Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η τελική 10άδα για την Eurovision 2010 !!!


Αυτοί είναι οι 10 καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν
στα τέλη Φεβρουαρίου για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει
στην Eurovision του 2010 που θα γίνει στο Oslo της Νορβηγίας


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Είναι η χρονιά με τις περισσότερες υποψηφιότητες. Το τελευταίο διάστημα ακούγαμε πολλά ονόματα να λαμβάνουν μέρος, μετά να αποχωρούν και γενικά υπήρξε ένα μπάχαλο.

Σήμερα όμως έγιναν γνωστά 10 ονόματα τραγουδιστών που έχουν προταθεί από τις δισκογραφικές τους εταιρείες για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό τελικό που θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ξεκινάμε με το πιο γνωστό όνομα που προστέθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή - και κάτι μας λέει ότι ήταν το “κρυφό χαρτί” της ΕΡΤ – και είναι ο Γιώργος Αλκαίος που προτάθηκε από την δισκογραφική εταιρεία Friends Music Factory (όπου του ανήκει το 50%)


Συνεχίζουμε με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Αυγουστάκη, που ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούσαμε και είναι γνωστή σε όλους πλέον για την μεγάλη της επιτυχία στα charts του Βελγίου.



Ακολουθεί το συγκρότημα των Émigré που συνόδευε τον Αντώνη Ρέμο στις φετινές του καλοκαιρινές εμφανίσεις και έγινε ακόμα πιο γνωστό από την επιτυχία «Σάββατο Απόγευμα»



Στους υποψήφιους παραμένει τελικά η Ελευθερία Ελευθερίου που την γνωρίσαμε στο φετινό X Factor.


Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα διαγωνιστεί φέτος είναι ο Μάνος Πυροβολάκης. Όπως είναι γνωστό ο Μάνος Πυροβολάκης έχει καταφέρει να συνδυάσει το παραδοσιακό ελληνικό στοιχείο με την pop μουσική, κάτι που είχε γίνει και στην συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου όπου κατακτήσαμε την πρώτη θέση.

Ανάμεσα στους υποψήφιους, υπάρχει και ένας τραγουδιστής του έντεχνου ρεπερτορίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραδήμο που έγινε γνωστός με το τραγούδι «Σ΄ ένα κόσμο ηλεκτρικό».




Άλλο ένα συγκρότημα που συναντάμε στους φετινούς υποψηφίους, είναι αυτό που ακούει στο όνομα «Μέλισσες». Μια νεανική μπάντα που έχει μαζέψει ήδη πολλούς θαυμαστές μέσω YouTube με το τραγούδι «Κρυφά».

Παρ όλο που είπαν ότι αποχώρησε, η Δέσποινα Ρίτσι παραμένει στους υποψηφιους και σύμφωνα με τις φήμες έχει ηχογραφήσει τρία τραγούδια για τον διαγωνισμό.


Το τρίτο γκρουπ που θα διαγωνιστεί φέτος είναι το «Second Skin» και αποτελείται από δύο ερμηνεύτριες, την Σάνι Μπαλτζή και την Ιωάννα Μεταξά.


Τελευταίος υποψήφιος είναι ο Χρήστος Χατζηνάσιος, γιος του γνωστού μουσικοσυνθέτη, ο οποίος προστέθηκε και αυτός τελευταία στιγμή.

Όπως είπαμε και στην αρχή, αυτά τα δέκα ονόματα θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό που θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου για να αναδειχθεί ο νικητής που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 25, 27 και 29 Μαΐου στο Oslo της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η επίσημη ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου.

blogger templates 3 columns | Make Money Online