Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η τελική 10άδα για την Eurovision 2010 !!!


Αυτοί είναι οι 10 καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν
στα τέλη Φεβρουαρίου για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει
στην Eurovision του 2010 που θα γίνει στο Oslo της Νορβηγίας


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Είναι η χρονιά με τις περισσότερες υποψηφιότητες. Το τελευταίο διάστημα ακούγαμε πολλά ονόματα να λαμβάνουν μέρος, μετά να αποχωρούν και γενικά υπήρξε ένα μπάχαλο.

Σήμερα όμως έγιναν γνωστά 10 ονόματα τραγουδιστών που έχουν προταθεί από τις δισκογραφικές τους εταιρείες για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό τελικό που θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ξεκινάμε με το πιο γνωστό όνομα που προστέθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή - και κάτι μας λέει ότι ήταν το “κρυφό χαρτί” της ΕΡΤ – και είναι ο Γιώργος Αλκαίος που προτάθηκε από την δισκογραφική εταιρεία Friends Music Factory (όπου του ανήκει το 50%)


Συνεχίζουμε με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Αυγουστάκη, που ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούσαμε και είναι γνωστή σε όλους πλέον για την μεγάλη της επιτυχία στα charts του Βελγίου.



Ακολουθεί το συγκρότημα των Émigré που συνόδευε τον Αντώνη Ρέμο στις φετινές του καλοκαιρινές εμφανίσεις και έγινε ακόμα πιο γνωστό από την επιτυχία «Σάββατο Απόγευμα»



Στους υποψήφιους παραμένει τελικά η Ελευθερία Ελευθερίου που την γνωρίσαμε στο φετινό X Factor.


Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα διαγωνιστεί φέτος είναι ο Μάνος Πυροβολάκης. Όπως είναι γνωστό ο Μάνος Πυροβολάκης έχει καταφέρει να συνδυάσει το παραδοσιακό ελληνικό στοιχείο με την pop μουσική, κάτι που είχε γίνει και στην συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου όπου κατακτήσαμε την πρώτη θέση.

Ανάμεσα στους υποψήφιους, υπάρχει και ένας τραγουδιστής του έντεχνου ρεπερτορίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραδήμο που έγινε γνωστός με το τραγούδι «Σ΄ ένα κόσμο ηλεκτρικό».




Άλλο ένα συγκρότημα που συναντάμε στους φετινούς υποψηφίους, είναι αυτό που ακούει στο όνομα «Μέλισσες». Μια νεανική μπάντα που έχει μαζέψει ήδη πολλούς θαυμαστές μέσω YouTube με το τραγούδι «Κρυφά».

Παρ όλο που είπαν ότι αποχώρησε, η Δέσποινα Ρίτσι παραμένει στους υποψηφιους και σύμφωνα με τις φήμες έχει ηχογραφήσει τρία τραγούδια για τον διαγωνισμό.


Το τρίτο γκρουπ που θα διαγωνιστεί φέτος είναι το «Second Skin» και αποτελείται από δύο ερμηνεύτριες, την Σάνι Μπαλτζή και την Ιωάννα Μεταξά.


Τελευταίος υποψήφιος είναι ο Χρήστος Χατζηνάσιος, γιος του γνωστού μουσικοσυνθέτη, ο οποίος προστέθηκε και αυτός τελευταία στιγμή.

Όπως είπαμε και στην αρχή, αυτά τα δέκα ονόματα θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό που θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου για να αναδειχθεί ο νικητής που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 25, 27 και 29 Μαΐου στο Oslo της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η επίσημη ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου.


Read more...

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Mad Δημοπρασία Αγάπης 2009 !!!


Goin'Through, Onirama, Professional Sinnerz,
Stavento, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Βέρτης, Aννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα,
Κόκκινα Χαλιά,
Κώστας Μαρτάκης, Νίνο, Νίκος Οικονομόπουλος,
Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης,
Μύρωνας Στρατής, Τάμτα, Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Ζήσε μία ξεχωριστή εμπειρία με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη!


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Mad Wish! Διάλεξε τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και γίνε εσύ αυτός που θα ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία μαζί του!

Οι πιο λαμπεροί stars της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας είναι εδώ και σε περιμένουν για να μοιραστείτε μαζί αξέχαστες στιγμές: Goin'Through, Onirama, Professional Sinnerz, Stavento, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Βέρτης, 'Aννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα, Κόκκινα Χαλιά, Κώστας Μαρτάκης, Νίνο, Νίκος Οικονομόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Μύρωνας Στρατής, Τάμτα, Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Μη χάνεις χρόνο! Αγόρασε την τυχερή συμμετοχή για να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες μαζί με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη:

Τι συμβουλές θα είχε να σου δώσει?

Θα άντεχες τους γρήγορους ρυθμούς ζωής του?

Αν βγαίνατε έξω για φαγητό θα άφηνες εκείνον να διαλέξει το menu? Πως θα ήταν να κάνετε μαζί shopping ή γυμναστική? Αν πηγαίνατε cinema ποια ταινία θα ήθελε εκείνος να δείτε και γιατί?

Πόσα μυστικά του θα κατάφερνες να μάθεις τετ α τετ?

Όσες περισσότερες συμμετοχές αποκτήσεις, τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχεις να είσαι εσύ ο τυχερός που θα ζήσει μία αξέχαστη εμπειρία με τον καλλιτέχνη που έχεις επιλέξει.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί φέτος από τη Mad Δημοπρασία Αγάπης θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες απειλητικές για τη ζωή τους.

Mad Wish! Έχεις επιθυμίες πολλών αστέρων? Το Mad στις πραγματοποιεί!


Read more...

Τα “πέταξαν” για καλό σκοπό !!!



103 Έλληνες Celebrities
βγήκαν από τα ρούχα τους
για καλό σκοπό

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για άλλη μια χρονιά το περιοδικό Down Town κάλεσε τους Έλληνες celebrities -από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής, του θεάτρου, και του αθλητισμού – να φωτογραφηθούν γυμνοί κόντρα στην άγνοια, στα ταμπού, στο φόβο που αποτρέπει την έγκαιρη διάγνωση του HIV.


«Άνθρωποι. Που ζουν και έχουν ανάγκη άλλους ανθρώπους, που συναντιούνται και ερωτεύονται και αγγίζονται και σμίγουν – δέρμα με δέρμα. Και χωρίζουν πάλι και θυμώνουν, συγκρούονται, κλαίνε, χτυπούν, ματώνουν, κάνουν λάθη, πελαγοδρομούν, αγαπιούνται και κάνουν παιδιά κι αρρωσταίνουν και φοβούνται. Και πεθαίνουν. Άνθρωποι – ο Γιώργος, η Φανή, ο Νίκος, ο Δημήτρης, η Φωτεινή, η Βίκυ, η Κατερίνα, η Μαρία, η Έλλη, η Μιμή. Όλοι μας. Στο τέταρτο naked issue του «DownTown» ζητήσαμε από γνωστούς ανθρώπους να φωτογραφηθούν γυμνοί, κόντρα στην άγνοια, στα ταμπού, στο φόβο που αποτρέπει την έγκαιρη διάγνωση του ΗΙV (το αφιέρωμα έχει χορηγό τη Durex).»

Δείτε και τους 103 διάσημους ανθρώπους στο Down Town που κυκλοφορεί !!!

31333310761714560415.jpg 42788128320281599548.jpg 20804024605162275327.jpg 71639856367753884364.jpg 67405293914623594947.jpg


Read more...

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Η “topless” Rihanna στο περιοδικό GQ !!!



Απολαύστε την sexy φωτογράφηση
της Rihanna στο γνωστό περιοδικό GQ



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στο γνωστό περιοδικό GQ φωτογραφήθηκε η Rihanna και είναι πιο sexy από ποτέ. Η φωτογράφηση θα φιλοξενηθεί στο τεύχος Ιανουαρίου.

Τα λόγια είναι περιττά.

Δείτε και… σχολιάστε !!!



99720962660348353193.jpg 55247475398169123805.jpg 47988753751465019120.jpg 02658607831944039577.jpg 31152424633441860888.jpg 06944089516384941331.jpg


Read more...

Από αύριο ο Σάκης Ρουβάς στο “S Club” !!!



Οι live εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά
στο εντυπωσιακό «S Club» ξεκινούν αύριο.

Εσύ θα λείπεις ;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το «S Club» είναι ένας εντυπωσιακός χώρος που πήρε το όνομα του από τους θαυμαστές του Σάκη Ρουβά μέσα από έναν ειδικό διαγωνισμό που έγινε στο internet και αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο Live Dance Stage της Αθήνας.

Οι εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά ξεκινούν αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου. Ο χώρος του «S Club» ανακαινίσθηκε πλήρως και έγινε ένας υπερσύγχρονος χώρος ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τον μοναδικό Σάκη Ρουβά με το ακόμα πιο μοναδικό show του, που είναι γεμάτο ενέργεια, πάθος και χορό.

Τον Σάκη Ρουβά πλαισιώνουν η αγαπημένη όλων Τάμτα, ο Gifted, το συγκρότημα των Cabin 54 και η γνωστή από το X Factor 2 Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Σάκης θα μας απογειώνει σε ένα τριήμερο live party κάθε εβδομάδα και θα συμπρωταγωνιστεί μαζί με το κοινό στο πιο δυναμικό και interactive θέαμα της πόλης.

«S Club»
Λ. Βουλιαγμένης 22 – Κρατήσεις: 210 – 9228230








Read more...

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Απο σήμερα και πάλι κοντά σας !!!

Μια περιπέτεια μας κράτησε μακριά σας όλες αυτές τις μέρες.


Από σήμερα το βράδυ θα ήμαστε και πάλι κοντά σας


Ευχαριστούμε πολύ


Hot Show Biz News Blogspot


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online