Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Next Top Model...η Seraina !!!Μετά το «X-Factor» της περασμένης Παρασκευής
η αυλαία έπεσε το βράδυ της Δευτέρας
και για το «Next Top Model».

Και ενώ όλοι νόμιζαν για νικήτρια της Ιωάννα
το Next Top Model της Ελλάδος
είναι η Σεράινα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Videos


Υποψήφιες στην τελική ευθεία: η Σεράινα, η Ιωάννα, η Μόνικα και η Μαρία.

Τα τέσσερα κορίτσια αναμετρήθηκαν στις τελικές τους δοκιμασίες και οι τρεις κριτές (Τζένη Μπαλατσινού, Χάρης Χριστόπουλος και Χριστόφορος Κοτέντος) μαζί με την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά απεφάνθηκαν πως η κοπέλα που συγκεντρώνει όλες εκείνες τις αρετές που απαιτούνται για να γίνει το επόμενο τοπ μόντελ της Ελλάδας είναι η Σεράινα!


Η πρώτη δοκιμασία του τελικού πραγματοποιήθηκε στις χιονισμένες βουνοκορφές της Ιταλίας και περιελάμβανε μαθήματα σκι για τις κοπέλες, με σκοπό οι ίδιες να συμμετάσχουν στη συνέχεια σε διαφήμιση ιταλικού προϊόντος. Νικήτρια της δοκιμασίας: η Μόνικα.

Μετά ακολούθησε φωτογράφιση -με εσώρουχα- στα χιόνια, υπό το άγρυπνο βλέμμα του υπεύθυνου του ταξιδιού και κριτή των δοκιμασιών στην Ιταλία, Πάολο Τομέι. Οι καλύτερες κατά τον Τόμει: η Ιωάννα και η Σεράινα.

Επιστροφή στην Ελλάδα. Τα κορίτσια ξεναγήθηκαν στη νέα συλλογή γνωστής εταιρίας ρούχων από την υπεύθυνη της εταιρίας, Καρίνα, η οποία μάλιστα έδωσε τη δυνατότητα στη νικήτρια του παιχνιδιού να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρίας.

Ακολούθησε φωτογράφιση, στην οποία οι κοπέλες φόρεσαν ίδια δημιουργία –ένα κόκκινο φόρεμα-, ενώ, τους ζητήθηκε να πάρουν όλες την ίδια πόζα.

Η τελική δοκιμασία: η επίδειξη μόδας με ρούχα του Χριστόφορου Κοτέντου. Στην πρώτη σειρά του catwalk, ενθάρρυναν τις κοπέλες οι κριτές του σόου, καθώς και όλες οι παίχτριες που πέρασαν από το «Next».

Η ώρα της κρίσης: Οι κριτές μαζεύτηκαν, συσκέφτηκαν και αποφάσισαν! Σεράινα και Μόνικα κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση. Στο τέλος, μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού –του μεγάλου συμβολαίου με γνωστό πρακτορείο, του εξώφυλλου σε γνωστό περιοδικό μόδας και του Lookbook της εταιρίας μόδας BSB-, ή, αν προτιμάτε, το επόμενου τοπ μόντελ της Ελλάδας ήταν η Σεράινα!

Πηγή: Yupi

blogger templates 3 columns | Make Money Online