκηνής, οι Metallica ως πρώτο όνομα, οδήγησαν μια πολυποίκιλτη συλλογή από συγκροτήματα, από χώρα σε χώρα συμπεριλαμβανομένων των Slipknot, Lamb Of God, Anthrax, Linkin Park, The Prodigy, The Hives και πολλούς άλλους, κάνοντας έτσι την εναρκτήρια περιοδεία τρομερά επιτυχημένη.

Το 2010 το SONISPHERE επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε δέκα ακόμα χώρες.
Με ένα άκρως εντυπωσιακό line up, αυτό το επαναστατικό, πλανόδιο ροκ τσίρκο οδηγείται σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς καθιερώνει τη θέση του ως το ηγετικό ροκ φεστιβάλ του πλανήτη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.sonispherefestivals.com

Η προπώληση ξεκινά!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, ώρα 10:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 85€
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95€

Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 150€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου


Read more...

Στις 7 Μαρτίου η νέα Δέσποινα Βανδή !!!



Με νέο τραγούδι
επιστρέφει η Δέσποινα Βανδή
και το παρουσιάζει με βίντεο-γρίφο

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Με ένα νέο τραγούδι επιστρέφει η Δέσποινα Βανδή, από τα μαγικά χέρια του Φοίβου φυσικά.

Σήμερα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που μας δίνει ένα πολύ μικρό δείγμα από το νέο της τραγούδι, χωρίς όμως να μας αφήνει να καταλάβουμε τι είδους τραγούδι θα είναι. Θα είναι pop ; Θα είναι Dance ; Θα είναι μπαλάντα ;

Κανείς δεν ξέρει.
Το σίγουρο όμως είναι ότι για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις των Ελληνικών charts.

Εσύ τι πιστεύεις ;;;


Read more...

Ο Βασίλης Καρράς στο Teatro !!!


Ύστερα από τρεις μήνες
επιτυχίας στην Θεσσαλονίκη
ο Βασίλης Καρράς
κατεβαίνει στην Αθήνα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο μεγαλύτερος λαικός τραγουδιστής της εποχής μας επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα «όπως παλιά» σε έναν ανακαινισμένο αλλά πολύ γνώριμο χώρο όπου πέρυσι σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει , αλλά και με νέα τραγούδια ο Βασίλης Καρράς σίγουρα θα μονοπωλήσει της νυχτερινής Αθήνας από τις 25 Φεβρουαρίου.

Η εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν , επανέρχεται στη σκηνή του Teatro πιο λαμπερή από ποτέ, και για ακόμη μια φόρα θα μας κερδίσει τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με τις ερμηνείες στις νέες τις επιτυχίες «Χαμογελώ και προχωράω» , «Δεν φοβάμαι» αλλά και στα τραγούδια που την έχουμε αγαπήσει όπως «Εγώ μιλάω με την καρδιά μου», «Αν είσαι λάθος», «Φταις εσύ», «Τη μοναξιά φοβάμαι», «Έκανες το θαύμα σου».


Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο ερωτικός τραγουδιστής της νέας γενιάς, θα δώσει το δικό του ρυθμό στο «TEATRO», με την τελευταία του επιτυχία «Αυτό είναι έρωτας» αλλά και τα παλαιτότερα όπως «Αν δεν κάνω λάθος», «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Άντε μην αργείς», «Πάω απόψε να τρελαθώ» καθώς και με τα νέα τραγούδια που θα μας παρουσιάσει.

Το σχήμα συμπληρώνει η Ελένη Φουρέιρα, που κάνει το νέο της ξεκίνημα μετά τις Mystique απ’ όπου και μας συστήθηκε, καθώς και μια πολύ δυνατή ομάδα καλλιτεχνών και μουσικών!

TEATRO MUSIC HALL
Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη- Παρασκευή –Σάββατο
Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα Τηλέφωνο: 210-9400726 & 727


Read more...

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Η διπλή γιορτή της Πέγκυ Ζήνα !!!



Διπλή απονομή και γενέθλια για την
μοναδική και αγαπητή Πέγκυ Ζήνα

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το διπλά πλατινένιο Πάθος είναι η μία αφορμή και τα γενέθλια της
Πέγκυς η άλλη!

Σας περιμένουμε στο VOX!

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 8 το βράδυ σ’ ένα πάρτυ με διπλή αφορμή!
Η Πεγκυ Ζήνα, ο Rythmos 94.9,το Tv Zaping και η ΜΙΝΟS EMI θα γιορτάσουν στο VOX την απονομή ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΩΝ πωλησεων για το album «Το παθος ειναι η αφορμη» & για το «ENA+ENA Oι Μεγάλες Επιτυχίες»

Σας προσκαλούμε όλους το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαρτίου στο VOX ν'απολαύσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί με τη Πέγκυ Ζήνα σ ένα ζωντανό πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο!

Που: στο VOX
Πότε: Δευτέρα 8 Μαρτιου
Ωρα: 20.00

Είσοδος ελεύθερη!
Ποτό δωρεάν!




Δείτε το μήνυμα της Πέγκυς προς τους θαυμαστές της.






Read more...

Next Top Model...η Seraina !!!



Μετά το «X-Factor» της περασμένης Παρασκευής
η αυλαία έπεσε το βράδυ της Δευτέρας
και για το «Next Top Model».

Και ενώ όλοι νόμιζαν για νικήτρια της Ιωάννα
το Next Top Model της Ελλάδος
είναι η Σεράινα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Videos


Υποψήφιες στην τελική ευθεία: η Σεράινα, η Ιωάννα, η Μόνικα και η Μαρία.

Τα τέσσερα κορίτσια αναμετρήθηκαν στις τελικές τους δοκιμασίες και οι τρεις κριτές (Τζένη Μπαλατσινού, Χάρης Χριστόπουλος και Χριστόφορος Κοτέντος) μαζί με την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά απεφάνθηκαν πως η κοπέλα που συγκεντρώνει όλες εκείνες τις αρετές που απαιτούνται για να γίνει το επόμενο τοπ μόντελ της Ελλάδας είναι η Σεράινα!


Η πρώτη δοκιμασία του τελικού πραγματοποιήθηκε στις χιονισμένες βουνοκορφές της Ιταλίας και περιελάμβανε μαθήματα σκι για τις κοπέλες, με σκοπό οι ίδιες να συμμετάσχουν στη συνέχεια σε διαφήμιση ιταλικού προϊόντος. Νικήτρια της δοκιμασίας: η Μόνικα.

Μετά ακολούθησε φωτογράφιση -με εσώρουχα- στα χιόνια, υπό το άγρυπνο βλέμμα του υπεύθυνου του ταξιδιού και κριτή των δοκιμασιών στην Ιταλία, Πάολο Τομέι. Οι καλύτερες κατά τον Τόμει: η Ιωάννα και η Σεράινα.

Επιστροφή στην Ελλάδα. Τα κορίτσια ξεναγήθηκαν στη νέα συλλογή γνωστής εταιρίας ρούχων από την υπεύθυνη της εταιρίας, Καρίνα, η οποία μάλιστα έδωσε τη δυνατότητα στη νικήτρια του παιχνιδιού να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρίας.

Ακολούθησε φωτογράφιση, στην οποία οι κοπέλες φόρεσαν ίδια δημιουργία –ένα κόκκινο φόρεμα-, ενώ, τους ζητήθηκε να πάρουν όλες την ίδια πόζα.

Η τελική δοκιμασία: η επίδειξη μόδας με ρούχα του Χριστόφορου Κοτέντου. Στην πρώτη σειρά του catwalk, ενθάρρυναν τις κοπέλες οι κριτές του σόου, καθώς και όλες οι παίχτριες που πέρασαν από το «Next».

Η ώρα της κρίσης: Οι κριτές μαζεύτηκαν, συσκέφτηκαν και αποφάσισαν! Σεράινα και Μόνικα κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση. Στο τέλος, μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού –του μεγάλου συμβολαίου με γνωστό πρακτορείο, του εξώφυλλου σε γνωστό περιοδικό μόδας και του Lookbook της εταιρίας μόδας BSB-, ή, αν προτιμάτε, το επόμενου τοπ μόντελ της Ελλάδας ήταν η Σεράινα!

















Πηγή: Yupi


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online