Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Ο Βασίλης Καρράς στο Teatro !!!


Ύστερα από τρεις μήνες
επιτυχίας στην Θεσσαλονίκη
ο Βασίλης Καρράς
κατεβαίνει στην Αθήνα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο μεγαλύτερος λαικός τραγουδιστής της εποχής μας επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα «όπως παλιά» σε έναν ανακαινισμένο αλλά πολύ γνώριμο χώρο όπου πέρυσι σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει , αλλά και με νέα τραγούδια ο Βασίλης Καρράς σίγουρα θα μονοπωλήσει της νυχτερινής Αθήνας από τις 25 Φεβρουαρίου.

Η εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν , επανέρχεται στη σκηνή του Teatro πιο λαμπερή από ποτέ, και για ακόμη μια φόρα θα μας κερδίσει τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με τις ερμηνείες στις νέες τις επιτυχίες «Χαμογελώ και προχωράω» , «Δεν φοβάμαι» αλλά και στα τραγούδια που την έχουμε αγαπήσει όπως «Εγώ μιλάω με την καρδιά μου», «Αν είσαι λάθος», «Φταις εσύ», «Τη μοναξιά φοβάμαι», «Έκανες το θαύμα σου».


Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο ερωτικός τραγουδιστής της νέας γενιάς, θα δώσει το δικό του ρυθμό στο «TEATRO», με την τελευταία του επιτυχία «Αυτό είναι έρωτας» αλλά και τα παλαιτότερα όπως «Αν δεν κάνω λάθος», «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Άντε μην αργείς», «Πάω απόψε να τρελαθώ» καθώς και με τα νέα τραγούδια που θα μας παρουσιάσει.

Το σχήμα συμπληρώνει η Ελένη Φουρέιρα, που κάνει το νέο της ξεκίνημα μετά τις Mystique απ’ όπου και μας συστήθηκε, καθώς και μια πολύ δυνατή ομάδα καλλιτεχνών και μουσικών!

TEATRO MUSIC HALL
Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη- Παρασκευή –Σάββατο
Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα Τηλέφωνο: 210-9400726 & 727

blogger templates 3 columns | Make Money Online